markofonıde gecen MOTHERCARE URUNLERI INDIRIMDYDI KIZLAR BEN SOLEMITSIM HATTA SITEDE AMA ARA ARA GENE INDIRIME GIRIYOR. BENDE BIBERONDA KARAR VEREMEDIM avent alıcam kesın ama naturelmı alsamm anne memesi gıbıymıs yoksa dıerlerındenmı alsamkafayı yıcektım dun e bebekten alım dedım alamadım
kızlarr bakın ne aldım .Gittigidyorda 20 tl hediye çekim vardı. normalde fiyatı 27 liraydı. Bana 7 liraya gelmiş olduu :))Eki Görüntüle 737446 Eki Görüntüle 737447 Eki Görüntüle 737448
nevresim takımımla tarak setimde bugun geldi:)) nevresim takımı süper kalitesi çok güzel tavsiye ederim .
bende senin gibiyim filiz yaa,bakıyorum tam alıcam vazgeçip koyuyorum
pek anlamam ama bana kız gibi geldi,çok narin duruyor
bayıldımm çok güzel,iyi günlerde kullansın prensesinbende o kadar alışveriş yaptım gittigidiyordan ama hiç hediye çekim filan olmadı denk gelmedii
alışveriş yapan hamişler ne kadar bılgılısnız böyle bendaha baslamaıdm cok sey var sızden öğrenmem gereken aferinnnn size
kodu hemen yaz 125 tl 50 tl ındırım kazanırsın cnm:)) bende bıberon alıcaktm ama karar veremedıgım ıcın almaadım bıde cogu seyın stogu yoktu dedıgım gıbı ama magazasınada gıdebılrıız e bebek:) ordanda alabılıomusuzcanım sende haftaya değerlendir fırsatı :) ben kendi adıma takip edip her hafta biraz biraz kazanacağım indirime göre bişeyler alayım diyorum işime gelirse tabi:) haftaya inşallah biberonların falan indirimi bitmez daha doğru dürüs bişeyi yok çünkü kuzumun hepsinide tek seferde alamam en azından parça parça alayım rahat rahat ödeyeyim diyorum.hem indirimli ürünü alıp hemde ektra indirim olunca uygun oluyor fiyatı..
bende senin gibiyim filiz yaa,bakıyorum tam alıcam vazgeçip koyuyorum
fiyatı cok cazip değil ben pes olanlarını tercih etmeyi düşünüyorum 2 aydır yeni doğan avent takip ediyorum uygun fiyata bulunca herkese soylıcem
ama dediğim gibi o fıyet cazip değil bence heryerde 3 aşagı bes yukarı aynı
canım gozun aydın oh sukur ınsallah darısı basımıza bende atlatsam keşke hemencecık taa 10 gun var randevumaKizlar , cok sükür detayli ultrasyonu atlattik hersey yolunda .. Cok sükürler olsun herseyine baktilar , vee izine gidebilirsiniz dedi bol bol su icmemi önerdi
canım cok gecmıs olsun yaa krem falan surseydın kullanılan kremler varSelamlar herkese.alisverisler tam gaz suruyor sanirim ne guzel.benim oglusumun hicbirseyi yok daha teyzelerisadece halasi zibin almis babam beni cok seviyor yaziyormus bitanede halam beni cok seviyor yazandan alacakmis
Ben 6 aydan sonra basliycam,sozumde durursam tabi
Buarada bugun bi kocaman kupa sicak cayi bacagima doktum,cok canim yandi cok.allahtan bir egitim programindaydim hemsire ve doktor arkadaslar aninda mudahale ettiler.cok agladim cok.
Selamlar herkese.alisverisler tam gaz suruyor sanirim ne guzel.benim oglusumun hicbirseyi yok daha teyzelerisadece halasi zibin almis babam beni cok seviyor yaziyormus bitanede halam beni cok seviyor yazandan alacakmis
Ben 6 aydan sonra basliycam,sozumde durursam tabi
Buarada bugun bi kocaman kupa sicak cayi bacagima doktum,cok canim yandi cok.allahtan bir egitim programindaydim hemsire ve doktor arkadaslar aninda mudahale ettiler.cok agladim cok.
Merhabalar annişler ve tatlı kuzucuklarısizlere birşey sormak istiyorum daha önce Arzum'un Sterilizatör Ve Buharlı Pişirici ikisi bir arada kullanan var mı acaba? Sterilizatör almak istiyorum ama philips avent falan çoook pahalı Arzum'un fiyatı uygun geldi birde buharlı pişirici de olması da hoşuma gitti, katı yiyeceklere başladığımızda kullanırım diye düşündüm.. sizler ne düşünüyorsunuz?
benimde kafam çok karıştı yaa.. her şeyi iyice araştırmak gerekiyor, göğüs pompalarına da baktım yine aventinki baya bi pahalı, bir de sütüm olmazsa diye tedirgin oluyorum :26: fiyatlar dediğin gibi çok değişken pahalı olana gerek var mı ki o kadar para vermeye diyorsun, ucuz olunca da acaba iyi midir sağlam mıdır diye düşünüyorsun bu seferde :26:
Geçmiş olsun canım..dikkat et kendine..
Alışveriş konusunda insan çok hevesleniyor dayanamıyor :) sende dayanabilirsen 6 aydan sonra dayanamazsan bizim gibi ufak tefek başlarsın artık :)
Sagol filizcim ve bahar verilmis sadakam varmis derler ya aynen ole oldu. Allah korusun karnima gelme ihtimali bile beni urkuttu.
Bende 27 haziran ayrintilidan sonra baslayadabilirim
Bugunku egitimde tekrardan ogrendim bebek hareketleri 16-18 haftalarda hissedilmeye baslarmis.ben bir kacgunde bir bisey hissediyorum sonra tik yok.siz ne alemdesiniz?
teşekkür ederim tekrardan. Ben de hafta sonu bundan yani Natural serisinden aldım, satıcı kızlar en son çıkan ürünün bu olduğunu söylediler. Anne memesi gibi, üstelik üstündeki yaprakçıklar sayesinde biberon içe çökmüyor. 125mg 2li aldım.arkadaşlar teşekkür ederim güzel sözlerinize. ben de başka annelerden çok öğreniyorum, bildiğimi de paylaşmak istiyorum. böyle olunca annelik daha keyifli oluyor. eskiden mağaralarda topluca bakılırmış çocuklara, şimdi bilgisayarlar sayesinde yine mümkün olabiliyor bu çoklu tecrübe:)
yenidoğan için natural biberon var canım bak burda: Philips - Biberon Natural 125 ml Yenidoğan Akışlı Emzik - SCF690/27 - Biberonlar - Biberonla besleme - Anne ve çocuk bakımı
ama prensip olarak ilk 3 hafta çok zorda kalmadan biberon verilmiyor, ki bebiş emmeye alışsın. ama olur a meme almaz melek, o zaman ya kaşıkla ya da doğru biberonla vermek lazım anne sütünü (mama en son çare, eğer gerçekten sütünüz yoksa, ki ilk zaman kimse anlamaz sütüm var mı yok mu diye. o yüzden sütüm çok bol diye düşünüp sağın, bakın göreceksiniz süt gelecek)
yenidoğan biberonun özelliği şu: boyu ufak ve emziğinin deliği hem az hem küçük. mantık aynı, kolayca çekemesin, memeden soğumasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?