2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
elevıt kılomu yapıyormus:26:
bana bıraktırdı dr canım kılo aldırıomus onun yerıne dogal beslen dedi vıtamın sonucta

hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah stresten bulanıodur mıgdende korkma .. persembede benım

sen şanslısın o zaman canım ne güzel uyuyabiliyorsun, inşallah paşan da uykucu olur :) benim paşa da bana çekerse vay halime

uyku acısından sanslıyım ama bulantı kusma acısından sanssızzım

kıslar bende de kabızlık var ya dotor surup verdı ama ıcmeye cesaret bıle edemedım daha once kullanmıstım onu serbet resmen

bana bıraktırdı dr canım kılo aldırıomus onun yerıne dogal beslen dedi vıtamın sonucta

hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah stresten bulanıodur mıgdende korkma .. persembede benım

ben akşamları ıcıyordum belkıde oyuzden ıstah yapmadı bende çok şükür almadım kılo falan doktor ıcıcen dıyor ıcez blekı bır daha kı sefere sorrım bakalım doktora

İNŞALLAH herşey yolunda gıder canım ALLAH esirgesın hepimizi kötülüklerden

hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah stresten bulanıodur mıgdende korkma .. persembede benım [/QUOTE]

canımmm inşallah peşpeşe güzel haberler veririz:)

kızlar ben şimdi dr a gidiyorum,malum mecburen kv gideceğiz 1 hafta sonra.şeker yüklemesi için gün alacağım,bir de 3'lü sonucumu göstereceğim.inşallah 15 gibi bir gün verirde yine gelirim evcezime

uyku acısından sanslıyım ama bulantı kusma acısından sanssızzım

kıslar bende de kabızlık var ya dotor surup verdı ama ıcmeye cesaret bıle edemedım daha once kullanmıstım onu serbet resmen

ben akşamları ıcıyordum belkıde oyuzden ıstah yapmadı bende çok şükür almadım kılo falan doktor ıcıcen dıyor ıcez blekı bır daha kı sefere sorrım bakalım doktora

kılo almadıysan normal canım ıcmen lazım ozaman ben kılo alıyordum o yuzden bıraktık.
duphalacmı o surub ıcebılırsın hıcbır zararı yok hatta bebeklerede verılıyormuş.banada ıc demıstı sukur duzeldı benim.

Anneler sizin bebeğin kalp atımı kaç kızlar 140ın üstünde,erkekler 140ın altında olurmuş doğru mu diye merak ettim malum cinsiyet belli değil ya bizim henüz

Anneler sizin bebeğin kalp atımı kaç kızlar 140ın üstünde,erkekler 140ın altında olurmuş doğru mu diye merak ettim malum cinsiyet belli değil ya bizim henüz

ben ınanmıyrodum buna ama gercekten tuttu 160 ustu benım kız

evet canım ben 6 kılo verdım hamılelıgın basından berı bu aralar vermıyorum umarım hıc bırımız çok kılo almayız.

evet o şurup daha oncede ıctım şerbet gıbı tatklı ıyyyyyyy

seninki de aman da aman çok düşük değil bence,çok takma kafana,sonucun iyi çıktıysa gerisi de düzelir merak etme canım

ne bileyim doktorum düşük dedi. birde şüpheli konuşuyor illaki perinatolog baksın sonucunu görelim diyor.sonrada bişey çıkmaz ama aklımızda kalmasın diyor.
daha çok beni strese sokuyor.

kızlar benim hamileliğin başından beri mide bulantım olmadı kiloda vermedim almadımda.bebek tedavisine 72yle başlamıştım.şuanda 71 kiloyum.bu durum normalmi ?

slm arkadaşlar dün detaylımızı atlattık çok şükür darısı sizlere dün birde tetenoz aşısı oldum kolum ağrıyor.55 kg hamile kaldım 62 olmuşum.bu arda dr 3 hafta sonraya randevu verdi şeker yüklemesi için sabah 8 den öğlen 11 kadar 2 yükleme yapılacakmış erken gelin dendi aç karna geç gidince 2 yüklemede bazı gebeler bayılabiliyormuş o yüzden sabah erken gitmmemiz önerildi.

Son düzenleme:

sen yine iimişsin benim verdiimide sayarsak 9 kilo oluo canım yusyuvarlak olcaz sanırım. o elevitte çok kilo yaparmış. doktor yut desede yutmıcam ama çok kötü oluyorum. kuzenimde hiç yutmamış kendide bebeide çok sağlıklı maşallah.

senin bulantılarında haplara bağlı olabilir canım. progestan bende kullandım. onunda çok yan etkisi oldu. ama şükür bıraktım. vitaminide yutmıcam. bol bol sebze meyve yicem. bulantı acaip oluo yerdemi geziorum göktemi bilemiyorum. ağzımın tadı olmuo öğürmekten boazım acıo. ve artık karnımda acımaya başladı. böle daha çok zararı olu bebeğe gibi hissediorum. allah yardımcın olsun. ben senin yuttuklarını yutsam gözümü açamam heralde

Merhaba hanımlar ,
20. haftadayım ben de. Ama hala bebişimi hissedemedim. çok kafama takılıyor. Herkes oğlan çocuğu hareketli olur , şimdiye hissetmen lazım diyor ama bende tık yok. Daha doğrusu arada böyle bağırsak hareketi gibi bişeyler oluyor ama bu sefer de bebek mi yoksa bağırsak mı diye tereddütte kalıyorum.
Gece rüyalarıma girmeye başladı oğluşum. Karnımdaymış.Karnım o kadar ince ve şeffaf ki görüyorum oğluşumun ellerini ayaklarını.Ayaklarıyla tekmeliyor filan :) Durum rüyalara girecek kadar vahim yani :)
Gerçi anasına çekerse kesin tembel olacak ta bakalım hayırlısı artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…