bana bıraktırdı dr canım kılo aldırıomus onun yerıne dogal beslen dedi vıtamın sonuctaelevıt kılomu yapıyormus:26:
herkese merhabalar kızlar birkaç gündür bakamamıştım topiğe ne çok sayfa birikmiş okumaktan yoruldum :)neyseki herkes iyi anladığım kadarıyla.benim yarın ayrıntılı usg var ama bu sefer çok korkuyorum 2 gecedir resmen kabuslar gördüm ve bebiş 3 gün öncesine kadar arada pıtpıt yapıyordu ama 3 gündür tık yok üstüne dündendir mide bulantılarım başladı aklıma kötü şeyler getirmak istemiyorum ama çokta korkuyorum inşallah yarın sabah güzel haberlerle dönerimde bu korkularımdan artık kurtulmuş olurum.ee demekki benim gibi 10 sene sonra kavusunca bebişe böyle korkular olması normal heralde diyerek avutuyorum kendimi.hepinizi öptüm kızlar yarın için aklınıza gelirsem banada dua edin olurmu herşey yolunda gitsin diye((
tam benim doktorumun istediği değer aralığında çıkmış canım.20-40 arası çok iyiymiş
sen şanslısın o zaman canım ne güzel uyuyabiliyorsun, inşallah paşan da uykucu olur :) benim paşa da bana çekerse vay halime
bana bıraktırdı dr canım kılo aldırıomus onun yerıne dogal beslen dedi vıtamın sonucta
hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah stresten bulanıodur mıgdende korkma .. persembede benım
herkese merhabalar kızlar birkaç gündür bakamamıştım topiğe ne çok sayfa birikmiş okumaktan yoruldum :)neyseki herkes iyi anladığım kadarıyla.benim yarın ayrıntılı usg var ama bu sefer çok korkuyorum 2 gecedir resmen kabuslar gördüm ve bebiş 3 gün öncesine kadar arada pıtpıt yapıyordu ama 3 gündür tık yok üstüne dündendir mide bulantılarım başladı aklıma kötü şeyler getirmak istemiyorum ama çokta korkuyorum inşallah yarın sabah güzel haberlerle dönerimde bu korkularımdan artık kurtulmuş olurum.ee demekki benim gibi 10 sene sonra kavusunca bebişe böyle korkular olması normal heralde diyerek avutuyorum kendimi.hepinizi öptüm kızlar yarın için aklınıza gelirsem banada dua edin olurmu herşey yolunda gitsin diye((
İNŞALLAH herşey yolunda gıder canım ALLAH esirgesın hepimizi kötülüklerden
uyku acısından sanslıyım ama bulantı kusma acısından sanssızzım
kıslar bende de kabızlık var ya dotor surup verdı ama ıcmeye cesaret bıle edemedım daha once kullanmıstım onu serbet resmen
ben akşamları ıcıyordum belkıde oyuzden ıstah yapmadı bende çok şükür almadım kılo falan doktor ıcıcen dıyor ıcez blekı bır daha kı sefere sorrım bakalım doktora
Anneler sizin bebeğin kalp atımı kaç kızlar 140ın üstünde,erkekler 140ın altında olurmuş doğru mu diye merak ettim malum cinsiyet belli değil ya bizim henüz
kılo almadıysan normal canım ıcmen lazım ozaman ben kılo alıyordum o yuzden bıraktık.
duphalacmı o surub ıcebılırsın hıcbır zararı yok hatta bebeklerede verılıyormuş.banada ıc demıstı sukur duzeldı benim.
Anneler sizin bebeğin kalp atımı kaç kızlar 140ın üstünde,erkekler 140ın altında olurmuş doğru mu diye merak ettim malum cinsiyet belli değil ya bizim henüz
seninki de aman da aman çok düşük değil bence,çok takma kafana,sonucun iyi çıktıysa gerisi de düzelir merak etme canım
Günaydın kızlar :)
Aynen canım bende elevit ve gynoferonu kullanınca öyle oluyorum diye bıraktım içmedim. İnşallah kan değerlerimiz normal cıkarda içmemeize gerek kalmaz. Ne zaman içmeye başlasam hem bulantılar geri geliyor hemde kabızlık sorunu başlıyor. Kilo olarak bende çok aldım sanırım ya. Gerçi hamileliğin başında bulantılardan verdiğim 3 kiloyu saymazsak normal gibi ama ben sanki onları vermemişimde öyle başlamışım gibi düşününce 6 kilo oluyor benimkide. Korkuyorum son aylar daha çok alınıyormuş diyorlar. Bide hamur işine çok yükleniyorum sanırım. Şu ekmeği azaltmam lazım
senın de mıden cok hassas.benım de oyle aslında sabahları ac karnına demır hapı alıyorum.malum kabızlık sorunu oluyor sonra.gunde 2 defa progestan 200 luk.benı sersem edıyor.aksam yemekten sonra kalsıyum magnezyum ıceren bır hap alıyorum.tabı unutmadan gunde 2 defa kan sulandırıcı ıgne oluyorumbenım ıgneler ılaclar cok canım.mıde bulantılarım hala devam edıyor saka gıbı.mıdem cok yanıyor ona da bır care bulamadım.sankı bogazıma kadar sureklı doluyum oyle hıssedıyorum.yıne de cok sukur dıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?