2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar hepinize cok teskkur ederım . ben bılıyorum ona cekdırmesınıde bende oyle ınat koca varkı. kadın bugun depozitonuzu getırcem dıyo bıde kıraacı bulmuş eve bakdrıcakmıs . emlakçı aradı bıze evı kıralayan adam dıyorkı taşınıyormuşsunuz bızde dedık senın bulduğun evı sahıbı böyle böyle yapdı vay serefsız diyo ardından musaıtsenız kıracı getırcem dedı ben de asla taşınmadan evıme bırını sokmam dedım . şimdi esim sınırlenır bu konularda kadınla kocası gelınce kavga cıkartcak dıye korkuyorum benımde karnım burnumda bısey olur dıye de korkuyorum ama sımdı netten bakıyorum su an bile belkı ıyı bıyer düşer dıye hemen atlamıycam ne zaman gzuel ev düşerse ozaman tasıncam beklesın

ya sınır oldum haaa ne edepsız kadınmıs valla kocan bole olmasa ugras dıycemmmmm ama

Anneler sizin bebeğin kalp atımı kaç kızlar 140ın üstünde,erkekler 140ın altında olurmuş doğru mu diye merak ettim malum cinsiyet belli değil ya bizim henüz :3::3::3:

Canım ben şimdi sağlık ocağından geldim hem tetanoz aşımı oldum hem de kalp atışlarını dinledik bebeğimin. 144 çıktı. Benim bebeğim Erkek bu arada :)

kızlar hepinize cok teskkur ederım . ben bılıyorum ona cekdırmesınıde bende oyle ınat koca varkı. kadın bugun depozitonuzu getırcem dıyo bıde kıraacı bulmuş eve bakdrıcakmıs . emlakçı aradı bıze evı kıralayan adam dıyorkı taşınıyormuşsunuz bızde dedık senın bulduğun evı sahıbı böyle böyle yapdı vay serefsız diyo ardından musaıtsenız kıracı getırcem dedı ben de asla taşınmadan evıme bırını sokmam dedım . şimdi esim sınırlenır bu konularda kadınla kocası gelınce kavga cıkartcak dıye korkuyorum benımde karnım burnumda bısey olur dıye de korkuyorum ama sımdı netten bakıyorum su an bile belkı ıyı bıyer düşer dıye hemen atlamıycam ne zaman gzuel ev düşerse ozaman tasıncam beklesın

canım hiç sıkıntı yapma kendine sen uğraşacağına o uğraşsın.Bütün haklarını kullan..yok öle 1 yıllık peşin isterim demeler..bende geçen yıl aynı sıkıntı yaşadım ev sahibiyle beniö eşimde senin ki gibi ama hallettik çok şükür şimdi paşa paşa oturuyoruz.Sen kiranı zamanında ödeyip kontrat şartlarını yerine getirdikten sonra öle kolay değil çıkartmak..Huzursuzluk çıkmasın dersen de geniş geniş kendini sıkıntıya sokmadan aceleye getirmeden içine sinen bi yer bulursan geçerdin dediğin gibi beklesin paşa paşa..

canım cok uzuldum yasadıkalrına ama ole kolay deıl kıracıyı cıkarmak bızımde ev var kıra alıyor babam hıc zam yapmadı bıle ıstanbul gıbı bı yerde 550 tl kıraya oturuyor senelerce ..
cık desede babam 6 ay ızın tanınır ona ole kolay deıl ayrıca hıcte 1 senelık kıra bedelı alnmadı

ay allah senı napıcan artık hamıleyız eşler hatırlasın bızım kafamızda bınbır turlu tılkı var zaten :1:

saol canım bakıyım bende ole dusundum yenı dogandan bı tane alsam yeter naturelden

aynen bende olsem soramam ya kadın olsa belkıde erkek adama nasıl ssoruyummm :18:

gozun aydın canımcımmm darısı bana yarınaaaaaaaaaaaaaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

akıl makıl kalmadı bende bu oğlan hepsını aldı zeka kupu olacak:nazar::nazar::nazar:

benımkı kadın oldugu halde sormıcaktım.bu arda doktorumu da cok sevıyorum yaacok tatlı:nazar::nazar::nazar:

Kizlar her ultrasona giriste tahmini dogum tarihi degisiyor mu? Yoksa 1-2 gun mu fark ediyor yani benim en son tahmini dogum hesabi 11+4te yapildi da bundan sonra cok degisen oldu mu?

benım oldu canım hatta her gıttıgımde 1 gun one gelıyor haftalık olarak degısmıyor ama dogum tarıhım one gelıyor 1 er gun

ıyı ozman yaa bugun karalıyım doktor sute basla demıstı ıcememıstım bugun mıllat dıyorum eve gıderken alıyorum sutumu.ama acayıp gazım var offfff

canım süt çok gaz yapıyor. ben dünkü sancılardan sonra karar aldım artık süt içmeyeceğim. laktozu sindiremiyorum. Laktozsuz sütlerden almam lazım. neyseki ayranı çok seviyorum.

kızlar merhabalar ben grubunuza yeni dahil oldum.bende nasip olursa kasım annesi olacağım..aranıza 3lü tarama yaptıran ve sonucunu alan oldumu? ben bugün sonucunu aldım sınır 1/250 iken ben 1/230 riskliymişim yani sınırın biraz üstünde kalıyorsun dedi doktorum ve aminosentez önerdi bende istemedim çünkü aminosentez vakalarını çok duyuyorum sağlam çocuğun düştüğü bile oluyor..2 hafta sonra detaylı ultrasonu beklemeye karar verdim doğrumu yaptım bilmiyorum canım çok sıkkın..sizlerden benimle aynı durumda olan varmı yada yakın çevresinde bu tarz birşey yaşayan?cvplarınızı acil bekliyorum..

canım süt çok gaz yapıyor. ben dünkü sancılardan sonra karar aldım artık süt içmeyeceğim. laktozu sindiremiyorum. Laktozsuz sütlerden almam lazım. neyseki ayranı çok seviyorum.

ya bende btun ıst bula yetecek kadar gaz var zatı ama doktor o sut ıcılecek dedı ayrandan da nefret edyorum napcam bılemedım:53::53:

kızlar merhabalar ben grubunuza yeni dahil oldum.bende nasip olursa kasım annesi olacağım..aranıza 3lü tarama yaptıran ve sonucunu alan oldumu? ben bugün sonucunu aldım sınır 1/250 iken ben 1/230 riskliymişim yani sınırın biraz üstünde kalıyorsun dedi doktorum ve aminosentez önerdi bende istemedim çünkü aminosentez vakalarını çok duyuyorum sağlam çocuğun düştüğü bile oluyor..2 hafta sonra detaylı ultrasonu beklemeye karar verdim doğrumu yaptım bilmiyorum canım çok sıkkın..sizlerden benimle aynı durumda olan varmı yada yakın çevresinde bu tarz birşey yaşayan?cvplarınızı acil bekliyorum..

canım oncelıkle gecmıs olsun ama bu tarz vakalrı bende cok duydum bı arkadasımda amıyosentez yaptırdı ve saglıklı bı cocuk dogurdu ıstersen baska bı doktorla daha gorus

hoş geldin... bende amniyo oldum ama düşük ihtimali çok düşük ihtimal ama yatıp dinlendin mi ertesi güne bir riskin kalmıyormuş. Karar tamamen senin ama 3lü taramada risk ihtimalinin yüksek olması genelde karşılaşan ve amniyo ile temize çıkan bir durummuş. 1/230 bir ihtimal çok yüksek gibi gelmedi bana? Down sendromunda 71 kişi de bir çıktı bana şükür ki temiz amniyo sonucu.

mantıklı omega3 açığı oluyormuş ya ondandır diye düşünüyorum. Her hafta büyük balık yemeye çalışıyorum ve ceviz ile semiz otu... ama yine de bir aptal halim oluyor :61:

ivit okadar elevıt melevıt ıcıyos genede dusuyor zeka:1::1::1:

banada doktor 2 gun kırmızı 2 gun beyaz et dedı nassı yıyecem kara kara dusunuyorum ınankı bugun semız otu yıecegım bırasdan annem evde pişiryordur su an yemek molasında gıdıp yıycegım

hoş geldin... Bende amniyo oldum ama düşük ihtimali çok düşük ihtimal ama yatıp dinlendin mi ertesi güne bir riskin kalmıyormuş. Karar tamamen senin ama 3lü taramada risk ihtimalinin yüksek olması genelde karşılaşan ve amniyo ile temize çıkan bir durummuş. 1/230 bir ihtimal çok yüksek gibi gelmedi bana? Down sendromunda 71 kişi de bir çıktı bana şükür ki temiz amniyo sonucu.

sonucu hemen çıkıyormu?

ya bende btun ıst bula yetecek kadar gaz var zatı ama doktor o sut ıcılecek dedı ayrandan da nefret edyorum napcam bılemedım:53::53:

canım sonuçta konu olan kalsiyum alman? ister süt, ister ayran, ister yoğurt yada peynir? ne fark eder ki. ben çok zorlandığımda keten tohumu içiyorum su ile. hamilelikte pek önerilmediğinden çok gaz sancım olduğunda içiyorum. nasıl rahat edersen öyle yap sen...

merhaba kızlarrrrrrrrrr napıyosunuz bakayımm. benim 16:30'da doktr kontrolüm var. sabah açkarnına tahlillerimideverdim. gdince onlarda çıkmış olur bakar doktorum. değerlerim çok düşüktü inş. normale dönmüştür. troidlerimde çok baskındı onada bakılcak yine. şimdi işteyim çalışıyorum.

filizim resimleri koydum cnm bkablirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...in-yapilan-alisverisleri-11.html#post30951306

ivit okadar elevıt melevıt ıcıyos genede dusuyor zeka:1::1::1:

banada doktor 2 gun kırmızı 2 gun beyaz et dedı nassı yıyecem kara kara dusunuyorum ınankı bugun semız otu yıecegım bırasdan annem evde pişiryordur su an yemek molasında gıdıp yıycegım

bana da aynısını dedi. semizotunu yemek olarak hiç yemedim, salatasına bayılırım. çiğ yemek daha faydalıymış diyorlar.

sonucu hemen çıkıyormu?

45 günde çıkıyor canım. 300 TL civarı fark veriyorsun ama bir hafta içinde sözlü bilgi almak için iki katını ödersen öğrenebiliyorum. böyle saçma bişey? 45 gün dayanamayacağımızdan 630 TL ödedik.... Canını sıkmamaya çalış çünkü 3 veya 4lü taramasında risk çıkmayan meğer çok azmış ben bunu öğrendim. Kimle konuşsam bize de böyle dediler ama amniyosentezde temiz çıktı dedi. için rahat edecekse yaptır tamamen sana kalmış. ben ufacık risk bile olsa yaptırmaya kararlıydım.

Bebisimle tatilden hepinize selamlar.tatili yariladik artik.buralar cok ruzgarli.tekirdag tarafindayiz.denize sadece 2. Kere girdim.zaten yuzmeye cekiniyo insan fazla hareketli olmamak icin.yaslilar gibi golgede semsiye altinda oturuyorum:1:aldigim gunes urunleerinden de cok memnun kaldim.esmerim hemen bronzlasirdim.simdi hic rengim bile degismedi:1:aklinizda olsun solente pregna kullaniyorum hamileler icin ozel.
Benden haberler boyle simdilik.
Ayrintili usg konusulmus.bende 6 temmuzda gidcem.o zaman 19+6 olucam.biraz erken mi bilmiyorum ama doktorum 1 ay sonra gidersin demiisti.bu tarihlere denk geliyor.bizim uzmanin da fiyatii 290 tl.cd ve 4d foto dahil.insallah hepimiz guzel haberlerle doneriz dr dan.hepinizi opuyorum

baharınkızı canım ben de lens kullanıyorum ve bir tek gece yatarken çıkarıyorum, gündüz bazen uyuyakalınca gözümde lensle kızarıklık, batma, yanma olabiliyor. suni gözyaşları alıp, bir süre, bir kaç gün veya 1 hafta gibi lensi takmaman lazım. benim gözlüğüm de var ama pek kullanmıyorum, ben öyle batma falan olunca gözlüğümle dinlendiriyorum[/QUOTE]

canım gözyaşı damlasını hatırlatman iyi oldu. doktora danışıp, kullanayım. bugün takmadım lenslerimi bende dinlendiriyorum. bi süre lens gözlük dönüşümlü kullanmak iyi olacak sanırım.

Back
X