Selam kızlarrrrr

Benim oğluşum sabah beni hani şu çokokrem reklamındaki hamile kadının bebeği varya, çokokrem istiyo da "Annneeeeeeee, bir kere vurunca bir kere iki kere vurunca iki kere" çokokrem isteyen hıh işte aynen öyle uyandırdı, koştuk çokokrem aldık yedik hemen

Neyse bu arada benim randevu 15.00 da az sonra çıkcaz dualar edin lütfeeeeeeeennn

Burcuhayal canım bizim cinsiyet taaa 1 ay önce değişti, burda ayılıp bayılmalarıma şahit olmadın mı

Bu arada biz Yağız istiyoruz. Deniz ismi de ön plandaydı. Ama kaygana bozuntusu erkek haberini duyunca kıza Irmak dediniz bu da Deniz olsun diyince uyuz oldum vazgeçtim. Ayaz kuzenimin oğlunun adı hayatımda bu kadar soğuk bi çocuk görmedim. İsimler kişiliklere de sirayet eder buna inanıyorum canım ama karar senin.
Nagecimm canım o ev sahibini Allaha havale et, pislik kadın, Antalya sıcağında ev aramanın da taşınmanın da ne demek olduğunu biliyorum, hele bi de hamilesin, emlakçıyla hallet kuzum,2 de temizlikçi tuttunmu tamam, biraz maddi açıdann zorlancaksınız ama bebiş ve kendin için mecbur. Allah yardımcın olsun
Berencim hadi gözün aydın darısı başıma.
burcaakkk sıra bizde inşallah güzel haberlerle geliriz.
filizzzzzzzzzcaann kocişi ikna edebilirsem Aziz bebe'ye de uğrayalım diyorum inşallah indirim devam ediyodur. Hastane çıkışını da ordan beyendim bi de