2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canımmm çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için benim doktorumda 75 lik istedi

Gunaydin kizlar.........
Anladim canim , sen deyince benim hastane cikisi yenidogan mi acaba diye dusundum hic dikkat etmemisim kontrol ettimde 0-2 ayda benim kiymis keske bende 0-3 ay olmasina dikkst etseymisim hic aklima gelmedi , gecen de yenidogan olarak 5 li setlerden aldim netten baska seylerde var gelsinler bir sayida ben cikarayim.......

Canım bende Gebze Medical Park'a gidiyorum, Ahmet Rıza Esmer'e.. Allah razı olsun çok çok memnunum.. Önceden ismini vermiyim aynı hastanede çok övülen bir başka doktora gidiyordum, 12. haftamda düşük riskim oldu hiç ilgilenmedi bebeğimi kaybediyordum az kalsın, kanamalı halde 4 saat bekletti beni almadı muayeneye.. sonrasında istirahat vermesi gerekiyordu 10 günden fazla veremem , sonra benim başımı ağrıtıyorlar dedi.. Ahmet Beye geçtim hemen, gerekirse tüm doktorları toplar sana heyet raporu veririm, bu halde asla çalışamazsın dedi.. Detaylı usy i kendisi yaptı, başkasının yaptığıyla benim içim rahat etmez, kendim bakmalıyım dedi.. Ama öyle 45 dk falan sürmüyor o konuda biraz abartmış sana söyleyenler.. 20 dk fln sürdü.. Gebzede olanlara Ahmet Beyi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim..

herkese mutlu pazarlar olsunnn..
sanırım çoğunluk face te takılıyor..ben bi fırsat bulup face açamadım anacım ne kaaa hızlı bi hayatım var ben bile yetişemiyorummminternetin başına oturamaz oldum..işe git eve gel.yemek ye yemek yap derkenn oooo saat 10 u geçiyo..sonrada yayıl otur scorpi diyorumm
yavaş yavaş evde düzenlemeler yapmaya başladık kocişle..çok yayıntımız var.6 yılda doldurmuşuz evi..neyseki atılacakları attık verilecekleri verdik..kaldırılacakları kolıleyip depoya koyduk..fazla cd ve kitapları da koliledik kayınvaldeme postalıyoruz..onun evi çok müsait bi sürü dolabı varkızçeme oda açmak gerek napalım..
aslında oda takımı almayı düşünmüyoruz çünkü benim evden getirdiğim masif ahşap şifonyer ve komidinim var.pırıl pırıl hala..yine çam rengi bi gardrop ve yatakla tamamlayalım diyoruz..yavaş yavaş gezmeye başlıycaz..odamızın duvarları lila..perdemiz fuşya..o masraftan da yırttıkkiracı olmasak komple değiştiricem de ya taşınırsak korkusu işte napalım
bende böyle canlarım 24 haftalık olmuşuz..dün tetanozumu oldum..Allahtan koluma ağrı yapmadı ama fena ateş yaptı..içim yandı resmen buz kalıplarıyla aksam 9 da sızmışım..bunu da atlattık çok şükür..bayram sonrası da şeker yüklemesine gidicem..
herkesler iyidir herşey yolundadır inşallah..az geçmişe bakayım ben..sizi ve kuzularınızı çok öpüyorumm

İyi pazarlar arkadaşlar...
Scorpi, bizde dün eşimle bebişimin odasını boşalttık meğerse ne çok ıvır zıvır eşyalarımız varmış siz yine 6 yılda biz 2 yılda oda boş diye doldurmuşuz da doldurmuşuz şimdi de boyacı geldi lilaya boyatıyoruz bir duvarına da duvar kağıdı aldık bu hafta da onu yaparlar dün bir de tüllerini sipariş ettik çok yoruldum dün ama değer bebişime kıyafet işine hiç girmedik daha ama içerenköyde hello kids diye bir mağaza var sebamed ürünleri %50 indirimdeydi şampuan, pişik kremi, yağ vs bi sürü şeyler aldık. günler geçtikçe bana heyecan basıyor iyice hemen doğurasım var

Selamlar gebze den biriyle konusmak guzel ahmet beyi taniyorum eski calistigi hastanede kisa sureli bir calisma surem olmustu.20 yila yakindir gebze deyiz eski dr.larin hepsini bilirim,isim geregi yakindan tanidiklarimda var.eski dr.da belki iyidir ama ole detayli bir tanismamiz olamadi okadar yogunkiiiii girmemle cikmam bir oluyor. Hemsire olmama ragmen bildigim bircok konuyu dr.da soylesin istiyorum.benimde ilk hamileligim 8 haftada sonlandi malesef. Allah yavrularimiza uzun omurler versin.
Artik burhan seker e gidiyorum. Aslinda en basindan ona basliycaktim ama ilk aylarimda yurt disinda oldugum icin gec kaldim. Yarin kontrolum var,idrar yolu enf.dolayi umarim gecmistir.
Memnun oldum,gorusmek uzre

zor işlermiş:)...bide bebek kilolumu zayıf mı olacak onu da bilemiyoruz ki...bizim komşunun bebeği tosuncuktu resmen arkadaşım 2.200 falan doğum yaptı insan kararsız kalıyo

bende çok memnun oldum.. bende iş gereği 4 yıldır gebzedeyim.. inşallah geçmiştir enf.. bende enf. olmuştum19. haftamda, benimki çok yoğundu ama.. hastaneye yattım fln ama şimdi iyiyim çok şükür.. Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah..

merhaba kızlar bende kasım annesiyim Allah izin verirse kızımız olacak..
bugün kontrole gittim bebeğin gelişimi iyi çok şükür bir sıkıntı yok ama suyun sınırda dedi doktor kötü demiyorum ama 2 lt su içiyorsan 4 olacak dedi. Açıkcası kafam çok takıldı böyle olan varmı yada ne yapmam lazım?

ah ah sorma cnm yaaa..ne çöpçüymüşüz at at bitmiyo..ama atılamayanlar da var.eşimin pc ekipmanları var..ayrıca müzikle ilgilendiği için evde 4 tane gitar var..onların birsürü yan aletleri vs..oturma odamızda iki çalışma masası bir kütüphane 1 koltuk 1 şifonyer ve 1 komidin var şuannnkütüphane ve çalışma masalarının biri salona çıkacak..bir masayı vericez..valla zormuş bu işlerrrama ağırlaşmadan halletmemiz lazım cnm..bunlar iyi günlerimiz sanırımmm:18:
bende alışvcerişe tam anlamıyla eylülde girişicem..ananemiz halledecek çoğunlukla..ilk torun tek torun..iki taraf içinde..biraz şanslıyız o yüzdenindirimde bulunca almak lazım cnm..sonradan pahalı pahalı alıcaz yoksa..e-bebeki de takibet..ora da acayip indirime giriyomuş ama yakalamak lazım:26:

günaydın , iyiyiz şükürde sanki kızçem alttan alttan tekmeliyo beni bu kuzular nihai pozisyonlarını kaçıncı haftada alıyolar biliyonuz mu :18::18::18::18:

kendim araştırmamı tamamladım ve içim rahatladı 36-37. haftalara kadar yolu varmış

günaydın anneler, mutlu huzurlu bir hafta geçiririz inşallah...

bugünden daha çarşambanın heyecanı sardı beni , evlilik yıldönümümüzde kızımı görücez inşallah babasıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…