canım ben cuma gunu yaptım sağlık ocağından .. ama ilk önce kaçlık içeceğini prosedürünü öğren mesela benim doktor 75 lik istedi 2 saat aç kaldım ve toplamda 3 kere kan aldılar benden( ilki şekeri içmeden donra şekeri içtikten 1 saat sonra sonuncusu da 2. saatte) sen sağlık ocagından yaptırmak istiyorsa dediğim gibi mutlaka hastaneni ara derim:)
Selam kızlar.
İremneva canım ben uzun kollu çıtçıtlı body 0-3 ay 8 tane alcam. Çünkü o direk atlet niyetiyle giydirilcek. Kusuyolarmış, kakaları çişleri taşıyomuş, günde 3-4 sefer değişiyomuş. kIsa kollu çıtçıtlı bodyden de 0-3 ay 4 tane aldım. askılı olarak da almayı düşünmüyorum.
Arkadaşın hastane çıkışını 3 ay kullanması normal. Benim aldığım hastane çıkışı da 0-3 aylık.
Bende değiştiriyorum dr.mu. gebze medical park tayım kadın gönderdi beni detaylı usg ye ekstra ekstra parasını verdik 2 hafta hayalini kurduk vasat ötesi bir yer 10 dk baktı bakmadı önümde monitor dahi yoktu göremedim birşey,sanki devlet hastanesi şaka gibi.bide ters nursuz bir adamdı dr.sonraaaa öğrendim kiii benim hastanemde diğer dr.lar detaylı usg lerini kendi odalarında yapmış ve 45 dk sürüyormuş herbirinin.beni gönderdiği renkli 3 boyutlu falan olsa içim acımaz.bende aynı hastanede başka bir dr.a randevuyu bastım,iyi oldu.
Canım bende Gebze Medical Park'a gidiyorum, Ahmet Rıza Esmer'e.. Allah razı olsun çok çok memnunum.. Önceden ismini vermiyim aynı hastanede çok övülen bir başka doktora gidiyordum, 12. haftamda düşük riskim oldu hiç ilgilenmedi bebeğimi kaybediyordum az kalsın, kanamalı halde 4 saat bekletti beni almadı muayeneye.. sonrasında istirahat vermesi gerekiyordu 10 günden fazla veremem , sonra benim başımı ağrıtıyorlar dedi.. Ahmet Beye geçtim hemen, gerekirse tüm doktorları toplar sana heyet raporu veririm, bu halde asla çalışamazsın dedi.. Detaylı usy i kendisi yaptı, başkasının yaptığıyla benim içim rahat etmez, kendim bakmalıyım dedi.. Ama öyle 45 dk falan sürmüyor o konuda biraz abartmış sana söyleyenler.. 20 dk fln sürdü.. Gebzede olanlara Ahmet Beyi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim..
Evet canim numarasi varmis. Bide yavas hizli akan cesitleride varmis. Benim kardesim olmsdigindan ve birinci derece akrabalarimiz bulgaristanda oldugundan bi bebegi gozlemleme olanagimda olmadi..kiyafet bile alirken kestiremuyorum. En kucukler gozume kucuk geliyor.1- 3 aylik aliyorum bende...annemde buyuk bunlar dedi. Listeye o kadar ihtiyacim varki:) en azindan bakip ordan alirim. Arkadasim yeni dogum yapti sansima onun minigide 2 kg dogdu.o kadar kucukki sma cok sukur hayata tutundu kucuk melisimiz...diyorum bi doguramsdiniz 3 kilo bi olcemedim kiyafetleri:))
Selamlargebze den biriyle konusmak guzel ahmet beyi taniyorum eski calistigi hastanede kisa sureli bir calisma surem olmustu.20 yila yakindir gebze deyiz eski dr.larin hepsini bilirim,isim geregi yakindan tanidiklarimda var.eski dr.da belki iyidir ama ole detayli bir tanismamiz olamadi okadar yogunkiiiii girmemle cikmam bir oluyor. Hemsire olmama ragmen bildigim bircok konuyu dr.da soylesin istiyorum.benimde ilk hamileligim 8 haftada sonlandi malesef. Allah yavrularimiza uzun omurler versin.
Artik burhan seker e gidiyorum. Aslinda en basindan ona basliycaktim ama ilk aylarimda yurt disinda oldugum icin gec kaldim. Yarin kontrolum var,idrar yolu enf.dolayi umarim gecmistir.
Memnun oldum,gorusmek uzre
kızlar merhaba bebekten sifre alan var mı ben denedım bı turlu kabul etmıyo site
Ben aldim kullandim bile bir haftada 300 lira suladim ekstreyi gormemeli benimki bu ay :)))
İyi pazarlar arkadaşlar...
Scorpi, bizde dün eşimle bebişimin odasını boşalttık meğerse ne çok ıvır zıvır eşyalarımız varmış siz yine 6 yılda biz 2 yılda oda boş diye doldurmuşuz da doldurmuşuzşimdi de boyacı geldi lilaya boyatıyoruz bir duvarına da duvar kağıdı aldık bu hafta da onu yaparlar dün bir de tüllerini sipariş ettik çok yoruldum dün ama değer bebişime kıyafet işine hiç girmedik daha ama içerenköyde hello kids diye bir mağaza var sebamed ürünleri %50 indirimdeydi şampuan, pişik kremi, yağ vs bi sürü şeyler aldık. günler geçtikçe bana heyecan basıyor iyice hemen doğurasım var
hayırlı sabahlar arkadaşlar inş sizler ve bebişlerinizde iyidir
günaydın , iyiyiz şükürde sanki kızçem alttan alttan tekmeliyo beni bu kuzular nihai pozisyonlarını kaçıncı haftada alıyolar biliyonuz mu :18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?