günaydın , iyiyiz şükürde sanki kızçem alttan alttan tekmeliyo beni bu kuzular nihai pozisyonlarını kaçıncı haftada alıyolar biliyonuz mu :18::18::18::18:
günaydın anneler, mutlu huzurlu bir hafta geçiririz inşallah...
bugünden daha çarşambanın heyecanı sardı beni , evlilik yıldönümümüzde kızımı görücez inşallah babasıyla
günaydın güzel annecikler ve minnak kuzularıherkese ii haftalar dilioruz :) bu hafta sonu tatile gidioruz. sonundaaaaa :) eşimin iznini bitirmeyelim die bayramda gitmeye karar verdik. 2 gün izin kullanıp 9 gün tatil yapıcaz inşallah. cuma günü de detaylıya tekrar giricem cd almak için. kızımı görüp öle çıkıcam tatile. bu günlerde baya hareketli sıpa :) bazen aşaıdan tekmelio bazen yukardan. ama dün sabah ilk defa aynı anda hem sağdan hem soldan hisseetim. büyük ihtimal gerindi. bi tarafa ellerini dayadı bi tarafa ayaklarını. genelde yayılıp yatıo sanırım çünkü karnım acayip yaygın :)
günaydın , iyiyiz şükürde sanki kızçem alttan alttan tekmeliyo beni bu kuzular nihai pozisyonlarını kaçıncı haftada alıyolar biliyonuz mu :18::18::18::18:
günaydın anneler, mutlu huzurlu bir hafta geçiririz inşallah...
bugünden daha çarşambanın heyecanı sardı beni , evlilik yıldönümümüzde kızımı görücez inşallah babasıyla
Herkese selamlar. Emtu , selayhus siz diğer grupta varmısınız?
günaydın kızlar c.tesi günü şeker yüklemem vardı 50 lik yüklendi 181 çıktı şekerim önümüzdeki c.tesi tekrar 100lük yüklenicek moralim çok bozuldu...
ama sonra ultrasonda bebeimi görünce dünyalar benim oldu nasıl gülüyo nasıl gülüyo anlatamam teyzoşları doktorumuz oyle resmini yakaladı çekti o güldükçe bende güldüm. bir kilo almışım doktorum bu durumdan memnun kaldı meleğimde 25 haftalık 825gr 32 cm herşey yolunda çok şükür birde şu şekeri atlatırsak hayırlısıyla çok güzel olucak... bizden haberler böyle....
umarım herkesler ve melekler iyidir.
canım kuzuların maşallahı var alttan üstten bizde pozisyon bol maşallah en son kontrolümde baş yukarı oturuyordu paşam dr daha erken dedi dönmezse sezeryan olcak dedi çarşamba kontrolüm var inş döner.biraz bende araştırdım artık 32 hafta ve 34 arası son pozisyonlarını alıyorlarmış ondan sonraki haftalar zor oluyormuş büyüdükleri için hayırlısı inş sorunsuz doğumlar nasip etsin rabbim
Günaydın annecikler, ve miniklerim...
Belki daha önce konuşulmuştur ama ben kaçırmış olabilirim, alınacaklar listesi lazım. hangi şampuan hangi marka olmalı? doğumdan önce alınan kıyafetler yıkanacak; allerjik olmayan bebek cildine uygun deterjan markası nedir?
Daha aklımda çok soru vardıda sabah sabah unuttum:) güne hızlı bir giriş yaptım.
Bugun dr.kontrolum var inşallah idrar yolu enfeksiyonum geçmiştir...
ayyy dün resmen ödüm patladı doğurucam zannettim resmen kasıklarımdaydı bebeğim bir ağrı bir ağrı 2 dk yürüdüm 5 dk oturdum öyleydim sonra meleğim aşağıya aşağıya tekmeledi durdu acaba neden böyle olduki bugün sanki biraz daha rahatım ama görende karnın asağıda deyip duruyor çok korkuyorum...
canımm ozaman şimdiden tebrik ederim sizi inşallah bir dahaki sefere meleğinizle beraber kutlarsınız nice mutlu güzel sağlıklı senelere....
Canim diger gurup neresi oluyor bilemedim , eger face i soruyorsan ben yokum orda, face im yok ...
Herkeslere gunaydinlar annecikler ...
Masallah bol hareketli gunler geciriyoruz ne guzel , rabbim azaltmasin insallah ..
Son 10 yilin en sicak yazini yasiyoruz burda , ne oturuluyorne yatiliyor kizlar .. Soguktan sikayetciydik simdi sicaktan , insallah biraz serinler artik ...
Gecemavisy insallah ikinci kontrolde iyi cikar sekerin canim ..
Kurtlukirazda yazmadi birdaha oda 100 luk yaptiracakti ..
Bende persembe gidecegim ac gel dedi doktorum ... Bu seker konusunda bende tedirginim ..
Masallah canim kizina ne guzel gulucukler atmis anneye ...
Hala isimsizmi annesi :))
Bugun bende calisiyorum ... Yarim gun cabucak gecsin ..
benimde son kontrole kadar baş aşağıdaydı hatta el ense keyifte son randevuda oturmuyordu , artık sanki aşağıda hissediyorum inş dönebileceği kadar dönerde sonunda normal doğum pozisyonu alırlar
canım ben dalinin şampuanı ve ymuşatıcısını aldım .....
artık tekmeleri kuvvetlendi canım, eğer ayaklar aşagıdaysa o yüzden o kadar canını yakmıştır , benimki can yakacak kadar değil ama göbeğimin 4 parmak kadar aşağısında hissediyom zaten kızçe olsada yayvan değil karnım erkek karnı var bende ....
günaydın tatlım sıkma canını 100 lükte bişey çıkmaz inşallah şekeride atlatırsın
benimde aynı şekilde gören erkek karnı gibi diyor zaten kızlar daha kasıklara yakın olurmuş ama ben yinede tedirdin oluyorum nebilim hayırlısıyla şu bir iki ayıda atlatsak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?