valla okadar ıyı anlıyorum kı paronayak oldum ben 10 15 kere camasırıma bakıyorum hastalandımmı aman dustumu dıye cok panık oldum hıc ıyı deıl ama ah bır 3 ay gecse rahatlıycam ozaman ınanıcam hamıle olduguma
ben daha 4 haftalık hamıleyım subat 2 son adet tarıhım keseyıde carsamba goruces nasıpse
Canim senin asilama galiba , benimde tup yakiniz birbirimize , ilk gunler bende senin gibiydim simdi biraz azaldi.
Bende jel kullaniyorum bazen pembe geri geliyor doktora sordum normal dedi , tutunma kanamadindan geriye kalanlar jelle zamanla geri gelirmis sakin endise yapma.
Zaten dusuk dedigin oyle kolay olmuyor agrilar ve aktif kanama oluyor.
Sen icini ferah tut , bebegini uzme sen ne yasarsan oda aynisini hissediyor, artik bir can var icimizde unutmamak lazim :)))
Ben ne zaman yuregim daralsa aklima kotu seyler gelse meryem 4-6 okuyorum sende oku
Allaha emanet olun ...
Benim son adet 28 ocaktı umudum olmadığı için geçikince doktoruma söylemedim bile temizlik yapıcaktım hadi dedim ne olur ne olmaZ dedim test yapayım dedim idrarda çıkınca inanamadım acile gidip kanda baktırdım doktorumu aradım perşembe gel dedi nasıl geçicek 4 gün bilmiyorum
kızlar buarada sızler ne ılac kullanıyrosunuzzzzzzzzzzz
ben corasprın folıkasıt b12 vıtamın alıyorum
evet canım asılama evet pembe gerı gelıyor ama cok az benım
ayy evet valla ahh bır 3 ayı devırsekk rahatlıcazzzz
okuyorum bende yasın canım carsamba olsada kesemızı gorsekk
Ben de hamileymişim az once ogrendım
Dogum tarıhı 7 kasım cıkıyor
Ben de hamileymişim az once ogrendım
Dogum tarıhı 7 kasım cıkıyor
Canim ben erken davrandim hamilelik boyunca beni takip edecek doktoru buldum ve ilk muaynem oldu , keseyide gorduk , asagidaki ilaclari verdi. Ayrica gebelikte nelere dikkat edilecek ve beslenme ile ilgili bir suru kitap verdi.
Benexol B12 ..............sabah tok karnina 1 ad.
Folibol 5 mg ...............sabah tok karnina 1 ad.
Coraspin 100mg.........sabah tok karnina 1 ad.
Crinone jel .................sabah ve aksam 1er aplikator
Previt pozitif ...............sabah tok karnina 1 ad.
Oceansea...................balik yemedigim gunler 1ad.
Ferrum Forte .............
kasım ayının güzel anne adayları..Rabbim sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasibetsin inşallahhh..
bu ay umudum var ben de kasım annesi olurum belki..ben de aranızda olurum inşallahh..olursa 23 kasım doğum tarıhi gösteriyor.22 kasım da olsa süper...benim hayalim hep akrep burcu bir çocuk..eşim ve ben akrebiz..bize bi üçüncü gerek..ev şenlensinnn..e üç akrep zorlu da bir mücadele olurocak ayıonda kimyasal gebelik yaşadım..bu 8. denememiz..inşallah 16 martta sizin aranızda olurum..sevgiyle kalın..
ınsallah sende hamişş olursun canımmmm beklıyoruzzzz
inşallah cnmmmmm
b12 corasprın folıkasıt crıone bende kullanıyorum dıerlerını kullanmıyorum ama doktora daha gıtmedım bakalım ne verıcek başka bende 3 aydır folıkasıt ıcıyordum
Ben 6 aydir folik asit ve b12 kullaniyordum , tup tedavisinde coraspin ve cronine jeli eklediler , diger vitaminleride yeni doktorum ekledi biri kan yapici , biri balik yagi , previt positif tum vitaminleri bunyesinde barindiriyor.
Bir de bana sunu tavsiye etti 2-3 corba kasigi pekmezi bardaga koyacaksin icine yarm limon sikacaksin sulandirip her gun iceceksin , kan yapici ve demir takviyesiyms
ne zaman ogrenıceksın
valla tv doktor gecen acıkladı ole tatlı seker ıste 2 canlıyız yıyelım demeyın dıyor
ben bıde kılo almaktan korkuyorum zor verdıgım ıcın ılk 3 ay 1 kılo anca almak lazımmıs bebısın saglıgı ve tansıyon seker cıkmaması ıcın.ne kadar cok seker yersek kız bebeklernde yumurtlama bozuklugu olabılırmıs annem demekkı bende cok yemıss
zaten cnm hıc tatlı ıstemıo devamlı eksı ıstıyorr.. hıcte mıgdem bulanmıyor daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?