- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haxirli sabahlar
Umarim hafta sonunuz iyi gecmistir
Bizimde guzeldi heyecandan uyuyadim
Bugun randevum var insAllah
Hayirli havadislerle dönmeyi nasip etsin Allahim
Aminnnn
anladım hadı hayırlısı canımmmm ıns aramıza katılırasınnnnndaha çook varrrr:18::18::18:
bugün yumoşun pik noktasındayım..çatlıyor bugün..ağrım var..çalışmalar devamediyor..
ne eşimde ne de bende sorun yok tahlillerimiz yapıldı..kimyasal yaşayınca hsg ye de gerek kalmadı tüpler açık ki döllenme olabiliyo..şimdi umutla bekliyorum..mart 16 regl günüm..inşallah bu ay tutar..zaman geçiyor..yaş ilerliyor..inşallah aranıza katılırım![]()
Canim bende hic tatli yemiyorum , yediklerime cok dikkat ediyorum burada bahsettigim dogal pekmez icinde hic seker barindirmiyor , meyvanin sekerinden dolayi tatli oluyor , onun hic sakincasi yokmus, doktor canim tatli istediginde yap zaten dedi.
Birde hurmada tatli olmasina ragmen seker yokmus , bana hurma , kuru incir , kuru kayisi, hergun mutlaka ceviz, badem , findik verdi. Bunar bir cok yag ve vitamin acisindan zenginmis ve bebegin temel beyin gelisiminde , vucut gelisiminde onemliymis.
merhaba arkadaşım benide ekleyebilirsen sevinirim.10 aydır bu sayfalarda umut verici küçücük bi cümle ararken şimdi bu tabloya isim yazdırıyor olmak nekadar güzel elhamdülillah.bu arada ben ve eşimde akrep burcuyuz şimdide ailemizin 3.akrebini bekliyoruz[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ
[/TD]
[TD]SON ADET TARİHİ
[/TD]
[TD]BEKLENEN DOĞUM TARİHİ
[/TD]
[TD]CİNSİYET ve BEBEGIN ISMI
![]()
[/TD]
[TD]KESİN DOĞUM TARİHİ
[/TD]
[TD]BEBEK DOGDU
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GurbetGuzeli[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]22.01.2013[/TD]
[TD]29.10.2013[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]puffy68[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]29.01.2013[/TD]
[TD]06.11.2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ[/TD]
[TD]SON ADET TARİHİ [/TD]
[TD]BEKLENEN DOĞUM TARİHİ [/TD]
[TD]CİNSİYET ve BEBEGIN ISMI[/TD]
[TD]KESİN DOĞUM TARİHİ[/TD]
[TD]BEBEK DOGDU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GurbetGuzeli[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD]22.01.2013[/TD]
[TD]29.10.2013[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
Cici anne adaylari msj atabilirsiniz yada foruma yazin eklerim insAllah
kızlar benim sadece sol kasığımda ağrı var,ilk hamileliğimdede sol tarafımdaydı. bide çalışıyorum işyerinde uyuyakalıcam neredeyse. ayılamadım gitti.
türk kahveside içmiyim artık diyorum
bide grip oldum genzim ve boğazım yandığı için ıhlamur içiyorum.
Ben 44 yasindayim ve 4 yillik evliyim, ikinci evliligim esimin basta cocuk istedigini hic dusunmemistim ama cok istiyormus karar verigimde doktoruma gittik olur ama normal yolla bu yasta zor dedi.
İlk tup bebek tedavimize aralik basinda basladik ve aralik sonunda negatif sonucunu aldik. Cok uzuldum 1 aylik cok agir bir tedavi surecinin ustune negatifi gormek anlatilacak bir duygu degil.
Yeni tedavi icin bir suru klinik gezdik hemen hemen hepsi yasinizdan dolayi sansiniz cok dusuk deneyip bosuna uzulmeyin dediler ve beni hasta olarak kabul etmek istemediler, yasadigim uzuntuyu anlatamam , bir kadinin dogurgan degilsin sozcugunu duymasi cok derin uzuntuye sebep heleki hala duzenli regl oluyorsa.
Ama vazgecmedim buradan iki arkadasin tavsiyesiyle bu iste cok isim yapmis bir klinige bas vurdum ama o kadar umitsizdimki beni kabul etmezler diye randevuya gittigim gun elim ayagim deli gibi titriyordu , ama kabul ettiler 1 subatta yeni tedaviye basladik sadece 1 yumurtam vardi basta sonra ikinci geldi , 10 subatta transferim yapildi 2 tane embryo koyuldu ve 21 subatta daha normal hamilelik hesabiyla 3. Haftada ben hamile oldugumu ogrendim. Tup bebek yapmanin avantaji bu galiba benim regl olmama 9 gun varken ben hamile oldugumu biliyordum.
Size kisaca anlattim ama bu yasananlar bir omur geldi bana 10 gun boyunca her gun vajindan ultrason, her gun kan verme , sabah aksam gobekten igneler , kollar mosmor , gobek mosmor , moral hic sormayin yerlere surunuyor , yumurta toplama anestezi altinda , ya yumurtam bos cikarsa , ya dollenmezse , her an yurek carpintisi.
İlk bhcg degerim 209 , iki gun sonra 738 , uc gun sonra 3578 cikti , daha 4 haftalik iken keseyi gorduk , doktor guzel yukselen deger sayesinde keseyi erken gordugumuzu soyledi.
Cok zor bir tedavi sureci yasadim , tedavinin her asamasinda buyuk endiselerim vardi ama benim minisim bana supriz yapti.
Belki bir daha sansim yok o yuzden cok titizleniyorum , cok korkuyorum , endiselerim cok fazla hepinize dua ediyorum ama bendende dualarinizi eksik etmeyin.
44 yas mucizem benimle ve benimle kalsin hep insallah , Allah yar ve yardimcimiz olsun :))))
aminnn ınsallah canımmmm
ayyyy elde deıl ıste canım bende ıstemem stres yapmak ama cokk ugraslar dahılınde olunca bole oluyor carsamba gelsede keseyı gormeye gtsemm ınsallah
görürsün görürsün merak etme öle çabuk geçicekki zaman tadını çıkart :)
bızde 2 bucuk senedır beklıyorduk canım ve benımde prolaktınım yuksektı aynı zamanda pko vardı allaha sukur ılk asılama ıle hamıle kaldım ınsallah sonuna kadar devam ettırırzz
bızde soktayız hala gecmediii ınanamıyoruzz rabbımın mucızesiii
valla okadar ıyı anlıyorum kı paronayak oldum ben 10 15 kere camasırıma bakıyorum hastalandımmı aman dustumu dıye cok panık oldum hıc ıyı deıl ama ah bır 3 ay gecse rahatlıycam ozaman ınanıcam hamıle olduguma
ben daha 4 haftalık hamıleyım subat 2 son adet tarıhım keseyıde carsamba goruces nasıpse
Canim ben tup yaptigim icin transferden 11 gun sonra idrar testi yaptigimda cikmisti , 12. Gun kan testi yaptigindada cikti. Seninkide rahatlikla cikar yukselmesini beklemenede gerek yok , zaten haftasina gore olmasi gereken deger araliklari testte goruluyor.
Hayirli ugurlu olsun....
sağol canım ama çarşambaya kadar beklemeye karar verdim çok yüksek çıksın istiyorum acabada kalmamak için beklicem
Canim senin asilama galiba , benimde tup yakiniz birbirimize , ilk gunler bende senin gibiydim simdi biraz azaldi.
Bende jel kullaniyorum bazen pembe geri geliyor doktora sordum normal dedi , tutunma kanamadindan geriye kalanlar jelle zamanla geri gelirmis sakin endise yapma.
Zaten dusuk dedigin oyle kolay olmuyor agrilar ve aktif kanama oluyor.
Sen icini ferah tut , bebegini uzme sen ne yasarsan oda aynisini hissediyor, artik bir can var icimizde unutmamak lazim :)))
Ben ne zaman yuregim daralsa aklima kotu seyler gelse meryem 4-6 okuyorum sende oku
Allaha emanet olun ...
Canim yarim minik pitirtilari duyma mujdesini bekliyoruz , hadi bakalim ilk kalp atisini duyda gel
Topigimizin ilk kalp atisi senden olsun![]()
Biz minis annesiyiz , dik olcagiz bebegimizi de uzmeyecegiz
Cok guzel bir deger tebrikler , nasipse benden 1 gun sonra dogum yapacaksiniz , insallah beraber buyuturuz
Hayirlisi olsun canim, minik keseniz ugur getirsin hayatinizda , Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Canim sanada hayirli olsun, eviniz nese ile dolsun, aileniz buyusun buyusun hep beraber mutlu ve saglikli yasayin insallah
Bende troid hastasiyim aslinda bir troidim bile yok 3 yil once tamami alindi , sentetik hrmonlarla idare ediyorum. İste butun bu sartlara ve yasa ragmen mucize ya benimki. Kimse olmaz dedi ama Buyuk Allah'im ol dedi , insallah sorunsuz atlatiriz.
Yarin endokronoloji doktorumla randevum var , kontrole gidiyorum surekli biliyorsun TSH 2.5 altinda olmali, bakalim ilac dozu ayarliyacak buyuk ihtimalle. Sende boyle bir problem yasiyorsan kontrollerini ihmal etme
Canim ben erken davrandim hamilelik boyunca beni takip edecek doktoru buldum ve ilk muaynem oldu , keseyide gorduk , asagidaki ilaclari verdi. Ayrica gebelikte nelere dikkat edilecek ve beslenme ile ilgili bir suru kitap verdi.
Benexol B12 ..............sabah tok karnina 1 ad.
Folibol 5 mg ...............sabah tok karnina 1 ad.
Coraspin 100mg.........sabah tok karnina 1 ad.
Crinone jel .................sabah ve aksam 1er aplikator
Previt pozitif ...............sabah tok karnina 1 ad.
Oceansea...................balik yemedigim gunler 1ad.
Ferrum Forte .............
kasım ayının güzel anne adayları..Rabbim sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasibetsin inşallahhh..
bu ay umudum var ben de kasım annesi olurum belki..ben de aranızda olurum inşallahh..olursa 23 kasım doğum tarıhi gösteriyor.22 kasım da olsa süper...benim hayalim hep akrep burcu bir çocuk..eşim ve ben akrebiz..bize bi üçüncü gerek..ev şenlensinnn..e üç akrep zorlu da bir mücadele olurocak ayıonda kimyasal gebelik yaşadım..bu 8. denememiz..inşallah 16 martta sizin aranızda olurum..sevgiyle kalın..
![]()
kızlar benim sadece sol kasığımda ağrı var,ilk hamileliğimdede sol tarafımdaydı. bide çalışıyorum işyerinde uyuyakalıcam neredeyse. ayılamadım gitti.
türk kahveside içmiyim artık diyorum
bide grip oldum genzim ve boğazım yandığı için ıhlamur içiyorum.
kızlarrrr şu ifadeleri nereden ekliyorsunuz allah aşkına biri anlatsın bende takla atan bebek yapmak istiyorm((((((((
Kullanici kontrol paneli
Ayarlarim
Secenekleri duzenle
Cesitli secenekler
Standart editor secip ayarlari kaydedeceksin.
Ben de 2013 Kasım annesi olarak burdayım.Bu sabah idrar testinde ikinci çizgi silik çıktı. Sonrasında da kan testimde bhcg 64 çıktı. Doktor geç döllenme, değer artışına bakalım dedi. Rahim sağlıklı görünüyor dedi.
Henüz hamile olan ben değilmişim gibi geliyor ama bakalımHerkese hayırlı doğumlar diliyorum.
Sat: 2 Şubat
Doğum tarihi: 10 Kasım 2013
İlk bebek
iyi akşamlar hanımlar bugün aile hekimine bildirmeye gittim gebeliğimi kandaki değerime tekrar baktılar 1000 üstünde çıktı değerim :))) perşembe de doktoruma gidicem aile hekimi keseyi görebileceğimizi söyledim sanırım artık idrak etmeye başladım. Birde arkadaşlar listeyi kim düzenliyor herkes tarih söylüyor ama yenilenmiyor ben perşembe günü bildiricem doktorumdan gelince artık
Zaman geçmek bilmiyor. Bir an önce doktora vidip kalp atışlarını duymak istiyorum.ya arkadaşlarbir de ben geç yumurtladığım için tam tarih çıkartamıyırum . Doktor cmrtesi günü 4-5 haftalık dedi ama bana sanki 6 ya yaklaşmışım gibi geliyor şaşırdım ne düşüneceğimi daha 10 gün falan beklemem gerek ama çok zor bu yüzdden de kocam hariç kimseye söylemedim.merKla bekliyorum