2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
merhaba benide eklermisiniz demistim ama eklememissiniz sanirim...ilk gebelik sat 30.01.2013 tahmini dogum tarihi 06.11.2013 iyi gunler:16::16::16:

sanırım bende aranızda olcağım
:emir_bebek:. sat : 25 ocak beklenen d.tarihi : 01/11/2013
2.si geliyor :nazar:

dr. randevu tarihim 12 'sinde heyecanlıyım

umarım güzel bir paylaşım grubu olur , keseyi gören , kalp atışlarını diyenleyen tüm annelere tekrikler :46:

kasıklarda ağrı , ani haketlerde batma , özellikle oturur pozisyondan:1: ayağa kalkarken batma hissi en önemli gebelik belirtisi

:1:

kızlar yaaa tanısalımmm hadiii :1: cok yazan yok bu topıgee niekiiiiiiii :19::19:

kızlar yaaa tanısalımmm hadiii :1: cok yazan yok bu topıgee niekiiiiiiii :19::19:

sen benden çok yaşıaksın bende tam öle diektim yei mesajları okuym dedim
tanışalım anım yaaa hakkaten daha sıcak bir ortam olur, ben istanbuldayım, ev hanımıyım ve bir oğlum var
hadi kızlar taşılammmmmmm:6::6::6:

sen benden çok yaşıaksın bende tam öle diektim yei mesajları okuym dedim
tanışalım anım yaaa hakkaten daha sıcak bir ortam olur, ben istanbuldayım, ev hanımıyım ve bir oğlum var
hadi kızlar taşılammmmmmm:6::6::6:

:1::1::1::1::1: hehehehe valla yaa bende ıstanbuldayımmmmm avrupa yakasındayım cnm sen?
bızım ılk bebıssss nasıpseee cok bekledık zaten tedavıyle kaldım asılama:5:
bende evdeyımmmmmmmmm :16:

bende şirinevlerdeyim canım sen hangi semttesin
ismin filizmi:6:
evet senin durumunu hatırlıyorum allah bağışlasın inşallah kuağına almayı nasip etsin

bende şirinevlerdeyim canım sen hangi semttesin
ismin filizmi:6:
evet senin durumunu hatırlıyorum allah bağışlasın inşallah kuağına almayı nasip etsin

aaaaaa cok yakınızzzzzz cennetteyım bende:)) amin canımmmmmm ınsallah ısmım fılız evet

aaa süpermiş kız görüşelim kaynaşalım mı bak özelden face yazıam sen ikini arkadaşım olursun kk dan :32:

goruselım tatlım var arkadasım benm burdan tanısıpta gorustugummm :))) ayy doktor bulamadım buarada yaa avrupa yakasında ıst.. bılen bana yazsınnnnnnnn:))
ekle cnm face yaz :))

:1::1::1::1::1: hehehehe valla yaa bende ıstanbuldayımmmmm avrupa yakasındayım cnm sen?
bızım ılk bebıssss nasıpseee cok bekledık zaten tedavıyle kaldım asılama:5:
bende evdeyımmmmmmmmm :16:

hayırlısı olsun bebişlerimiz :ssz:

benim bir kızım var 2 yaşında bu ikinci olacak inş.

, allah nasip ederse önümüzde uzun bir zaman olcak:emir_bebek: paylaşımlar faydalı olabilir

ilkinde çok midem bulanmıştı , bu sefer bulantı yok şaşkınım :40:

Back
X