2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Amin inşallah rabbim ol derse olur
Tabiki.ama su an cok fenayim onun yüzüne baktikca icim yanıyor .toparliycam kendimi ama nasıl

Tabiki.ama su an cok fenayim onun yüzüne baktikca icim yanıyor .toparliycam kendimi ama nasıl

canım hislerini tahmin edebiliyoruz hepimiz, elbette çok zor. Rabbim gönlüne ferahlık, sana da dayanma gücü versin. ama sakın bir doktorla karar vermeyin. yanlış teşhis konulan, boşuna ağlayan o kadar insan gördük, o kadar hikaye dinledik ki.. araştırıp başka başka kişilere de götürün mutlaka. prematüre doğduğu için belli sorunlar yaşıyor belki ama Rabbim "ol" dedikten sonra olmayacak şey yok. inan senin için dua edeceğim.. Şafi olan Allah yavruna derman versin inşallah.

mrb. uyuyamiyorum cunkuuu karnima öle sancilar gryor ki... dakika tutmaya bşladm 2 sefer tam 11 dk arayla sanci grdi. karnimin heryeri we kasklarma birden grior. yuruyor olsam bi an duraksatck kdr. ama bebek hareket edior surekli. dogum olcgnda hareketleri azalior hatta duruor die bıliorum. nyse dk tutmaya dwm ;) bu arada bugun tam 37. haftamdaym. belki bu haftalar bóle sanclar oluordur :s

Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin boğazım düğüm düğüm gözümde yaslar bi yandan süt sagmaya çalışıyorum. Biz kabizlik icin doktora gitmistik dr beynindeki beyaz hücrelerin öldüğünü söyledi motor haraketleri yani yürüme gibi yapamiycakmis büyük ihtimalle.ona bakamiyorum bile içim acıyor böyle bi yangin yok.ama ben artik anneyim onun icin dayanmaliyim cok zor .Yüce Rabbim bize güç versiin o ol derse olmiycak imkansizhic bisey yok

Canim Rabbim yar ve yardimciniz olsun, sende yavrunda çok güçlüsünüz, bundan önceki savaşı siz kazandiniz inşallah Allahin izni ile kazanan siz olacaksınız, ne güzel demişsin "ol derse olur " Rabbim ol desin ve olsun inşallah, nasil doğduğunda hep dua ettiysek yine hep beraber dua ederiz küçük kuzuna. Yangınıni da anlayabiliyorum uzuntunude anlayabiliyorum ve hissediyorum ama inşallah Rabbimin hikmeti ile hiç birşeyi yok kuzunun yürüyecek de koşacak da inşallah yeterki buna inan canim

Kizlar belki konusulmustur ama ben goremedim.dogum cantasina hangi marka mama koydunuz.mama taraftari degilim ama sutum hemen gelmezse mecbur bebegim ac kalmasin diye verecegim.

canım lütfen başka dr. göster meleğini. inşallah yanılmıştır dr unuz. Allahım yar ve yardımcın olsun....

Dün akşam 7den beri sancım var önce 15 dakiiakaada birdi sonra 7-8 dk ya düştü sonra 30 dk hiç olmadı. Dün akşam 9buçukta kontrolüm vardı dr hiç açılma yok deyince bunlar yalancı sancı deyip durdum ama bütün gece 3-4 dk uyuyup sancılanıp uyandım. Belimden giriyor ağrı. Sanki büyük tuvaletim var ishal olmuşum ve adet olmuşum gibi bir ağrı, bu kadar sancı çektim açılma yok derlerse şimdi bana, nasıl acılacak bu offff. Şimdi gidiyoruz acile. çantamı falan almıyorum. Yatış yaparlarsa eşim getirecek. Dua edin kızlar bana ne olur. Bu arada ne nişan geldi ne su :50:.

Günaydin ...

Hilal 19 dünden beri sizin icin dua ediyorum insallah doktor yanlis teshis koymustur , sen ve minigin cok güclüsünüz bunu dogdugu andan beri hissediyoruz.. Rabbim yardimcin olsun , dermansiz dert vermesin insallah .

Dün akşam 7den beri sancım var önce 15 dakiiakaada birdi sonra 7-8 dk ya düştü sonra 30 dk hiç olmadı. Dün akşam 9buçukta kontrolüm vardı dr hiç açılma yok deyince bunlar yalancı sancı deyip durdum ama bütün gece 3-4 dk uyuyup sancılanıp uyandım. Belimden giriyor ağrı. Sanki büyük tuvaletim var ishal olmuşum ve adet olmuşum gibi bir ağrı, bu kadar sancı çektim açılma yok derlerse şimdi bana, nasıl acılacak bu offff. Şimdi gidiyoruz acile. çantamı falan almıyorum. Yatış yaparlarsa eşim getirecek. Dua edin kızlar bana ne olur. Bu arada ne nişan geldi ne su :50:.

Insallah olmustur canim acilman ..
Belki daha önce su kaybettin diye gelmemistir nisanda .. Haberdar et bizi ..
Rabbim kurtarsin bebisinide snide

kızlar dogum yaptımmm :) paşam cok şirin sağlıklı :) normal epiduralsiz kendi sancımla 8 saatte kucagıma aldım prensımı.. dogum hıkayemı en kısa zamanda paylasıcam :)

Gözün aydin canim .. Suni sanciyi anlatmistim sana iki gün önce :))), gerrk kalmamasina cok sevindim .. Rabbim ansli babali büyütsün insallah .

Emtu , özlmalprkizlar sizde sezeryana karar vermisiniz ..
Insallah en kolay yoldan en az agrili kavusursunuz bebislerinize ..

kızlar dogum yaptımmm :) paşam cok şirin sağlıklı :) normal epiduralsiz kendi sancımla 8 saatte kucagıma aldım prensımı.. dogum hıkayemı en kısa zamanda paylasıcam :)

Kizlar belki konusulmustur ama ben goremedim.dogum cantasina hangi marka mama koydunuz.mama taraftari degilim ama sutum hemen gelmezse mecbur bebegim ac kalmasin diye verecegim.

Ben mama koymadim , oglumda gelmiszi süt , simdide 1 haftadan beri rezene anason kimyon cayi iciyorum günde 3 defa ..
Insallah gelir bu sferde .. Gecenlerde baktim gözüküyor hafif sIkinca , insallah devamida gelir ..
Burda hastanrde veriyorlar mamayi sayet gerekirsd , türkiyede nasil bilmiyorum

Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin boğazım düğüm düğüm gözümde yaslar bi yandan süt sagmaya çalışıyorum. Biz kabizlik icin doktora gitmistik dr beynindeki beyaz hücrelerin öldüğünü söyledi motor haraketleri yani yürüme gibi yapamiycakmis büyük ihtimalle.ona bakamiyorum bile içim acıyor böyle bi yangin yok.ama ben artik anneyim onun icin dayanmaliyim cok zor .Yüce Rabbim bize güç versiin o ol derse olmiycak imkansizhic bisey yok

Aaaaaa....! Hilalcimmm, ne diyeceğimi bilemiyorum inan. Nasıl bir rahatsızlık bilmiyorum ama inan ki çok kötü oldum şuan, gözlerim dolu dolu yazıyorum. Eminim senin için binlerce kat daha zordur. Kurban olduğum yarabbim şifasını versin evladını sana bağışlasın. parklarda koştuğu oynadığı güzel günleri göstersin sana inş. Doğumumda da dua edeceğim size bol bol. Ama sen başından beri çok güçlü bir annesin. Gücünü kaybetme, dua et ve inan. Neye inanırsan o öyle olur. Her ne kadar birbirimizi görmesekte tanımasak ta burdan çok şey paylaşıyouz ve dost oluyoruz hepimiz. dert ortağıyız bi yerde. iyiki burdasın iyiki tanışmışız Güzel Anne.
Allah'a emanet ol. Allah sana sabır ve kuvvet versin.
sevgilerimlee..

Hadi bakalım kuzum, hakkında hayırlısı. Güzel haberler olsun inş. :)
Bekliyoruz...

Rabbim yardimcimiz olsun cnm ya yanlis teshistir ins dualarim sizinle

Geronimosum dogurdunmu yoksa,,,, hayirli haberlerini yaz. Benim annemin ne nisani gelmis ne suyu 3 dogumdada.. sadece sanci gelmis, hastaneye gitmisler 1 gun sanci cektikten sonra suyu gelmis nisan yine yok.. dualrimiz seninle.. rabbim bi avazda kurtarsin insallah.. :16:

canım hadi hayırlı haberlerin gelsin inşallahhh..sancın olmasa da açılman olmasa da sunisancıyla açılabiliyo cnm..arkadaşım geçen ay öyle doğum yaptı..ama suni ile açılmazsa da korkma sezeryana alırlar..sağlıkla gelsin bebişin önemli olan o..Allah yardımcın olsunnn:16::16:

Back
X