2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin boğazım düğüm düğüm gözümde yaslar bi yandan süt sagmaya çalışıyorum. Biz kabizlik icin doktora gitmistik dr beynindeki beyaz hücrelerin öldüğünü söyledi motor haraketleri yani yürüme gibi yapamiycakmis büyük ihtimalle.ona bakamiyorum bile içim acıyor böyle bi yangin yok.ama ben artik anneyim onun icin dayanmaliyim cok zor .Yüce Rabbim bize güç versiin o ol derse olmiycak imkansizhic bisey yok

hilal canım ne diyeceğimi bilemiyorum..ama lütfen tek doktorla kalma cnm..başka uzmanlara gidin..şu an yok yıpratma kendini bebişinin sana ve sütüne ihtiyacı var..Allah yardımcın olsun..inşallah doktorun teshisinde hata vardır..bu kadarla atlatırsın canım..Allah kimseyi evladıyla sınamasın..dermansız dert vermesin..dualarım seninle ve miniğinle..

Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin boğazım düğüm düğüm gözümde yaslar bi yandan süt sagmaya çalışıyorum. Biz kabizlik icin doktora gitmistik dr beynindeki beyaz hücrelerin öldüğünü söyledi motor haraketleri yani yürüme gibi yapamiycakmis büyük ihtimalle.ona bakamiyorum bile içim acıyor böyle bi yangin yok.ama ben artik anneyim onun icin dayanmaliyim cok zor .Yüce Rabbim bize güç versiin o ol derse olmiycak imkansizhic bisey yok

Canim benim rabbim yardimciniz olsun.. sakin pes etme dua etmektende vazgecme... baska doktorlarada gostermelisin testler yaptirmalisin.. bazi doktorlar durduk yere insanin canini sikmaya bayiliyorlar.. hamile oldugumu ogrendigim gunun sabahinda kan sonuclarimi almaya gittkm kansizlik vardi bende doktor sen hamile kalamzsin dedi basimdan asagi kaynar su dokuldu inan... aksamida hamile oldugumu ogrendim.. senin ve bebegin icin ayetel kursi okudum.. bebegini saglikli bi sekilde buyut insallah.. dayanilmaz bi durum anne icin anlayabiliyorum ama bebegin icin guclu olmalisin dua et canim...

hilalciğim cnm moral bozma rabbim büyük hepimiz aynı şeyleri yaşayabiliriz bugun muharreemin ilk günü ve dualarımız sennle inş...

Merhaba arkadaşlar pazar günü sabah suyum geldi ve öğleden sonra doğum yaptım. 8 saat sancı çektikten sonra bebek gelmedi ve kalbi duracak gibi oldu hemen sezeryana aldılar çünkü kordon kısalmış bebeğin ayağına dolaşmış o yüzden çıkamıyormuş. Neredeyse bende bebekte tehlikeye giriyordu. Yeni eve geldik ağrılarım var. Sütüm gelmedi ama emiyor oğlum. 3500 kilo bembeyaz nur topu gibi yakışıklı bir oğlum oldu. Bende sürekli yürüyüş yapıyorum kaburga ağrım ve gögüs ağrım var şuan... Şimdilik bunları yazabiliyorum herkese hayırlı doğumlar diliyorum.

Merhaba arkadaşlar pazar günü sabah suyum geldi ve öğleden sonra doğum yaptım. 8 saat sancı çektikten sonra bebek gelmedi ve kalbi duracak gibi oldu hemen sezeryana aldılar çünkü kordon kısalmış bebeğin ayağına dolaşmış o yüzden çıkamıyormuş. Neredeyse bende bebekte tehlikeye giriyordu. Yeni eve geldik ağrılarım var. Sütüm gelmedi ama emiyor oğlum. 3500 kilo bembeyaz nur topu gibi yakışıklı bir oğlum oldu. Bende sürekli yürüyüş yapıyorum kaburga ağrım ve gögüs ağrım var şuan... Şimdilik bunları yazabiliyorum herkese hayırlı doğumlar diliyorum.

Canim hyrli olsun... insallh agrilarinda gecer bi an once... masallah ogluna:nazar:

Canım benim başka dktrlara da götürün inşallah sanıldığı gibi değildir. artık tıp çok ilerledi erken tedaviyle falan kas motor refleksleri çalıştırılabilir diye düşünüyorum yani hep iyi yönden düşünmek istiyorum ki sende öyle yap umutsuz olma derdi veren Allahım derrmanını da muhakkak verecektir. sağlam dur bebeğin için artık hepimiz anneyiz gelene razıyız Rabbime emanet yavrularımız. kaldıramayacağımız yük vermesin hiçbirimize.
bizi habersiz bırakma sonuçtan. dualarımız bebeğinle.

çok şükür canım gözün aydın. Allah mutlu uzun ömürler versin. detaylarını yaz.
darısı bize.

ben bir şubat annesi olarak siz kasım annelerine bir soru sormak istiyorum....cevaplarsanız sevinirim ayrıntılı ultrasyona girip bebeğinin kalp kapakçığında ekojenik odak çıkan var mı bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Kizlar cumartesi cati muayenesi oldum pazar sabahindan beri ara ara akinti oluyor.beyaz sumuksu bisey.kanli veya kahverengi degil.muayeneden sonra olabilecegini okumustum ama sanki biraz uzun surdu acaba sizinti seklinde suyum geliyor olabilir mi.bebisimjn hareketleri de azaldi ama yinede yarin saatte bir mutlaka hareket ediyor.offf birileri cevap yazsin.

Dün akşam 7den beri sancım var önce 15 dakiiakaada birdi sonra 7-8 dk ya düştü sonra 30 dk hiç olmadı. Dün akşam 9buçukta kontrolüm vardı dr hiç açılma yok deyince bunlar yalancı sancı deyip durdum ama bütün gece 3-4 dk uyuyup sancılanıp uyandım. Belimden giriyor ağrı. Sanki büyük tuvaletim var ishal olmuşum ve adet olmuşum gibi bir ağrı, bu kadar sancı çektim açılma yok derlerse şimdi bana, nasıl acılacak bu offff. Şimdi gidiyoruz acile. çantamı falan almıyorum. Yatış yaparlarsa eşim getirecek. Dua edin kızlar bana ne olur. Bu arada ne nişan geldi ne su :50:.

Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin , yardimcin olsun insaallah

Amin inşallah rabbim ol derse olur
Tabiki.ama su an cok fenayim onun yüzüne baktikca icim yanıyor .toparliycam kendimi ama nasıl

canım üzülme başka bi dr a daha götür. güçlü ol yavrularımızın bize çok ihtiyaçı var.derdi veren rabbim dermanınıda verir.

bugün 12 günlük olduk kuzucumla. ama sütüm hala çoğalmadı.:5: sezeryan oldum. hemşire çay önerdi hipp marka hergün 3 bardak içiyorum ama hala az. dün kontrole gittik fazla kilo almamış diye dr mamayo arttır dedi. bense mama vermek istemiyorum. mama verdiğimde kendimi yetersiz görüp üzülüyorum.vermesem yavrum aç ağlıyo devamlı :53: sütü arttırmak için fikirleriniz var mı

cnm geçmiş olsun rabbim şifa versin gözün aydın olsun sag salim almışssın oğluşunu

Meltemcim canım bekliyorduk zaten :) hayırlı olsun biraz sıkıntı olmuş ama sağ sağlim kucağına almışsın. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inş. ağrın sızın kısa zamanda geçer ve sütün de gelir inş. Oğluşun tosun gibi doğmuş maaşallah. onuda seni de öpüyorum.
Allah yardımcınız olsun.

ben bir şubat annesi olarak siz kasım annelerine bir soru sormak istiyorum....cevaplarsanız sevinirim ayrıntılı ultrasyona girip bebeğinin kalp kapakçığında ekojenik odak çıkan var mı bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Evet cnm benimkinde ekojenik odak cikti. Ama de korkmayi gerektirecek birsey olmadigini tek basina bir anlam ifade etmedigi söyledi. Doguma yakin ya da dogumdan sonra gecer dedi. Sık görülebilen bir olaymis. Senin drun açıklama yapmadı mı sana

bugün 12 günlük olduk kuzucumla. ama sütüm hala çoğalmadı.:5: sezeryan oldum. hemşire çay önerdi hipp marka hergün 3 bardak içiyorum ama hala az. dün kontrole gittik fazla kilo almamış diye dr mamayo arttır dedi. bense mama vermek istemiyorum. mama verdiğimde kendimi yetersiz görüp üzülüyorum.vermesem yavrum aç ağlıyo devamlı :53: sütü arttırmak için fikirleriniz var mı

canım benim kv bulgur sütü çok arttırıyor demişti bana, ben de doğumdan sonra deneyeceğim bakalım doğru mu. bulgur pilavı yeyip bir bak bakalım sütün artacak mı.

Amin inşallah rabbim ol derse olur
Tabiki.ama su an cok fenayim onun yüzüne baktikca icim yanıyor .toparliycam kendimi ama nasıl

canım çok üzüldüm bizde cok zorlanıyoruz derdını anlamıyoruz inş. kızın iğleşir baska doktorlarada göturursunuz bızımkıde gaz cıkaramıyo kendını sıkıyo emerken bogazını alıyo bu sefer tıkanıyo gecen gun morardı can kalmadı cocukta esımle napcagımızı bılemedık sallarken kendıne geldı cok zor dönemden gecıyoruz allah yardımcımız olsun bızımkıde hasta balgam var bogazında çaresızlık cok zor

Canim bol su icmek, karanfil ve defne otu cayi ayrica ilik suyla goguslere masaj yapmak sutu arttiriyomus oyle duymustum....

Evet cnm benimkinde ekojenik odak cikti. Ama de korkmayi gerektirecek birsey olmadigini tek basina bir anlam ifade etmedigi söyledi. Doguma yakin ya da dogumdan sonra gecer dedi. Sık görülebilen bir olaymis. Senin drun açıklama yapmadı mı sana

bana da aynısını söyledi ama ben yine de çok tedirginim çok sağol cevapladığın için sizin ki geçti mi canım....şu an bebeğinizi durumu nasıl...

Back
X