2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Allah yardimcisi olsun canim.. 2 sene olmadi benim hic bi sebep yokken hemde.2 sene sonra rabbim nasip etti, henuz yasim 24.. dua etmkten vazgecmesin.Nasil sikinti yaptigimi bi Allahim bi ben bilirimm... yakinin icin dua ettim simdi, insallah sagliklo bi evladi olir Rabbim nasip eder..

Mrb kizlar nasilsiniz dun bugun giremedim hic temizlik var evde. Tulleri falan yikadim utu yaptim.. dun gece sormayin basima neler geldi.. gece fena oldum agrilarm Kasilmalarim ckk artti, belime bi agrilar giriyo inanilmaz.gece 3 te uyandim dus falan aldim uyan dedim esime doguma gidiyoruz :1: ne geceydi... esim bi yandan giyiniyo bi yandan yuzunu yikiyo heyecan yapti benden stresli, tirnaklarini yemeye basladi.:1:dus aldiktan sonra agrilarim gecti,sanirim kendimi cok yordum.. kasilmalarim bugun oldu cok sık ama siddetli degil onemsemedim bende.. ama ayaga hic kalkamiyorum benim icin erken ama dogum yaklasti oyle hissediyorum bugun yarin benden haber alirsaniz sasirmayin :)))

aminnn allah razı olsun canım neredeyse 18 senedir uğrasıyorlar gözü millette kalıyor hep..... evlat hasretiyle yanıyor şuan bebeğim kucağımda rabbim bana arattırmadı hemencecik verdi istemeden süpriz oldu kızımız bize... geçen günde evlilik yıl dönümümüzü kızımızla beraber kutladık... şuan evlat hasreti çekenleri çokçok daha iyi anlıyorum okadar başka bir duyguki bu.. hamilelik falan hikaye asıl duyguyu o tadı kucağına aldığında anlıcaksın herşey bambaşka.....

kızlar ben bebeğimin hareketlerini nerdeyse vajinamda hissediyorum ve inanılmaz hareketli hiç bu kadar çok vekmelediğini hatırlamıyorum. noluyo acaba içimde eşim de gelmedi hala. sizce?

hayırlısıyla sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah dua ediyoruz biz minik kızım kucağımda... inşallah bir avazda ağrısız acısız kurtarır sizleri kavuşturur bebişlerinize ve sizlerde kucaklarınıza alıp gecersiniz netinizin başına :16:

ah ahh kızlar etrafın densiz densiz konuşmalarından bahsetmişsiniz bana da kız erken doğar bu erkek olmasın karnında erkege benziyo diyorlar yaa bende çıldırıyorum ama estahfirullah çekiyorum kızım dogunca gösterecegim hepsine gelin bakın kız mıymış erkek miymiş belki o zaman inanırlar he ne dersiniz...

canım bişey sorcam geçen gün bi programdan bahsetmişsin şu sezeyanla doğumla alakalı ayın 14 trt de bir program o videoya nasıl ulaşabilirim nete ne yazsam çıkar..?

canım programın ismi "anne elimi tutsana" 14 kasım diye yazarsan çıkıyo biraz parçalı ama istersen şu linkten izleyebilirsin "http://www.gunluktv.net/genel/14-kasim-2013-trt-1-anne-elimi-tutsana-izle/"

ayyy canım yaaa kıyamam karbonatlı su iyi gelir derler gögüsünü karbonatlı su ile sil tatlım yaaa bebişine vermeden önce bide parmağını karbonatlı suya batırıp ağzının içini dilinin üstünü sil ahh kıyamam...

doğum yapmamış olan arkadaşlarada nacizhane tavsiyem gögüs ucu kremlerini mutlaka kullanın cünkü yıkanmadan bebeğin ağzına verildiği için bebeğin ağzında pamukcuk olmasınıda engelliyormuş. ben lansunohun kremini doğumdan önce kullandım doğumdan sonrada ara ara sürüyorum çok şükür bişey olmadı inşallah bunda sonrada olmaz...
Ben kremi süremiyorum çünkü bebek ağzına almak istemiyor ağlıyor silmek zorunda kalıyorum.
Karbonatı da fazla kaçırdım yuttu yavrum ishal oldu. Bugün biraz daha iyi, ama diliyle ağzının içini kaşımaya çalışması var ki içim gidiyor.

kızlar ben bebeğimin hareketlerini nerdeyse vajinamda hissediyorum ve inanılmaz hareketli hiç bu kadar çok ve sert ttekmelediğini hatırlamıyorum. noluyo acaba içimde eşim de gelmedi hala. sizce?

boşa umutlanma tatlım ben 1 aydır orda hissediyorum bir aydır başı aşağıda bekliyor yavrum.ama yok yok..ben bu gece umutluyum bakalım;))

Ben de hala doğuramadııımmmm. Tüm gün ev temizliği ve kişisel temizlik yaptım. .ne olur ne olmaz her an dogum yapabilirim diye ikisini de yapmaktan gına geldi artık..midem sürekli yanıyor giderek artıyor bu yanmalar resmen alev topu var midemde, adım atmakta bile güçlük çekiyorum artık. .Salı olsa da durumumuz netleşse ya da saliya kalmadan dogursam:31:

Evime geldim yine ... Dogmuyor diye gezgin oldum yollarda doguracagim heralde :))
Araba sürerken gelmese yavrum bari :).. Gerci öyle anlik olay olmuyacak :)

Gecemavisy hala bekliyoruz kuzum , saliya günüm doluyor bakalim sali ne diyecekler ..

Neharim bende sen gibi 2 güne bir der siliyorum :)) yerler yalancak hale geldi
Annemlerin ev 3 kat abimler falan 6-7kere inip cikmisimdir ..
Dogumdan önce kas yapmazsam iyi bu egzersizlerle :)

Kizlar birde idrari tutmayin geldimi gidin hemen birde aysklari sicak tutun , yoksa sancilar kaciyormus ..

Dün gece ilk defa cok xogun terledim , SIkintidan sanirim ..

kızlar tw e bakıodm sıkıldım yazayımda içimi dökeyim size dedim ... nolcak bu halimiz doğuramayanlar olarak :))) bebeğimin hareketleri çok sertleşti canım yanıo bazen. aşağıdan da ağrım war sızlıo gerilio sanki. kızım son bir aydır sürekli sağ kaburgamı ezio birde onun acısı war tabi. ee insanda iç sıkıntısıda eksik olmuo . başka bişeyede konsantre olamıyrsun. yada ben olamıyrm :))) şöle diyrm gözlerimi kapasam açsam bir ay sonrasına uyansam :)))) fakirin ekmeği ümit misali . tabi mümkün değil. bunaldım ama Rabbim başka dert wermesin diyrm.. tüm sona kalmış kasım anneleri için dileğim sağlıkla we kolay bi şekilde ewlatlarımıza kawuşmamız. Rabbim yar we yardımcımız olsun inşAllah :))))

kızlar tw e bakıodm sıkıldım yazayımda içimi dökeyim size dedim ... nolcak bu halimiz doğuramayanlar olarak :))) bebeğimin hareketleri çok sertleşti canım yanıo bazen. aşağıdan da ağrım war sızlıo gerilio sanki. kızım son bir aydır sürekli sağ kaburgamı ezio birde onun acısı war tabi. ee insanda iç sıkıntısıda eksik olmuo . başka bişeyede konsantre olamıyrsun. yada ben olamıyrm :))) şöle diyrm gözlerimi kapasam açsam bir ay sonrasına uyansam :)))) fakirin ekmeği ümit misali . tabi mümkün değil. bunaldım ama Rabbim başka dert wermesin diyrm.. tüm sona kalmış kasım anneleri için dileğim sağlıkla we kolay bi şekilde ewlatlarımıza kawuşmamız. Rabbim yar we yardımcımız olsun inşAllah :))))

amin cnm amin bende senin gibi hissediyorum geçmiyo günler

ah ahh kızlar etrafın densiz densiz konuşmalarından bahsetmişsiniz bana da kız erken doğar bu erkek olmasın karnında erkege benziyo diyorlar yaa bende çıldırıyorum ama estahfirullah çekiyorum kızım dogunca gösterecegim hepsine gelin bakın kız mıymış erkek miymiş belki o zaman inanırlar he ne dersiniz...

bende aynı durumdaym benim bebişte kız. bu arada doguramadim gtti yha sabirsizlanyrm iyce

Ben de hala doğuramadııımmmm. Tüm gün ev temizliği ve kişisel temizlik yaptım. .ne olur ne olmaz her an dogum yapabilirim diye ikisini de yapmaktan gına geldi artık..midem sürekli yanıyor giderek artıyor bu yanmalar resmen alev topu var midemde, adım atmakta bile güçlük çekiyorum artık. .Salı olsa da durumumuz netleşse ya da saliya kalmadan dogursam:31:

benim 40ımda haftaya salı doluyor. ama sanki 40 ım bile gececek. bebek dogum kanalına grmemiş yha. artk gelsin istiorum. sende dogurusun inşalah ;)

kızlar ya 9 ay durdudurdu son bi kaç gündür karnım çatladı yaaa çok moralim bozuldu çok değil ama ne biliyim eşim dalga geçiyo bak nazar değdirdin kendine çatlamAdım diye şimdide çatladın

Merhaba hanımlar ,
geçtiğimiz cumartesi gittiğimde "sen daha doğurmadın mı ? Cuma gelde alttan muayene ediyim" dedi canım doktorum :) Ben de dün güle oynaya gittim. Ne sancım var ne herhangi bir belirtim. Göz korkutmak gibi olmasında o alt muayene ne berbat şeymiş." 2 cm açılma olmuş , sancı verdim sana "dedi. Sonra da nst ye girdim orda da baya çıktı. Pazartesi doğurursun sen ama hafta sonuda hissedersen filan mutlaka gel dedi.
Sonuç olarak dün o çektiğim acı , ve doktorun söyledikleri psikolojimi bozdu. 9 aydır ne rahattım. Ne ağrı ne sancı bulantı fazla rahat bir hamilelik geçirdim sanırım :) Şimdide korku sardı.
Birde dünden beri kanlı sümüksü bir akıntı var .Sanırım muayeneden kaynaklı. Arada belim adet olmuşum gibi ağrıyor. Birde oğluşum eskisi gibi hareketli değil sanki. Daha yavaşladı. Durup durup sıcak suyun altına giriyorum. Sanırım pazartesi yi beklemiycem gibi. Yarın doğururum ben :)
Ne dersiniz?

Akinti nisan olabilir benim nisanimin geldigi gün gecesinde olmustu dogum ama kisiye göre de degisebiliyormus bazilarinda nisandan sonra 10 günden fazla sürüyor . Dogum sancisi adet sancisina benzemiyor kasilmalar seklinde oluyor ama dustan sonra sancin azalmiyorsa doktora gitmek en iyisi, Allah yardimcin olsun insaallah saglikla alirsin bebeisini kucagina

Son düzenleme:
kızlar ya 9 ay durdudurdu son bi kaç gündür karnım çatladı yaaa çok moralim bozuldu çok değil ama ne biliyim eşim dalga geçiyo bak nazar değdirdin kendine çatlamAdım diye şimdide çatladın

maşallah iyi dayanmışın canım benim karnım-özellikle kızımın gerindiği bölgeler- topoğrafya haritasına döndüüü :((( benim de eşim dalga geçiyo bi de o kadar yağ sürdüm güyaaa :43: gene de kızıma feda olsuunn :)

s a kizlar en son 6 kasimda sanci çekerken yazmistim size elhamdülillah 7 kasim da geldi bebisim oglusum 41 haftalik
(40+6 ) da dogdu hiçbir belirtim yokken aniden sancilanmaya basladim ama cok farkli bir agri,7 saat evde çektim en son dayanamayacak sekilde hastaneye gittim epiduralli normal doğum yaptım rabbim herkese kolay doğumlar versin bugun eve geldim daha yeni firsat buldum sizlere de haber vermek istedim oyle güzel bi duygu ki en kisa zaman da hepinizin tatmasi dileğiyle kucaginiza aldiniz mi butun cektiginiz sikintilar yok oluverio ....

eses meraba canım bi bakim dedim şubatçılar napmış diye doğum haberini görünce çok sevindim allahım analı babalı büyütsün :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

alamina yeşimm1988 selayhus diloylom soğansuyu.... bi biz kalmışız yaa:(( bir iki gün arayla aynıyız ve hepimizinde kız sanırım ne zaman gelecek bu minik meleklerr...:((

Kizlar benim akintim pembemsi geldi bugun ve aksam 7 den beri agrim var gittikce siddeti artiyor baski yapiyor arttikca korkmaya basladim :(

Back
X