Allah yardimcisi olsun canim.. 2 sene olmadi benim hic bi sebep yokken hemde.2 sene sonra rabbim nasip etti, henuz yasim 24.. dua etmkten vazgecmesin.Nasil sikinti yaptigimi bi Allahim bi ben bilirimm... yakinin icin dua ettim simdi, insallah sagliklo bi evladi olir Rabbim nasip eder..
Mrb kizlar nasilsiniz dun bugun giremedim hic temizlik var evde. Tulleri falan yikadim utu yaptim.. dun gece sormayin basima neler geldi.. gece fena oldum agrilarm Kasilmalarim ckk artti, belime bi agrilar giriyo inanilmaz.gece 3 te uyandim dus falan aldim uyan dedim esime doguma gidiyoruzne geceydi... esim bi yandan giyiniyo bi yandan yuzunu yikiyo heyecan yapti benden stresli, tirnaklarini yemeye basladi.
dus aldiktan sonra agrilarim gecti,sanirim kendimi cok yordum.. kasilmalarim bugun oldu cok sık ama siddetli degil onemsemedim bende.. ama ayaga hic kalkamiyorum benim icin erken ama dogum yaklasti oyle hissediyorum bugun yarin benden haber alirsaniz sasirmayin :)))
aminnn allah razı olsun canım neredeyse 18 senedir uğrasıyorlar gözü millette kalıyor hep..... evlat hasretiyle yanıyor şuan bebeğim kucağımda rabbim bana arattırmadı hemencecik verdi istemeden süpriz oldu kızımız bize... geçen günde evlilik yıl dönümümüzü kızımızla beraber kutladık... şuan evlat hasreti çekenleri çokçok daha iyi anlıyorum okadar başka bir duyguki bu.. hamilelik falan hikaye asıl duyguyu o tadı kucağına aldığında anlıcaksın herşey bambaşka.....
kızlar ben bebeğimin hareketlerini nerdeyse vajinamda hissediyorum ve inanılmaz hareketli hiç bu kadar çok vekmelediğini hatırlamıyorum. noluyo acaba içimde eşim de gelmedi hala. sizce?
hayırlısıyla sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah dua ediyoruz biz minik kızım kucağımda... inşallah bir avazda ağrısız acısız kurtarır sizleri kavuşturur bebişlerinize ve sizlerde kucaklarınıza alıp gecersiniz netinizin başına