2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
öncelikle geçmişi okuyamadım ama herpinize teşekkür ederim.
Cuma öğlen evimize geldik.genel anestezi olmama ragmen gayet kolay atlattım sezeryanda da korkulacak bişey yokmuş tabi canınız tatlı değilse.2. Dün aksam üzeri gaz ve wc yi atlatınca dert kalmadı zaten.dikişyerı acısı falan da yok.sadece kaşınıyo.
Cuma gecemiz zor geçti.emiyo zannettiğim yavrum meğer aç kalıyomuş.benim meme uçları yara oldu lansınoha ragmen.aslında ameliyat sonrası hemen geldi sütüm hemşireler de sütün var maşallah dedi ama uç olmayınca çocuk sütü ne yapsın.dr mama vermişti onu verdik gece mecburen.çünkü bebekler az süt emer aç kalırsa vucut susuz kalıyomuş allah korusun.zaten idrarında da turuncu bi leke oluyo.
Ctesi sabah ta ben fena oldum ememeyince gögüsler süt doldu taş oldu öyle olunca çocuk hiç ememedi.çocuk drunu aradım manuel makinayla sağıyorum dedim .manuelle olmaz o hastaneye gel bizim makinelerde sağ boşalt gögsü dedi.gittik hastanede iki memeye iki makine bağlayıp sağdım çok şükür rahatladım.eşim gitti elektrikli makine aldı.lansinoh ikili sağma var.gerçekten güzel de sağıyo avıtmıyo da.şimdi emzirmeden önce 5 dksağıyorum sonra emziriyorum yavrum doyuyo çok şükür.
Ah işte böyle kızlar annellik çok zormuş yaa.Allah korusun hepimizin evlatlarını

Günaydın herkese. Hala doğurmadım. Bugün çok iyi hissediyorum hava da süper şöyle bi çıkıp tüm gerginliğimi atmak istiyorum. Kahvaltı yapıp düşücez eşimle yollara..

Cuma öğlen evimize geldik.genel anestezi olmama ragmen gayet kolay atlattım sezeryanda da korkulacak bişey yokmuş tabi canınız tatlı değilse.2. Dün aksam üzeri gaz ve wc yi atlatınca dert kalmadı zaten.dikişyerı acısı falan da yok.sadece kaşınıyo.
Cuma gecemiz zor geçti.emiyo zannettiğim yavrum meğer aç kalıyomuş.benim meme uçları yara oldu lansınoha ragmen.aslında ameliyat sonrası hemen geldi sütüm hemşireler de sütün var maşallah dedi ama uç olmayınca çocuk sütü ne yapsın.dr mama vermişti onu verdik gece mecburen.çünkü bebekler az süt emer aç kalırsa vucut susuz kalıyomuş allah korusun.zaten idrarında da turuncu bi leke oluyo.
Ctesi sabah ta ben fena oldum ememeyince gögüsler süt doldu taş oldu öyle olunca çocuk hiç ememedi.çocuk drunu aradım manuel makinayla sağıyorum dedim .manuelle olmaz o hastaneye gel bizim makinelerde sağ boşalt gögsü dedi.gittik hastanede iki memeye iki makine bağlayıp sağdım çok şükür rahatladım.eşim gitti elektrikli makine aldı.lansinoh ikili sağma var.gerçekten güzel de sağıyo avıtmıyo da.şimdi emzirmeden önce 5 dksağıyorum sonra emziriyorum yavrum doyuyo çok şükür.
Ah işte böyle kızlar annellik çok zormuş yaa.Allah korusun hepimizin evlatlarını

Tekrar gözün aydın canım allah hayırlı uzun ömür versin yavruna sağlıkla büyüt. Sıkıntıların da bir an önce geçer inş.

eses meraba canım bi bakim dedim şubatçılar napmış diye doğum haberini görünce çok sevindim allahım analı babalı büyütsün :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayyy canim benim destinacm uzun zamandir ara ara giriorum nete allah ima sonsuzlarca kez hamd u senalar olsun ki bu duyguyu yasadim darisi senin basina inşallah ,teyzesi aldik yavrumuzu kucagimiza elhamdülillah ,allahim kolay doğumlar versin bi avazda kurtarsin ins opuorm

Ben de hala doğuramadııımmmm. Tüm gün ev temizliği ve kişisel temizlik yaptım. .ne olur ne olmaz her an dogum yapabilirim diye ikisini de yapmaktan gına geldi artık..midem sürekli yanıyor giderek artıyor bu yanmalar resmen alev topu var midemde, adım atmakta bile güçlük çekiyorum artık. .Salı olsa da durumumuz netleşse ya da saliya kalmadan dogursam:31:

zamanı doldu ama hala gelmiyorrrrrrrr benim oğlumda yerinden memnun sanırım

Ben kremi süremiyorum çünkü bebek ağzına almak istemiyor ağlıyor silmek zorunda kalıyorum.
Karbonatı da fazla kaçırdım yuttu yavrum ishal oldu. Bugün biraz daha iyi, ama diliyle ağzının içini kaşımaya çalışması var ki içim gidiyor.

canım benim yaaa sen yinede sür azıcık yalansa ona yine yeter.. karbonatlı suyuda az az parmağını bandır ağzının içini söyle bir sıyır başka türlü geçmez yawruma işgence yaaa nasıl üzüldümm anlatamam....

tatlımm gögüs ucun olmadığı için yara olmuş gögüslerin keşke ilk başta hastanedeyken isteseydin elektrikli pompayı hastanelerde oluyor uc yapardı en azından neyseki atlatmışsın... bende ilk doğum yaptığımda ucundan süt akınca sütüm var zannediyodum çocuk emiyo emiyo halen ağlıyo allahtan bendedaha önce lansinohun elektirikli 2li pompasını almıştım yanımda götürmüştüm hastaneye bir sağıyım bakım dedim bir baktım süt müt yok azıcık bişey bebeğim meğer açmış mama vermeye başladık haliyle...
hemen lactamil alıp içmeye başladım ve bi taraftanda sütümü sağdım sağdıkca geldi sütüm ve çok faydasını gördüm..
manuel pompaların bir işe yaramadığını söylediler aklınızda olsun kızlar hastaneden isteyin eğer pompa almadıysanız... birde doğuma gitmenize yakın 2 3 gün öncesinden lactamil içmeye başlayınki bir an önce sütünüz gelsin..

40+6 :19: bugün ölümüne yüricem hatta yolda suyum gelene kadar :52:

Bence bunu yapma , sayetki doguma gidersen enerjiye ihtiyacin olacak ..
Bence gel 39+6 diye anlasalim senle :))
Sali günü ola hayrola .. ...
Hicbir belirtisi olmayipra iki üc saat icinde bütün olay gerceklesenler var ..
Düsünsebe canim belkide bizde böyle olcak , son güne kadar , vakti saatine kadar rahat ..

Ben ilk dogumumda hic böyle beklentiye girmemiszim , yeminle kk nin etkisi cok büyük ..
Daha günlerimiz gelmeden üc hafta önce telasa kapilanimiz oldu daha belirtim yok diye ..,

Beyindende salgilaniyor bu sanci hormonu :)

kızlarrr dün doğururum diyordum tüm gün iş yaptım hani enerji patlaması diye:) sonra gece 1de belime sancı girdi ilk defa bi kaç iş daha vardı onları yaptım. 45 dk arayla 3 sancı girdi ayakta zor durdum yatağa bi yattım ne sancı ne sızıı... sabaha kadar drumu doğum haneyi sancıları gördüm ama hiçç bişey yok:((( :((

canım benim yaaa sen yinede sür azıcık yalansa ona yine yeter.. karbonatlı suyuda az az parmağını bandır ağzının içini söyle bir sıyır başka türlü geçmez yawruma işgence yaaa nasıl üzüldümm anlatamam....
Dün yine sürdüm bir sinirlendi ki sorma, iki eliyle mememi çimdirdi yetmedi bağırdı, sonra da memeyi ağzından itti ve meme başını eliyle tutup sıktı, bu akrep burçları fena diyorlar ya doğruymuş :). Bugün biraz daha iyi, kolay tutabiliyor artık bir seferde memeyi. İnşallah hemen geçer prensesimin acıları.

Bence bunu yapma , sayetki doguma gidersen enerjiye ihtiyacin olacak ..
Bence gel 39+6 diye anlasalim senle :))
Sali günü ola hayrola .. ...
Hicbir belirtisi olmayipra iki üc saat icinde bütün olay gerceklesenler var ..
Düsünsebe canim belkide bizde böyle olcak , son güne kadar , vakti saatine kadar rahat ..

Ben ilk dogumumda hic böyle beklentiye girmemiszim , yeminle kk nin etkisi cok büyük ..
Daha günlerimiz gelmeden üc hafta önce telasa kapilanimiz oldu daha belirtim yok diye ..,

Beyindende salgilaniyor bu sanci hormonu :)

Selaaayyyy hala bi dırrttt yokkkkk o kadar da yürüdük :52: neyse ananas aldım bari onu yiyim belki bi işe yarar :52:

Selaaayyyy hala bi dırrttt yokkkkk o kadar da yürüdük :52: neyse ananas aldım bari onu yiyim belki bi işe yarar :52:

Gülsemmi halimize aglasammi kuzucum ..
Ananasi iki gün önce yedim hem meyvesini hem suyunu aldim ictim :))))

Ah bir kan görsem diyorum .. Bu kan 6-7 ay kabusumuz oldu , her wc de insallah görmeyiz dedik, simdi 4 gözle beklyoruz ..
Ben kabullendim artik ama sal doktora gidiyorum hazir degilsin doguma diyor , 10 gün sonra sanci verecek :))
Artik her iki güne bir nst ye bakilir , acilma varmi diyede gelen ebe bakar giden ebe bakar :))

Gülsemmi halimize aglasammi kuzucum ..
Ananasi iki gün önce yedim hem meyvesini hem suyunu aldim ictim :))))

Ah bir kan görsem diyorum .. Bu kan 6-7 ay kabusumuz oldu , her wc de insallah görmeyiz dedik, simdi 4 gözle beklyoruz ..
Ben kabullendim artik ama sal doktora gidiyorum hazir degilsin doguma diyor , 10 gün sonra sanci verecek :))
Artik her iki güne bir nst ye bakilir , acilma varmi diyede gelen ebe bakar giden ebe bakar :))

aaaaaa selayhus hala doğurmadın mı

bende tanıdık kımse kalmamıstır dıyordum kı

sonra aklıma geldı normal zamanlar bu zamandı değılmı

benım kuzular 2 ay once geldıgınden kafam karısmıs

Allahım sağlıkla sıhhatle kurtarsın ınsallah

sana nacızane tavsıyem uyu olabıldığınce dınlen

aaaaaa selayhus hala doğurmadın mı

bende tanıdık kımse kalmamıstır dıyordum kı

sonra aklıma geldı normal zamanlar bu zamandı değılmı

benım kuzular 2 ay once geldıgınden kafam karısmıs

Allahım sağlıkla sıhhatle kurtarsın ınsallah

sana nacızane tavsıyem uyu olabıldığınce dınlen

Sendemi brütus sendemi :))))
Yok valla canim gelenim gidenim günüm sali günü dolacak ..
Ilk oglumuda günümden 10 gün spnra suniyle dogurmustum yeni bisey degil benim icin ..
Senin minikler nasillar canim büyümüslerdir masallah ..

kızlar benimde doğmadı daha doktor salı günü gel dedi alttan bakacak açılma varsa sunni sancı verecek yoksa eğer 2 günde bir kontrol edecek bekleyecez..cidden sancı gelsin artık.kasıklarım ağrıo belim ağrıo sonra geçio umut içinde hep..sağlıkla kavuşsak yavrulara artık..

kızlar yine yazdıklarınıza bakıyrm. hepimizin derdi aynı :))) ne yattığımdan bişi anlıyrm ne kalktığımdan. wucüdum rahatsız, etim batıo artık dört bir yandan... ishalde olmuşum wc e koşturup duruyrm. hamilelikden dolayı hemeroidimde war tabi :(( yine de Allah başka dert wermesin diyrm. birde sinirlerim çok gergin. birine patlicam die korkuyrm ama tutuyrm kendimi boş yere kimseyi kırmak istemiyrm.Rabbim sabır wersin. Yarın kontorlümde war bakalım ne dicek doktorum. Hayırlı bi haber werir inşAllah. dualarınızı eksik etmeyin, benimkiler hep sizinle :)))

ahh ahh hergün biri arıyo sancı var mı diye bende yok benim kız gelmek istemiyo diyorum öle kapatıyorum eşimin arkadaşının karısı doğum yapmış geldi işte o doğurmuş bak diyo bende sinirlendim benim elimde mi sanki dedim bagırdım bayagı oda üzüldü şaka yapıyorum dedi ama gelin görün ki sinirlerim tavanda çarşamba günüm kontrole gitcz de bakalım artık...

Back
X