2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Ben de drdan ciktim suyu azalmis yarin suni vericwk 2 cm acikligim varmisss degisik duygular icindeyim :(
Allah yardımcımız olsun canım bana da perş. Suni vericek o zamana sancım gelmezse

Sagolasin canim ... Zaman ne cabuk geciyor .. Rabbim saglik sihat versin kuzucuklarina

Bendede kabus oluyor canim .. Nasilsin iyimisin simdi ??

Hadi hayirlisi canim .. Rabbim kolay dogum nasip etsin nsallah ..

Insallah kolayca acilma olur canim ..
Olsun suni muni bende suniyle dogurdum icini ferah tut ..

Hepinize kolay gelsin iyi bir hafta dilerim annisler, minnak bebisler...
Bu hafta dogurmak nasip olur bizede insallah

Saol canım allah hepimize kolay doğum nasip etsin.

Çatı muayenesi de hiç korktuğum gibi olmadı çok kolaydı. Hafif kanaman olabilir korkma dedi oldu korkuyorum :-( baya kırmızı ama pembe falan değil

Cnnnmmm kendi derdimize dustuk sana yazamadik kusura bakmaa nasilsinnn

Yok estafurullah onemli degilcanim sizi anlayabiliyorum, bakma bana hormnlar tavan yapiyo trip atiyorum iste:1: idare ederim carsamba cati muayenem var heyecan stres ufff, bide ebem 10 gune dogm yaparsin dedi onun heyecani var,, yalanci sancilarim cok artti, oturamiyorum kalkamiyorum catim kutur kutur ediyo. Kv mevzulari tavan yapmis durumda uzuluyorm kiriliyorum, ama susuyorum. Bebegim bi an once gelsede butun stresim sikintim ucuuupp gitse.....

Kizlar bisey danisicam sizlere.. elevit hapim bitti 5 gundur kullanmiyorm eczane uzakta, esim gec geliyo calisiyo aldiramadimda ona, sikinti olur mu acaba?

Evet cnm.selayhusun dedigi gibi gunun dolunca iki gune bir cagiriyor. Bemim.persembe dolmustu cuma gittim sonra pazartesi gel dedi cuma normaldi suyu bgn azalmis dedi

benimde bugün kontrolüm vardı 40+2 oldu suyu azalmış yatış yapalım dedi sunnı sancı verelim dedı ama ben yarın geleyim
dedim kızımı görmek istedim yarın sabah gıdecem hayırısı artık ama korkuyorum

Yok estafurullah onemli degilcanim sizi anlayabiliyorum, bakma bana hormnlar tavan yapiyo trip atiyorum iste:1: idare ederim carsamba cati muayenem var heyecan stres ufff, bide ebem 10 gune dogm yaparsin dedi onun heyecani var,, yalanci sancilarim cok artti, oturamiyorum kalkamiyorum catim kutur kutur ediyo. Kv mevzulari tavan yapmis durumda uzuluyorm kiriliyorum, ama susuyorum. Bebegim bi an once gelsede butun stresim sikintim ucuuupp gitse.....
Cnmcm hic stres yapma kimseyi de takma ya umursama. Sekerim neden uzuluosun ki millet aklina geleni soyluyo iste. Cok zoruna giderse bi iki de sen soyle en kotu ne olacakki ayip gelin nw diyo derler desinler bosverrrr. Cati muayenesi cok kolay birsey sadece kendini kasma kasarsan cnn yanar.

benimde bugün kontrolüm vardı 40+2 oldu suyu azalmış yatış yapalım dedi sunnı sancı verelim dedı ama ben yarın geleyim
dedim kızımı görmek istedim yarın sabah gıdecem hayırısı artık ama korkuyorum

Korkma cnmcm korkma bak ben de senin gibi yarin yatiyorum acilman var dedi mi.bendedim zor olacaksa acilmiyacaksa ben istemiyorum sezeryan istiyorum dedin. Cati muayenesi yapalim dedi yapti 2 cm acilman var fena degil deneyebilirz dedi.

Kızlar drdan şimdi çıktım bikaç güne doğurursun doğurmazsan da hafta sonu suni sancı vercem gününü geçirtmicem çok dedi. Çok mutluyum bikaç güne anne oluyorum :-D:-D:-D

:46::46: ay hadi gözün aydın bunu duymak bile güzel darısı başımıza. bende yarın kontrole gidicem inşallah bana da öyle der annemi çağırcam ona göre uzaktan

Kizlar bisey danisicam sizlere.. elevit hapim bitti 5 gundur kullanmiyorm eczane uzakta, esim gec geliyo calisiyo aldiramadimda ona, sikinti olur mu acaba?

Bende doğumdan 1.5-2 hafta once bitti ilaçlarım sonrada almadım Herhangi bi sıkıntı olmadı canım. Bu arada Kv. konusunu bilmyorum bebeğimle uğraşmaktan hiç takip edemedim ama sıkıntılar oluyo cok oluyo. Doğumdan sonrada devam ediyo. Pek takmamazlık yapamıyo yinede insan ister istemez takıyosun. Şöyle yap böyle yap diyip duruyolar bu seferde. Ama yapıcak bişey yok. Ben eşim üzülmesin diye ses etmiyorum. Sadece bebeğime odaklanmaya calısıyorum. Çekirdek ailene odaklan bosver herkes bısey soyler. Hamileykende yasadık aynı seyleri. Doğumdan sonrada devam ediyo ama bi süre sonra bağışıklık kazanırız :)

Sekerim doguranlar daha ii bilir ama sanirimbazi drlar dogumdan sonra da devam ettiriyor elevite. Sıkınti olmaz bikac gunden ama hastaneye gidince sor dra devam ediim mi die. Devam et derse alirsin gidince

Canim ben eleviti sadece 1 tablet kullanip birakmistim, ilk aylarda kullandim. Sonra elimden geldigince organik beslendim hergun koy yumurtasi,taze meyve suyu,kirmizi et,ceviz badem findik muz bol bol meyve yedim..ve oglum 4350 kg dogdu.
Bisey olmaz almasanda sen beslenmene bak tatlim.

Sekerim doguranlar daha ii bilir ama sanirimbazi drlar dogumdan sonra da devam ettiriyor elevite. Sıkınti olmaz bikac gunden ama hastaneye gidince sor dra devam ediim mi die. Devam et derse alirsin gidince
Elevitin devamini ilk defa duydum. Ben dogum yaptim dogum oncesinde kullandigim ferrum kan hapina devam etmemi soyledi doktorum. 3 ay kullanacagim. Baskada bisey kullanmadim zaten, ilk 3 ay folik asit haricinde.

Selam kızlar, içime öyle doğuyor ki bu hafta bitmeden üstüste patır patır doğuracaksınız, selayhus, gizliozne, aiseaise, merveokyanus, breath07, sogansuyu...

Cnmcm hic stres yapma kimseyi de takma ya umursama. Sekerim neden uzuluosun ki millet aklina geleni soyluyo iste. Cok zoruna giderse bi iki de sen soyle en kotu ne olacakki ayip gelin nw diyo derler desinler bosverrrr. Cati muayenesi cok kolay birsey sadece kendini kasma kasarsan cnn yanar.

Insallah oyledir canim.zaten dedigin gibi kasmaman gerekiyomus, umarim becerebilirim :)

Selam kızlar, içime öyle doğuyor ki bu hafta bitmeden üstüste patır patır doğuracaksınız, selayhus, gizliozne, aiseaise, merveokyanus, breath07, sogansuyu...

Vallahi agzindan bal damliyo geronimosm insallah insallah :)) goren beni 38 haftalik zannediyo altta yazan bilgilerden dolayi, oyle degil kizlar 39 hafta bitiyo benim. Burdan duyurmak istedim :37:

Bende doğumdan 1.5-2 hafta once bitti ilaçlarım sonrada almadım Herhangi bi sıkıntı olmadı canım. Bu arada Kv. konusunu bilmyorum bebeğimle uğraşmaktan hiç takip edemedim ama sıkıntılar oluyo cok oluyo. Doğumdan sonrada devam ediyo. Pek takmamazlık yapamıyo yinede insan ister istemez takıyosun. Şöyle yap böyle yap diyip duruyolar bu seferde. Ama yapıcak bişey yok. Ben eşim üzülmesin diye ses etmiyorum. Sadece bebeğime odaklanmaya calısıyorum. Çekirdek ailene odaklan bosver herkes bısey soyler. Hamileykende yasadık aynı seyleri. Doğumdan sonrada devam ediyo ama bi süre sonra bağışıklık kazanırız :)

Carsamba gunu doktoruma gittigimde danisirim artik... hamielelikten galiba suanda kv mevzularini cok kafama takiyorum, hamileleikten sonra cok karisirlarsa bende konusurum noldu bu kiza derkese anne oldum derim:1:

Back
X