Kızlar 2013 şubat annesiyim epidural sezaryenle doğum yaptım. Burdan korkanlara tek verebileceğim cevap 10 tane doğursam yine sezaryen yapardım. Tabi her kesin canı ayrı tatlıdır. Ama benim canım birhayli tatlıdır ona rağmen. Korkacak hiç bir şey yok. Doğum anındaki bir fotomu yayınlamak isterdim. Ama görünmek istemiyorum. Doğumda olduğuma inanmazsınız:) normal doğumsa normal ama mümkün olmayıp sezaryen olmak gerekecekse hiç korkmayın. Normal doğumunda mutlaka acısı oluyor alttan dikişler falan ... Ama sonuçta bir bebek doğuracaksınız:) olacak o kadar ama inanın korkacak hiç bir şey yok. 5 aylık hamileyken kanal tedavisi yaptırmıştım onun ağrısı beni öldürmüştü. Ama doğumda ve doğumdan sora inanın ağrı falan olmuyor. Biraz dikkat etmeniz gerek ani hareketler yapmaktan kaçının sadece. Doğuma az kalmıştı aynı duyguları yaşıyordum bende. Sakın korkmayın. Kimsesen destek falan almadan da yürümüştüm akşamına:) ve kızımı KucağImda yürüyerek hastaneden ben çıkardım:) oley çok güzel duygular yaşamanıza çok az zaman kalmış:):):) tadını çıkartın.
Sormak istediğiniz bir şey varsa burdayım şu anda:)