2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Benim kvdede ben bebegine bakarim sen isini yaparsin diyo sinir ediyo beni. Nasil basa cikicam bilmiyorum.bi an once bebegimi kucagima almayi cok istiyorum ama hevesim kursagimda kalicak cunku etrafim esimin ailesi konusunda cok kalabalik herkes burnunu sokcak., doya doya ilgileniyim bebegimle ben bunu cok istiyorum ama mumkun olmicak:43:

kızlar aiseaise doğum yaptı mı haberiniz var mı

Benim kvdede ben bebegine bakarim sen isini yaparsin diyo sinir ediyo beni. Nasil basa cikicam bilmiyorum.bi an once bebegimi kucagima almayi cok istiyorum ama hevesim kursagimda kalicak cunku etrafim esimin ailesi konusunda cok kalabalik herkes burnunu sokcak., doya doya ilgileniyim bebegimle ben bunu cok istiyorum ama mumkun olmicak:43:
Eşinle falan konuş, baştan tavrını belli et, bebeğime ben bakacağım de, en doğrusu annenin bakması de. Benim kv dünya tatlısı bir kadın olduğu halde bu kadar küçükken ona baktırmak istemiyorum. Bebeğin annesine ihtiyacı var, başkasına değil.

slm kızlar. aiseaise doğum yapmadı henüz yeni görüştk. Rabbim eşinin izni bitmeden doğum yapmasını nasip eder inşAllah :)))

selam biricik kasım anneleri :)

15.kasım saat 16.55 te biricik paşama kavuştum.spinal sezeryan yaptık çocuk iri diye.iyiki de öyle olmuş çünkü sezeryanda bile çıkarmakta zorlandı doktorum :)) nitekim spinal olduğum için saniye saniye bebeğimin dünyaya gözlerini açışına şahit oldum, tarifsiz bi mutluluuk rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin :))

spinal sezeryandan dolayı 1 haftadır tarifsiz baş ağrıları çekiyorum kızlar, kafamı mengenelerle sıkıştıırıyorlar sanki.ameliyat sancımı falan tamamen unutturuyor bana o kadar zorlanıyorum.spinal düşünenlere duyrulur.dualarınızı bekliyorum.

diğer detayları bebeğim müsaade ettiğinde anlatıcam :) hepiniz allaha emanet olun.

15.kasım saat 16.55 te biricik paşama kavuştum.spinal sezeryan yaptık çocuk iri diye.iyiki de öyle olmuş çünkü sezeryanda bile çıkarmakta zorlandı doktorum :)) nitekim spinal olduğum için saniye saniye bebeğimin dünyaya gözlerini açışına şahit oldum, tarifsiz bi mutluluuk rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin :))

spinal sezeryandan dolayı 1 haftadır tarifsiz baş ağrıları çekiyorum kızlar, kafamı mengenelerle sıkıştıırıyorlar sanki.ameliyat sancımı falan tamamen unutturuyor bana o kadar zorlanıyorum.spinal düşünenlere duyrulur.dualarınızı bekliyorum.

diğer detayları bebeğim müsaade ettiğinde anlatıcam :) hepiniz allaha emanet olun.

Canım Allah analı babalı büyütsün. Minik paşayı sana ve eşine bağışlasın. En çok seni merak ediyordum :) Çok şükür bebeğini sağ salim kucağına almışsın. Gerçekten doktorunun söylediği gibi iri bir bebek doğdu galiba. Demek ki bazen doktorlarda ultrason görüntüsünde yanılma payı da olsa doğru tahmin yürütebiliyorlar. Çekilen sıkıntılar zamanla azalıyor, önemli olan bebişlerimizin iyi olması. Tekrar gözünaydın...

Hayirli olsun canimmm. Kac kg dogdu pasan.
Bende spinal sezeryan oldum cok su sivi tukettigim icin bas agrim olmadi sukur.

Eşinle falan konuş, baştan tavrını belli et, bebeğime ben bakacağım de, en doğrusu annenin bakması de. Benim kv dünya tatlısı bir kadın olduğu halde bu kadar küçükken ona baktırmak istemiyorum. Bebeğin annesine ihtiyacı var, başkasına değil.

Benimm etrafimda cok kalabalikk. Yemek temizlik hersey yapiliyor herseyede fikir veriliyor tabiii.. bebege isteselerde bakamazlar cunku sut sende gizliozne.oglum bir geliyo memeye birakmiyo beni. Lohusa donemi bir an once bitsin.

gözün aydın canım güle güle büyüt oğluşunu. öpüyorum.

Canim ben esimden umudu kestim artik. Hic bi sekilde arkamda durmuyo ona kalsa hep ben abartiyorum haksizim. Tekbasima faturalari odedim diye kv geldi bana tenezzul etmiyosun ben ne sanssiz bi kvyim dedi yine sesimi cikarmadim.daha 4 aylikhamileyim alt tarafi. Esime soyledim tak etti bu davranislari artik dedim, annemin yapisi dedi hakkisin demedi bana.. kapatti konuyu.. bunun gibi okadar cok ornek varki, hamileligimin tadini doya doya cikamaradim. En cokta esimin arkamda olmamasi koyuyo bana. Onun yaninda degil hep gizli gizli agliyorum. Iliskide esine olan sevginde onemli ama ailelerde onemliymis bunu cok iyi anladim...

Benimm etrafimda cok kalabalikk. Yemek temizlik hersey yapiliyor herseyede fikir veriliyor tabiii.. bebege isteselerde bakamazlar cunku sut sende gizliozne.oglum bir geliyo memeye birakmiyo beni. Lohusa donemi bir an once bitsin.

Canim bende bu kv oldugu surece sutte kalmaz emin ol.. evime esigime kadar herseye karisiyor, bebegimed3 kariscak eminim, ben bakicam desem alttan laf sokcak tabi bu beni daha cok kizdircak.. kvnin annesi bile karisiyo bana bunu anlamiyorum... minik polarli mont aldim bebegime hmde nasil hevesle hosuma gitti, ablasi minicik bebegsmontmu giydirilir dedi ters ters. Noldu. Tabi herzamanki gibi heveskursagimda kaldi.. valla biktim artik... en uzucusude sesimi cikartamamam, ay uzulmesinler esimi mahcup etmiyim saygili olayim.. oyle iste...

Kızlar 2013 şubat annesiyim epidural sezaryenle doğum yaptım. Burdan korkanlara tek verebileceğim cevap 10 tane doğursam yine sezaryen yapardım. Tabi her kesin canı ayrı tatlıdır. Ama benim canım birhayli tatlıdır ona rağmen. Korkacak hiç bir şey yok. Doğum anındaki bir fotomu yayınlamak isterdim. Ama görünmek istemiyorum. Doğumda olduğuma inanmazsınız:) normal doğumsa normal ama mümkün olmayıp sezaryen olmak gerekecekse hiç korkmayın. Normal doğumunda mutlaka acısı oluyor alttan dikişler falan ... Ama sonuçta bir bebek doğuracaksınız:) olacak o kadar ama inanın korkacak hiç bir şey yok. 5 aylık hamileyken kanal tedavisi yaptırmıştım onun ağrısı beni öldürmüştü. Ama doğumda ve doğumdan sora inanın ağrı falan olmuyor. Biraz dikkat etmeniz gerek ani hareketler yapmaktan kaçının sadece. Doğuma az kalmıştı aynı duyguları yaşıyordum bende. Sakın korkmayın. Kimsesen destek falan almadan da yürümüştüm akşamına:) ve kızımı KucağImda yürüyerek hastaneden ben çıkardım:) oley çok güzel duygular yaşamanıza çok az zaman kalmış:):):) tadını çıkartın.
Sormak istediğiniz bir şey varsa burdayım şu anda:):46:

Son düzenleme:
Canim ben esimden umudu kestim artik. Hic bi sekilde arkamda durmuyo ona kalsa hep ben abartiyorum haksizim. Tekbasima faturalari odedim diye kv geldi bana tenezzul etmiyosun ben ne sanssiz bi kvyim dedi yine sesimi cikarmadim.daha 4 aylikhamileyim alt tarafi. Esime soyledim tak etti bu davranislari artik dedim, annemin yapisi dedi hakkisin demedi bana.. kapatti konuyu.. bunun gibi okadar cok ornek varki, hamileligimin tadini doya doya cikamaradim. En cokta esimin arkamda olmamasi koyuyo bana. Onun yaninda degil hep gizli gizli agliyorum. Iliskide esine olan sevginde onemli ama ailelerde onemliymis bunu cok iyi anladim...

Allah yardımcın olsun canım. Zordur eminim. Ama mis kokulu cennet kokulun gelecek, kulaklarını kapat söylenenlere, sen yalnızca miniğini dinle, keyfince yetiştir yavrunu.

Kızlar 2013 şubat annesiyim epidural sezaryenle doğum yaptım. Burdan korkanlara tek verebileceğim cevap 10 tane doğursam yine sezaryen yapardım. Tabi her kesin canı ayrı tatlıdır. Ama benim canım birhayli tatlıdır ona rağmen. Korkacak hiç bir şey yok. Doğum anındaki bir fotomu yayınlamak isterdim. Ama görünmek istemiyorum. Doğumda olduğuma inanmazsınız:) normal doğumsa normal ama mümkün olmayıp sezaryen olmak gerekecekse hiç korkmayın. Normal doğumunda mutlaka acısı oluyor alttan dikişler falan ... Ama sonuçta bir bebek doğuracaksınız:) olacak o kadar ama inanın korkacak hiç bir şey yok. 5 aylık hamileyken kanal tedavisi yaptırmıştım onun ağrısı beni öldürmüştü. Ama doğumda ve doğumdan sora inanın ağrı falan olmuyor. Biraz dikkat etmeniz gerek ani hareketler yapmaktan kaçının sadece. Doğuma az kalmıştı aynı duyguları yaşıyordum bende. Sakın korkmayın. Kimsesen destek falan almadan da yürümüştüm akşamına:) ve kızımı KucağImda yürüyerek hastaneden ben çıkardım:) oley çok güzel duygular yaşamanıza çok az zaman kalmış:):):) tadını çıkartın.
Sormak istediğiniz bir şey varsa burdayım şu anda:):46:

öncelikle bebeğin hayırlı ugurlu olsun cnm. ben sezeryandan korkuorum cnkü etrafmda kötü anlatan çok var. bu çarsamba doğumum geciktiği için suni sancı verilicek.suni işe yaramazsa sezeryan olcak . her ikisidebeni kara kara düşündürüor :s açılmam yok sumi işe yarar mı açılmaya bılmıorum

öncelikle bebeğin hayırlı ugurlu olsun cnm. ben sezeryandan korkuorum cnkü etrafmda kötü anlatan çok var. bu çarsamba doğumum geciktiği için suni sancı verilicek.suni işe yaramazsa sezeryan olcak . her ikisidebeni kara kara düşündürüor :s açılmam yok sumi işe yarar mı açılmaya bılmıorum
yaaa çoğu abartıyor. en basiti benim kız kardeşim. ay ne abrttı ne abarttı . inan ki korkulacak kadar bir şey yok. Ya kolay değil çocuk doğuracaz ama. O kadar korkacak ir şey yok yani. İllaki sonuna dar normali denemeli insanlar (ben hariç:) ) ama inan ben 10 kere doğursam yine sezaryen olurdum. hele epidural allahım inan hiç bir şey hissetmiyor insan. keyfini çıkarın. Baktınız sezaryen gerekti korkmayın diye sölüyorum. İlla sezaryen demiyorum ha yanlış anlaşılma olmasın. Ama kendi fikrim asla normal doğurmak istemedim doğurmadım da: tamamen kendi isteğimle sezaryen doğum yaptım:) Şu da var 2012 aralık ayında bir arkadaşım kendini yırtmıştı 9 ay boyunca normal normal doğurcam die. 18 saat sancı çekti olmayınca sezaryene aldılar. çektiği sancıyla kaldı. bence en güzeli kararlı olmak. Ona sorsan şimdi keşke zorlamasaydım diyor. Şimdiki aklım olsa en başından sezaryen isterdim diyor. ha belki o çok zorlandı bilemeyiz tabi. zorlamanın manası yok. baktınız olmuyor ikinizin de sağlığı önemli olan. allah sağlıkla kucaklamanızı nasip etsin.

merhaba arkadaslar hepınıze hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar diliyorum sorum belki size saçma gelebilir. ben 16 haftalık hamileyim ama ara ara hep kanamalarım kahverengi lekelerim oluyor bir sürü dra gittim ilaçlar iğneler.. hep yatıyorum... içinizde 9 ay boyunca ara ara kanama kahverengı lekelenme yaşayan oldu mu. Çok korkuyorum bebeğimi kaybedecegım diye günler de geçmiyor.. yaşlı teyzeler akrabalarda bız dogurana kadar kanama yasadık dıyorlar benım ılk bebegım ve tüp bebek korkum bu yüzden buyuk... aranızda böyle benım gıbı sıkıntılı gebelık gecırıp son aylara gelenınız var mı ne olur cevap verın

Kizlar merhaba beebgim bugun dokuz gunluk oldu ama.ben cok degisik.duygular icindeyim cok mutluyum bebegim canimin parcasi ama bi depreayon haline girdim sanki bir iki gundur agliyorum herseye yapayalnizmisim gibi geliyor annem le ablam yanimdaydi ablam gitti artik izini bitti onun gitmesiyle.beraber aglamalarim bir basladi herseye agliyorum yalniz hissediyorum kendimi surekli evde olmaktan sikildim cok degisik duygular icindeyim tarif edemiyorum allahtan surekli bolr degil ne yapacagim ne edecegim bilmiyorum :-(:-(

hayırlı uğurlu olsun cnm . Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin :))) darısı biz sona kalanların başına :))

kızlar merak etmişsiniz Allahu teala razı olsun. sağolsun alaminada haberdar etmiş sizi. doğurmadım bacılar doğurmadım dahaaa:)))

yarın yatacaktım suni sancı ile ama vazgeçtim bugün. drumlada konuştum. pazartesi nstye gidicem. socağındaki ebemde bekle suyu falan iyiyse neden sıkıntıya gireceksin 1haftan var dedi. dün gecede aşırı sancım vad-rdı 3 kez düzenli sonra kesildi inşallah gelir kendi sancımla:)

Mrblar 38 +2 deyim ilk gebeligim 1 cm acılmam varmş suyum az yetersiz ilk defa alttan bakıldı ve sonrasnda halada açık kırmızı renkte akıntım var sizce bu durumda acaba sezaryan mi oluurum yoksa normal mi ama suyum azmış yarın saat 9da kontrolm

Back
X