2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Sükürler olsunrdabbime bn saat 18:50 de dogurdum mis kokulu ikinci oglusumu )
Darisi dogum bekleyen tüm arkadaslara ..

Selaycım bir an hiç doğurmayacaksın sandım, bu oğluşun da ilki gibi geç geldi, Allah analı babalı büyütsün. Darısı bekleyenlerin başına.

kızlar sonunda bende doğurdum 41+1 de normal doğumla oğluşumu 3710 gr 53 cm.. bir ara ömür boyu hamile olarak kalacağımı düşünmeye başlamıştım.. bekleyen arkadaşlar morallerini bozmasın, vakti gelince olacak mutlaka.. benim öğlen 14:30 da randevum vardı, rahim tamamen kapalı ve arkada, hiçbir doğum belirtisi yok dedi doktor, sezeryan gibi görünüyordu hep.. aynı gece suyum geldi ve 2 cm açıklıkla gittim.. Rabbime şükürler olsun..

Merhaba kizlar.. yeni geldim hastaneden.. tahmin ettigim gibi tik yok bendede persembe gunune randevu verdi doktor, c.tesi oldugu icin nstyi dogumhanede yaptilar, hemen yan odada dogum yapan bi kadin vardi ilk dogumu ve 3460 kilo dogurdu ama ne dogurma...... ben boyle dogum gormedkm hic sesi cikmadi sadece nefes alisini duydum.. derin derin.. Rabbim herkese oyle dogum nasip etsin. Hep dua ediyodu allahim yardim et diye.... 10 cm aciklikla doguma aldilar, ben ebeyle sohbet ediyorum bi yandan haberleri aldim hep kadin bi sure hep ayaktaydi cok hizli ilerlemis acikligi. Bi akindi kafasi cikmis hemen. Ebenin kapkara saclari var dedigini duydu.. ve o an bi aglayisi var bebegin, Allahim nasil bi duygu nasil agliyorum sanki ben dogurmusum

hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına.erkekmiydi senin düşündümde ben 41+1 de dogursam stresten ölürüm galiba çok geçççç. memlekettten geldiler taaa yazdan aldılar biletlerini gidiş tarihi yaklaşıyor ve hergün tatlı sitemle kızıyor yine mi dogmadı bosuna geldim diyor ve acaip stresliyim. psikolojim bozuldu resmen

sende çok bekledin selaynus senin adına çok sevindim allah analı babalı büyütsün

kızlar benim bugün kontrolüm vardı açılmam yok nst de sancım çıktı pazartesi tekrar çağırdı haftasonu bol bol yürü dedi :)) Allah ım yardımcımız olsun inş:))

ayyyy amin bakalım ne zaman cıkacak bu yaramazlar

ayy gözün aydın canım allah hayırlı sağlıklı bi evlat etsin inşllh darısı başımızaa :97::97: bende 40+2 yim

:106: tüh senden de iç açıcı haberler yok. ama yinede her gece umutla bekle ben öyle yapıyorum her ne kadar hayal kırıklığı yaşasamda :111:genelde gece oluyor dedikleri için geceleri farklı duygularda oluyorum sancım başlayacakmış gibi :86:şimdi perşembe gelir mii. benim pazartesi şimdi sen benden haber bekle sıra bende

19 kasim sabaha karsi oglum dunyaya geldi suni sanci vs hicbirsey almadan tamamen dogal epudurel istemedim pisman oldum ama is isten gecmisti cok zor bi dogum oldu hala kendimde deilim 4200 50 cm oglum cok saglikli sukur ama o geceyi dusununce hala agliyorum kesik acisi dikis acisi tek tesellim oglum bunada sukur

Allah anali babali büyütsün ; ömürleri uzun, bahtlari güzel olsun bebislerin, gözünüz aydin

Dogumdan beri gelemez oldum.pc acamiyorum vakit yok.telden de firsat olmuyo.buyuyo kuzum.ama kolik bebek malesef.fena gaz nobetlerimiz oluyo.dr ilac verdi insallah faydasini goruruz.babasi surekli gaz cikarttirmaya calisiyo gece gunduz.
Dogumlar olmustur muhakkak.doguran kizceler gule gule buyutun bebelerinizi..
Gun sayan kizceler de saglikla hayirlisiyla alin bebislerinizi kucaginiza.kasim da bitiyo ama sizin bebikolar pek nazli cikti:)
Opuyorum hepinizi.yine ugramaya calisicam

Sağol canım aralığa kaldık bebeğin için kimyonu araştır . Çok etkiliymiş

hepinize merhaba kızlar ... doğum yapmış olanların gözü aydın , bekleyenlerde inşAllah en kısa sürede ewlatlarını kucaklarına alırlar.
27 kasım ç.şmba kontorolüm wardı. 41.haftamı doldurmuştum ama kızımın hala gelmeye niyeti yoktu. bu yüzden doktorum 2 günde bir kontrole almaya başlamıştı beni. sabah eşimle erken kalktık kahwaltımızı yaptık ewe geri dönücez niyetiyle sabah çok erken kalktık gelince biraz daha yatıp uyuyalım die konuştuk. ama Rabbimin bizim için başka planı warmış. nst girdim yine sancı çıkmadı. doktorumun yanına ewe döneceğimden o kadar emin girmiştim ki 5 dk sonra olanlar beni şaşkına çewirdi. doktorum önce üstten muayane etti sonra birden bi hışımla alttan muayne etmeye başladı elini çektiğinde eldiwen kan içindeydi neye uğradığımı şaşırdım. nişanını getirmek zorunda kaldım yatışını yapıcaz deyişi gözümün önünden gitmiyr. şaşkınlık korku hepsi bi arada Rabbim nasıl bir güç werdiyse içime akıttım göz yaşlarımı tuttum kendimi. yatışım yapıldı odaya çıktık eşimle. annemi aradım doğuma giriyrm die ama o kadar hissettim ki yokluğunu anacığımın hasta bakıcı kadın beni giydirirken annem yok yanımda napıcam die ona sarıldım ağladım. benimle ilgilenecek olan ebe geldi doktorumla beraber suni sancı werilmeye başlandı. ilk başta herşey çok kolaydı suni sancı çok canımı yakmıyrdu ama o sırada nst den garip kalp atışları gelmeye başladı. ebe koştu geldi ewladımın kalp atışları 150-160 lardan 70 düşmeye başlamıştı hemen suni sancıyı kestiler kalp atışları düzeldi. bi kaç kez daha aynı şey yaşandı sancı werilmeye her başlandığında kuzumun kalp atışları düşüyrdu. saat 2 ye kadar bu şekilde dewam etti ne açılmam başladı ne de suni sancı kesildikden sonra kendi sancım gelmeye başladı. doktorum suyumu getirmek zorunda kaldı o anı hiç unutmuyrm ewladım kakasını yapmış doğuma bu yüzden almak zorunda kalmış beni doktorum ama korkmamam için bana sölememiş. suni sancı kimi bebekde strese sebep oluyrmuş ewladımın kalp atışları bu yüzden düşüyrmuş sürekli. suni sancı aldıkçada daha çok pislemiş bebeğim artık normal doğum şansım yoktu bebeğim sürekli kakasını yutuyordu we benimde daha fazla suni sancıya katlanacak gücüm kalmamıştı.
15 dk içinde hazırlanıp sezeryana alındım. en son hatırladığım anestezi uzmanının bebek kız mı erkek mi ismini ne koyacaksın dediği oldu adını mina koyucaz gökyüzü anlamına geliyor dedim we sonrası kapkaranlık. gözümü açtığımda göğsümde birisi cok cok beni emiyordu. o anı hiç unutmuyrm Rabbim herkese ewladını sağlık we sıhhatle wersin. o kadar çektiğim suni sancı ,sonrasında sezeryana girişim dikiş ağrıları o kadar korku stres hepsine değer. hiçbiri gözümde değil. Rabbim her kadına yaşatsın ve ewlat hasreti çekenlerin hasretini dindirsin inşAllah. 3gün hastanede yattım ewladım hep yanımdaydı 3,456 gr 48 cm doğdu. sağlıklıydı Allaha şükür. kakasını yuttuğu için hergün kan testi yaptılar. tam çıkışımıza bir saat kala gelip o kötü haberi werdiler son kan testinde problem warmış ayrıca alt grup kan uyuşmazlığı olduğu için bebeğimin hastanede kalması gerekiyormuş. gözyaşlarımı tutamadım o kadar acı çekerken ağlamayan ben ewladım olmadan ewe dönüceğimi duyunca tutamadım kendimi çocuğumun üstü başı gözyaşı oldu. ewdeyim bebeğim hastane ama aklımda hep o . üşüyor mudur , aç mıdır , gazı gelirse çıkarırlar mı ağlarsa bakarlar mı. küwezde tek başına sıcak bi dokunuşa hasret kalacak. bunları yazarken bile gözlerim doluyor. karşılık beklemeden bu kadar saf we temiz bir sewgi yalnızca ewlada olabilir. Allah izin werirde yarın kan testleri temiz çıkarsa ewladıma kawuşucam . dualarınızı eksik etmeyin kızlar lütfen. Rabbim herkesin ewladını korusun kollasın ailelerine bağışlasın.

Herkeslere srlam , iyi dilekleriniz icin cok sagolun arkadaslar ,
Biz hala hastanedeyiz yarin veya saliya cikariz artik ..
Sarilik degerimiz cikmazsa insallah yarin ..
Sütüm yeterli gelmiyor henüz minicik dogdu minik oglum
Abisi kocamandi o yüzden tutatken bile tedirgin oluyorum 2 . Cocuk olmadina ragmen

Alamna cok cok gecmis olsun ,
Rabbim saglik sihat versin minik yavruna , insallah kan degerleri düzelirde biran önce sizinle gelir ..
Doger dogum yapan anneleride tebrik ederim ..

Benim yazdigim gibi suyum geldi malum gün , sancilarim cok azdi 1 gibi suni sanci verildi ..
4.5 da suya girdim agrilar hizlaninca , 1 saat suda kaldim oglumun kalp atislari hizlaninca suni sanciyi kestiler sudsn cikarttilar ,
Buskopan taktikar agrilar biraz azalsin diye , 6 cm aciklik dediler iki dak disari ciktilar ..
O arada benim son agrilar girdi nerdeyse ebesoz dogurcaktim :))
Esime dedim geliyor bebek , 15 dak sürdü ssnirim dogum anim , minnak oglumu kucagima koydulsr , dogum sandslyedine bile cikmadim :))hafif yan pozisyonda bagira bagira dogurdum ..
Hayal gibi biseydi .. Ben gece dogor derken erkendn yormadi bizi aksam 7 ye 10 kala dogdu

teşekkür ederim cnm. sana da çok çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Eşim az ewwel çıktı hem kızımızı ziyaret edicek hemde süt götürüo. dikiş ağrılarımdan gidemiyrm ben. hastaneden dönerken ufacık bi taşın üstünden geçsek kıwranıyrdum. biran önce düzelmek ewladıma kawuşmak tek isteğim. Benim sütümde az geliyr. suni sancı aldığım için sezeryandan hemen sonra geldi sütüm Allaha şükür ama yetmyr. doktorum anne sütü arttırıcı çay werdi bir de bugün pekmez aldı annem sağolsun süt yapar dedi umarım işe yarar.

kızlar hepinizi tebrik ederi rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin atadığım varsa kusura bakmasın bebişden pek bakamıyorum gaz ve kaka yapamama problemimiz var gaza çözümü kimyonla bulduk kaka içinde azıcık zeytinyağı ama sürekli vermek istemiyorum.. naıcaz bilmiyorumm...

Cok gecmis olsun. Bende 40+2 yim ve hikayen beni cok etkiledi. Agliyorum yarim saattir. Normal diye tutturuyorum yaBenimde basima gelirse diye korktum. Su an sezeryana karar verdim yarina kontrolum var bakalim doktor ne diyecek. Allahim tez zamanda iyilestirsin ve kucagina almayi nasip etsin yavrundan daha fazla ayri koymasin

Canim cok sevindim sagsalim dogurmana. Bir an once saglikla bebegini alip evine cikarsin insallah

Merhaba kizlar benim ilk hamileligim 33.haftadayım ve ben malesef hamilelik suresince cok cektim erken dogum ihtimalim vardi hep yatmk zorundayim hala oyle 35.haftaya kadar doktorumun tesellileri ile bugune geldim şükür ALLAHIMA benim sorum olucak sezeryanda ameliyat oncesi onluk giydiriyorlar acaba ameliyata giderken yani ustunde sadece onluk oldugu icin hasta bakici vb. Bizi gormuyorlarmi amaliyathanede ciplak mi kaliyosun? Ben hep sezeryan dusunuyorum korkuyorum malesef.dogum yapan arkadaslarinda gozu aydin simdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…