2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
40+4 üm bebeğimin suyu azalmış acile gönderdi yatış için bakalım ne olacak

Allah hepinizin yardimcisi olsun alamina cnm inşallah gecicek o duyguyu ben cok iyi bilirim benim kuzum tam55 gün Kuvezde kaldi nasil dayandin bilmiyorum ama geçiyor rabbim gücünü veriyor.simdi uykusuzluktan kiriliyorum.

Kizlar ben ilk defa anne oldugum icin denedigim ve sinuc aldigim bazi seyleri paylasmak istedim.bnm kizim sürekli kabiz oluyor sadece mamayla beslendigi icin zeytinyagi koyun dedi dr mamasina 1 cay kasigi.birde z.yagi ile ayak masaji sbh aksam acaip ise yarıyor sürekli pit pirt yapiyor .bzn sarip sarmalanmakta hosuna gidiyor .birde kiz bebeklerde alt temizliği cokhassas ben cok sik degistiriyorum ilik su ve pamukla ssiliyorum. Birde alt degistirirken göğsüne ortusunu koyuyorum o zmn aglamiyor.birde bzn sadece kucakta gezmek istiyor .
Sizde tecrübelerinizi yazarsaniz sevinirim be ogrensem kardir

Canim gözün aydib olsun tekrar, oğlusun uzmemis, yormamis, zorlamamis annecini, mis kokulu oglusunu ve seni opuyorum

Canim seninde gözün aydin olsun. Allah anali babali büyütsun sağlıklı sıhhatli olsun, inşallah en kisa surede yavrunda evinde olur.

Perşembe günü kirkimiz cikiyor bizimde, zaman su gibi akiyor geciyor, daha bugün gibi doğuma gidişim amaaaa 40 gün olmuş.

Doğum yapmayan bekleyen varsa Rabbim tez vakitte kucaklarini doldursun

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah .yazdıkların üzücü duygusal anlamda çok zor beterin beteri var şükret bebeğin inşallah tez zamanda küvezden çıkar. aksilikler olabiliyor malesef bir anne için zor şeyler.bende şimdi suyu azalmış acile gidiyorum inşallah sıkıntı yaşamam. insan bilemiyo işte başına ne geleceğini allah hepimizi korusun bebeklerimize sağ salim kavuştursun.

gözün aydın canım allah analı babalı buyutsun yazdıklarını okuyunca kızımı kuvezde bırakıp eve dönmek zorunda kaldıgım geldı aklıma göz yaslarımı tutamadım okurken 55 gunun adı var sadece cok zor bı durum ama inş. yakında bebeggını evıne getırrsın

Doğum yapan arkadaşlarımı, zeref, alamina... tebrik ederim. Yapmak üzere olanlara da Allah kolaylık versin. Dualarım sizinle. Mervecim inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini. Gizliozne de doğuma gitti sanırım.

Sagol canim inşallah.gizliözne görünmüyor bencede doğuma gitmiştir bi ben kaldım

çok teşekkürler canım.. Allah razı olsun..

canım benim bende seni çok merak etmiştim.. günümüz aynıydı seninle.. çok geçmiş olsun.. Allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.. bu günlerde geçecek inşallah üzme kendini, her şey yoluna girecek.. benim de doğumum çok zor geçti.. 7 saat suni sancı sırasında bebeğimin hareketleri azaldı, kalp atışları düzensizleşti.. kanamam oldu sancı sırasında, en son doktor sezeryana dönmemek için çok ıkındırdı beni, bir sürü yırtık var.. bu kadar uzun zaman beklemek bizi yıprattı fazlasıyla.. ama her şeyin hayırlısı.. nasipten öte yol gitmiyor..

kızlar doğumdan sonra internete girmek büyük lüks oldu benim için ama bakıyorum doğum yapan arkadaşlar sık sık girmişler foruma bende mi sorun var diye düşündüm vallahi:) özlemişim yorumları okumayı bir kaç sayfayı okudum ama bıraktığım yerden okumaya kalksam oğlum acıkır yine
doğum yapmış olan arkadaşlar hepinize çook geçmiş olsun diyorum bebişlerinizin ömrü uzun ve güzel olsun...doğum yapacak olanlara da Allahım kolaylıklar versin en zoru ilk 3 gün gözünüzde aman büyütmeyin bir de mümkünse kalabalıktan kaçın ne kadar çok insan o kadar moral bozukluğu anlamına geliyor tabii bebeğinizi kucağınıza aldığınız anda her şey uçuuup gidiyor...

teşekkür ederim cnm. seninde gözün aydın. Rabbim sanada ewladını sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. çok çok geçmiş olsun. benim suni sancıya rağmen hiç açılmam olmadı 1,5 cm açıklıkda kaldı.. kızımda suniyi aldıkça strese girip tekrar tekrar kakasını yapmış. sezeryandan başka seçenek kalmamıştı. doktorum çok uğraştı sağolsun ama kısmet işte. şimdide kızım hastanede Rabbim kimseyi ewladından ayırmasın. bugün çıkıcak demişlerdi ama idrar testinde mikrop çıkmış ç.şmba tekrarlanıck temiz çıkarsa ewine gelicek kuzum.

cnm çok geçmiş olsun rabbim tez vakitte saglık versin okurken inan bende agladım akıyo gözyaşlarım şuan annelik ne zor şeymiş böyle yaaa kızım sarılık bizde geçen hafta c.tesi taburcu olduk ama o gün bugun hstaneye gidip geliyoruz dinlenemedim dikişlerim şişti ama yinede ayakta kızım için durmaya çalışıyorum rabbim bebişlerimize saglık versin inş...

Teyzesi tesekkür ederiz ...
cok minnacik yaa kiyafetleri giydirirken korkuyorum :))
Evet cok yormadi beni minigim sükütler olsun ..
Ne csbuk geciyor vakit nice güzel seneleri olsun yavruslarimizin insallah

Canim 41+2 de suyum geldi .. Cok cabalamistim .. Suyum geldigi gün yer falan sildim düsün gündüzden .. Gece kendidi geldi ..
Doktor tehlikeli bir durum görse müdahele ediyor ..
Birdahaki randevun nezaman ??
canım bende iş yapıyorum yapmadığım iş yok daha bugün evleri süpürdüm sildim toz moz baya uğraştım zorlada olsa annem yanımda ama ona yaptırmıyorum bana hareket olsun diye. polinkinlikten sıra lınmıyormul 40. hafta dolunca o yüzden acile gidiyorum 2 günde 1. yarın sabah 10 da yine acile gidicem nst ve suyuna bakıyor bi alttan bakmadılar gitti açıklık var mı yok mu baksınlar istiyorum bakında diyemiyorum. bide bebeğim 3800 müş ama kafası ve karnı 1 buçuk hafta geri boyuda 1 hafta ileri bu sebeple kilosunu pekte önemsemiyorum kafası çıktıktan sonra gelir heralde. canımı sıkan şu cuma günüde doğmazsa yatırıp suni deneyecek olmazsa ameliyat edecek ama ameliyat istemiyorum cuma günü 40+6 oluyorum daha bekleme şansları yok mu ki cuma doğmazsa ameliyat diyor bu 2 doktor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…