2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Çok geçmiş olsun bitanem, tansiyonun yüksekliğindenmi ağrıyor başın aceba, Rabbim acil sifa versin.
Küçük paşam ne yapiyor iyimi?
Bizim bugün kirkimiz cikti, 40 banyomuzu yaptik ve 40 ucurduk :-D ama gelin görün ki hala beni asker ediyor, saatin 8 inden beri cebellesiyoruz, uykusu var ama dalamiyor mizmizlanip duruyor sipam :-(

cok gecmiss olsun. nane yagi sür ve limon suyu ic. cok iyi gelicekk
Sagol canm .. Ssiz nasilsiniz melek nasil iyisiniz degilmi , annen gittimi ??
Kuzucum tansiyon bas agrisi birde üsüyüp titreme giriyor .. Lohusalik sikayetleri arasindaymis mutlaka bakilmasi gerekiyormus ..
Evinize geldinizmi canim ??
Benim annem bu cuma gidiyor (.. Allah razi olsun cok ilgilendi .. Oglumla benle ...
Ilk baslarda biraz sitemliydim hepsini geri aldim :)) bir dak oturmuyor anacigim ..
Minik pasamda iyi teyzesi .. Zirt pirt uyanip iki dak emince yoruluyor ..
Yarin doktor kontrolumuz var ..
40iniz hayirli olsun , miniginde insallah geceyle gündüzü ayirt eder hemencecik :). Seni yormaz fazla ..
Kizlar dogrdum habernz olsun detylri yazcm o zamn gorsrz agri icndym

Gözün aydin canim , insallah iyisinizdir ikinizde.. Rabbim saglik sihat versin.. Cok gecmis olsun ..

Gizliozne bugun süren doldu degilmi canim ?? Insallah daha beklemeden seninde güzel haberlerini aliriz , rabbim senide feraha kavustursun ...
Sekeristan ayni dileklerim senin icinde gecerli canim ..

Evet selayim Allah razi olsun sordugun icin... aslinda o tarihle uyumlu degildi bizim oglan hep 1 hafta onden gitti, suanda 41 haftalik gozukuyoruz.... bugun kontrolum var, insallah hayirli haberlerle gelirim... senin melegin nasil iyidir insallah...

Cnm bende bebis olduktan sonra bek giremiyoum facedeki grubumizdan takip edebiliyorum herkesi ama sen yoksun sanirim gozun aydin olsun bu koliklik durumu genelde herkeste oluyor ins cabuk gecer

Kizlar bugun kontrolum vardi. Doktorum p.tesi sabah 7 ye gun verdi. Once sunni sanci, ise yaramazsa sezeryan olucam..3 gunumuz var onumuzde, insallah kendiliginden gelir oglum.dualrinizi eksik etmeyin.. şekercim sen ne yaptin gorunmuyosun?

kızlar doğum yapalı 3 gün oldu ama ben bebegımı emzırmekte cok zorlanıyorum uçları yarıldı kızım emdıkçe kanıyor pomat ve lansinoh un kremlerını kullandım ama hiç bi fayda göremedim bu konuda bana yardımcı olabılecek varsa lütfen yazsın

Selam benimde gogus catlaklarim olmustu lansinoh ve benzeri kremler işe yaramiyo. Ben emzirdikten sonra madecasol krem sürüp uzerini Streç Film ile kapattım bu sekilde kiyafete temas etmedigi için çok acimadi hemde bir sonraki emzirmeye kadar nemli kaldi tekrar emzirecegim zamanda ilik suyla iyce yikadim. Bildigim kadariyla bu krem emzirme döneminde kullanilabiliyo ama emzirmeden once iyice yikamakta fayda var
Bebegin agzinin pamukcuk olmamasi için emzirmeden önce karbonatli su ile gogus ucunu silebilirsiniz benim yaram bu sekilde bikacgunde iiyileşti umarim sizinki de cabuk gecer gecmis olsun

mrb arkadaşlar benimde meleğim dünyamıza güneş gibi doğduuu adı hatice berra allah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallaahhh

canım benimde ilk günler çatlak oldu emzirirken çok canım yanıyordu kremler pek işe yaramadı ama sütünle sık sık ıslat göğüslerini nemli kalınca çabuk düzeliyor

Dogum yapmis annelere bi sorum olacak. Bebegim 18 gunluk dun emzirirken cok fazla.miktarda kustu ve aynisini bgn de yapti bu durumu yasayan var mi neden kusuyor yavrum cok mu emzirdim acaba

Dogum yapmis annelere bi sorum olacak. Bebegim 18 gunluk dun emzirirken cok fazla.miktarda kustu ve aynisini bgn de yapti bu durumu yasayan var mi neden kusuyor yavrum cok mu emzirdim acaba

canım çok emdikleri zaman ve karnına baskı olduğu zaman öyle kusuyorlar benimki de iki kere kustu o şekilde

kızlar merhaba bende tarihimden 25 gün önce doğum yaptım, kızım şimdi 36 günlük oldu çok şükür maşallah.
göğüs çatlaklarınız için çok doğa ve bizim bütün sülale tarafından kullanılan br yönem önereceğğim. hem bedava hem sağlıklı hemde her seferinde göğüslerinizi silmenize gerek olmayacak.
ayva çekirdeklerini bir kaba koyun üzerine çok az miktarda yani 1 cm kadar su koyun onu karıştırın ara ara, 15-20 dk sonra o jöle kıvamına geliyor, her emzirdikten sonra uçlarına sürün hiçbişeyiniz kalmaz Allahın izniyle

Ben kelebek uç kullandım hiç göğüs yarası ve acısı çekmedim çok büyük rahatlık herkeze tavsiye ederim . Ben ilk mecburiyetten almiştim bebek göğüs ucumu almamıştı ara yavaş yavaş kendi göğüs ucumuda veriyordum şimdi alıştı bana da çatlak acı hıç olmadı bende çok iyi bşr ürün o eziyeti çekmeye gerek yok .

kizlar doğum yaptıktan sonra sindiriminiz nasil acaba ? buyuk tuvaletinizde sorun oluo mu,kabizlik var mi? ben cok aci cekiorum tuvalete ciktigimda ,doğum yapali 1 ay oldu hala geçmedi

kizlar doğum yaptıktan sonra sindiriminiz nasil acaba ? buyuk tuvaletinizde sorun oluo mu,kabizlik var mi? ben cok aci cekiorum tuvalete ciktigimda ,doğum yapali 1 ay oldu hala geçmedi

ahh ahh olmaz mı cnm aynı sıkıntı bende de var 16 gün oldu ama haa sıkıntılı çıkıyorum tuvalete bol su ve rezene çayı içiyorum biraz iyi geliyo hem rezene süte geçiyo çocuga da gaz yapmıyo dene istersen

Eses bende de sikinti var kac gun tuvalete cikamiyorum. Sonra ishal oluyorum. Incir yedim gecende 2 tane normal ciktim tuvalete. Bir de fissur yani catlak olustu neyse ki iyilesti. Aklima gelirse kuru incirden yiyecegim bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…