Canim su basindaki kalabqlik olmasa rahat edersin..
Herkes bebegi görmeyi stiyor ama Anne cok yoruluyor ..
bbegin uyudugu vakitlerd hemen sende yat ..
Bend malesef iki gündür siddetli bas agrisi var ve tansiyonum ilacima ragmen 150/100 leri buluyor .. Yarin doktora gitmeyi düsünüyorum bas agrim o
kadar siddetli(
Kizlar dogrdum habernz olsun detylri yazcm o zamn gorsrz agri icndym[/QUOT]
Ilk kutlayan ben olayım hadi hayirli olsun canim rabbim dort goz üzere buyutsun inş. Saglik durumunuz iyidir inş . Darisi diğer arkadaşlara olsun
Kizlar dogrdum habernz olsun detylri yazcm o zamn gorsrz agri icndym
Sagol canm .. Ssiz nasilsiniz melek nasil iyisiniz degilmi , annen gittimi ??cok gecmiss olsun. nane yagi sür ve limon suyu ic. cok iyi gelicekk
Kuzucum tansiyon bas agrisi birde üsüyüp titreme giriyor .. Lohusalik sikayetleri arasindaymis mutlaka bakilmasi gerekiyormus ..Çok geçmiş olsun bitanem, tansiyonun yüksekliğindenmi ağrıyor başın aceba, Rabbim acil sifa versin.
Küçük paşam ne yapiyor iyimi?
Bizim bugün kirkimiz cikti, 40 banyomuzu yaptik ve 40 ucurduk :-D ama gelin görün ki hala beni asker ediyor, saatin 8 inden beri cebellesiyoruz, uykusu var ama dalamiyor mizmizlanip duruyor sipam :-(
Kizlar dogrdum habernz olsun detylri yazcm o zamn gorsrz agri icndym
Sagol canm .. Ssiz nasilsiniz melek nasil iyisiniz degilmi , annen gittimi ??
Kuzucum tansiyon bas agrisi birde üsüyüp titreme giriyor .. Lohusalik sikayetleri arasindaymis mutlaka bakilmasi gerekiyormus ..
Evinize geldinizmi canim ??
Benim annem bu cuma gidiyor(.. Allah razi olsun cok ilgilendi .. Oglumla benle ...
Ilk baslarda biraz sitemliydim hepsini geri aldim :)) bir dak oturmuyor anacigim ..
Minik pasamda iyi teyzesi .. Zirt pirt uyanip iki dak emince yoruluyor ..
Yarin doktor kontrolumuz var ..
40iniz hayirli olsun , miniginde insallah geceyle gündüzü ayirt eder hemencecik :). Seni yormaz fazla ..
Gözün aydin canim , insallah iyisinizdir ikinizde.. Rabbim saglik sihat versin.. Cok gecmis olsun ..
Gizliozne bugun süren doldu degilmi canim ?? Insallah daha beklemeden seninde güzel haberlerini aliriz , rabbim senide feraha kavustursun ...
Sekeristan ayni dileklerim senin icinde gecerli canim ..
Dogumdan beri gelemez oldum.pc acamiyorum vakit yok.telden de firsat olmuyo.buyuyo kuzum.ama kolik bebek malesef.fena gaz nobetlerimiz oluyo.dr ilac verdi insallah faydasini goruruz.babasi surekli gaz cikarttirmaya calisiyo gece gunduz.
Dogumlar olmustur muhakkak.doguran kizceler gule gule buyutun bebelerinizi..
Gun sayan kizceler de saglikla hayirlisiyla alin bebislerinizi kucaginiza.kasim da bitiyo ama sizin bebikolar pek nazli cikti:)
Opuyorum hepinizi.yine ugramaya calisicam
kızlar doğum yapalı 3 gün oldu ama ben bebegımı emzırmekte cok zorlanıyorum uçları yarıldı kızım emdıkçe kanıyor pomat ve lansinoh un kremlerını kullandım ama hiç bi fayda göremedim bu konuda bana yardımcı olabılecek varsa lütfen yazsın
Dogum yapmis annelere bi sorum olacak. Bebegim 18 gunluk dun emzirirken cok fazla.miktarda kustu ve aynisini bgn de yapti bu durumu yasayan var mi neden kusuyor yavrum cok mu emzirdim acaba
kızlar merhaba bende tarihimden 25 gün önce doğum yaptım, kızım şimdi 36 günlük oldu çok şükür maşallah.
göğüs çatlaklarınız için çok doğa ve bizim bütün sülale tarafından kullanılan br yönem önereceğğim. hem bedava hem sağlıklı hemde her seferinde göğüslerinizi silmenize gerek olmayacak.
ayva çekirdeklerini bir kaba koyun üzerine çok az miktarda yani 1 cm kadar su koyun onu karıştırın ara ara, 15-20 dk sonra o jöle kıvamına geliyor, her emzirdikten sonra uçlarına sürün hiçbişeyiniz kalmaz Allahın izniyle
kizlar doğum yaptıktan sonra sindiriminiz nasil acaba ? buyuk tuvaletinizde sorun oluo mu,kabizlik var mi? ben cok aci cekiorum tuvalete ciktigimda ,doğum yapali 1 ay oldu hala geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?