çıkmıyo canım sonra yine denerim
hepimiz girsek iyi olur aslında iyi düşünmüşsün benim bir arkadaşımın oğlu beş yaşında o hamişken girmiş bi guruba faceden halen konuşuyorlrmış
kızlar merhaba,
az önce dr dan geldim... pazartesi günü kan testi yaptırdım hamile olduğumu öğrendim(beta hcg: 65.8 çıktı) idrar testi yaptın mı dedi hayır dedim...
en son adet tarihimi sordu (4şubat) 4 martta gelmesi gerekirdi dedi, ben de 28 günde bir gelmesine göre hesaplayıp ona göre 3 gün geçtikten sonra yaptırdım testi dedim... bişey demedi... adetin düzenli mi diye sordu... sonra ekrana baktı ve şimdilik şu an bişey görünmüyor dedi... pazartesitekrar kan ve idrar testi istedi... beta hcg ye de bakılsın dedi hemşiresine...10 gün sonra da keseyi görmek icin geleceksin dedi... bhcg şu an için düşük dedi
kızlar moralim bozuldu sanki içim sıkılıyor... şimdi bunlar ne anlama geliyor sizlerin nasıl olmuştu... bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim
tatlim moral bozmak yok gec döllenme olabilir 4 haftalikken bazi kadinlarda birsey görunmez kisiye özel yani bn mesela 6 haftalik diye gittim fakat kesede görmedim sadece bebegin yatagini gördüm buraya yerlesek dedi ve kan testi istedi 155 cikti dedi daha yeni gebelik dedi
sali randevu aldim cnm bekle moralini bozma elinden gelirse iki gune bir tekrar et kan testi deger yukselirse sorun yok demektir
canım çok teşekkür ederim sesimi duyduğun içiniçim biraz olsun rahatladı ama gözümden yaş aktı akacak. burda kimyasal gebelik haberlerini falan da okuyunca moralim iyice bozuldu şimdi gidip yaptırsam bile önü hafta sonu sonuç çıkmaz.. pazartesiye kadar kalcak bu aklımda...
Canim benim saclarda golgeli yasta 44 ve ben tup oldugu icin tedaviye baslar baslamaz boyayi kestim nasil cikti beyazlar anlatamam ama dayanacagim , doktorumda 28 hafta kesinlikle boyama , sonrasi icinde yapmazsan iyi olur dedi. Esim kimyager o bitkisel dedikleri boyalar bile kimyasal acidan facia yani zararlarini duysan normalde bile boyatmazsin ama secim yine senin.
Senin doktorunu cok sevdim ne kadar rahat ve hosgorulu , benimki kahveye , makyaja , kozmetik tum urunlere , caya bir cok seye yasak koydu , hatta plastik ne kadar kap varsa evde at dei , plastik bardak siseden su icme dedi. Gittik cam sise aldik , cam sisede su aliyoruz ona koyuyorum suyumu yanimda tasiyorum :)))
Adam surekli yurt disinda her sey takip ediyor , tum yenilikleri biliyor ve muayne disinda surekli iletisimdeyiz , mail yoluyla hergun beni denetliyor ,tavsiyeler bulunuyor , ne yapacaksam mail yoluyla danisiyorum , zor isim :))))
Benım kızımda 23.7 cıkmıstısımdı de 85 cıktı korkma artar adetınden sonrakı dollenme zamanına baglı
haa bi de kasıklarımda zaman zaman sancı olduğunu söyledim normal mi diye akıntın var mı dedi yok dedim bişey demedi ya da hatırlamıyorum stresten yaaaa... sağlık ocağı ebesi normal olduğunu bebeğin yerleşmek için kendine yer açmaya çalıştığını söylemiştu
haa bi de kasıklarımda zaman zaman sancı olduğunu söyledim normal mi diye akıntın var mı dedi yok dedim bişey demedi ya da hatırlamıyorum stresten yaaaa... sağlık ocağı ebesi normal olduğunu bebeğin yerleşmek için kendine yer açmaya çalıştığını söylemiştu
cpk cpk siddetli olmadigi surece korkma o bendede var hatta hepimizde var guzelim kaslar geriliyor o nedenle o agri oluyor merak etme sen ceviz findik badem taze süt yogurt incir kayisi asiri olmamak sarti ile hurma ye bebegin siki siki tutunsun bide ben bir su bardagi ilik suya bir kasik pekmez ve limon sikip icioyrum ac karnima tavsiy ederim kabizligida öbluyor
Canım hakkında hayırlı olsun geçen cuma bende idrarda gördüm 3 günlük gecikmeyle pazartesiye kadar dayanamayıp acile gittim ilaç alıcam hamile olup olmadığıma baktırmak istiyorum dedim 2 saatde çıktı sonuç eğer imkanın varsa acilde baktır kanına için rahatlar en azından
Facexe 2013 kasım anneleri diye grup actım simdi ,sizlerin de haberi olsun annecikler
kızlar merhaba,
az önce dr dan geldim... pazartesi günü kan testi yaptırdım hamile olduğumu öğrendim(beta hcg: 65.8 çıktı) idrar testi yaptın mı dedi hayır dedim...
en son adet tarihimi sordu (4şubat) 4 martta gelmesi gerekirdi dedi, ben de 28 günde bir gelmesine göre hesaplayıp ona göre 3 gün geçtikten sonra yaptırdım testi dedim... bişey demedi... adetin düzenli mi diye sordu... sonra ekrana baktı ve şimdilik şu an bişey görünmüyor dedi... pazartesitekrar kan ve idrar testi istedi... beta hcg ye de bakılsın dedi hemşiresine...10 gün sonra da keseyi görmek icin geleceksin dedi... bhcg şu an için düşük dedi
kızlar moralim bozuldu sanki içim sıkılıyor... şimdi bunlar ne anlama geliyor sizlerin nasıl olmuştu... bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim
doktorların çou öle yaklaşıo malesef benim gittiimde öyleydi şunu yaptım bişi olmaz. son adet tarihimi on kere sordu. bide üzerine ben hamile olabilirim dediğim halde nasıl bu kadar emin olabiliosun falan dedi. ben çok takılmadım. sende boşwer bence ve başka bi doktor bul yani o doktoru değiştir. yarın öbür gün tarama testlerindede canını sıkabilir. benim gittiğimde ne folik asit verdi ne bişey. öncesinde kullanılması gerekiomuş dedim yok öle bişi dedi. bugün araştırdım hamile kalmadan 3 ay önce başlanmalıymış ve ilk 3 ay mutlaka kullanılmalıymış sinir oldum adama bugğn bunları görünce bidahada gitmem o adama
Merhaba değerli hamişler
Adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım ve hcg 28 çıktı.3 gün sonra tekraa yaptırdım 88 çıktı.Ve çok şükür bende şubatta hamile olduğumu öğrendim.
Hayalim hep kalabalık bir ailemin olmasıydı..lakin Eşim 2. çocuğu bile istemedi..Oğlum ısrarla kardeş istediği için zoraki ikna oldu..Çok şükür Allah kısmet etdi.Eşim artık bundan sonra çocuk istemediği için Allahın izniyle ikiz bebeklerimin olmasını çok istiyorum.Arkadaşlar dualarınızı bekliyorum.Hamilelerin duaları Allah katında çok değerlidir.İnşallah dualarınızla Allah hayırlısıyla bana ikiz bebekler nasip eder.en başta sağlıklı ve hayırlı evlat olması.İnşallah hayırlıysa siz hamişlerin duasını bekliyorum.
Allah sizinde dualarınız kabul etsin inşallah.
kızlarrr sütçü bulabilen ve alabilen şanslılardan iseniz eğer birkaç önerim var
o sütler bozulmasın diye içine kadınların saç boyalarındaki ağartıcı maddeden döküyorlarmış yada şamaşır suyu
aldığınız sütten biraz bir köşeye ayırın eğer bozuluyorsa katkısızdır bozulmuyorsa tehlikeli
baktınız bozuluyo işte o altın değerinde o sütçüyü hiç kaybetmeyin
size pratik peynir tarifi
beş kilo sütü kaynatın kaynarken birlimon sıkın sütün kesilmesi lazzım parçaa parça yoğurt gibi şeyler çıkacak sütün yüzüne ve sütün rengide değişicek eğer kesilmediyse bir limon daha sıkın
bir süre kaynatın temiz bir bezi (torba gibi birşey)koyun süzün ağzını sıkıştırıp üzerine ağırlık ekleyin bir gün süzsün
kaya tuzu eritilmiş suya koyun dolaba kaldırın
öle çok lezzetli olmuyo ama tamamen doğal
isterseniz peynir mayasıda alabilirsiniz ama o doğal olmuyo
ben yapıyorum özelliklere böreklere filan iyi oluyo
heee bu arada sütçüden alınan sütler doğal olduğu için dolapta bile bozuluyo o sütleride gösinlikle dökmüyorsunuz
baktınız ekşidimi bir iki gün daha dolapta bekletin sonra kaynatın limon sıkmanıza gerek kalmadan peynire dönüşecektir(kendi kendine ekşidiği için) korkmayın buda bir peynir yapma yöntemi bazı yörelerde hep böyle yapılıyo
afiyet olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?