2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Doktorum yine iyi esim daha fazla dusuyor ustume , basim fena dertte bu doktoru zaten esim buldu , olabilenin en iyi olmasi lazim diye.
Aylarca tedaviden , ilaclaran , opuardan , tedavilerden sonra oldu, bir daha sansim olmayabilir diye cok ustume dusuyor heskes , soyluyorum ama pek dinletemiyorum. Bir suru doktor ugrasma derken olunca mucize gibi geldi bizimkilere , simdi hepsi tepemde

aayyy 35 kaşık saymak zor gelr bana ama limonu bulamadığım zamanlara iyi fikirmiş teşekkür ederim, evet lorun sıkışmışı oluyo bu arada kaşardan sonra en yüksek kalsiyum lorda varmış arkadaşlar

canimmm dayanamadm yazaym dedim henuz bisey gozukmemesi cok normal ben kan sonucumu aldiktan 9gun sonra gittim hastaneye dr.hic bakmadan degerin cok dusuk keseyi gorebilmemz icin 2000lerde olmasi gerek demisti ve o gun tekrar beta hcgye baktilar degerim 4000küsür cikmisti ve dr keseyi karindan gorememisti sonra vajinal usgyle bakildi anca oyle gorundu ve benim yaptigim stres yanima kaldi o yuzden sakin strese girme dedigim gibi henuz erken ve moralini yuksek tut bebis etkilenmesin

Kizlar 1 haftadir surekli basim donuyor , midem bulaniyor , her seyden tiksindim gecen gun tavuk yapayim dedim , kokusuna cok fena oldum simdi tavuk resmi bile goremiyorum , ogurup duruyorum , pek bir sey yiyemez oldum, cok erken degilmi , sizdede varmi

Arkadaşlar benim doktorum kan testim 1186 da keseyi alttan gördü siz şimdi bu değerleri deyince nasıl gözüktü şasırdım hatta bana bile gösterdi ultrason kağidınla kese belli kafam kariştı şimdi haftaya perşembe kalp atışlarını duymak için gıdicem

benimde asıl gitmek istediğim doktor çok yoğunmuş. dierine giden olmamasından belli zaten :) en erken 14 marta araya sıkıştırdılar. o zamana kadar kullansammı die düşündünm bende. bide bu elevit sanırım banada kilo yapıo aynı oranda yiyorum ama şişim gibi

Bende hiç birşey yok ne miğdem bulanıyor ne de canım birşey istiyor sadece iştahım kesilde normalde devamlı birşeyler yeme isteğinde olurdum ama şimdi hiç aklıma yemek geliyor birde devamlı uyumak istiyorum

:)) ne güzel yine de sıkıştırmışlar araya canım... bence kullan ben folidoce aldım 10 tl ikinci kutuya başlıcam yarın. kan testimi yaptırdığm sağ.ocağındaki dr hiç bir zararı yok kullan... ama sen bilirsin bişey kalmadı 14 üne için rahat etmezse dr unla konuşursun. elevit i bi kaç kişiden daha duydum ama onu bilmiyorum canım... o şişlik bende 2-3 hafta oldu resmen zulüm gibiydi biyere sığmıyordum :) netten okuduğuma göre normalmış ama hapın etkisi var mı bilemedim :))

eceeeeem, buldun da yüregimi ferahlatmaya mı geldin canımbenim canım çok sağol burdaki arkadaşlar sen ve bizim kızlar sayesinde daha iyi hissediyorum kendimi... inşaallah herşey daha güzel olacak :)) pozitif düşünmeye çalışacağım :))dualarınızı bekliyorum dualarımda yer alacaksınız

Kızlarrrrr bugün doktora gittim ilk defa ve keseyi gördüm Daha çok minik üstten baktırdığım için bebeğin kendisini göremedik 10 gün sonra tekrar gidicem inşallah bebeği ve kalp atışlarını duycaz Bu arada doktor keseyi gördüğümüz için b-hcg istemedi ilk 9 gün önce yaptırdım ve bir daha yaptırmadım, sizce istememesi normal mi :26:
Tüm hamişlere hayırlı ve sağlıklı bebekler diliyorummm

için rahat olsun tazecik melek anneeee hep dualarımdasınız

Allah hayırlısıyla sağ salim bebeğini kucağına almanı nasp etsin inşallah. beta hcg değerini ölçtüklerinde kaçtı merak ettim?

Sağol hepimizinkini inşallah adete 1 gün kala yaptırmıştım 170 cıkmıstı cnm

amiiiinnn. bende adete 2 gün kala 107 küsür çıktı. 5 gün geçtikten sonra 1803 çıktı da kıyaslamam gereken birilerine bakıyorum? minik bi kesecik gördük ama haftaya tekrar gideceğim inşallah bebeği görmek için :)

değerin güzel artmış bence, keseyi de görmüşsün inşallah bebişi de görürsün ben de bugün gördüm keseyi daha 9mm çok minik nokta şeklinde resminde de :))

canım zaten en fazla kese 5mm olur o haftalarda benmde cok mınık doktorada sordum cok kucuk dıye ee ne beklıyorsun prınc tanesı kadar suan dedii

canım sendemi kasım annesi olacaksın.çok sevindim ,Allah tamamına erdirsin.
ay geçen sene buralarda ne heyecanımız vardı o pirinç tanesinin resmine bakıp bakıp duruyordum.eski günler aklıma geldi .
yalnız tek kötü yanı bütün bir yazı hamile geçiriyorsun. geçen sene çok sıcaktı çok bunalmıştım.

hepinize güzel keyifli hamilelikler diliyorum, tadını çıkarın.

yaa bişey sorcam.. bende iki gündür devamlı bi burun tıkanıklığı var.. napsam bilemedim bu durumu yaşayan varmı? bebeğime zarar verir diye bişey de yapamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…