ooo canım bukadar ustune dusmemek lazım bence tamam sac boyatmak ayrı ama plastıkten su ıcme falan benım doktorum hıc okadar ustune dusme dıyor dustukce bısey cıkar
sana allah kolaylık versın bencede ısın coook zorr
Tavsiyen icin tesekkurler ben iki yildir haftada 5 kg sut aliyorum bir ciftlikten geliyor , dedigin denemeyi yaptim bir yerden duymustum.
Dedigin peynir lor peyniri bende yapiyorum , aklinda bulnsun limon yerine sirke kullanabilirsin . 1 kg sute 7 corba kasigi sirke sutun kesilmesine yetiyor.
kızlar merhaba,
az önce dr dan geldim... pazartesi günü kan testi yaptırdım hamile olduğumu öğrendim(beta hcg: 65.8 çıktı) idrar testi yaptın mı dedi hayır dedim...
en son adet tarihimi sordu (4şubat) 4 martta gelmesi gerekirdi dedi, ben de 28 günde bir gelmesine göre hesaplayıp ona göre 3 gün geçtikten sonra yaptırdım testi dedim... bişey demedi... adetin düzenli mi diye sordu... sonra ekrana baktı ve şimdilik şu an bişey görünmüyor dedi... pazartesitekrar kan ve idrar testi istedi... beta hcg ye de bakılsın dedi hemşiresine...10 gün sonra da keseyi görmek icin geleceksin dedi... bhcg şu an için düşük dedi
kızlar moralim bozuldu sanki içim sıkılıyor... şimdi bunlar ne anlama geliyor sizlerin nasıl olmuştu... bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim
buna zaten idareten gidiyorum gitmek istediğim dr. randevu vermiyor nisanın 18 ine kadar yoğunluktan... bu da demedi fokik asit falan diye ama ben bir ay önce başlamıştım kullanmaya hatta 2 gün önce bitti almamışştım bişey önerir diye folik asit le ilgili bişey demedi bile ben de aldım başlıcam tekrar yarın içmeye... araştır netten ya da cevrenden çoğunluğun memnun olduğu birine git nergiscim, teşekkür ederim ayrıcı :))
Kizlar 1 haftadir surekli basim donuyor , midem bulaniyor , her seyden tiksindim gecen gun tavuk yapayim dedim , kokusuna cok fena oldum simdi tavuk resmi bile goremiyorum , ogurup duruyorum , pek bir sey yiyemez oldum, cok erken degilmi , sizdede varmi
benimde asıl gitmek istediğim doktor çok yoğunmuş. dierine giden olmamasından belli zaten :) en erken 14 marta araya sıkıştırdılar. o zamana kadar kullansammı die düşündünm bende. bide bu elevit sanırım banada kilo yapıo aynı oranda yiyorum ama şişim gibi
canimmm dayanamadm yazaym dedim henuz bisey gozukmemesi cok normal ben kan sonucumu aldiktan 9gun sonra gittim hastaneye dr.hic bakmadan degerin cok dusuk keseyi gorebilmemz icin 2000lerde olmasi gerek demisti ve o gun tekrar beta hcgye baktilar degerim 4000küsür cikmisti ve dr keseyi karindan gorememisti sonra vajinal usgyle bakildi anca oyle gorundu ve benim yaptigim stres yanima kaldi o yuzden sakin strese girme dedigim gibi henuz erken ve moralini yuksek tut bebis etkilenmesin
:)) ne güzel yine de sıkıştırmışlar araya canım... bence kullan ben folidoce aldım 10 tl ikinci kutuya başlıcam yarın. kan testimi yaptırdığm sağ.ocağındaki dr hiç bir zararı yok kullan... ama sen bilirsin bişey kalmadı 14 üne için rahat etmezse dr unla konuşursun. elevit i bi kaç kişiden daha duydum ama onu bilmiyorum canım... o şişlik bende 2-3 hafta oldu resmen zulüm gibiydi biyere sığmıyordum :) netten okuduğuma göre normalmış ama hapın etkisi var mı bilemedim :))
eceeeeem, buldun da yüregimi ferahlatmaya mı geldin canımbenimcanım çok sağol burdaki arkadaşlar sen ve bizim kızlar sayesinde daha iyi hissediyorum kendimi... inşaallah herşey daha güzel olacak :)) pozitif düşünmeye çalışacağım :))dualarınızı bekliyorum dualarımda yer alacaksınız
Kızlarrrrr bugün doktora gittim ilk defa ve keseyi gördümDaha çok minik üstten baktırdığım için bebeğin kendisini göremedik 10 gün sonra tekrar gidicem inşallah bebeği ve kalp atışlarını duycaz Bu arada doktor keseyi gördüğümüz için b-hcg istemedi ilk 9 gün önce yaptırdım ve bir daha yaptırmadım, sizce istememesi normal mi :26:
Tüm hamişlere hayırlı ve sağlıklı bebekler diliyorummm
Kızlar aranızdan ayrılıyorum bu sabah bebeğimi kaybettim artık kasım annesi değilim..
Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Allah hayırlısıyla sağ salim bebeğini kucağına almanı nasp etsin inşallah. beta hcg değerini ölçtüklerinde kaçtı merak ettim?
Sağol hepimizinkini inşallahadete 1 gün kala yaptırmıştım 170 cıkmıstı cnm
değerin güzel artmış benceamiiiinnn. bende adete 2 gün kala 107 küsür çıktı. 5 gün geçtikten sonra 1803 çıktı da kıyaslamam gereken birilerine bakıyorum? minik bi kesecik gördük ama haftaya tekrar gideceğim inşallah bebeği görmek için :)
amiiiinnn. bende adete 2 gün kala 107 küsür çıktı. 5 gün geçtikten sonra 1803 çıktı da kıyaslamam gereken birilerine bakıyorum? minik bi kesecik gördük ama haftaya tekrar gideceğim inşallah bebeği görmek için :)
değerin güzel artmış bence, keseyi de görmüşsün inşallah bebişi de görürsün ben de bugün gördüm keseyi daha 9mm çok minik nokta şeklinde resminde de :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?