2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
yaa bişey sorcam.. bende iki gündür devamlı bi burun tıkanıklığı var.. napsam bilemedim :( bu durumu yaşayan varmı? bebeğime zarar verir diye bişey de yapamıyorum...

burun tıkanıklıgı ve hafif burun kanamaları normalmiş, bebeğin kardiyovasküler sistemi olusurken olabiliyormuş..
çok rahatsız oluyorsan ılık tuzlu su cek burnunu rahatlatır biraz yan etkisi de olmaz bence.

burun tıkanıklıgı ve hafif burun kanamaları normalmiş, bebeğin kardiyovasküler sistemi olusurken olabiliyormuş..
çok rahatsız oluyorsan ılık tuzlu su cek burnunu rahatlatır biraz yan etkisi de olmaz bence.

oylemı? Tamam canım yapayımm. . . Cok sagol. . .

arkadaşlar bende varım içinizde herzaman çalıştığım için giremesemde sayfaya varlığımı bilin yeter.bende 6 kasımda bekliyorum misafirimizi evimizin 3.akrebini.benim değerlerim düşük biraz yarın belki görürüz demişti doktor yarın kese için gidicez inş.bugünde doktora kaşıntı ve aşırı üşüme için gittim tam sonuçları yarın alıcam ama ikiside normal sayılır dedi hamilelikte üşüme hatta titreme bile olurmuş kaşıntıya gelince hamilelikte karaciğerden kaynaklı oluyormuş ama birsürü kan testi verdi yarın sonuçlar çıkacak inş.ama bişey itiraf edeyim size ben sizin bu beklenen misafirlerinizin üstüne düştüğünüz kadar hissedemiyorum ve bunun içinbazen üzülüyorum. belkide keseyi görsek daha farklı olur diyorum.belkide çok yoğun çalışıp kendimi hiç dinleyemediğim içinmi diyorum kendi kendime.canım rabbime aylarca yalvarıp neticesini almışkenbu hisside verir inş diyorum.nekadar şükretsem az o alemlerin rabbine

kızlar bende sizlerdenim kasım 15 gibi inşallah bebişimi kucagıma almış olurum.daha biz kesemizi görmek için 21 martı bekleyecegiz.sizlerle birlikte ilerlemek sevinçlerimizi paylaşmak harika olacak bence.allah hepimizin bebeklerini sağ salim kucaklarımıza almamızı nasip etsin.

canım sendemi kasım annesi olacaksın.çok sevindim ,Allah tamamına erdirsin.
ay geçen sene buralarda ne heyecanımız vardı o pirinç tanesinin resmine bakıp bakıp duruyordum.eski günler aklıma geldi .
yalnız tek kötü yanı bütün bir yazı hamile geçiriyorsun. geçen sene çok sıcaktı çok bunalmıştım.

hepinize güzel keyifli hamilelikler diliyorum, tadını çıkarın.

ayyyyy canım senı burda gormek ne guzell evet eger nasıp olursa kasım 10 gıbı olucakk bebiş:1:
evet canımmm ya maalesef yazın sıcakta nasıl olcak bılmıyorum ama okadar zooorrrrrrrrrr bulmusken bebişi cekıcemm herseye razıyımmmm bennnnnnn çok opuyorummm seni ve bebişiniii :16::16:

kızlar bende sizlerdenim kasım 15 gibi inşallah bebişimi kucagıma almış olurum.daha biz kesemizi görmek için 21 martı bekleyecegiz.sizlerle birlikte ilerlemek sevinçlerimizi paylaşmak harika olacak bence.allah hepimizin bebeklerini sağ salim kucaklarımıza almamızı nasip etsin.

canım hayırlı olsun 4 haftalıksın daha gozukmez benımde anca gozuktu vajınal ultrasyon. ile darısı sana olsun degerın kactı

bende 4 kasım annesi olacakken ekim annesi oldum şimdi heyecanınızı cok ii anlıyorm
rabbim sorunsuz kucagınızA almak nsp etsin bolbol su için bide 4 ay kilo almayın benden tavsiye :16:

Arkadaşlar benim doktorum kan testim 1186 da keseyi alttan gördü siz şimdi bu değerleri deyince nasıl gözüktü şasırdım hatta bana bile gösterdi ultrason kağidınla kese belli kafam kariştı şimdi haftaya perşembe kalp atışlarını duymak için gıdicem

Canim bhcg 1000 olunca vajinal ultrasonda gozukuyor senin durumun normal , karin ultrasonundan gozukmesi icin bhcg 3000 olmali
Bende pazartesi kalp atislari icin gidecegim , tahmini dogum tarihlerimiz ayni gozukuyor

Bende hiç birşey yok ne miğdem bulanıyor ne de canım birşey istiyor sadece iştahım kesilde normalde devamlı birşeyler yeme isteğinde olurdum ama şimdi hiç aklıma yemek geliyor birde devamlı uyumak istiyorum

Benimde istahim kesik ve surekli uyku hali var :)))

Kızlarrrrr bugün doktora gittim ilk defa ve keseyi gördüm :16::16: :nazar::nazar: Daha çok minik üstten baktırdığım için bebeğin kendisini göremedik 10 gün sonra tekrar gidicem inşallah bebeği ve kalp atışlarını duycaz :8: Bu arada doktor keseyi gördüğümüz için b-hcg istemedi ilk 9 gün önce yaptırdım ve bir daha yaptırmadım, sizce istememesi normal mi :26:
Tüm hamişlere hayırlı ve sağlıklı bebekler diliyorummm:3:

Canim keseyi gorsulermi bhcg istemiyorlar genelde , bir aksilik varsa kan testi aliyorlar, minik kesen hayirli olsun :)))

amiiiinnn. bende adete 2 gün kala 107 küsür çıktı. 5 gün geçtikten sonra 1803 çıktı da kıyaslamam gereken birilerine bakıyorum? minik bi kesecik gördük ama haftaya tekrar gideceğim inşallah bebeği görmek için :)

Yumicigim bende bilgilerimi vereyim kiyaslama icin adetime 6 gun kala 738 , adetime 2 gun kala 3578 , ben 3 gun once ikinci kez keseyi gordum 17mm olmus :)))):nazar:

arkadaşlar bende varım içinizde herzaman çalıştığım için giremesemde sayfaya varlığımı bilin yeter.bende 6 kasımda bekliyorum misafirimizi evimizin 3.akrebini.benim değerlerim düşük biraz yarın belki görürüz demişti doktor yarın kese için gidicez inş.bugünde doktora kaşıntı ve aşırı üşüme için gittim tam sonuçları yarın alıcam ama ikiside normal sayılır dedi hamilelikte üşüme hatta titreme bile olurmuş kaşıntıya gelince hamilelikte karaciğerden kaynaklı oluyormuş ama birsürü kan testi verdi yarın sonuçlar çıkacak inş.ama bişey itiraf edeyim size ben sizin bu beklenen misafirlerinizin üstüne düştüğünüz kadar hissedemiyorum ve bunun içinbazen üzülüyorum. belkide keseyi görsek daha farklı olur diyorum.belkide çok yoğun çalışıp kendimi hiç dinleyemediğim içinmi diyorum kendi kendime.canım rabbime aylarca yalvarıp neticesini almışkenbu hisside verir inş diyorum.nekadar şükretsem az o alemlerin rabbine

Hosgeldin aramiza , insallah saglikli ve mutlu bir hamilelik gecirirsin :)))

Beren seni subat topiginden hatirliyorum tekrar tebrikler ve hos geldin aramiza , dualarimiz kabul olur insallah

yaa bişey sorcam.. bende iki gündür devamlı bi burun tıkanıklığı var.. napsam bilemedim :( bu durumu yaşayan varmı? bebeğime zarar verir diye bişey de yapamıyorum...

Sirinem merhaba al sana doktordan garantili tedavi sekli ayni sorun bende de var ( sirrimi soyliyeyim cok yakin bir arkadasim doktor hatta jinekologumda onun cok yakin arkadasi ,arkadasim bu aralar sadece bana calisiyor )
Tonimer Baby Sprey aliyorsun eczaneden . Basincli tuzlu sudur , ozelligi basincla puskurtme yaptigi icin cok etkilidir, hamilelerde garantili kullanilabilir sakincasi yok. Sabah , ogle , gece yatmadan kullan , fiyati 30 tl , sgk vermiyor
Birde ben ihlamura basladim , cok ahalatiyor mideyi

Hosgeldin aramiza , insallah saglikli ve mutlu bir hamilelik gecirirsin :)))puffy68

hoşbulduk.bende girdikçe yazılarını okuyorum ve gerçekten çok bilgilendirici oluyor allah razı olsn.işin kötü tarafı bizlede ne doktorumuz senin doktorun kadar nede eşimiz senin eşin kadar üstümüze düşmediği için e neyapıcan bizde senden öğreniyoruz:):)ama gerçekten gebelik hakkında biçok şeyi bilmiyoruz aslında ve paylaştığın için hepimiz adına tşkkr edyrz.

Sirinem merhaba al sana doktordan garantili tedavi sekli ayni sorun bende de var ( sirrimi soyliyeyim cok yakin bir arkadasim doktor hatta jinekologumda onun cok yakin arkadasi ,arkadasim bu aralar sadece bana calisiyor )
Tonimer Baby Sprey aliyorsun eczaneden . Basincli tuzlu sudur , ozelligi basincla puskurtme yaptigi icin cok etkilidir, hamilelerde garantili kullanilabilir sakincasi yok. Sabah , ogle , gece yatmadan kullan , fiyati 30 tl , sgk vermiyor
Birde ben ihlamura basladim , cok ahalatiyor mideyi

pekı ıhlamuru neremıze fışkırtıyoruzzz puffy'diğimm :) heheee

iyi ngeceler anniş adayları yarın muayene gidicem inşallah keseyi görürüm dualarınızı bekliyorumAllaha emanet olun:emir_bebek::nazar:

ayyyyy canım senı burda gormek ne guzell evet eger nasıp olursa kasım 10 gıbı olucakk bebiş:1:
evet canımmm ya maalesef yazın sıcakta nasıl olcak bılmıyorum ama okadar zooorrrrrrrrrr bulmusken bebişi cekıcemm herseye razıyımmmm bennnnnnn çok opuyorummm seni ve bebişiniii :16::16:

evet canım onlar herşeye değerler.benimde BDT 11 kasımdı 5 kasımda geldi.sağol canım bzide seni öpüyoruz.:16::16::16:

Kızlarrrrr bugün doktora gittim ilk defa ve keseyi gördüm :16::16: :nazar::nazar: Daha çok minik üstten baktırdığım için bebeğin kendisini göremedik 10 gün sonra tekrar gidicem inşallah bebeği ve kalp atışlarını duycaz :8: Bu arada doktor keseyi gördüğümüz için b-hcg istemedi ilk 9 gün önce yaptırdım ve bir daha yaptırmadım, sizce istememesi normal mi :26:
Tüm hamişlere hayırlı ve sağlıklı bebekler diliyorummm:3:

iyi geceler to serıous . oncelıkle hayırlı olsun benım sat 1 subat sanırım aynı senınle. bende 13 unde gıdıcem dr. en son ayın 28 ınde beta hcg 290 dı daha sonra baktırma fırsatım olmadı.kendıme bır topıc arkadası buldum yasasın aynı anda hamıle kalmısız. :nazar: allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alabılmemzı nasıp etsın ınş. :16: :emir_bebek: :emir_bebek: :nazar: :nazar:

gurbet güzeli günaydınnnn nasılsınnnn bende Allah nasip kısmet ederse kasım annesiyim :52::52::52::52::52::52:

gurbetcim benide listeye eklermisin SAT:5 şubat :46::46::46:bu arada 2.bebeğim ve beklenen doğum tarihi 13-11-2013

Son düzenleme:
Ekledim kizlarrrrr hosgeldiniz Rabbim tamamina erdirsin insAllah hep beraber

Back
X