2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
fulimmm yarım günlük taze annemmm :60::60::60: inşallah o anti cadısıda hemen kartlaşır :60::60: nasılsın datlummm

Selam arkadaşlar bende kasım annesi olabilirim.Geçtiğimiz salı günü kan verdim perşembe sonucunu aldım 101.97 çıkmıştı.Sağlık ocağındaki aile hekimim hamile olduğumu fakat adet tarihim çok geçtiği için boş gebelik olabileceğinden şüphelendi.Pazartesi tekrar kan vericem değer çoğaldımı diye ona göre kadın doğumcuma gidicem.Ama çok korkuyorum tam sevinemedim bile inş. boş değildir.Rabbim bizi sevindirir.Aranızda benim gibi olan yada tanıdğı olan varmı beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Selam arkadaşlar bende kasım annesi olabilirim.Geçtiğimiz salı günü kan verdim perşembe sonucunu aldım 101.97 çıkmıştı.Sağlık ocağındaki aile hekimim hamile olduğumu fakat adet tarihim çok geçtiği için boş gebelik olabileceğinden şüphelendi.Pazartesi tekrar kan vericem değer çoğaldımı diye ona göre kadın doğumcuma gidicem.Ama çok korkuyorum tam sevinemedim bile inş. boş değildir.Rabbim bizi sevindirir.Aranızda benim gibi olan yada tanıdğı olan varmı beni bilgilendirirseniz sevinirim.

canım nasipse ben ağustos annesi olacağım bende geç döllenme olmuştu adetim 6 7 gün kadar geçti test yaptım evde baktım çok ince bir çizgi sonra gidip kan verdim ertesi gün değerim 207.76 çıktı banada aynı şeyi söylediler yüksek olması lazım değerinin diye üzüldüm varmı yokmu anlayamadım 2 gün sonra tekrar kan verdim ve değerim 1055 olmuştu:) şimdide arayı kapattık çok şükür günü gününe gidiyoruz bebeğin seninle ben inanıyorum sende inan üstelik boş gebelikte değer bu kadar yükselmez ki sen tekrar yaptır umarım seninde katlanmış olur ve sağlıkla kucağına alırsın

Son düzenleme:
canım nasipse ben eylül annesi olacağım bende geç döllenme olmuştu adetim 6 7 gün kadar geçti test yaptım evde baktım çok ince bir çizgi sonra gidip kan verdim ertesi gün değerim 207.76 çıktı banada aynı şeyi söylediler yüksek olması lazım değerinin diye üzüldüm varmı yokmu anlayamadım 2 gün sonra tekrar kan verdim ve değerim 1055 olmuştu:) şimdide arayı kapattık çok şükür günü gününe gidiyoruz bebeğin seninle ben inanıyorum sende inan üstelik boş gebelikte değer bu kadar yükselmez ki sen tekrar yaptır umarım seninde katlanmış olur ve sağlıkla kucağına alırsın

İnşallah canım 1 yıldır uğraşıyoruz rabbim bize mucizesini yaratmıtır inş. benimki seninki gibi bi gecikme değil ben pco hastasıyım yani geç yumurtladığım için geç adet oluyorum bu sefer tam 1 ay geçti kasıklarım olacakmışım gibi 2 haftadır ağırıyo ha geldi ha gelecek derken böyle olmıycak dedim kan testi yaptırdım sonuca bende inanamadım çünkü bu ay hiç ümidim yoktu hatta bunalıma girdim benim bebeğim hiç olmıycak diye inş. bebeğim bana tutunmuştur bana ümit verdin boş gebelikte böyle yüksek olmaz diyosun inşallah boş değildir tam sevinemedim bile kimseyle paylaşamadım

Hosgeldin aramiza , insallah saglikli ve mutlu bir hamilelik gecirirsin :)))puffy68

hoşbulduk.bende girdikçe yazılarını okuyorum ve gerçekten çok bilgilendirici oluyor allah razı olsn.işin kötü tarafı bizlede ne doktorumuz senin doktorun kadar nede eşimiz senin eşin kadar üstümüze düşmediği için e neyapıcan bizde senden öğreniyoruz:):)ama gerçekten gebelik hakkında biçok şeyi bilmiyoruz aslında ve paylaştığın için hepimiz adına tşkkr edyrz.

Selam canim , ne icin buradayiz hep beraber birbirimize destek olup bereber bu bebisleri buyutmek icin , onlar saglikli olsunda gerisi kolay , sen bebisini dusun simdi onemli olan ek sey o
Allah'a emanet ol

pekı ıhlamuru neremıze fışkırtıyoruzzz puffy'diğimm :) heheee

Hatirlat musait bir zamanda söylerim :37:

Canım ben yine bulamadım :(( bulabilen varsa bana yardımcı olabilir mi

Ben bulamıyorum , ne yapsam ki , bulursan haber ver

gurbet güzeli günaydınnnn nasılsınnnn bende Allah nasip kısmet ederse kasım annesiyim :52::52::52::52::52::52:

Hosgeldin canim aramiza hayirli ugurlu olsun , Allah saglikla sihhatle kucaginda olacagi gunleri nasip etsin...

gurbetcim benide listeye eklermisin SAT:5 şubat :46::46::46:bu arada 2.bebeğim ve beklenen doğum tarihi 13-11-2013

Ooooo bayagi kalabalık oluyoruz , dogum icin bir hastane kapatsak olur artik.
Hosgeldin aramiza Allah bebeginin ve senin yannda olsun, saglikli ve mutlu bir hamilelik geçir.

Canim merhaba , bu kadar endiselenme Allahtan hakkında hayirlisini iste , insallah 2 sonra iyi seyler duyarsin icin ferahlar...

Gunaydin hayirli sabahlar fistiklar nasilsiniz
2013 kasim anneleri paylasim
derseniz cikar
Bugun dra gidecek kardesler guzel haberlerle gelin insAllah

Gurbetcigim nasilsin , bekleme ne zaman bitiyor , doktora yine ne zaman gidecektin
Bende deniyorum olmuyor , bir daha uğraşacağım

Bebisim ve ben guzel hafta sonu dileriz.
Bebisim butun teyzelerinin ellerinden oper , arkadaşlarının gozlerinden oper , maşallah maşallah bu topige der :nazar:
Pazartesi kalp atisi icin gidecegiz dualarinizi esirgemeyin

ilk 106 ikinci degeride bugün aldım 226 olmuş heralde iyi ilerliyoruzdur.bakalım ayın 21 i ilk kontrol.
hadı hayırlı olsun canımmmm guzel degerlerın :nazar:
evet canım onlar herşeye değerler.benimde BDT 11 kasımdı 5 kasımda geldi.sağol canım bzide seni öpüyoruz.:16::16::16:

hımm erken gelmıs ama bır kac gunden bısey olmaz canım benımde 10 kasım gozukuyor bakalım sanırım ekım gıbı dogar dıye dusunuyorum aslında:1: pkoluyuz bız erken dogum rıskımız var herzaman:14:

iyi geceler to serıous . oncelıkle hayırlı olsun benım sat 1 subat sanırım aynı senınle. bende 13 unde gıdıcem dr. en son ayın 28 ınde beta hcg 290 dı daha sonra baktırma fırsatım olmadı.kendıme bır topıc arkadası buldum yasasın aynı anda hamıle kalmısız. :nazar: allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alabılmemzı nasıp etsın ınş. :16: :emir_bebek: :emir_bebek: :nazar: :nazar:

sağol canm senin bebişin de hayırlı olsun inşallah :emir_bebek: evet satımız aynı :7: ben de tekrar 18 inde gidicem kalp atışları için :) inşallah sağlıkla devam eder hamişliğimiz :16::16::nazar::nazar:

Back
X