bir sey isteyebilir miyim. sanirim hepimiz hamile kalamamanin nasil zor bisi oldugunu biliyoruz. Hamile kalmaya calisan arkadaslarim icin hamile arkadaslarimdan birere tane ayetel kürsi alabilir miyim simdi. lütfen okuyan arkadasim söylesin, sayiyi bildirmem lazimmmm... simsiden tesekkürler......
bende okudum canım
o zaman takvimin yanlisssss... ondan dedim 9 haftalik hamileysen degerlerde hata var diye..
10 tane okudum ben de Allah kabul eder insalah
SAT 8 ŞUBAT.HCG değerler normal mi.Keseyi görebilirmiyim.
hadi arkadaslarim bir sürü hamile var topikte... okuyuverelim aytek kursileriii.. bagislayacaklar az sonra isimlere
Canim ben simdi hemen bir tane okuyup yolluyorum , ama kime yollayayimismi ne
tatlim topluca bagislicaz... bildigimiz tüm hamile kalmak isteyenlere...tek tek yapamayiz baksana 41 yasin degil 41 ayetel kursi istedim 4 kisiden ses cikti..( seni okumus saydim Allah razi olsunnn
bendensin sadece mide eksimesi var 6. Hafta baslayacak merak etme saglicakla gelside bn raziyim herseyecanım bulantı mı var sizde ama benden yok ne bulantı ne bi şey ne aşerme :18::18::18: yaa ben nasıl hamişimm
hadi arkadaslarim bir sürü hamile var topikte... okuyuverelim aytek kursileriii.. bagislayacaklar az sonra isimlere
ben de okudum canim.
bendensin sadece mide eksimesi var 6. Hafta baslayacak merak etme saglicakla gelside bn raziyim herseye
Okudum guzelim Allah kabul etsin
Nesleem hosgeldin gulum
Aramizda bir gun varrrrr:13:
tatlim topluca bagislicaz... bildigimiz tüm hamile kalmak isteyenlere...tek tek yapamayiz baksana 41 yasin degil 41 ayetel kursi istedim 4 kisiden ses cikti..( seni okumus saydim Allah razi olsunnn
Benimde 27 ocak sat canım doktora gittiğimde 5+ 2 günlük dedi satına göre. keseyi karnımdan gördü herşey normal dedi ayın 25 kalp atışlarını duymaya gidicez inşallah yakın tarihlerde olmasına çok sevindim beraber gelişmelerimizi paylaşırız sen ne zaman gidiyorsun doktora gördün mü keseniburcu81 senle yakınız benım dogumda 2 kasım sat 26 ocak senın ne kac haftalıkken gıttık doktara kesen kac mm canım
Burcu81 ben de bugn 6+2 olduğumu öğrendm ve hesabıma göre 3 kasım doğum:)) benm sat 23 ocak aslnda ama 4 günlük bi fark varmş.. Zuzu ben şimdi kağıda baktm orda Crl 7.9 mm yazıyo kese buysa artk :) allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?