2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bir sey isteyebilir miyim. sanirim hepimiz hamile kalamamanin nasil zor bisi oldugunu biliyoruz. Hamile kalmaya calisan arkadaslarim icin hamile arkadaslarimdan birere tane ayetel kürsi alabilir miyim simdi. lütfen okuyan arkadasim söylesin, sayiyi bildirmem lazimmmm... simsiden tesekkürler......

bende okudum canım

Son düzenleme:
hadi arkadaslarim bir sürü hamile var topikte... okuyuverelim aytek kursileriii.. bagislayacaklar az sonra isimlere

Kızlar cok mıdem yanıyor uyku bastırdı 1 saat uyuya kalmısım esımın aramasıyla uyandım nasıl mıdem yanıyor anlatamam. ben sadece folbıol 5 mg kullanıyorum yarın kalp atısı ıcın doktorumuza gıdıcem ınsallah duyarız pıt pıt pıt seslerı :)

Canim ben simdi hemen bir tane okuyup yolluyorum , ama kime yollayayimismi ne

tatlim topluca bagislicaz... bildigimiz tüm hamile kalmak isteyenlere...tek tek yapamayiz baksana 41 yasin degil 41 ayetel kursi istedim 4 kisiden ses cikti..:(( seni okumus saydim Allah razi olsunnn

canım bulantı mı var sizde ama benden yok ne bulantı ne bi şey ne aşerme :18::18::18: yaa ben nasıl hamişimm :53::53::53:
bendensin sadece mide eksimesi var 6. Hafta baslayacak merak etme saglicakla gelside bn raziyim herseye

hadi arkadaslarim bir sürü hamile var topikte... okuyuverelim aytek kursileriii.. bagislayacaklar az sonra isimlere

Okudum guzelim Allah kabul etsin

Nesleem hosgeldin gulum

burcu81 senle yakınız benım dogumda 2 kasım sat 26 ocak senın ne kac haftalıkken gıttık doktara kesen kac mm canım
Benimde 27 ocak sat canım doktora gittiğimde 5+ 2 günlük dedi satına göre. keseyi karnımdan gördü herşey normal dedi ayın 25 kalp atışlarını duymaya gidicez inşallah yakın tarihlerde olmasına çok sevindim beraber gelişmelerimizi paylaşırız sen ne zaman gidiyorsun doktora gördün mü keseni
Burcu81 ben de bugn 6+2 olduğumu öğrendm ve hesabıma göre 3 kasım doğum:)) benm sat 23 ocak aslnda ama 4 günlük bi fark varmş.. Zuzu ben şimdi kağıda baktm orda Crl 7.9 mm yazıyo kese buysa artk :) allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inş....

Desene allah kısmet ederse aynı zamanlarda doğurucaz benim sat 27 ocak ama ilginç bir durum oldu aslında 11 ocakda adet olmuştum sonra tekrar 27 ocakda :))) keseyi gördüğünde doktorum 5+2 günlük sat göre dedi ama gelişimi daha küçük beş haftalığa göre dedi kesenin boyutunuda 9 mm dedi sorun yok dedi tedavi görürken ara verdiğim ayda gebe kaldım doktorum saolsun rahatlatmaya çalışıyor beni bakalım 25 gittiğimde kalp atışlarını duymayı hedefliyoruz allah izin verirse

kızlar selam nasılsınız sabah benım kahverengı lekelenme oldu sabah aglayarak doktora kostummmm
okadar canım sıkıldıkıı anlatamam crıone jel vermıstı 2 ye cıkardıkkk
buarada ben 6 haftamdayım bana doktor test falan vermedı
ben bılıyorsunuz bebişimi zor buldugum ıcın okadar korkuyorum kı sabahtan berı aglıyorum :( :( :(
bu durumda olan varmı yardımcııı olun kızlar banaaaaaaaaaa:(

Back
X