- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetim uzerinden 5 gun gecince yaptigim tets dunku testim![]()
![]()
2 gün önce öğrendim bende 24 kasım annesi olcam inş![]()
canım bence sen ekim topiğine gel çünkü bebişin ekimde gelir gibi biz ordayız
arkadaşlar bir şey soracağım benim çok belim ağrıyor sabahtan beri.. Belimin tam ortası taş vurmuş gibi ağrıyor ilişkiye gireli 6 gün oldu gebelikle ilgisi var mıdır? Fikri olanlar cevap yazarsanız sevinirim..
kızlar yok mu fikri olan yardımcı olun lütfeeen![]()
arkadaşlar bir şey soracağım benim çok belim ağrıyor sabahtan beri.. Tam ortası taş vurmuş gibi ağrıyor ilişkiye gireli 6 gün oldu gebelikle ilgisi var mıdır? Fikri olanlar cevap yazarsanız sevinirim..
valla canım olabilirde olmayabilirde. açıkçası daha çok erken tatlım. biraz daha sabır
arkadaşlar bir şey soracağım benim çok belim ağrıyor sabahtan beri.. Tam ortası taş vurmuş gibi ağrıyor ilişkiye gireli 6 gün oldu gebelikle ilgisi var mıdır? Fikri olanlar cevap yazarsanız sevinirim..
anladım canım sabır evet :)adetime 7 gün var test yapsam çıkar mı peki ELSEL
anladım canım sabır evet :)adetime 7 gün var test yapsam çıkar mı peki ELSEL
canım bat yoktu progestan kullandığım için doktor bıraktıktan 2 3 gün içinde adet olacaksın dedi valla tek adet belirtim var o da göğüslerim şişri uçları acaip hassas.
yaaa inşallah bu ay bizim ayımız olur artık
ben de aynen korkuyorum cnm ya.. ne güzel bir dilekte bulundun öyle yaa:) En içten hayırlısıyla AMİN diyorum. ya ben çok korkuyorum adet belirtilerim oluyor bacaklarım feci ağrımaya başladı mesela(
Belki bel agrisi hamilelikdende oöabilir cnm ama senide umutlandirmak istemem ama benimde belim cok agrimisti .. Eger adetine daha 7 gün varsa erken hamilelik testi al 4 gün öncesine kadar olani mesela ..
Ben erken testten aldim cokda iyi oldu yoksa hep kendimi susturuyordum yok o belirti degildir adet olacagim kesin diye
çıkmaz canım. yani daha doğrusu çıkma ihtimali çok düşük. boşuna kendini üzmüş olursun. yani gebelik varsa bile ilişkiden 10 gün sonra anca çıkıyor bu. yani beklemeilisin bence. sabır
Bnmde belimde agri vardi bide ayaklarim muthis sogukBelki bel agrisi hamilelikdende oöabilir cnm ama senide umutlandirmak istemem ama benimde belim cok agrimisti .. Eger adetine daha 7 gün varsa erken hamilelik testi al 4 gün öncesine kadar olani mesela ..
Ben erken testten aldim cokda iyi oldu yoksa hep kendimi susturuyordum yok o belirti degildir adet olacagim kesin diye
Hayirlisi olsun guzelim cabucak gelir melegin insAllahgünaydın kızlar ne yazık ki sabah adet oldum yanii bu ayı pas geçtim
Cnm yaa daha bebek yerlesmemiski rahme heman bel agrisini buna baglamamk gerekir bekle cnm sabret bakalim 10 gunu gecsin test yap varsa cikar gerci bnm adeti 5-6 gun gecince cikti pozitifarkadaşlar bir şey soracağım benim çok belim ağrıyor sabahtan beri.. Tam ortası taş vurmuş gibi ağrıyor ilişkiye gireli 6 gün oldu gebelikle ilgisi var mıdır? Fikri olanlar cevap yazarsanız sevinirim..
gurbetçim gayet net bir çizgi.allah bu sefer hamişliği tamamlamanı ve kucağına almayı nasip etsin.hayırlıssıyla kızına bir kız kardeş gelsin....
bnmde belimde agri vardi bide ayaklarim muthis soguk
hayirlisi olsun guzelim cabucak gelir melegin insallah
cnm yaa daha bebek yerlesmemiski rahme heman bel agrisini buna baglamamk gerekir bekle cnm sabret bakalim 10 gunu gecsin test yap varsa cikar gerci bnm adeti 5-6 gun gecince cikti pozitif
cnm insallah bana dua edin kiim cok istiyor hayirlisiyla gelsin saglicak la gelsin insallah
günaydın kızlar ne yazık ki sabah adet oldum yanii bu ayı pas geçtim