2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
asya cim ancak ve ancak5. haftada kese ve 6. haftada kalb atisi gorulur bizim 5 haftalik insAllah ben bekliycem insAllah :16:
daha randevu bile alamadim drdan

attachment.php
adetim uzerinden 5 gun gecince yaptigim tets dunku testim:16::46::nazar:

gurbetçim gayet net bir çizgi.allah bu sefer hamişliği tamamlamanı ve kucağına almayı nasip etsin.hayırlıssıyla kızına bir kız kardeş gelsin....

canım bence sen ekim topiğine gel çünkü bebişin ekimde gelir gibi biz ordayız

arkadaşlar bir şey soracağım benim çok belim ağrıyor sabahtan beri.. Tam ortası taş vurmuş gibi ağrıyor ilişkiye gireli 6 gün oldu gebelikle ilgisi var mıdır? Fikri olanlar cevap yazarsanız sevinirim..

arkadaşlar bir şey soracağım benim çok belim ağrıyor sabahtan beri.. Tam ortası taş vurmuş gibi ağrıyor ilişkiye gireli 6 gün oldu gebelikle ilgisi var mıdır? Fikri olanlar cevap yazarsanız sevinirim..

kızlar bakalım benımde martın başları ovulasyon ggunlerim olur mu olmaz mı bılmıyorum 3. ayım olduğunu biliyorum

arkadaşlar bir şey soracağım benim çok belim ağrıyor sabahtan beri.. Belimin tam ortası taş vurmuş gibi ağrıyor ilişkiye gireli 6 gün oldu gebelikle ilgisi var mıdır? Fikri olanlar cevap yazarsanız sevinirim..

kızlar yok mu fikri olan yardımcı olun lütfeeen :(

valla canım olabilirde olmayabilirde. açıkçası daha çok erken tatlım. biraz daha sabır

anladım canım sabır evet :)adetime 7 gün var test yapsam çıkar mı peki ELSEL

Belki bel agrisi hamilelikdende oöabilir cnm ama senide umutlandirmak istemem ama benimde belim cok agrimisti .. Eger adetine daha 7 gün varsa erken hamilelik testi al 4 gün öncesine kadar olani mesela ..
Ben erken testten aldim cokda iyi oldu yoksa hep kendimi susturuyordum yok o belirti degildir adet olacagim kesin diye

anladım canım sabır evet :)adetime 7 gün var test yapsam çıkar mı peki ELSEL

çıkmaz canım. yani daha doğrusu çıkma ihtimali çok düşük. boşuna kendini üzmüş olursun. yani gebelik varsa bile ilişkiden 10 gün sonra anca çıkıyor bu. yani beklemeilisin bence. sabır

canım bat yoktu progestan kullandığım için doktor bıraktıktan 2 3 gün içinde adet olacaksın dedi valla tek adet belirtim var o da göğüslerim şişri uçları acaip hassas.
yaaa inşallah bu ay bizim ayımız olur artık

bende progestan kullandım canım.aynıyız demek ki.

ben de aynen korkuyorum cnm ya.. ne güzel bir dilekte bulundun öyle yaa:) En içten hayırlısıyla AMİN diyorum. ya ben çok korkuyorum adet belirtilerim oluyor bacaklarım feci ağrımaya başladı mesela:((

inşallah canım.ben adet olcakmışım gibi kasıklarım daha cok ağrımaya başladı dün geceden beri.biraz önce lavaboya gittim geldi kesin diye ama yok. akıntı var sadece.

kızlar günaydın inşallah bugün herkes güzel haberler verir.
benim adetr belirtilerim çoğaldı kasıklarımda ağrı arttı.
biraz önce lavaboya gittim hasta oldum sandım ama yok akıntı var sadece.

Belki bel agrisi hamilelikdende oöabilir cnm ama senide umutlandirmak istemem ama benimde belim cok agrimisti .. Eger adetine daha 7 gün varsa erken hamilelik testi al 4 gün öncesine kadar olani mesela ..
Ben erken testten aldim cokda iyi oldu yoksa hep kendimi susturuyordum yok o belirti degildir adet olacagim kesin diye

anladım canım çok sağol yapacağım ama bir iki gün daha dursam mı diyorum ama durup dururken çıktı meydana ondan şüpelendim
senin bel ağrısı ne zaman çıkmıştı ortaya cnnm??

çıkmaz canım. yani daha doğrusu çıkma ihtimali çok düşük. boşuna kendini üzmüş olursun. yani gebelik varsa bile ilişkiden 10 gün sonra anca çıkıyor bu. yani beklemeilisin bence. sabır

bekleyelim bakalım dayanamazda yaparsam sonucu yazacağım :))))

Bnmde belimde agri vardi bide ayaklarim muthis soguk
günaydın kızlar ne yazık ki sabah adet oldum yanii bu ayı pas geçtim
Hayirlisi olsun guzelim cabucak gelir melegin insAllah
Cnm yaa daha bebek yerlesmemiski rahme heman bel agrisini buna baglamamk gerekir bekle cnm sabret bakalim 10 gunu gecsin test yap varsa cikar gerci bnm adeti 5-6 gun gecince cikti pozitif
gurbetçim gayet net bir çizgi.allah bu sefer hamişliği tamamlamanı ve kucağına almayı nasip etsin.hayırlıssıyla kızına bir kız kardeş gelsin....

Cnm insAllah bana dua edin kiim cok istiyor hayirlisiyla gelsin saglicak la gelsin insAllah

bnmde belimde agri vardi bide ayaklarim muthis soguk

hayirlisi olsun guzelim cabucak gelir melegin insallah

cnm yaa daha bebek yerlesmemiski rahme heman bel agrisini buna baglamamk gerekir bekle cnm sabret bakalim 10 gunu gecsin test yap varsa cikar gerci bnm adeti 5-6 gun gecince cikti pozitif

cnm insallah bana dua edin kiim cok istiyor hayirlisiyla gelsin saglicak la gelsin insallah

bel ağrısı ve ayak üşümesi belirtileri ne zaman başlamıştı peki gurbetguzeli
hemen bağlamak istemiyorum ama ne bileyim biranda çıkınca meydana aklıma öyle geldi birazd ümitlenmek için sebep arıyor insan :)

Back
X