2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bel ağrısı ve ayak üşümesi belirtileri ne zaman başlamıştı peki gurbetguzeli
hemen bağlamak istemiyorum ama ne bileyim biranda çıkınca meydana aklıma öyle geldi birazd ümitlenmek için sebep arıyor insan :)

Yaklasik 15 gun dur var ayak usumesi bel agrisi
Halada donuyor ayaklarim

biz burda nasıl umutlarla bekliyoruz hamile kalalım bebeğimiz olsun diye.
diğer tarafta cocuklarını sokaklara terk edenler, daha erken diyip kürtaj olanlar, ufacık bebeği dövüp komaya sokanlar... daha neler. nasıl bir vicdan bu ya?
Allah isteyen her kuluna evlat versin kimseyi boş koymasın. bir evde en büyük neşe mutluluk kaynağı cocuklar.
inşallah rabbim hepimizin yüzüne gülecek kızlar.

bendede üşüme başladı kızlar, bu genelde hamile kalınca kansızlık başlamasından kaynaklı olabiliyor. İnşallah burda olan hepimizin sağlıklı zeki pırlanta gibi topluma faydalı evlatları olur. Her işte hayır vardır, kimse üzülmesin. benim ablamda tedavi görüyor henüz hamile kalamadı :( çok üzülüyorum, birbirimize ettiğimiz dualara inanıyorum, hepimize rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:nazar:

biz burda nasıl umutlarla bekliyoruz hamile kalalım bebeğimiz olsun diye.
diğer tarafta cocuklarını sokaklara terk edenler, daha erken diyip kürtaj olanlar, ufacık bebeği dövüp komaya sokanlar... daha neler. nasıl bir vicdan bu ya?
Allah isteyen her kuluna evlat versin kimseyi boş koymasın. bir evde en büyük neşe mutluluk kaynağı cocuklar.
inşallah rabbim hepimizin yüzüne gülecek kızlar.

Onlar insan degil be guzelim Allah nasip etmis kiymetini bil iste yok illa pislik yapacaklar:22:

Onlar insan degil be guzelim Allah nasip etmis kiymetini bil iste yok illa pislik yapacaklar:22:

walla canım ya. ben ilk bebeğimi kaybettiğimde dünya durdu sandım nasıl yaşıcam dedim.Allahtan kardeşim burdaydı o zaman o cok destek oldu canım benim.

Evet canim tamini adetime 10 gun vardi basladi
Atesimi olcmustum 36.9 du
Atesini olc cnm dil altindan

benim de ayın 5 inde filan olmam gerekiyor olmazsam iyice şüpelenicem artık:) 6 gün var bel ağrısı ve buz gibi ayaklar dünden beri başladı bakalım işte:) derece yok ama evde :(
sen ne kadarlık hamişsin tatlım?

walla canım ya. ben ilk bebeğimi kaybettiğimde dünya durdu sandım nasıl yaşıcam dedim.Allahtan kardeşim burdaydı o zaman o cok destek oldu canım benim.

Iki kaybmda bnm var cok zor Allahtan geldi sabredicez insAllah Rabbim bu bebegi bagislasin bana insAllah

benim de ayın 5 inde filan olmam gerekiyor olmazsam iyice şüpelenicem artık:) 6 gün var bel ağrısı ve buz gibi ayaklar dünden beri başladı bakalım işte:) derece yok ama evde :(
sen ne kadarlık hamişsin tatlım?

5. Haftanin icinde insAllah cnm

off ya ben bıktım töbe yarabbim doktor yok ya.hep problem yaşıyorum bu konuda. bana progestanı veren dr da bırakmış şimdi. ne yapcam bilmiyorum.

ilk bebeğimi düşürme riskim vardı kızlar, kese çok fazla aşağıdaydı araç sarsıntısında bile düşük olabilir demişti dr. bende kullanmıştım o iğrenç progestan hapını, çok kötü kokuyor ve çok kilo aldırdı bana fakat o hap sayesinde kese yukarı tırmandı ve çok şükür oğlum şuan 14 aylık. bende 3. ayıma kadar kullanmıştım. henüz dra gidemedim kızlar inşallah yine bi sorunum yoktur, tekrar kullanmak istemiyorum o hapı :( ama kullanmak zorundaysak da sonuna kadar destekliyorum çok etkili çünkü:49:

ya bence özele git canım en azından istediğin zaman ulaşabilirsin ben özel hastaneye gittim 20tlye muayene oluyorum

canım zaten özele gidiyorum sürekli hiç devlete gitmedim daha ama benim şansım yok sanırım.bi dr daha varmış bakalım ona gidicem bu sefer eğer adet olmaz hamilede değilsem.

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin..
benimde ilkim düştü yanı kürtaj oldum kalp atışı durmuştu 2 ay aradan sonra bu ay istiyoruz hayırlısı bakalım..
Ilkimin 10. haftada kalb atisi durdu ,ikinci cok asagi yerlesmisti beslenemez burada dediler 7. Hafta kanama basladi kendiliginden ilacla dusuruldu ona ragmen buyumustu yani hayirlisi insAllah
ilk bebeğimi düşürme riskim vardı kızlar, kese çok fazla aşağıdaydı araç sarsıntısında bile düşük olabilir demişti dr. bende kullanmıştım o iğrenç progestan hapını, çok kötü kokuyor ve çok kilo aldırdı bana fakat o hap sayesinde kese yukarı tırmandı ve çok şükür oğlum şuan 14 aylık. bende 3. ayıma kadar kullanmıştım. henüz dra gidemedim kızlar inşallah yine bi sorunum yoktur, tekrar kullanmak istemiyorum o hapı :( ama kullanmak zorundaysak da sonuna kadar destekliyorum çok etkili çünkü:49:

Back
X