2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canim ben gittigimde 5+6 idim ozaman gozukmedi. 22 martta gidecegim tekrar doktoro\ 2 hafta sonra gel dedi ozamanda tam 8 hafta oluyorum

ozaman kalp atısıda duyulur canımm bende haftaya salı gıdıcemm
teste verdımı doktor sana pekı cnm bana vermedıde:))

ozaman kalp atısıda duyulur canımm bende haftaya salı gıdıcemm
teste verdımı doktor sana pekı cnm bana vermedıde:))

test birsey istemedi canim sadece keseyi gosterdi gs(gebelik kesesi )1.59 cm 5w6d yaziyor internettede 1 cm olan keselerde yolk sac gorunmesi gerekiyor diyor kafam karisti iyice

burcu senin gebelik haftan 7.hafta görünüyor neden 2 hafta bekliyiceksin bebeği görmeyi ben 2 hafta sonra 7 haftalık olucam ozman görürüz dedi doktor.

Canım ben geçen hafta gördüm keseyi ayın 25 de kaşp atışını duymaya gidicez allah nasip ederse dokorum çok yoğun randevu almak 2 aydan başlıyor 2 yıldır gittiğim için araya alıyor beni o yüzden kalp atışlarını duymak için beklicem

kizlar doktor keseyi rahat gordu ama yolk(sac) kesesinden hic bahsetmedi gorunmemis olabilir mi anlamadim ultrasyon ciktisinda da sadece siyah bi kese var icinde birsey gorunmuyor

cnm kacıncı haftadasın? Ben tam 6 haftaya grdm gozukmedı yolk kesesi kese var ama :))

Kizlar kesmizi bizde girduk yolk sac yoktu henuz ici doluydu

s a arkadaşlar bugun ilk dr kontrolumuz vardi ...yaradana sonsuzlarca kezz sukurler olsun ki bebeisimin kesesini ve kalp atisini duyduk,7 haftalik olduğunu söyledi dr Yarabbilalemin tamamina erdirsin inşallah herkese nasip etsin bu duyguyu , hepinizi opuoruz

Kasim ayinda geliyomus bebek 04.11.2013
Kaynana kudurucak
Kayınvalidenin işi zor allah kolaylık versin :))) allah tamamına erdirsin

Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin .... Birşey sorucam Eskişehirlimisin?

Aranizda saglık Ocağı'na kaydını yaptıran varmı , saglık Ocağı'da kayıt yaptırmak gerekiyormus ama ne zaman bilmiyorum , galiba aşılarımız falanda varmis , bilgisi olan varmi

Evet canım saglıkocagına kayıt olmak gerekıyor asılar ıcın ve hamılelık ılerleyınce ordakı ebeler bebegın kalp atısını dınlıyorlarmıs benım tansıyonumu kılomu felan olcuyorlar her gıttıgımde 30 mayısta gel dedıler bana ası ıcın cnm.

test birsey istemedi canim sadece keseyi gosterdi gs(gebelik kesesi )1.59 cm 5w6d yaziyor internettede 1 cm olan keselerde yolk sac gorunmesi gerekiyor diyor kafam karisti iyice
BENIMDE 1 CM YAKLASIYOR 94MM Dİ
ama gormedı yada gordude demedımı anlamadım off benım doktorada herseyı soramıom kı cok bılmıs dıyor bana cok arastırdıgım ıcın

Kizlar kesmizi bizde girduk yolk sac yoktu henuz ici doluydu
ben 2 sefer gordum kesemı bırınde 3mm di ılk gordugumde 2 sınde 94mm di 1 cm yaklasıyor dedı doktr

Rabbim hepizini sağ salim kavuştursun bebişlerinize..
ben 2012 Kasım annesiyim. 9 Kasım' da kavuştum böcüğüme..
sağlıkla, sıhhatle, hayırlısıyla sizlerde kavuşun inşaallah..
bu günlerinizin tadını çıkarın..

kızlar bende sözde kasım annesı olucaktım acıl sezeryanla 3 hafta erken 19 ekımde gelsı tostosum dunyaya
rabbım saglıcakla sızlerınde kucagınıza almayı nasıp etsın

nasıl ıcı doluydu canım anlamadım
Su vardi yani

Gozun aydin olsun cnm darisi kalb atisi ve kese. Bekleyenlere olaun insAllah
Allahim tamamina erdirsin insAllahhh
Muhammed ummedi ile beraber insAllah

slm kızlar ilk gebeliği olanlar tadını çıkarın 2.de kimseye naz yapılmıyor valla.birde 1.nin yüküde üzerinizde şikayetçi değlim ama sürekli bir kıyas halindeyim.2.gebeliği olanlar sizcede öyle değilmi.

cnm öyle düşünme aramıza hoşgeldin kızkardeşim bebeğini doğum yapacagı gün kaybetti hiç bir sebep yokken ne tansiyonu vardı ne bişiyi, olcağı varmış öyle düşün, iyi şeyler düşünmeye çalış Allah saklasınn

Kayınvalidenin işi zor allah kolaylık versin :))) allah tamamına erdirsin

Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin .... Birşey sorucam Eskişehirlimisin?

amin amin allah razi olsun heb beraber inşallah canim benim kucagimiza aliriz eskishirliyim tatlim

Gozun aydin olsun cnm darisi kalb atisi ve kese. Bekleyenlere olaun insAllah
Allahim tamamina erdirsin insAllahhh
Muhammed ummedi ile beraber insAllah

amin tatlim heb birlikte ,saaglikli hayirli evlatlar nasip etsin ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…