canim ben gittigimde 5+6 idim ozaman gozukmedi. 22 martta gidecegim tekrar doktoro\ 2 hafta sonra gel dedi ozamanda tam 8 hafta oluyorum
ozaman kalp atısıda duyulur canımm bende haftaya salı gıdıcemm
teste verdımı doktor sana pekı cnm bana vermedıde:))
burcu senin gebelik haftan 7.hafta görünüyor neden 2 hafta bekliyiceksin bebeği görmeyi ben 2 hafta sonra 7 haftalık olucam ozman görürüz dedi doktor.
kizlar doktor keseyi rahat gordu ama yolk(sac) kesesinden hic bahsetmedi gorunmemis olabilir mi anlamadimultrasyon ciktisinda da sadece siyah bi kese var icinde birsey gorunmuyor
cnm kacıncı haftadasın? Ben tam 6 haftaya grdm gozukmedı yolk kesesi kese var ama :))
Kizlar kesmizi bizde girduk yolk sac yoktu henuz ici doluydu
Kayınvalidenin işi zor allah kolaylık versin :))) allah tamamına erdirsinKasim ayinda geliyomus bebek 04.11.2013
Kaynana kudurucak
s a arkadaşlar bugun ilk dr kontrolumuz vardi ...yaradana sonsuzlarca kezz sukurler olsun ki bebeisimin kesesini ve kalp atisini duyduk,7 haftalik olduğunu söyledi drYarabbilalemin tamamina erdirsin inşallah herkese nasip etsin bu duyguyu , hepinizi opuoruz
Aranizda saglık Ocağı'na kaydını yaptıran varmı , saglık Ocağı'da kayıt yaptırmak gerekiyormus ama ne zaman bilmiyorum , galiba aşılarımız falanda varmis , bilgisi olan varmi
BENIMDE 1 CM YAKLASIYOR 94MM Dİtest birsey istemedi canim sadece keseyi gosterdi gs(gebelik kesesi )1.59 cm 5w6d yaziyor internettede 1 cm olan keselerde yolk sac gorunmesi gerekiyor diyor kafam karisti iyice
ben 2 sefer gordum kesemı bırınde 3mm di ılk gordugumde 2 sınde 94mm di 1 cm yaklasıyor dedı doktrKizlar kesmizi bizde girduk yolk sac yoktu henuz ici doluydu
Su vardi yaninasıl ıcı doluydu canım anlamadım
s a arkadaşlar bugun ilk dr kontrolumuz vardi ...yaradana sonsuzlarca kezz sukurler olsun ki bebeisimin kesesini ve kalp atisini duyduk,7 haftalik olduğunu söyledi drYarabbilalemin tamamina erdirsin inşallah herkese nasip etsin bu duyguyu , hepinizi opuoruz
kizlar araniza katilayimmi bilmiyorum, benim dogum tarihi olarak 10.11. gözüküyor ama son gebeligim
6 aylik sonlandirildi, bebegim sadece iki gün yasadi, simdi de tansiyonla basladim hamilelige kasim'a
kadar gelememekten korkuyorum, ayni seyleri yasamaktan cok cok korkuyorum
Kayınvalidenin işi zor allah kolaylık versin :))) allah tamamına erdirsin
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin .... Birşey sorucam Eskişehirlimisin?
Gozun aydin olsun cnm darisi kalb atisi ve kese. Bekleyenlere olaun insAllah
Allahim tamamina erdirsin insAllahhh
Muhammed ummedi ile beraber insAllah
kızlar ıst avrupa yakasında oturan varmı ben ordayımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?