2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Evet kesinlikle haklısın. İlkinde sürekli uyurdum bu zamanlarlar. Prensesler gibi. Ama şimdi nerede... Ama çok şükür ben iki düşüğünden sonra bunlara hiç takılmıyorum. Yeterki bebeklerimiz sağlıkla doğsun inşallah.

slm kizlar allah nasip eder bende kasim annesi olacagim tup bebek oldugu icin haftasindan daha tam emin degilim...Kizlar size bi sorum olacak ben ayin 6 sinda kan testi yaptim ve degerim 146di ben danimarkadayim ve burda ikinci kan testini yapmiyorlar bende 6 sindan bu yana iki kere idrar testi yaptim pozitifti bugun baska bi konu icin ev doktoruna gittim hamile oldugumuda soyledim bi idrar test takrari yapmasini istedim ilk testte negatif cikti sonra baska bitane daha deniyim dedi ve sukur o pozitif cikti inanirmisiniz o an kalbim duracakti gelelim soruma sizce bu normalmi bi sorun varmidir niye ilkinde cikmadiki sabahtan beri icim icimi yiyor zaten ultrasonda 4 nisanda catlarim ben ozamana kadarr...

Rabbim hepimize sorunsuz saglikli hamilelikler nasip etsin kasimda hayirli saglikli bebislerimizi kucagimiza alalim insallahhhhhhh

Son düzenleme:
Iyi geceler arkadaslar. Ben 2011 kasim annesiydim ve bu aksam silik bir kirmizi cizgi ile 2013 kasim anneligine adaylik icin bir umit yeserdi. Umarim testim dogrudur ve kuzum ablasi gibi bir kasim gunu kucagima gelir

Hosgeldin canım aramıza benımde ılk test çok sılıkti belli belirsiz sonra koyulaşmıstı zaten kan vermişsin en guzel sonucuda almışşın :) degerinde güzel sabret mayısa alamıyormuydun randevu?

Hosgeldin canım aramıza benımde ılk test çok sılıkti belli belirsiz sonra koyulaşmıstı zaten kan vermişsin en guzel sonucuda almışşın :) degerinde güzel sabret mayısa alamıyormuydun randevu?

Saol canim ya guzel seyler duyunca icim aciliyo ben bu hamilelikte depresyona girmezsem iyidir :)))Galiba mart demek istedin ama vermiyorlar hesaplamislarda kendileri deneyimlerine gore ayin 4 u hem kese icin hemde kalp atisi icin en uygun zamanmis hic bizi onemsemiyorlarki kizcagiz nasil dayanacak diye trde olsam bi iki yalvarsam verirler burda boyle bi imkanim yok ah turkiyem canim turkiyem herseyiyle mukemmel valla

Sikcam artik disimii size dadanacam her bisey oldugunda size sorcam bu sure zarfinda benle azicik ilgilenirseniz cok sevinirim

Aynen canım mart demem istedim tlfdan yazıyorumda kusura bakma bende asılama ile hamiş kaldım her hafta gordum kuzucuguu:) dayanamıyorum ki çok zor buldugum için hala ınanamıyorummm tr olsan yalvarmana gerek yok ıstedıgın zaman parayı verdınmı goruyorsun işte :))) sor tabı tatlım burda 9 ay gecırcez nasip olursa benım lekelenmem var dinlenıyorum devamlı

Son düzenleme:

Ay nekadar sanslisin canim ya sen hafta gormene ragmen inanamiyorsan benimki gayet normal ozaman))oda dogru parayi veren dudugu calar hesabi kendine dikkat et canim normal lekenlemeler ama yinede hareketleri kisitla bence benim oyle biseyde yok ama yinede bol dinleniyom bi yemegimi yapiyom gerisi kocama kaliyor gordukden sonra kalkarim diye dusunuyorum ama kocaya bakarsak zor adam hic kibirdama diyor wc gittigimde dahi niye kalkiyon diyo)))Allah gule gulekucagimiza almayi nasip etsin rabbim yavrularimizi korusun insallah ona emanet ediyoruz

Günaydın hanımlar güne papağanımın ötüşüyle uyandım ötmeye devam ediyor sabah sabah gülümsetti bizi sizin gününüzde cıvıl cıvıl geçsin doktora gidecek arkadaşlardan iyi haberlerini bekliyorum dualarım sizinle

canım allah tamamına erdirsin darısı bana ve bekleyenlere olsun kalp atışlarını bi duysam içim öyle rahatlayacakki.

Canim bende ayni durumdayim gunduz dayaniyorumda aksam erkenden uyuyorum dun aksam yedide uyumusum sabaha kadar hic kalkmadım o kadar yani :)))
Uymadığım zamanda sersem gibiyim mide bulantilarindan , dedigin gibi sag saglim gelinlerde her seye razı insan..

Bende seninle ayni durumdayim , izmirliyim ve istanbula yerleştim burada akrabam hic yok arkadasımda cok az , burası benim icin hep moral oldu ben tup yaptıgım icin daha once baska topikteyim oradada cok can arkadasim vardi cok destek oldular sagolsunlar ..

Benimde dün ve bugun de kahverengi akıntı geldi panıkleme hamilelikte olabilecekndurumlardan içini ferah tut

Kadıköy bende varım , benim de dun ve bugun jelle gelen hafif lekelerim var doktora sordum cok normal dedi , seninle tahmini dogum tarihimiz ayni , lekelenmelerde ayni tesadüfe bak , ama icim rahatladı bayagi :)))

sıze bır sorum var.yemek yemekle aranız nasıl.ben 2 saatte bır yemezsem cok kotu oluyorum.butun gucum bıtıyor.sızde nasıl durumlar

Canim ne guzel , cok şanslısında kilo aldırmayan seyler yiyerek idare edebilirsin, bendede tam tersi bir sey hic bir sey yiyemiyorum, ne görsem midem bulaniyor , kotu kokuyor , uzulup duruyorum ya besliyemiyorsam diye bebisi (

arkadaslar kac kiloyla hamile kaldiniz. benim biraz fazlam var :))
167 boyum 70 kiloyla hamile kaldim. dikkat etmek lazim degil mi tabi once su lekelenme olayimi bitireyimm sonra ona da dikkat ederim :)

Canim ben 50 kilo ile hamile kaldım , 1 kilo almistim gecen hafta bu hafta onunda vermisim , ben bir sey yediğimde evde Bayram oluyor ((
Sen once ilk 3 ayı bir atlat sonra dikkat edersin , bebek saglikli olsun kilo verilemeyecek bir sey degil :)))))

Ananascılar sizi :)))) kabızlık dışında başka birşeye faydası var mı peki bu arada benim doktorumda balık yiyebilirsin dedi

Burcu canim ben tup yaptim biliyorsun , biz tupculer transferden sonra başlarız hemen ananasa bebegin tutunmasını kuvvetlendirdik söyleniyor , ek olarak kabizlik ve odeme iyi geliyor , ayrıca mide bulantilarina birebir ...

Balik konusuna açıklık getireyim benim jinekologumda balik ye dedi butun jinekologlar zaten balik ye diyor ama ben troid hastasiydim endokronolaga gittim balik yeme diyen o , deniz urunleri iyot içerdiği icin TSH yükseltiyormuş ve Buda dusuk riskini arttırıyormuş biz hamilelerin tsh degerinin dusuk olmasi gerekiyor ayni zamanda bebegin beyin gelisimi icinde onemli , ben zaten troid hastasiyim endokronologum balığı kesti , hatta jinekologuma anlattim tamam haklı yeme 3 ay dedi , yiyeceklerin vucut üzerindeki etkisi konusunda en yetkili kisilerin endokronologlar , Ben sadece nacizane duyduklarımı anlattim :))))

kizlar doktor keseyi rahat gordu ama yolk(sac) kesesinden hic bahsetmedi gorunmemis olabilir mi anlamadim ultrasyon ciktisinda da sadece siyah bi kese var icinde birsey gorunmuyor

Canim benim tam 6. Haftanın dolduğu gun doktor hem kalp atisini duydu , hemde yolk sacı gordu , karindan yapilan ultrasonla.
Zaten kesem bile 4. Haftada gözüktü benim karindan ama bunun sebebi su , benim cok erken dollenme , ben tup yaptim tedavi cok kisa surdu ve cok erken transfer yapildi :))) reglime 10 gun varken ben hamileyim ve bchg 3578 di .
Bunlari niye anlattim her kesin metobolizmasi , dollenme gunu farkli , hepimiz son adet tarihini baz alıyoruz ama kimi erken kimi gec dolleniyor , bu yuzden kese , yolk sac farkli zamanlarda gozukuyor.
İcini ferah tut , daha iki hafta var ödününde bunlar icin , doktolarin çoğuda zaten bunlari baz alarak gec tarihlere randevu veriyor
Biz erken gittik doktora , zaten biliyorduk fabrikasyon oldugu icin erken dollenme oldugunu :)))

kızlar selam benim bugün sürekli ama ara ara kasık batmalarım oluyor bu normalmi sizce çok korkuyorum,bende şimdilik bulantı yok..

Cok şanslısında ne kadar gec bulanırsa o kadar iyi , kasik agrilari çoğumuzda var , rahim katılarak genislemeye calisiyor , sen bebegini dusun endise etme. :))))

test birsey istemedi canim sadece keseyi gosterdi gs(gebelik kesesi )1.59 cm 5w6d yaziyor internettede 1 cm olan keselerde yolk sac gorunmesi gerekiyor diyor kafam karisti iyice

Zunu canim yukaridada yazdim kesen guzel buyumus , buyuk ihtimalle dopperle baksa yolk sac görünür ama doktorlar fazla ultrason almayalım ilk zamanda diye cok zorlamıyor şartları , sen rahat ol , hamileliğin tadini cikar bak yazdim bu durumlarda 8. Haftaya kadar yolun var ( canim bu kadar rahat yazmamın sebebi su , cok arkadasim yok istanbulda ama cok sansliyimki en yakın arkadasim doktor , her tülü bilgiyi alabiliyorum ve bizde ayni yollardan geciyoruz , ayni endişeleri taşıyoruz vallaha ne takılsa aklima açıp soruyorum :)))))

Kasim ayinda geliyomus bebek 04.11.2013
Kaynana kudurucak

Oyle deme şanslı kaynana bir kerede iki torun ah ne guzel :)))

Esescigim gordunmu sonunda bebsini hadi hayirli olsun, Allah kıpır kıpır kucaginda görmeyi nasip etsin , Allah torunlarını görmeyi nasip etsin , Allah nazarlardan saklasın

Benim doktorumda yapiyor hepsini , zaten son bir ayda 3 kez gittik doktora , boyle giderse yakın akraba olacağız :)))
Ama ben bu hafta sonuna kadar gidip kayıt yaptırayım saglık ocagina zaten cok tatli bir alile hekimimiz var ...
Bilgi icin teşekkur ederim canim arkadasim....

Benimde ikinci gebeliğim ama benim her iki gebelik arasında 20 sene var o yuzden nazlanabildigim kadar nazlaniyorum ilki coktan unutuldu.

günaydın kızlarrrrr

biz dün kesemizi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için randevumuz varrr

kan testinde beta hcg 2038 olmasına ragmen keseyi göremedik bugün doktotra gideceğim inşallah bugün görürüm.ultrasonda kesesi görünmeyip vajinal muayene yaptıran var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…