amin amin allah razi olsun heb beraber inşallah canim benim kucagimiza aliriz eskishirliyim tatlim
slm kızlar ilk gebeliği olanlar tadını çıkarın 2.de kimseye naz yapılmıyor valla.birde 1.nin yüküde üzerinizde şikayetçi değlim ama sürekli bir kıyas halindeyim.2.gebeliği olanlar sizcede öyle değilmi.
bennnn
slm kizlar allah nasip eder bende kasim annesi olacagim tup bebek oldugu icin haftasindan daha tam emin degilim...Kizlar size bi sorum olacak ben ayin 6 sinda kan testi yaptim ve degerim 146di ben danimarkadayim ve burda ikinci kan testini yapmiyorlar bende 6 sindan bu yana iki kere idrar testi yaptim pozitifti bugun baska bi konu icin ev doktoruna gittim hamile oldugumuda soyledim bi idrar test takrari yapmasini istedim ilk testte negatif cikti sonra baska bitane daha deniyim dedi ve sukur o pozitif cikti inanirmisiniz o an kalbim duracakti gelelim soruma sizce bu normalmi bi sorun varmidir niye ilkinde cikmadiki sabahtan beri icim icimi yiyor zaten ultrasonda 4 nisanda catlarim ben ozamana kadarr...
Rabbim hepimize sorunsuz saglikli hamilelikler nasip etsin kasimda hayirli saglikli bebislerimizi kucagimiza alalim insallahhhhhhh
Hosgeldin canım aramıza benımde ılk test çok sılıkti belli belirsiz sonra koyulaşmıstı zaten kan vermişsin en guzel sonucuda almışşın :) degerinde güzel sabret mayısa alamıyormuydun randevu?
Saol canim ya guzel seyler duyunca icim aciliyo ben bu hamilelikte depresyona girmezsem iyidir :)))Galiba mart demek istedin ama vermiyorlar hesaplamislarda kendileri deneyimlerine gore ayin 4 u hem kese icin hemde kalp atisi icin en uygun zamanmis hic bizi onemsemiyorlarki kizcagiz nasil dayanacak diye trde olsam bi iki yalvarsam verirler burda boyle bi imkanim yok ah turkiyem canim turkiyem herseyiyle mukemmel valla
Sikcam artik disimii size dadanacam her bisey oldugunda size sorcam bu sure zarfinda benle azicik ilgilenirseniz cok sevinirim
Aynen canım mart demem istedim tlfdan yazıyorumda kusura bakmabende asılama ile hamiş kaldım her hafta gordum kuzucuguu:) dayanamıyorum ki çok zor buldugum için hala ınanamıyorummm tr olsan yalvarmana gerek yok ıstedıgın zaman parayı verdınmı goruyorsun işte :))) sor tabı tatlım burda 9 ay gecırcez nasip olursa benım lekelenmem var dinlenıyorum devamlı
selamm gebe hatunlar nasilsinizben fazla iyi degilimm migdem bulaniooooo of yaaa
Aaaaa semt neresiiii cnmmm:) yakınmıyız ki:) çekmecedeyim
s a arkadaşlar bugun ilk dr kontrolumuz vardi ...yaradana sonsuzlarca kezz sukurler olsun ki bebeisimin kesesini ve kalp atisini duyduk,7 haftalik olduğunu söyledi drYarabbilalemin tamamina erdirsin inşallah herkese nasip etsin bu duyguyu , hepinizi opuoruz
Bebişimin teyzoşları bu benim velet beni hep uyutuyor size şikayet edeyim dedim :)))) sözde yemek yapacaktım mutfağı toplucaktım ama nerde uzanayım demiştim 2 saat uyumuşum mide bulantısıyla uyandım yanlış anlaşılmasın hiç şikayetci değilim yıllarca bekledim ben bu sıkıntıları çekmeyi varsın süründürsün beni sağ salim kucağımıza alalımda
arkadaslar soylemeden edemeyecegim ben o kadar sansli oldumuzu dusunuyorum ki:) ilk bastan beri yazilanlari grodukce hepimiz birbirimize hic tanimadigimiz halde ne kadarr guzel seyler yazip moral veriyoruz
bir de benim istanbulda hic arkadasim uok nerdeyse buradaki herkes arkadsim oldu
Benimde dün ve bugun de kahverengi akıntı geldi panıkleme hamilelikte olabilecekndurumlardan içini ferah tut
sıze bır sorum var.yemek yemekle aranız nasıl.ben 2 saatte bır yemezsem cok kotu oluyorum.butun gucum bıtıyor.sızde nasıl durumlar
arkadaslar kac kiloyla hamile kaldiniz. benim biraz fazlam var :))
167 boyum 70 kiloyla hamile kaldim. dikkat etmek lazim degil mi tabi once su lekelenme olayimi bitireyimm sonra ona da dikkat ederim :)
Ananascılar sizi :)))) kabızlık dışında başka birşeye faydası var mı peki bu arada benim doktorumda balık yiyebilirsin dedi
kizlar doktor keseyi rahat gordu ama yolk(sac) kesesinden hic bahsetmedi gorunmemis olabilir mi anlamadimultrasyon ciktisinda da sadece siyah bi kese var icinde birsey gorunmuyor
kızlar selam benim bugün sürekli ama ara ara kasık batmalarım oluyor bu normalmi sizce çok korkuyorum,bende şimdilik bulantı yok..
test birsey istemedi canim sadece keseyi gosterdi gs(gebelik kesesi )1.59 cm 5w6d yaziyor internettede 1 cm olan keselerde yolk sac gorunmesi gerekiyor diyor kafam karisti iyice
Kasim ayinda geliyomus bebek 04.11.2013
Kaynana kudurucak
s a arkadaşlar bugun ilk dr kontrolumuz vardi ...yaradana sonsuzlarca kezz sukurler olsun ki bebeisimin kesesini ve kalp atisini duyduk,7 haftalik olduğunu söyledi drYarabbilalemin tamamina erdirsin inşallah herkese nasip etsin bu duyguyu , hepinizi opuoruz
Evet canım saglıkocagına kayıt olmak gerekıyor asılar ıcın ve hamılelık ılerleyınce ordakı ebeler bebegın kalp atısını dınlıyorlarmıs benım tansıyonumu kılomu felan olcuyorlar her gıttıgımde 30 mayısta gel dedıler bana ası ıcın cnm.
slm kızlar ilk gebeliği olanlar tadını çıkarın 2.de kimseye naz yapılmıyor valla.birde 1.nin yüküde üzerinizde şikayetçi değlim ama sürekli bir kıyas halindeyim.2.gebeliği olanlar sizcede öyle değilmi.
günaydın kızlarrrrr
biz dün kesemizi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için randevumuz varrr
kan testinde beta hcg 2038 olmasına ragmen keseyi göremedikbugün doktotra gideceğim inşallah bugün görürüm.ultrasonda kesesi görünmeyip vajinal muayene yaptıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?