2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Aranıza yeni katıldım kızlarr.. hepimizin bebişleri hayırlı olsun inşallah.. bende bugün öğleden sonra gidicem doktora çok merak ediyorum bakalım ne diyecek...
tahmini doğum tarihimiz 8 Kasım 2013 görünüyor heyecanla doktor saatini bekliyrm.. :emir_bebek: :1:

Selam kızlar:3:
dün keseyi gördük, 10 gün sonra tekrar gel bebeği de görürüz dedi çok heyecanlıyım nasıl geçer 10 gün bilemiyorum:32:

bu arada ultrasona girmeden 2-3 bardak su içmeye çalışın...su mesaneyi şişiriyor ve rahmin yükselmesini sağlıyor ve ultrasonda ne var ne yok daha rahat görülüyor böylece, aklınızda bulunsun:34:

Aranıza yeni katıldım kızlarr.. hepimizin bebişleri hayırlı olsun inşallah.. bende bugün öğleden sonra gidicem doktora çok merak ediyorum bakalım ne diyecek...
tahmini doğum tarihimiz 8 Kasım 2013 görünüyor heyecanla doktor saatini bekliyrm.. :emir_bebek: :1:

hoşgeldın canım hayırlı olsun inş. saglıklı kucaklarımıza alırız bebişinin minik kesesını görursun inş.:16:

cicekcim bi sorun yoktur sikma canini. ben de sabahtan beri kahverengi lekelerden uzuluyorum ama uzulmenin bize bi faydasi yok canim. sen beni ben seni teselli edicez sorun yoktur de. dua et benim gibi.

hiç bir şeyiniz yoktur inşallah... ama bol su iç ve dinlen bunun faydası olacaktır Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın...:16:

dün keseyi gördük, 10 gün sonra tekrar gel bebeği de görürüz dedi çok heyecanlıyım nasıl geçer 10 gün bilemiyorum:32:

bu arada ultrasona girmeden 2-3 bardak su içmeye çalışın...su mesaneyi şişiriyor ve rahmin yükselmesini sağlıyor ve ultrasonda ne var ne yok daha rahat görülüyor böylece, aklınızda bulunsun:34:

slm canım gözun aydın inş haftaya bende gorurum verdıgın bılgı içine tesekkur ederım aklımda bulunduracagım:34:

hoşgeldin canım... ben de dün doktordaydım, keseyi çok rahat görürsünüz bence... ama bebeği görmek için 10 gün daha bekle dedi bana doktor, keşke bebişi de görebilseydimmmm:16:

slm canım gözun aydın inş haftaya bende gorurum verdıgın bılgı içine tesekkur ederım aklımda bulunduracagım:34:

Ya sabırsızlık başa bela...dayanabilse insan aslında ilk olarak 7. haftada gidip kese bebek kalp atımı hepsini beraber görsek çok daha güzel olur ama nasıl sabredilir ki? ben dayanamıyorum...

Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin hoş geldin aramıza
Gözün aydın canım her doktora gidince bir dahaki randevu için telaşlanıyoruz zaten :)))

Doktorumda söylemişti bana birde ilerleyen haftalarda bebeğin hareketlerini daha net görmek için çikolata yiyin diyorlar

Ya sabırsızlık başa bela...dayanabilse insan aslında ilk olarak 7. haftada gidip kese bebek kalp atımı hepsini beraber görsek çok daha güzel olur ama nasıl sabredilir ki? ben dayanamıyorum...

ben zor duruorum valla canım ya bırde ilk olduugundan mı bılmıyorum haftaya carsamba gıtmeyı duşunuyorum 5+3 gunluk faln olcak görunurmu canım ya:44:

Son düzenleme:
ben zor duruorum valla canım ya bırde ilk olduugundan mı bılmıyorum haftaya carsamba gıtmeyı duşunuyorum 5+3 gunluk faln olcak görunurmu canım ya:44:

kese görunur cnm 5 haftalikken ben gördüm Allahiminda izni ile iki haftadan ben gidecegim bebesimi ve kalp atimini gormek icin

yavrum kaynanam bizi sevmez
eltimle beni cok iyi anlastigimiz icin :29:

kizlarinin cocuklarini sever
bizimkilere igne dahi almadi :19:

O nedenle diyorum kuduracak diye:ssz:
iki elti anlasmislar cocuk yaptilar diyecek:52:

kese görunur cnm 5 haftalikken ben gördüm Allahiminda izni ile iki haftadan ben gidecegim bebesimi ve kalp atimini gormek icin

inş. canım ya görmeden içim rahat etmıcek zaten zor buldum bebegımı cok korkuyorum ö yüzden inş. sende kalp atışlarını duyarsın canım ya tedavı görurken cok özenıyordum herkes hamıle bebegıne bakmak için beklerken bense yumurtalarıma bakmak zorunda kalıyordum cok acı gercekten cok şükür allahım 2,5 sene sonra bebegımı gönderdı bana:16::16:

yavrum kaynanam bizi sevmez
eltimle beni cok iyi anlastigimiz icin :29:

kizlarinin cocuklarini sever
bizimkilere igne dahi almadi :19:

O nedenle diyorum kuduracak diye:ssz:
iki elti anlasmislar cocuk yaptilar diyecek:52:

gercekten mı canım eltımın benden önce oldu bebegı 7 aylı suan herşeler aldılar ben hamılelıgımı ögrenelı bı kac gun oldu ama bebegıme zıbınlar kıyafetler almış dun akşamda eltınımkıyle benımkıne hedıyeler almış yenıden:1:

gercekten mı canım eltımın benden önce oldu bebegı 7 aylı suan herşeler aldılar ben hamılelıgımı ögrenelı bı kac gun oldu ama bebegıme zıbınlar kıyafetler almış dun akşamda eltınımkıyle benımkıne hedıyeler almış yenıden:1:

ah be guzelim kayinpederde beyin tumoru vardi esim ustlenmisti masraflari o zaman hamile kaldim esimde dogla olarak solemis
gitmis kaynnam kardesinin karisina simdi cocugun sirasimiydi bize para lazim demis babayi dusunmeyip cocukmu yapmislar demis
ben size gore mi hayatimi duzene sokucam o zmandan bu yana hic sevmiyorum benim paramla beni rezil ediyor
nihayetinde bebegim kalbi durdu yasamadi gecmis olsun icin 1 hafta sonra aradilar beni :5:
kayinpederde dusukten sonra iki yil yasadi oda öldü

ah be guzelim kayinpederde beyin tumoru vardi esim ustlenmisti masraflari o zaman hamile kaldim esimde dogla olarak solemis
gitmis kaynnam kardesinin karisina simdi cocugun sirasimiydi bize para lazim demis babayi dusunmeyip cocukmu yapmislar demis
ben size gore mi hayatimi duzene sokucam o zmandan bu yana hic sevmiyorum benim paramla beni rezil ediyor
nihayetinde bebegim kalbi durdu yasamadi gecmis olsun icin 1 hafta sonra aradilar beni :5:
kayinpederde dusukten sonra iki yil yasadi oda öldü

gercekten mı canım ya cok üzülüm canım senın ve bebegın için ya böyle insanlarda varmış o kaynanalar zaten yılan gıbı gercı beınmkı öle degıl ama cok kötu olanlarıda bılıyorum :50::50:

inş. canım ya görmeden içim rahat etmıcek zaten zor buldum bebegımı cok korkuyorum ö yüzden inş. sende kalp atışlarını duyarsın canım ya tedavı görurken cok özenıyordum herkes hamıle bebegıne bakmak için beklerken bense yumurtalarıma bakmak zorunda kalıyordum cok acı gercekten cok şükür allahım 2,5 sene sonra bebegımı gönderdı bana:16::16:
Seninle aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen bende tedavi için gittiğimde hamileler eşleriyle gelmiş yüzlerinde kocaman gülümseme haklı olarak bense tek başıma eşim çalıştığı için her seferinde benimle gelemiyordu :( allaha şükür

canım kese kesin görünür de bebek görünmüyo daha. 5+2 de gittim bende... insan o yüzden genede bi buruk kalıyo sanki... ama dayanamıyorum gene gitcem on gün sonraaa :52:

Back
X