yok mu ya bir sorun mu var
![]()
cicekcim bi sorun yoktur sikma canini. ben de sabahtan beri kahverengi lekelerden uzuluyorum ama uzulmenin bize bi faydasi yok canim. sen beni ben seni teselli edicez sorun yoktur de. dua et benim gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok mu ya bir sorun mu var
![]()
Aranıza yeni katıldım kızlarr.. hepimizin bebişleri hayırlı olsun inşallah.. bende bugün öğleden sonra gidicem doktora çok merak ediyorum bakalım ne diyecek...
tahmini doğum tarihimiz 8 Kasım 2013 görünüyor heyecanla doktor saatini bekliyrm..![]()
![]()
cicekcim bi sorun yoktur sikma canini. ben de sabahtan beri kahverengi lekelerden uzuluyorum ama uzulmenin bize bi faydasi yok canim. sen beni ben seni teselli edicez sorun yoktur de. dua et benim gibi.
Selam kızlar
dün keseyi gördük, 10 gün sonra tekrar gel bebeği de görürüz dedi çok heyecanlıyım nasıl geçer 10 gün bilemiyorum
bu arada ultrasona girmeden 2-3 bardak su içmeye çalışın...su mesaneyi şişiriyor ve rahmin yükselmesini sağlıyor ve ultrasonda ne var ne yok daha rahat görülüyor böylece, aklınızda bulunsun![]()
Aranıza yeni katıldım kızlarr.. hepimizin bebişleri hayırlı olsun inşallah.. bende bugün öğleden sonra gidicem doktora çok merak ediyorum bakalım ne diyecek...
tahmini doğum tarihimiz 8 Kasım 2013 görünüyor heyecanla doktor saatini bekliyrm..![]()
![]()
slm canım gözun aydın inş haftaya bende gorurum verdıgın bılgı içine tesekkur ederım aklımda bulunduracagım![]()
Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin hoş geldin aramızaAranıza yeni katıldım kızlarr.. hepimizin bebişleri hayırlı olsun inşallah.. bende bugün öğleden sonra gidicem doktora çok merak ediyorum bakalım ne diyecek...
![]()
Selam kızlar
dün keseyi gördük, 10 gün sonra tekrar gel bebeği de görürüz dedi çok heyecanlıyım nasıl geçer 10 gün bilemiyorum
Gözün aydın canım her doktora gidince bir dahaki randevu için telaşlanıyoruz zaten :)))
bu arada ultrasona girmeden 2-3 bardak su içmeye çalışın...su mesaneyi şişiriyor ve rahmin yükselmesini sağlıyor ve ultrasonda ne var ne yok daha rahat görülüyor böylece, aklınızda bulunsun![]()
Ya sabırsızlık başa bela...dayanabilse insan aslında ilk olarak 7. haftada gidip kese bebek kalp atımı hepsini beraber görsek çok daha güzel olur ama nasıl sabredilir ki? ben dayanamıyorum...
ben zor duruorum valla canım ya bırde ilk olduugundan mı bılmıyorum haftaya carsamba gıtmeyı duşunuyorum 5+3 gunluk faln olcak görunurmu canım ya:44:
kese görunur cnm 5 haftalikken ben gördüm Allahiminda izni ile iki haftadan ben gidecegim bebesimi ve kalp atimini gormek icin
yavrum kaynanam bizi sevmez
eltimle beni cok iyi anlastigimiz icin
kizlarinin cocuklarini sever
bizimkilere igne dahi almadi
O nedenle diyorum kuduracak diye
iki elti anlasmislar cocuk yaptilar diyecek![]()
gercekten mı canım eltımın benden önce oldu bebegı 7 aylı suan herşeler aldılar ben hamılelıgımı ögrenelı bı kac gun oldu ama bebegıme zıbınlar kıyafetler almış dun akşamda eltınımkıyle benımkıne hedıyeler almış yenıden![]()
ah be guzelim kayinpederde beyin tumoru vardi esim ustlenmisti masraflari o zaman hamile kaldim esimde dogla olarak solemis
gitmis kaynnam kardesinin karisina simdi cocugun sirasimiydi bize para lazim demis babayi dusunmeyip cocukmu yapmislar demis
ben size gore mi hayatimi duzene sokucam o zmandan bu yana hic sevmiyorum benim paramla beni rezil ediyor
nihayetinde bebegim kalbi durdu yasamadi gecmis olsun icin 1 hafta sonra aradilar beni
kayinpederde dusukten sonra iki yil yasadi oda öldü
Seninle aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen bende tedavi için gittiğimde hamileler eşleriyle gelmiş yüzlerinde kocaman gülümseme haklı olarak bense tek başıma eşim çalıştığı için her seferinde benimle gelemiyorduinş. canım ya görmeden içim rahat etmıcek zaten zor buldum bebegımı cok korkuyorum ö yüzden inş. sende kalp atışlarını duyarsın canım ya tedavı görurken cok özenıyordum herkes hamıle bebegıne bakmak için beklerken bense yumurtalarıma bakmak zorunda kalıyordum cok acı gercekten cok şükür allahım 2,5 sene sonra bebegımı gönderdı bana![]()
ben zor duruorum valla canım ya bırde ilk olduugundan mı bılmıyorum haftaya carsamba gıtmeyı duşunuyorum 5+3 gunluk faln olcak görunurmu canım ya:44:
valla benim kayinvalidem ne tepki vericek hic bi fikrim yok. biz evleneli 3 ay oldu ama yasimiz 28-9 yani onun icin :)))