2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Canım bende malesef kilolu gebe kaldım 5+ 2 de karnımdan göründü kese sıkıntı yaşatım dedim ama allaha şükür olmadı

ya ben ablama sormak zorunda kaldığım için söyledim o da sağolsun herkese benden duymuş olma ama diye yaymış :Dsonra herkes bana surat yaptı neden sölemedin diye :)

ben 2 bucuk sene bekledım ya ınan sevıncımı bır cok kıısyle paylastım ama pısman da oldumm tabıı sonra lekelenmem geldı
rabbıme emanett kuzularr iştee..
kaynanamın ılk torunu olucagı ıcın
alısverıs bıle yapmısslar kaynımm fanatık fenerbahcelıdır hastane cıkısı zıbınlar badyler montlar bır dunya sey almıslar ayy ıcım gıttı ama kızdım nıe aldınız ya daha hıc bısey bellı deıl dıye
onlar bızden heveslıymıs meger :1:
kalp atısını daha duyamadımmmm :14:
zaten kendımı hamıle gıbıde hıısetmıyorum mıgdem bulanmıyor sadece basım donuyorr
kızlar bıde benım tansıyon 5 e dusuyor devamlı :(

canim gercekten erken baslamissiniz alisverise :) ama normal ilk torunuysa ne seviniyordur kaynanan
bana kalsa dogurana kadar kimseye demem ama esim zor tutuyor kendini, dedim bari dur kalp atislarini duyalim

Senin tansiyon düsüyor benimki de tavan yapiyor hep yüksek, ilacta yazmadi doktor, kafamda hep bir ugultu var,
hayirlisi bakalim

Canım bende malesef kilolu gebe kaldım 5+ 2 de karnımdan göründü kese sıkıntı yaşatım dedim ama allaha şükür olmadı

senin adına çok sevindim canım, bilemedim şimdi, az önce randevu almak için girdim ama randevuları dolmuş dr. un. hayırlısı olsun inşaallah teşekkür ederim cevabın için:16:

ben de biraz kiloluyum şimdi tam kaçım bilmiyorm ama en son tartıldığımda 75 falandım :))

ayy ne tatlı, Allah bağışlasın, biz de baya uzun korunduk annem hep takılırdı valla en sonunda bana doğurtturacaksın diye :9: Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah hepimize :16:

yukardaki mesajı yeni okudum da yazmadan edemedim :))
puffycim ben ilk gittiğimde 4 haftalıktı bişey görünmüyor dedi hatta ne var dedi ne yok dedi tekrar kan testi istedi benden haftasonuna da denk gelmişti ve ben stresten kendi kendimi yedim. neyseki pazartesi kan testi yaptırdım ve betahcg m 1045 çıktı... o gün de bakmadı gözükmeyebilir dedi... o yüzden kararsızım... 3 nisanı beklesem geç kalmam dimi. madem senin ikinci hamileliğinmiş daha tecrübelisin

canım bizim ilk olunca kendimizi tutamadık ve herkese söyledik (aileye tabi) hatta ben çok mu erken davrandım diye kızdım kendime ama napıyım heyecandan duramadım :9: sonra yukarda yazdğım gibi bi sıkıntı yaşadım o yüzden istersen biraz sabret netleşsin ondan sonra ilan edersiniz :16:

Canim bence randevu alabiliyorsan nisanı bekleme bir git , kese artik gözükür hem icin rahatlar , sonra Nisan'a kadar bekleyeyim derken sabırsızlıktan dokuz doğurma :)))

canim gercekten erken baslamissiniz alisverise :) ama normal ilk torunuysa ne seviniyordur kaynanan
bana kalsa dogurana kadar kimseye demem ama esim zor tutuyor kendini, dedim bari dur kalp atislarini duyalim

Senin tansiyon düsüyor benimki de tavan yapiyor hep yüksek, ilacta yazmadi doktor, kafamda hep bir ugultu var,
hayirlisi bakalim

evet ılk torunu canım annemın çokkk varda 6 tane kadar :))
valla ben 6 aya kadar almıycam bısey zatenn
benımde hep 5 lerde dusuyorr basım cok donuyor ama mıgdem bulanmıyor daha 6 haftama yenı ayak bastım :1::1::1::1:

Canim bence randevu alabiliyorsan nisanı bekleme bir git , kese artik gözükür hem icin rahatlar , sonra Nisan'a kadar bekleyeyim derken sabırsızlıktan dokuz doğurma :)))

galiba öyle yapıcam canım ama sayfada başka dr da görünmüyor pazartesi beklicem olmazsa... haklısın kan testi için pazartesi gelene kadar kendimi yemiştim :9: teşekkür ederim

evet ılk torunu canım annemın çokkk varda 6 tane kadar :))
valla ben 6 aya kadar almıycam bısey zatenn
benımde hep 5 lerde dusuyorr basım cok donuyor ama mıgdem bulanmıyor daha 6 haftama yenı ayak bastım :1::1::1::1:

benimde midem bulanmiyor, ama daha yeni belki de olur daha, benim bebegin dogum tarihi de 10.11, ayni senin gibi
bu arada 10.11. benimde dogum günüm :)

Gecen gun alışverişe çıkmıştım dayanamadım soyle bir hamile kıyafetlerine bakayim dedim , acayip pahalılar , sonra Waikiki ve defactoya girdim cok guzel hamie kıyafetleri var , cok çeşit yok ama ozellikle defactoda cok guzel pantolonlar var , tshirtlerde cok guzel , fiyatlarida cok uygun bilginiz olsun :1:
Gerci daha erken ama olsun bakmakta sakınca yok zaten ben zayıf oldugum icin hemen karnım cikiyor ilkindede oyle olmustu :)))

Gecen gun alışverişe çıkmıştım dayanamadım soyle bir hamile kıyafetlerine bakayim dedim , acayip pahalılar , sonra Waikiki ve defactoya girdim cok guzel hamie kıyafetleri var , cok çeşit yok ama ozellikle defactoda cok guzel pantolonlar var , tshirtlerde cok guzel , fiyatlarida cok uygun bilginiz olsun :1:
Gerci daha erken ama olsun bakmakta sakınca yok zaten ben zayıf oldugum icin hemen karnım cikiyor ilkindede oyle olmustu :)))

ben bu hamileligimde hic bir sey almamaya karar verdim, gecen hamileligimden kalanlari kullanicam, 6 ayda bir hamile kalirsan benim gibi
böyle olur
zaten ben Almanya'da yasiyorum burda hiccc güzel hamilelikler yok :(

ben bu hamileligimde hic bir sey almamaya karar verdim, gecen hamileligimden kalanlari kullanicam, 6 ayda bir hamile kalirsan benim gibi
böyle olur
zaten ben Almanya'da yasiyorum burda hiccc güzel hamilelikler yok :(

Şanslısında bir öncekinden varsa ama benim son hamileliğim 1991 yılındaydi yani 22 yil once
Cocuklarında bir arada buyur , ne guzel ikisi bir arada çıkmış olur

benimde midem bulanmiyor, ama daha yeni belki de olur daha, benim bebegin dogum tarihi de 10.11, ayni senin gibi

canım aynı bende senin gibiyim çok şükür bulantım falan bi şikayetim yok ve bnm doğum günümde 09.11 bebeğimin 08.11 görünüyo..
bakalım nasıl nasip olacak.. :emir_bebek:

Son düzenleme:
canım aynı bende senin gibiyim çok şükür buluntam falan bi şikayetim yok ve bnm doğum günümde 09.11 bebeğimin 08.11 görünüyo..
bakalım nasıl nasip olacak.. :emir_bebek:

insallah her seyin hayirlisi nasip olur canim, eee artik kocalarimiz iki hediye, hatta üc hediye bir anda almak zorunda kalacak :)

AAAAAAAAAAAA AYNI GUNMUSUS EVET CANIM 10 DA DOGUCAK GOZUKUYOR NASIPSEE
ERKENMI AMA COGU INSANIN 6 HAFTASINDA BULANIYOR BILEMEDIMMM

DEFACTO hamıle gıyım yokk dıye bılıyorum cnm daha gecen gun gıttım bende
sadece lastıklı pant. var lcw cesıt baya var yaa cokk :)) uygun hemde baya baya :1:

canim benim ilk bebegim yasamadi maalesef :(

Cok uzuldum canim , Allah sabir vermiştir bak bu gunlere gelmissin ne guzel , buyuk Allahım buna uzun omur versin insallah..

AAAAAAAAAAAA AYNI GUNMUSUS EVET CANIM 10 DA DOGUCAK GOZUKUYOR NASIPSEE
ERKENMI AMA COGU INSANIN 6 HAFTASINDA BULANIYOR BILEMEDIMMM

DEFACTO hamıle gıyım yokk dıye bılıyorum cnm daha gecen gun gıttım bende
sadece lastıklı pant. var lcw cesıt baya var yaa cokk :)) uygun hemde baya baya :1:

Canim defactoda yeni sezonda var , ben sali gunu baktım cok guzel gömlekler , buzlar gordum hele onu baskılı tshirtler varki cok hostu , cok guzel hamile pantolonlarında vardi , belki baktığın mağazaya yeni sezon gelmemiş olabilir. Waikiki de guzel seyler vardi

defacto da var ablam calisiyor benim bir magazasinda da var ama lcw kada degil
hadı yaaa okadarda baktımmm belkıde yenı sezonu pek getırmedıler ozaman
Canim defactoda yeni sezonda var , ben sali gunu baktım cok guzel gömlekler , buzlar gordum hele onu baskılı tshirtler varki cok hostu , cok guzel hamile pantolonlarında vardi , belki baktığın mağazaya yeni sezon gelmemiş olabilir. Waikiki de guzel seyler vardi

hadi yaa ayy ne guzell buyusunde bızım mercımeklerımızzzzzzzz alırızzzzzzzzzzzz zaten 3 aydan sonra olmıcakk kıyafetler
sen zayıfmıssın bende pek kılolu sayılmam
1.68 boyum 62 kılommm 38 bedenım suan :52: ıns hep ole kalırımmm :51:

defacto da var ablam calisiyor benim bir magazasinda da var ama lcw kada degil

Evet cok çeşit yoktu ama olanlar cok guzeldi ozellikle onu bebek esprileri olan baskılı tshirtleri vardi cok hoşuma gitti , erken olmasa alacaktım :))
Bu aralar bu işlerden oyle yoruldumki Ekim'den bu yana igneler ilaclar , anestezi altında yumurta toplamalar , transferler , gunde 2 kez vajinal muayen hemde günlerce , opu odasında bir suru insanin onunde vajinal operasyonlar , sonra transfer sonrasi günlerce endiseli bekleyis , tuttu tutmadı kaygıları , çubuklara iseyip kalp çarpıntilariyla bekleme , kan vermekten moraran kollar , gunde defalarca kere lekelenme varmı diye camasir kontrolleri , kasik sanciniz her geldiginde kendin yemeler , moral bozukluğu
En sonunda bunlardan sıyrılmak icin attim kendimi sokağa hep bebek ve hamile eşyaları bakiyorum bu aralar moral topluyorum...

Back
X