2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım ben daha özelden yazamıyorum mardin dargeçitli bildiğin odun midem bulanıyor diyorum daha şimdiden mide mi bulanır abartma diyor ya halsizim gözüm açılmıyor diyorum daha karnın bile çıkmadı nasıl halsizsin diyor gelde koca katili olma

yok canim benimkide tam tersi uzerime titrer :) belki saskinligindan oyle yapiyordur

ahhh ahhh basakcim tatlim nie gidip kan tahlili yaptirmiosun canim ya :53:bilmiorum orasini ama cok mu zor vermiolar mi kan kagidi idrar dan daha önemli kan cunku hcg ve progestrona bakiolar ikisi de önemli ....hic deilse için rahat eder stress yapma günler bi sekilde gecio rabbim hayirlisi ile kucagimiza da almayi nasip etsin inşallah .

ahh esesim yapmiyorlarki inan yirtinsamda yapmazlarr tas kalpliler bunlarr bekliyecez artik rabbime emanet ediyorum bebegimi....bugun daha iyyim sanki bu telasda hormalardan olmalii :1::1:Amin canim Amin hepimizin insallahhh

Canım yaşınla hamile kaldığın ayın kesiştiği alanda ne yazıyorsa o oluyormuş sözde google çin takvimi yaz çıkar takvim bak ordan tatlım

canım baktım ama ben 25 yaşındayım yalnız dediğim gibi son adet tarihim 24 ocak transfer tarihim 11 şubat adet tarihine göre kız transfer tarihine göre erkek nasıl olacak şimdi ben karnımı okşarken ne diye sevicem kızım mı oğlum mu

kızlar ya benım karnım çıkıyo sızınde ölemı bırde bışey yıyınce iyice bellı oluyo:49::52:

yok canim benimkide tam tersi uzerime titrer :) belki saskinligindan oyle yapiyordur

mardinin neresinden senin eşin benim dargeçit ya aslında oda haklı bazen çenemle bunaltıyorum akşam karnımı öpüyor oğluma kızıma iyi geceler diyip öyle yatayım diyr eli karnımda ama işte ben çingene gibi olduğumdan adamı delirtiyorum

canım baktım ama ben 25 yaşındayım yalnız dediğim gibi son adet tarihim 24 ocak transfer tarihim 11 şubat adet tarihine göre kız transfer tarihine göre erkek nasıl olacak şimdi ben karnımı okşarken ne diye sevicem kızım mı oğlum mu

Şubata göre bakacaksın canım sonuçta şubat ayında gebe kalmışsın teyzemin kızının 2 çocuğu var ikiside çin takvimine göre cinsiyetleri tuttu :)))

şimdi karnımız çıkmazki tatlım sen psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsin diyecem ama sanki bende bugün öyle hissediyorum

valla benim 5 aylık gibi
ama hepsi gaz şişlik bebekle ilgisi yok..
karnım başlı başına orkestra ..guruldayıp duruyor

Nedesecim biz artik bu psikolojiyle haftaya tekmeliyorda derizz:52::52::52:

güldürdün beni valla eşimde akşam geldiğinde soruyor tekmelemeye başladı mı diye bende oturup bilmiş bilmiş anlatıyorum daha şimdiden belli olmaz o daha minicik zamanı var dedim bak şimdi midemin bulandığına inanmıyor şimdiden olmaz diyor ben canavarı uyandırdım

Back
X