Arkadaşlar bu hamilelik hesaplamada problem mi var. Çünkü beni bazı hesaplayıcılarda 4 bazılarında 5 bunda ise 6 haftalık gösteriyor kafam karıştı
Hoşbuldummm hem de çok hoşşşş Evet köpeğimiz var bahçemizde. Ama evimizi değiştirdiğimiz için eşim iş yerine götürdü. Yeni evimizin bahçesi pek müsait değil.
sat. kaç.........................
Akşamları uyukluyorum dayanamıyorum bakıyorum o da uyumuş uyanınca benim miğden dahada bulanıyor onunda gülmekten çenem ağrıdı bugün yarın birgün kapris yapacak diye korkuyorum :)))
Bazı hesaplayıcılar örneğin 5+2 ye 5 haftalık derken bazıları 6. Hafta diyor doktorunun dediğini kabul et canım en güvenilir o
Ben hayvanlari cok severim ozellikle de kopek hastasiyim , benimde sifir numara malta terrierim var 5 yasinda onun adi zaten puffy , dogudugundan beri bende , ama hamile kalinca doktorum ilk uc ay uzak dur dedi , Allahtan ogluma cok alisik ona verdim simdi onun evinde ama nasil ozluyorum kizimi gozumde tutuyor , uc ay gecsin hemen alacagim, zaten toksitoloji teztlerimde temiz cikti rahatim
Tablo icin bilgilerinizi yollarsaniz yazarim sizide
Bu arada hosgeldiniz sefalar
Getirdiniz Allahim hepizinkini tamamiba erdirir insAllah
Kizlar 6. Haftayi doldurun ole gidin direk kalb atisi gorursunuz insAllah
4 şubat ve siklusum 34-35 gün
5+3 olunca bazı ölçümler 5 alıyo bazıları 6 alıyo
yaş mevzusunda var ya gün almak, böyle başlıyo demek
Eyvah yanmisin sen boyle giderse seninkide senden once doguracak , benimki sadece yemek konusunda hamile gibi davraniyor cani ne isterse sanki ben istiyormusum gibi aliyor , sonrada bak sana aldim deyip cogunu kendi yiyor , zaten benim mide bulantisindan bir sey yedigim yok biliyor ...
Neyse bir daha kontrole gittiginizde esinide ultrasona sokarsiniz bakalim kese varmi
Benim minisin uykusu geldi teyzeleri , uyusunda buyusun insallah....
Ben tum bebislerin gozlerinden , minisimde teyzelerinin ellerinden oper...
Bol bebisli , bol huzurlu , bol saglikli , bir gece gecirmenizi dilerim..
Allah rahatlik versin
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza 2 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruzcanlaarrr ben de hamileyiimmmmbu gün öğrendim kanda hcg 70,65 çıktı.. 2 gün sonra tekrar gitçem yüselmesi gerekiomuşşş...allahım ne stresli bişimiş yaaa :18:
Günaydınn yol arkadaşlarım
Heyecanda tüm gece doğru düzgün uyuyamadın ve erkenden açtım gözümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?