2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Yaaa yanlız değilmişim ne güzel Benim de aksi gibi eşim dün gece nöbetçiydi az önce geldi o da hala çok heyecanlı

2 hafta oldu öğreneli ve biz hala şaşkınız çevremiz çok rahat ama biz endişeden mi mutluluktan mıdır nedir geceleri hep uyanıyoruz :))

günaydın canım. ben dün ilk defa doktoruma gittim. çok iyi bir doktor gerçekten. bulantılarımı söyledim biraz erken başlamış dedi. kuru beslen piknik yapar gibi dedi. domates peyni salatalık. yemek yeme dedi. içecekleride pipetle iç dedi. bi tane bulantı hapı yazdı. çok çok iyi geldi tavsiye ederim. dilersen adını verebilirim. hatta ben dedim bebeğe zararı olmaz dimi die. şöle bi baktı şimdi şu konuda anlaşalım dedi. ben doktorum ve bebeğe zararı olcak hiç bişey önermem dimi dedi. şimdi karnın büyüdükçe etraftan duyacağın hurafeler artacak dedi. bunlara sakın kafanı takma dedi. bende dedim planlı bir gebelik olmadığı için başında hapta yuttum ağırda kaldırdım dedim. öncesindede folik asit falan kullanmadım dedim. hiç sorun değil zaten problem olsa tutunamazdı dedi. çokta tatlı bir doktor. yok onu yiyemedim bunu yiyemedim diye dert etme kendine dedi. ve dediğim gibi hap çok iyi geldi gözümü açamıyordum bulantı o kadar kötü yapmıştı ki. suyu ağzıma alırken geri çıkartıyordum. ruh gibi geziyordum. dün hapı aldım. akşam rahat rahat yedim bişiler gece rahat uyudum. sabahta yine domates peynir salatalık yedim. şimdi iyiyim çok şükür. darısı başına doktorumda özellikle yok cevizdi balıktı demedi. elevit kullanıyordum devam et dedi zaten onda bebek için gerekli bütün vitaminler var dedi. bu arada bebişte tahmin ettiğinden daha büyük dedi. son adet tarihimi bile söylemeden 6 haftalık dedi :44: çok şaşırdım

bende aynı durumdayım canım :) sanırım bebişlerimiz erkek. ben bilimum bütün testleri yaptırdım :) hepsinde erkek çin takvimimde erkek zaten içime erkek doğuyordu. bizim sülalemizde kız yok benden sonra zaten toplamda 3 kızız geri kalan 15 i erkek kız olsun çok istedik ama hayırlısı olsun hayırlı evlat olsun. bende normalde 1 kg baklavayı yiyebilen bir insanken şimdi ağzıma tatlı koyamıyorum. bu aslında avantaj benim arkadaşım tatlıya çok aşerdi ve şeker çıktı doktor yasakladı şekeri. dahada çok istiodu canı. o daha kötü gerçekten. azcık yesem diyodu doktorda hayır peynir ye diodu :)

günaydın kasım anneleri nasılsınız heyecan dorukta 3 gün sonra doktor teyzemize kesemizi görmeye gidicez 2.gebeliğim ama çok heyecanlım kızımda adet günümde araba çarptı öyle öğrenmiştim ama sevinemedik ailecek düşük olur diye ilk gebeliğim düşükle gerçekleşti ama beni bırakmadı bu gebeliğim süpriz oldu ve doya doya yaşamak istiyorum ve cok heyecanlıyım

bende kızımda hep ekşi yedim 7.ayıma kadar tatlıyı ağzıma süremedim yedim ekşiyi doğurdum ayşeyi
sizinde kız olabilir

günaydın çok geçmiş olsun canım bende pazartesi kesemi görmeye gidicem ilk gebeliğim çok heyecanlıyım:))))

mmerhaba arkadaşar.. Bende kasım annesi olcam inşallah ama geçen hafta dr gittiğimde kese oluşmuş ama kalp atışı falan görmedi salı günü bi daha gidecğm inşallah o zaman görür..

Aslında birşey danışmak istiyorum bilgisi olan varsa cvp verirse sevinirim...
son adet tarihinden hesaplanıyor ya hamilelik haftası ben adet
mden sonra iki hafta kadar korundum ondan sonra bıraktık korunmayı...sizce iki hafta eksik mi hesaplamalıyım doğum tarihimi...

günaydın çok geçmiş olsun canım bende pazartesi kesemi görmeye gidicem ilk gebeliğim çok heyecanlıyım:))))

sağol canım geçmek bilmiyo dimi bende kesemi görücem aynı gün gidicez demek inş güzel haberlerle döneriz doktordan

kızlar ya bu hamilelik takip çizelgesini nasıl yapıyorsunuz bende istiyorum yardımcı olurmusunuz

inş canımmm çok telaşım var taşınıyorum üstüne hamile oldugumu öğrendim ve kasık sancılarımdan dolayı sürekli uzanıyorum..Ama tek düşündüğüm pazartesi:)))))))))))))))

profilini düzenleden muhtemel doğum tarihini giriosun otomatik çıkıo sonra sanırım canım:)

bu arada biz dün ailelerede söyledik :) kayınpederim buz kesti sonada ağladı. önce algılayamadılar zaten. yemek arasında söyleyiverdi eşim. herkes bi garip oldu. sonra annemi aradık annemde evliliğimiz biraz problemli olduğu için şaşırdı sonra sevindi. bakalım hayırlısı olsun inşallah. sanırım bebişimiz kısmetiyle geliyor. kocamda daha iyi şartlarda yabancı bir şirketten teklif aldı dün. iş deiştirecek. dedim burdan aldığının fazlasına direk el koyuyorum o bebişin kısmeti diye. rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)

hayırlı olsun canım:))) bebişler hep kısmetleriyle geliolar:)))

hayırlı olsun canım:))) bebişler hep kısmetleriyle geliolar:)))

evet aynen öyle zaten maddi sıkıntımız var diye çocuk yapmayanları hiç anlamazdım ben. çünkü onların rızkını allah veriyor zaten. biyerde okumuştum insanların rızkı ne artarmış ne azalırmış. ama evlenirsen eşinin rızkı fazlaysa ondan faydalanırmışsın. yada çocuğun çok rızıklı olurmuş. doğduktan sonra çok çok kazanırmışsın. ama diyorki anne baba zannederki biz yapıyoruz halbuki o çocuğun rızkıdır yazıyordu. çok etkilenmiştim gerçektende öyle.

inş canımmm çok telaşım var taşınıyorum üstüne hamile oldugumu öğrendim ve kasık sancılarımdan dolayı sürekli uzanıyorum..Ama tek düşündüğüm pazartesi:)))))))))))))))

ablamda taşınırken sürekli yatıodu halsizdi. ben dedim yoksa hamilemisin diye o hengamede gittim test aldım. hamileymiş ki öncesindede düşük yapmıştı yattığı halde düştü. ama bunda birsürü eşya taşıdı yoruldu. dünyalar tatlısı bi bebek doğurdu şu an 7 yaşında ve ablama çocuk büyüttüm diyecek hiç bir eziyeti olmadı. o kadar akıllıki maşallah. rabbim herkese öyle evlat nasip etsin. geceleri bile uyanmazdı. bezi bile kendi kendine bıraktı. daha 1 yaşındaydı. sonrasındada bir kere bile altına yapmadı. şu andada öyle. çok sakin ve çok akıllı. ufak bi çocuk gelsin vursun bazen biz bile kızıyoruz sende vur diye ama o küçük nasıl vurayım ben ona hem o vurunca acımadıki falan derdi. şimdi ablama öyle diyorum bana yolluyosun 9 ay benle kalıyor. bizimkide ona benzesin diyorum. gerçi onunda herşeysi ben erkek ama acaip bana benziyo. görüntüsü tavırları herşeyi ben. kimse ablamın olduğuna inanmıyor. bizim sülalede kız olmadığı için ablam hep kızım olsun teyzesine benzesin die dua etmiş. erkek oldu ama herşeyiyle ben :) benimki bu kadar benzemez o derece.

bence sende sancılarını dinleme rahat ol hiç bişicik olmaz maşallah onlar bizden kuvvetliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…