Sana da günaydın canım bende gece 10 kere uyandım eşimi işe yolladıktıdan sonra yatmadım artık :)))
Yaaa yanlız değilmişim ne güzelBenim de aksi gibi eşim dün gece nöbetçiydi az önce geldi o da hala çok heyecanlı
Aynenbende senin gibiyim hiçbir şey yiyemiyorum zorla balık yiyorum falan diyolar ama mümkün değil daha balık yazarken bile midem bulanıyor ne süt ne ceviz hiç birini görecek gözüm yok korkuyorum bebeğim beslenemiyor diye gerçi doktorum bu 3 ay ne istiyorsan onu ye dedi çok sıkma kendini dedi tabi proteini söyledi ama benim hiçbir şey yiyecek halim yok su ile içemiyorum çok moralim bozuk.
Kizlar ben cok tatli seven biriydim son bir haftadır agzima tatli bir sey koyamıyorum ,tatlıdan midem bulaniyor canim hep eksi seyler istiyor , hayatta turşu yemedim bir turşu düşkünü oldum sormayın , hep turşu yemek istiyorum :))))
bende aynı durumdayım canım :) sanırım bebişlerimiz erkek. ben bilimum bütün testleri yaptırdım :) hepsinde erkek çin takvimimde erkek zaten içime erkek doğuyordu. bizim sülalemizde kız yok benden sonra zaten toplamda 3 kızız geri kalan 15 i erkek kız olsun çok istedik ama hayırlısı olsun hayırlı evlat olsun. bende normalde 1 kg baklavayı yiyebilen bir insanken şimdi ağzıma tatlı koyamıyorum. bu aslında avantaj benim arkadaşım tatlıya çok aşerdi ve şeker çıktı doktor yasakladı şekeri. dahada çok istiodu canı. o daha kötü gerçekten. azcık yesem diyodu doktorda hayır peynir ye diodu :)
günaydın çok geçmiş olsun canım bende pazartesi kesemi görmeye gidicem ilk gebeliğim çok heyecanlıyım:))))
yasta onemli caanim hepsi olmayabilir :)
bu arada biz dün ailelerede söyledik :) kayınpederim buz kesti sonada ağladı. önce algılayamadılar zaten. yemek arasında söyleyiverdi eşim. herkes bi garip oldu. sonra annemi aradık annemde evliliğimiz biraz problemli olduğu için şaşırdı sonra sevindi. bakalım hayırlısı olsun inşallah. sanırım bebişimiz kısmetiyle geliyor. kocamda daha iyi şartlarda yabancı bir şirketten teklif aldı dün. iş deiştirecek. dedim burdan aldığının fazlasına direk el koyuyorum o bebişin kısmeti diye. rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)
hayırlı olsun canım:))) bebişler hep kısmetleriyle geliolar:)))
inş canımmm çok telaşım var taşınıyorum üstüne hamile oldugumu öğrendim ve kasık sancılarımdan dolayı sürekli uzanıyorum..Ama tek düşündüğüm pazartesi:)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?