2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Herkeze merhaba büyük ihtimal bende kasım annesi oluyorum perşembe günü hamile olduğumu öğrendim. Benim son bata göre izlenmiyecek çünkü geç yumurtladım kan sonucu bugün 2000 di 10 gün sonra bakılacal naipse kalp atışlarınıda duyucağım inşallah şimdilk sadece küçücük keseyi gördüm. Allah herkezin sağlıkla kucağına almasını nasip eder inşallah.

Ekledim kizlar sizide

Hayirli sabhlar iki gun yogun gececk tekstil dukkanim var kermes var oaraya stand acacagim
Iki gun yok gibiyim evdebaksamlari donucem insAllah bu sebebten heyecanimida bastiririm pazartesi gununu iple cekiyorum insAllah herkese guzel huzurlu hafta sonlari

Canim sanada guzel hafta sonlari insallah bize pazartesi guzel haber verirsin , cok yorma kendini :emir_bebek:

ben de anne oluyorum. kızım abla oluyor.6 kasımda beklıyorz.

Hayili olsun , Allah kucanginda gormeyi nasip etsin :nazar: , tahmini dogum tarihlerimiz ayni :)))

mrh bende kasım annesi olacam inşallah bugun ögrendim hamileligimi 4 yıldır bekliyorduk
2 düşügüm almuştu inşallah bu gebeligim sağlıklı geçer.
Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin AMİN

canim Allah tamamina erdirsin , saglikla mutlulukla al kucagina bebegini :nazar:

Herkeze merhaba büyük ihtimal bende kasım annesi oluyorum perşembe günü hamile olduğumu öğrendim. Benim son bata göre izlenmiyecek çünkü geç yumurtladım kan sonucu bugün 2000 di 10 gün sonra bakılacal naipse kalp atışlarınıda duyucağım inşallah şimdilk sadece küçücük keseyi gördüm. Allah herkezin sağlıkla kucağına almasını nasip eder inşallah.

Canim hayirlisi olsun , İnsallah buradan bebeklerimizin dogum mujdesini veririz hep birlikte , bende keseyi gordum 8 gun sonra kalp atislari icin gidecegim.
Hakkimizda hayirlisi ..,

iyi akşamlar kızlar benim kırmızılar yok daha ....

günaydın kızlarrr , inşallah değerim güzel artarsa bende kasımmm annesi olacağımmm :52::52::52::52: , heyecandan uyuyamayıp sabahları hortlayan bir anne hemdee :60::60::60:

Son bir haftadir uyku duzenim mahfoldu , hep duzenli uyuyan biriydim , simdi aksam 9 gibi uyuyorum hop sabahin krunde kalkiyorum , arada gunduzde uyumaya basladim , benim minis beni uykucu yapti :)))
Guzel bir pazar gunu gecirelim biz ve minislerimiz ....

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
:31:[/TD]
[TD]ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ
:49:[/TD]
[TD]SON ADET TARİHİ
:17:[/TD]
[TD]BEKLENEN DOĞUM TARİHİ
:16:[/TD]
[TD]CİNSİYET ve BEBEGIN ISMI
:12: :55:[/TD]
[TD]KESİN DOĞUM TARİHİ
:emir_bebek:[/TD]
[TD]BEBEK DOGDU
:46::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GurbetGuzeli[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]22.01.2013[/TD]
[TD]29.10.2013[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kuzum06[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]25.01.2013[/TD]
[TD]01.11.2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Puffy68[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]29.01.2013[/TD]
[TD]06.11.2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mhtphik[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]01.02.2013[/TD]
[TD]08.11.2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE][/QUOTE]

listede ben de olmalıyııımmm. sat 30.01.2013 tahmini doğum Allahın izniyle 07.11.2013

slm kizlar bende kasim annesi olucam kismetse 6 yıllık evliyim 2. hamileliğim ilk hamileliğim 2 yıl önce 25. haftada erken doğum oldu. ve bebeğim 16 hün sonrasında vefat ediyorum ve çok korkuyorum şimdide allahım kimseye yaşatmasın o duyguyu:(( bende cuma gittim alttan baktılar ama kalp atışı yoktu vajinal kültür yapıldı çok akıntım geliyor diye erken doğum belirtisiymiş çok akıntı ve kokulu olması 5 martta hem sonucu alıcaz hemde kontrol yapılacak.

kızlarrrr sanırım bend kasım annesi oluyorum allah kısmet ederse
dün test yaptım bir dakika içinde çift çizgi çıktı
hemen doktora koştuk belli belirsiz birşey gördü, görünüp kayboluyo kan testi istedi
ama en yaptırmadım henüz sizce değerlerim yükselene kadar biraz beklemelimiyim yada idrarda çıktıysa kandada kesin çıkarmı ne dersiniz
tahminime göre en fazla 15 günlük hamileyim
aranıza katılmayı çok istiyorum umarım hamileyimdirde bu girdiğim son topik olur :1:

ay kızlar yaaa kafayı yıcem heee devamlı ıc camasırıma bakıyorum gunde belkı 15 20 kere gıdıp gıdıp bakıyorum pskolojım baya bozuldu heran dusucek korkusu sardı ıycene benı gecen hafta pazar ogrendık 1 hafta oldu hala gıdemedım doktora carsambaya aldık nasıpse ..dun adet gunumdu tam 4 haftalık oldum .bole tırnagımın ucu kadar pembe leke geldı jel kullanıyorum gercı ondanmı bılmıyorum offf allahım hamıle kalmamak bır dert kalmak bır dert rabbım sabır versın bızeeeeeeeeeeeeeee saglıkla gelsınler
olmayanlaradaaaaa cıfter cıfter nasıp olsunnnnnnnnnn

ıyı geceler kk arkadşlarım ve gurbetgüzeli bende kasm annesi olıcam inş.benıde takvime eklermisin. kullanıcı adım mhtphik ilk gebeliğim sat 1 şubat tahmini dogum ta 8 kasım tşk :)
aramızdA 1 GUN Var:) BENIMDE 2 SUBAT SON ADET TARIHIM
mrh bende kasım annesi olacam inşallah bugun ögrendim hamileligimi 4 yıldır bekliyorduk
2 düşügüm almuştu inşallah bu gebeligim sağlıklı geçer.
Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin AMİN

INSALLAH BU SEFER SAGLIGIYLA ALIRSIN KUCAGINA BENDE 2 BUCUK SENE BEKLEDIM ASILAMA ILE HAMILE KALDIM AMA COK KORKUYORUM HERAN DUSUCEK KORKUSU SARDI BENI :(
DUSSE ANLARIM HERALDE DIMI IYCENE PARANOYAK OLDUM KESEYIDE GOREMEDIK DAHA CARSAMBA GIDICES NASIPSE:14:

cnm hayırlısı olsun idrardA çıktıysa kanda hayli hayli çıkıyor.. benimde öyle oldu geçen hafta cuma günü yapmıştım sonra aynı gün kan testi yaptım 2 bin küsürlerde çıktı cnm..
hemen doktora koştuk belli belirsiz birşey gördü, görünüp kayboluyo kan testi istedi
ama en yaptırmadım henüz sizce değerlerim yükselene kadar biraz beklemelimiyim yada idrarda çıktıysa kandada kesin çıkarmı ne dersiniz
aranıza katılmayı çok istiyorum umarım hamileyimdirde bu girdiğim son topik olur :1:

ay kızlar yaaa kafayı yıcem heee devamlı ıc camasırıma bakıyorum gunde belkı 15 20 kere gıdıp gıdıp bakıyorum pskolojım baya bozuldu heran dusucek korkusu sardı ıycene benı gecen hafta pazar ogrendık 1 hafta oldu hala gıdemedım doktora carsambaya aldık nasıpse ..dun adet gunumdu tam 4 haftalık oldum .bole tırnagımın ucu kadar pembe leke geldı jel kullanıyorum gercı ondanmı bılmıyorum offf allahım hamıle kalmamak bır dert kalmak bır dert rabbım sabır versın bızeeeeeeeeeeeeeee saglıkla gelsınler
olmayanlaradaaaaa cıfter cıfter nasıp olsunnnnnnnnnn

Cnm adeti iki gun gecti yerlesme kanamsi oldu
Bnmde iki dusugum var her dakka wc ye gidip kontrol ediyorum ruyalar goruyorum Rabbim bize bagislasin insAllah
Telaslanma sakin ol 6 haftayi doldur yarin ben dolduruyorum 6 haftayi cok sukur sorun yok yarin kontroldede guzel seylerle gelicem pitpitlari keseyi gorur gelirim insAllah
Herkese diliyorum sabir isi icerde neler oluyor bilmiyoruz Allah en iyisini bilir herseyin

6. Haftayi doldurn bence sizde tereddut etmessiniz bu sayede varmi yokmu diye gozunuz aydin zaten hamiisiniz insAllah

slm kizlar bende kasim annesi olucam kismetse 6 yıllık evliyim 2. hamileliğim ilk hamileliğim 2 yıl önce 25. haftada erken doğum oldu. ve bebeğim 16 hün sonrasında vefat ediyorum ve çok korkuyorum şimdide allahım kimseye yaşatmasın o duyguyu:(( bende cuma gittim alttan baktılar ama kalp atışı yoktu vajinal kültür yapıldı çok akıntım geliyor diye erken doğum belirtisiymiş çok akıntı ve kokulu olması 5 martta hem sonucu alıcaz hemde kontrol yapılacak.
Cnm basin sagolsun gecmis olsun cnm erken gitmissindir bekle derim tedavini de ol ayni zamanda insAlllah sagsalim alirsin beegini kucagina
günaydın kızlarrr , inşallah değerim güzel artarsa bende kasımmm annesi olacağımmm :52::52::52::52: , heyecandan uyuyamayıp sabahları hortlayan bir anne hemdee :60::60::60:

InsAllah cnm artar merak etmeyin bebeklerimiz bizimle olacak
Bnde hic uyku yok guzelim soru isaretleri kafamda hayirlisiyla olacak Allahima guvenim sonsuz

aramızdA 1 GUN Var:) BENIMDE 2 SUBAT SON ADET TARIHIM

INSALLAH BU SEFER SAGLIGIYLA ALIRSIN KUCAGINA BENDE 2 BUCUK SENE BEKLEDIM ASILAMA ILE HAMILE KALDIM AMA COK KORKUYORUM HERAN DUSUCEK KORKUSU SARDI BENI :(
DUSSE ANLARIM HERALDE DIMI IYCENE PARANOYAK OLDUM KESEYIDE GOREMEDIK DAHA CARSAMBA GIDICES NASIPSE:14:

Cnm bnm. Korkma bebegin seninle olacak

Cogumuz onceden dusuk yapmis
ALLAHIM cc insAllah be sefer yuzumuzu guldurecek
beraber ilerlecegiz insAllah bu yolda
Sadece Allaha dua etmek Yuce Yaradana guvenmek
Tek yapacagimiz sey birbirimize cok dua edelim
Allahim bu duyguyu herkese yasatsin amin

Cnm adeti iki gun gecti yerlesme kanamsi oldu
Bnmde iki dusugum var her dakka wc ye gidip kontrol ediyorum ruyalar goruyorum Rabbim bize bagislasin insAllah
Telaslanma sakin ol 6 haftayi doldur yarin ben dolduruyorum 6 haftayi cok sukur sorun yok yarin kontroldede guzel seylerle gelicem pitpitlari keseyi gorur gelirim insAllah
Herkese diliyorum sabir isi icerde neler oluyor bilmiyoruz Allah en iyisini bilir herseyin

canım cok deıl bole tırnAK ucu kadar valla sorma yaaa gunde 10 15 kere bakıyorum camasırıma 2 bucuk sene sonunda elde ettım asılama ıle cok cok cok korkuyorum bısey olucak dıye ben daha gtmedım doktora carsamba gunu gıdıcem keseyı gormeye naspse. gecen hafta pazar degerım 34 du salı gunu tekrarladım 2 bucuk katına katlamıs 112.75 idi
bıdahada yaptrmadım gerek yok dedı doktor
jel kullanıyorum ben vajınal onla bırlıkte pembe leke gelıyor esıme dıyorum aha dustu dusucekk ayy ıycene pskolojım bozulduuuuuuuuuu dusse kan gelır dımı :5::5:

Back
X