2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
arkadaşlar kötüyüm ya.çok az artıyor değerlerim 2gün önce1400 olması lazımken 732 çıktı hadi neyse bugün 1500 olması lazımken 1049 çıktı.doktor çok şaşırdı buişte ciddi bi anormallik var dedi.6haftalık gebe anca 1000 oldu ve 2katı artmıyor diyerek bana doopler çektirmemi söyledi çektirdim 6mm lik küçük bişey var ama içinde görülmüyor dedi.beklemekten başka yapacak bişey yok dedi velhasıl eve geldimki kahverengi(adette önce yoğun kahverengi akıntı olur ya)akıntı olmuş korkuyla doktoru aradım zaten bi anormallik vardı büyük ihtimal vücut atıyor heralde dedi.şimdiye kadar hep ümitliydim ama şuan kötüyüm.rabbimin takdirine ufacık bi muhalefet olmaz asla ama insanlığımın gereği gözdende yaş geliyor.ama ben hala ümitliyim belkide düşük değildir.yarab senden ne gelecekse gelsin senki rahmetinlede kahrınlada güzelsin diyerek kendimi teselli ediyorum dua edin neolur.

canım ne denir bilmiyorum ama inşallah rabbim bebegini sana bağışlar.içini ferah tut kurban olduğum rabbim bebişini sana bağışlasın.

Canim cok uzuldum , inan keske yapabileceğimiz bir sey olsa , benim elimden gelen tek sey dua etmek her duamda senide içimden geçireceğim , lutfen cok uzulme hayirlisini versin buyuk Allahım ....

allah razı olsun inanirmısınız şuan bizimkiler haber bekliyor ama kimseyle konuşasım yok sadece size rahat rahat anlatıyorum çok sulugöz değilimdir ama yazarken bile kendimi tutamıyorum ama belki düşük değildir hala ümitliyim inş.yarın başka bi doktora gidicem.buarada kalp atışlarınız hayılı olsun inanki çok sevindim

canım benım de 2 embryoydu. . 11.gun degerım 300du. . .15.gun 2534 du. . Deger yuksek olunca ıkız sandım ama tek kese gordukk tekmıs benım bebısımmm :)

değer yüksek olunca ikiz oluyo sanıyodumm kalp atışını duydun mu transferden kaç gün sonra gidiliyo :54::54:

gunaydın annecıkler.benım 2 gundur kuyruk sokumumda agrım var.yasayan oldu mu hıc

benim belim de var sadece arada kasık ağrısı oluyo :54::54:

Kızlar çarşamba günü doktora gideceğim 5+2 de karından ultrasonla bebek ve kese gözükür değil mi? beni aydınlatırsanız sevinirim çünkü her yerde başka türlü yazıyor kafam karıştı...

4+3 de kan değerim 1460 tı.

canım ben de merak ediyorum daha tecrubeliler bilir ben de öğrenmiş olayım :54::54:

günaydın güzel anneler. hafta sonu gelemedim sabahtan beri yazılanları okuyorum :16: hafta sonu çok bulantım oldu. gece bile uyuytmuyor. bir kere çıkardım ama bulantı çok kötü. 3 ay veya hamilelik boyunca devam edebilirmiş. inşallah öyle olmaz. çünkü su içmem gerek içemiyorum içtikçe bulanıyor :( bunun bide yazı var nasıl olacak bilmiyorum. öncedende midem bulandığında başım ağrırdı hangisi hangisini tetikliyor bilmiyorum ama başımda çok ağrıyor. eşime diyorum anne olmak çok zormuş diye gülüyor :9: daha şimdiden böyleysem 9 ay nasıl geçicek bilmiorum. bebişimiz yaramaz olucak heralde :13:

bu arada cinsiyetler henüz belli değil sanırım. benim bütün hamilelere yapıpta hiç yanılmadığım testler var merak edenler deneyebilir :) biraz kocakarı yöntemi ama hiç şaşmadı :) :3: ilki eşiniz veya bir başkası iki ayrı sandalyeden birine bıçak diğerine makas koyup üzerini kapatsın sonra sizi çağırıp birinin üzerine oturmanızı istesin. tabi siz hangisinde ne olduğunu bilmeyeceksiniz. birine oturun sonra kalkıp bakın. bıçağa oturduysanız erkek makasa oturmuşsanız kız :34: diğeride yine biri sizin haberiniz olmadan arkanızdan kafanıza bir tutam tuz atsın sonra karşınıza geçip beklesin. önce burnunuzu ellerseniz erkek ağzınızı ellerseniz kız :) belki saçma gelebilir ama buda çok etkili. illaki biyerini elliyor hamişler ben 9 kişide falan denedşm hiç şaşmadı. ablamında çok denemişliği var :) tavsiye ederim :16:

alemsinn canım yaaaaa ama ben de yapıcam bakalım kız mı erkek mi :54::54:

Son düzenleme:
puffy gurbetgüzeli ve beren çok teşekkür ederim bi insanın sıkıntısını paylaşmak negüzel rabbimde size sıkıntı vermesin inş.bakarsınız bende bu topikte devam ederim inş

kızlar bide bu arada biz henüz ailelere söylemedik. nasıl söylesek acaba? biraz süpriz olduda bize o yüzden hemen veremedik haberi. siz nasıl söylediniz?

eşim de ben de ailelerimize söylemedik çok istiyorum ama bi şey olursa daha çok üzülür annem de babam da o yü<den bekleyeyim diyorum kalp atışını duyayım içim rahatlasın ondan sonra yavaş yavaş herkese hamiş olduğumu söylicem söyleyen var mı kızlar içimizde nasıl söylediniz bi fikir verebilir misiniz :16::16::54::54:

eşim de ben de ailelerimize söylemedik çok istiyorum ama bi şey olursa daha çok üzülür annem de babam da o yü<den bekleyeyim diyorum kalp atışını duyayım içim rahatlasın ondan sonra yavaş yavaş herkese hamiş olduğumu söylicem söyleyen var mı kızlar içimizde nasıl söylediniz bi fikir verebilir misiniz :16::16::54::54:

valla canım daha doktor arayıp haberi verir vermez benim eşim aileye haber vermeye başladı ve ondan sonraki 2 saat telefonlarımız hiç susmadı e bizim 10 yılda olunca herkes en az benim kadar sevindi aynı akşamda benim miniğimin amcaları çiçekleriyle geldiler hayırlı olsuna nasıl mutlu oldum anlatamam.bence biran önce söyleyin bu mutluluğu yaşamak hepimizin hakkı

Ya bide arkadaşlarbenim rahim ters gerçi bunun bir problem oluşturmuyacağını söyledi doktor ve ayrıca kist varmış birde bu da hamilelikle alakalıymış bir problem yok dedi ama enteresan geldi bana

ilk defa duydun rahim nasıl ters olur ki burda komşular beni bir kadına götürmek istemişlerdi benim rahim dönm
ş o yüzden bebek olmuyormuş öyle dediler ama ben gitmedim korktum acaba öyle bi şey mi dicem de anlamadım doktor daha iyi bbilir tabiki

arkadaşlar kötüyüm ya.çok az artıyor değerlerim 2gün önce1400 olması lazımken 732 çıktı hadi neyse bugün 1500 olması lazımken 1049 çıktı.doktor çok şaşırdı buişte ciddi bi anormallik var dedi.6haftalık gebe anca 1000 oldu ve 2katı artmıyor diyerek bana doopler çektirmemi söyledi çektirdim 6mm lik küçük bişey var ama içinde görülmüyor dedi.beklemekten başka yapacak bişey yok dedi velhasıl eve geldimki kahverengi(adette önce yoğun kahverengi akıntı olur ya)akıntı olmuş korkuyla doktoru aradım zaten bi anormallik vardı büyük ihtimal vücut atıyor heralde dedi.şimdiye kadar hep ümitliydim ama şuan kötüyüm.rabbimin takdirine ufacık bi muhalefet olmaz asla ama insanlığımın gereği gözdende yaş geliyor.ama ben hala ümitliyim belkide düşük değildir.yarab senden ne gelecekse gelsin senki rahmetinlede kahrınlada güzelsin diyerek kendimi teselli ediyorum dua edin neolur.

Canim Allah yar ve yardimcin olsun inşallah . Üzüntünü hissedebiliyorum okurken dua etmeye başladım, keske elimden bişey gelse ama malesef sadece duacedebilirim. Rabbim den umudunu kesme canim. Allah büyük gün doğmadan neler doğar

Kizlar oncelikle o kadar guzel bir duygu ki ,ilk defa icimde gercekten bir can taşıdığımı anladım , Allah sizede nasip etsin , Allahıma şükürler olsun binlerce kere ......
Bizim mınısin pit pit pit pit atislarini duyduk , atış hızı cok iyiymis , atış hızının ölçüsü saglikli olup olmadıgı bilgisini veriyormuş bize , benimki 144 doktor süper dedi ( 100 un uzerinde olmasi saglikli oldugunu gösteriyormuş )
Bugun tam 6. Haftayı doldurdum , disaridan yani karindan ultrason yapildi , kese cok buyumus ama artik keseyi ölçmedi cunku bizimki minis gozukuyor ultrasonda tam 6 mm olmus ( bebegin kendisinin su anki haline yolk +sac deniliyor )
Darisi hepinizin basina :16:

Gözünüz aydin olsun saglikla kucaginiza alin inşallah. Bizde yarin gidiyoruz teyzesi kuzumu gorebilcekmiyiz bakalim darısı bize olsun inşallah

kızlar cumertesi keseciğimizi gördük.
haftaya kalp atışı için gideceğiz. daha çok küçük duyamayız dedi doktor.
benimde rahimde ayrıca 5 cm kistim var. yumurtlama ilacımı kullandın dedi doktor ama kullanmadım bişey
döllenmeden dolayı olurmuş. kaybolucak dedi.

Hadi gözün Aydın haftayada kalbinin pıt ppıt atışınıda duyacaksın oh ohhh keyfine diyecek yok

Hafta-Hafta-gebelik3.jpg

Çok çok güzelmiş bu arada gurbet güzeli benide eklersen çok sevinirim listeye sat 6 Şubat muhtemel doğum tarihi 13 Kasım 1. Hamileliğim :))

Kizlar oncelikle o kadar guzel bir duygu ki ,ilk defa icimde gercekten bir can taşıdığımı anladım , Allah sizede nasip etsin , Allahıma şükürler olsun binlerce kere ......
Bizim mınısin pit pit pit pit atislarini duyduk , atış hızı cok iyiymis , atış hızının ölçüsü saglikli olup olmadıgı bilgisini veriyormuş bize , benimki 144 doktor süper dedi ( 100 un uzerinde olmasi saglikli oldugunu gösteriyormuş )
Bugun tam 6. Haftayı doldurdum , disaridan yani karindan ultrason yapildi , kese cok buyumus ama artik keseyi ölçmedi cunku bizimki minis gozukuyor ultrasonda tam 6 mm olmus ( bebegin kendisinin su anki haline yolk +sac deniliyor )

Tatlım çok güzel haberler verdin bize maaşallah Fasülyeni görmek müthiş hissettirmiştir bende istiyorum biran önce o günler gelsin

valla canım daha doktor arayıp haberi verir vermez benim eşim aileye haber vermeye başladı ve ondan sonraki 2 saat telefonlarımız hiç susmadı e bizim 10 yılda olunca herkes en az benim kadar sevindi aynı akşamda benim miniğimin amcaları çiçekleriyle geldiler hayırlı olsuna nasıl mutlu oldum anlatamam.bence biran önce söyleyin bu mutluluğu yaşamak hepimizin hakkı

berencimm benim kocişi inan zor tutuyorumm koşup annesine söyleyecek ama ben kendi anneme bile söylemedim daha çünkü riskli bi hamişliğim var halaa benden leke geliyo leke de normal dedi doktor ama biraz da önce kendi içim rahatlasın istiyorum sonra allah korusun bi aksilik olursa daha çok üzülürler şimdilik bebişimi benle aşkım seviyoo :17: :17::17: :17: ama eğer yanlış yapıyorsam farklı fikri olan varsa söylesin belki de ben yanlışım :54::54::54:

Arkadaşlar bebeğimin küt küt kalbinin atışını duydum bugun çok mutlu oldum.3mm olmuş karından baktı doktor daha küçük ama duyduk.düzensizmiş bıraz kalp atışları ama o da küçük olduğundan dolayı ara ara duyamıyormuşuz büyük ihtimal 6 haftalıkmış kesşn ölçümü haftaya yapıcak doktor bu arada vitaminlerı kesti doktorbi folik asit kıllan dedi onun dışındakiler mide bulantısını artırırmış darısı herkezin başına
Gözün aydın canım inşallah bana da duymak nasip olur
peki kesenin içinde bebeği görebildi mi 5+2 de?
Doktorum bebek va yada yok diye birşey demedi sadece gelişiminin iyi olduğunu söyledi

Süper ya allahım bana da bu mucizeyi tatdır of ya nasıl geçecek bu 2 hafta

alemsinn canım yaaaaa ama ben de yapıcam bakalım kız mı erkek mi :54::54:

eşim bana yaptı. bıçağa oturdum bizim sülalemizdede benden sonra kız yok 15 tane erkek. son kız benim hatta toplamda 3 kızız. saltanatımı kendim bozcam diyordum ama bıçağa oturmadan önce erkek hissediyordum artı çin takvindede erkek gözüküyor. hayırlı evlat olsun cinsiyeti hiç önemli değil :16:

Son düzenleme:

pufffccimmmm çok sevindim allah hepimize nasip etsin senin bebiş hızlı çıktıı :54::54::54:

canım kıyamam zordur biliyorum ama içini ferah tut hayırlısını dile. inşallah öyle birşey yoktur geçen hafta benimde hafif bir kanamam oldu. tutunma kanamasıdır dediler. çok takılma başka bi doktora git. bakalım o ne dicek. güsel haberlerini beklioruz :16:

selam arkadaşlar öncelikle hamile olanlara bebişleriniz sağlıklı sıhhatli hayırlı vaktinde doğarlar inşallah diyorum.benimde 8. deneme bu ay çatlatma iğneside vuruldum inşallah dilerim Allahtan bende kasım annesi olmayı çok istiyorumm kasımda evlenmiştik 3.yılımızı bebeğimizle kutlayalım istiyorum.hastalığıma 5 gün var.hamileliğin ilk zamanları kasık ağrısınız oldumu diye soracaktım? benim özellikle sabahları kasıklarım ağrıyıp geçiyorda merak ediyorum.

cok sevındııımmm :) darısı basımızaaaa. . . Benım daha on gun var kalp atısı duymamaaaa... Cok heyecanlandııımmm. . . .:) bende bugun yemek vs ıcın ayaklandım bıraz, bel agrım var yattım kalkamadımm. . . . Insaallah bebegıme zarar vermemısımdır yaaa. . :(

ilk defa duydun rahim nasıl ters olur ki burda komşular beni bir kadına götürmek istemişlerdi benim rahim dönm
ş o yüzden bebek olmuyormuş öyle dediler ama ben gitmedim korktum acaba öyle bi şey mi dicem de anlamadım doktor daha iyi bbilir tabiki

Doğuştan gelen bir durmmuş normalde %70-80herkezin öne doğru olurmuş rahim benimki arkaya bakıyor ama bazen doğumdan sonra düzelebiliyormuş bu arada hiçbir soruna sebep olmuyormuş ben zor da hamile kalmadım çünkü

Back
X