Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin hoşgeldin aramızamrb arkadaslar benıde aranıza alırmısınız daha dun öğrendım hamıle oldugumu kasımda allah nasıp ederse dogum![]()
günaydınlaaaarrrrrrrr hanımlar :)
yavrucagımla guzel bı gune uyandııkkk. . . . hayırlı mutlu bol huzurlu bi gun olsun ınsaallaaaahhh. . . :)
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin hoşgeldin aramıza
cok teşekkur ederım canım hoşbuldum amin inş. saglıkla kucagımıza alırız evlatlarımızı![]()
Günaydın hanımlar bu gece kabusdu benim için sağ kasığıma iğneler batırdılar sanki bir yandan da gaz sıkıştı fazla uzun sürmedi sancılarım ama ya yavruma birşey olduysa diye korkudan wc gidemedim dua ederken uyuyakalmışım sabah tualete gittiğimde allahıma şükür hiçbirşey yok ağrım sızmda yok çok korktum ama( rabbim hepimizin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin
çok üzüldüm canım arada banada agrım oluyo insan korkuyo bışey olacak dıye amın canım ya inş. saglıklı alırız kucaklarımıza bu arada benım degerım 531,40 cıktı canım sence nasıl
Kizlar oncelikle o kadar guzel bir duygu ki ,ilk defa icimde gercekten bir can taşıdığımı anladım , Allah sizede nasip etsin , Allahıma şükürler olsun binlerce kere ......
Bizim mınısin pit pit pit pit atislarini duyduk , atış hızı cok iyiymis , atış hızının ölçüsü saglikli olup olmadıgı bilgisini veriyormuş bize , benimki 144 doktor süper dedi ( 100 un uzerinde olmasi saglikli oldugunu gösteriyormuş )
Bugun tam 6. Haftayı doldurdum , disaridan yani karindan ultrason yapildi , kese cok buyumus ama artik keseyi ölçmedi cunku bizimki minis gozukuyor ultrasonda tam 6 mm olmus ( bebegin kendisinin su anki haline yolk +sac deniliyor )
Darisi hepinizin basina![]()
arkadaşlar kötüyüm ya.çok az artıyor değerlerim 2gün önce1400 olması lazımken 732 çıktı hadi neyse bugün 1500 olması lazımken 1049 çıktı.doktor çok şaşırdı buişte ciddi bi anormallik var dedi.6haftalık gebe anca 1000 oldu ve 2katı artmıyor diyerek bana doopler çektirmemi söyledi çektirdim 6mm lik küçük bişey var ama içinde görülmüyor dedi.beklemekten başka yapacak bişey yok dedi velhasıl eve geldimki kahverengi(adette önce yoğun kahverengi akıntı olur ya)akıntı olmuş korkuyla doktoru aradım zaten bi anormallik vardı büyük ihtimal vücut atıyor heralde dedi.şimdiye kadar hep ümitliydim ama şuan kötüyüm.rabbimin takdirine ufacık bi muhalefet olmaz asla ama insanlığımın gereği gözdende yaş geliyor.ama ben hala ümitliyim belkide düşük değildir.yarab senden ne gelecekse gelsin senki rahmetinlede kahrınlada güzelsin diyerek kendimi teselli ediyorum dua edin neolur.
Günaydın tatlım sana ve bebişine :)günaydınlaaaarrrrrrrr hanımlar :)
yavrucagımla guzel bı gune uyandııkkk. . . . hayırlı mutlu bol huzurlu bi gun olsun ınsaallaaaahhh. . . :)
KIZLAR BUARADA BEN 6 HAFTADAYIM NIE KALP ATISI DUYAMADIK YA KESEYI ZOR GORDUK
OYSAKI DEGERIM 3 KATINA KATLAMISTI persembe gıdıcemmmmmm ınsallah keseyı gobekten gorur![]()