2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Selam arkadaşlar Ben OmrumunSahibi nikimi değiştirdim.Çünkü şu anda büyük bir mucize yaşıyorum.Bu gün kan sonucumu aldım 6 gün önce 101 idi şimdi 1428 olmuş meleğim büyüyor sağlıklı çok şükür baştan beni boş gebelik diye korkutmuştular ama çok şükür sağlıklı yükseldi. Yarın doktorum yokmuş perşembeye kaldı bizim iş çok heyecanlıyım inş. herşey yolundadır

RABBIME NE KADAR SUKR ETSEM AZDIR....
Bebsimizin kesesini gördük 5 haftalik dedi dr zaten gec dollenme
Sata gore 7 haftalik olmasi lazimdi
Fakat gec dollenmeden dolayi 5 haftalik
iiki hafta sonra yine gidicem insAllah Allahim hepimizi sevindirsin insAllah

Maşallah canım çok sevindim inş. Sağlıkla kucağına alırsın

kizlar selam bulantilari baslayan var mi? Benim henuz haftam kesin deil ama snr 6 hafta 2gunluk ve gecen haftadan beri istahsizlik yasiyorum bu hafta da kuru ogurmeler. bunun sonrasi kusma mi? nolurrrrr olmasinnnnnn

Merhaba Kızlar,
Ben de sizlerdenim ve inşallah da kalırım çünkü durumum biraz karışık.
Geçen sene Haziran başında 6,5-7 haftalıkken düşük yaptığımdan zaten endişeli bir insanım.
1 hafta süren kanama sonucu kaybetmiştim.
Psikopata bağlamış durumdayım. acaba kanamam oldu mu diye korka korka tuvalete gidiyorum.
hic mide bulantım yok ama feci bir sekilde gazım var ve gögüslerimin üstüne yatamıyorum o kadar acıyorlar.
Son adet tarihim 25 Ocak.
Geçen hafta Salı ilk kontrole gittiğimde sadece 3mmlik bir kese gözüktü. 5 hafta 4 günlük olmam gerekirken çok çok daha küçüktü.
Bugün tekrar gittim. Kese büyümüş 9mm ye yaklaşmış ve içindeki yolk kesesi de gözüküyor ama adet tarihime göre 6 hafta 4 günlük olmam gerekirken 5 haftalık bile değilim. Arada ciddi bir fark var.
Doktor gerekli görmediği halde ben kendi kendime beta hcg de yaptırmıştım. Geçen perşembe 1711ken dün yaptırdığım testte 4705 çıktı.
Doktora söyledigimde hamilesin tabi beta hcg öyle olması normal dedi pek sallamadı kısacası.
Progesteronum cok düsük cıkmıstı 13.7. Kendi kendime gecen sefer düsük zamanında verdiklerinden artan progestan hap vardı 200lük günde 2 tane ondan iciyorum. Persembeden pazartesiye 13.7den 30a cıktı.

bir daha 2 hafta sonra gel ki iyice büyüsün kalp atısını filan da görebiliriz dedi.
Rahat konustu ama ben cok endişeleniyorum elimde olmadan. bu 1 hafta gecmek bilmemisti. 2hafta nasıl gecicek bilmiyorum. Dayanamayacaksan daha erken gel dedi o zaman yarın gelirim diyorum doktora. elimde olsa deli gibi eve alcam bir alet her gün bakıcam ki fazlası iyi degil biliyorum.
Burda biraz fazla bakılıyor. Simdiden 2. ultrasonuma girdim.

Bu arada İstanbulda oturup doktor tavsiye edebilecek varsa tavsiyelere acıgım. Gittigim doktor perinatoloji uzmanı bir profesor. Egitimi vs cok iyi ama ben cok daha sıcakkanlı beni endiselerimden sıyaracak bir doktor istiyorum. AnAdolu yakasında oturuyorum ama doktor iyi olsun fizana bile giderim sorun degil.

Umarım hepimiz saglıkla Kasımda bebeklerimizi kucagımıza alırız.
Dualarınız eksik olmasın...

Son düzenleme:
kizlar selam bulantilari baslayan var mi? Benim henuz haftam kesin deil ama snr 6 hafta 2gunluk ve gecen haftadan beri istahsizlik yasiyorum bu hafta da kuru ogurmeler. bunun sonrasi kusma mi? nolurrrrr olmasinnnnnn

Selam bende bir haftadır neredeyse aynı durumdayım istifra etsem rahatlıycam belkide ama iştahsızlık ve ara ara bulantı beni bitirdi bu saat oldu hala canım bişey istemiyor

Kızlar herkese selammm:16:

yarın ilk muayeneye gideceğim çok heyecanlıyım :52:
Kuzularımız Allaha emanet sağ salim çıksınlar karşımıza inşallah...
doktora özellikle sorulması gereken bir şey var mı?tecrübeli gebelerden öneri bekliyorum..

canım sen de buradasın kasım annesi olacakmışsın,ne dalgınlıksa yeni fark ettim...

insalllah tatlimmmm, hayirlisiyla gelsinlerde hangi ay gelirlerse gelsinler:))))

Selam bende bir haftadır neredeyse aynı durumdayım istifra etsem rahatlıycam belkide ama iştahsızlık ve ara ara bulantı beni bitirdi bu saat oldu hala canım bişey istemiyor

Aynen ama ac kaldikca daha cok bulaniyor ara ara at agzina bisey yani ufacik da olsa ben ole yapiorum. bunun sonu kusmali gunler mi dersin cok korkuyorummmmmm

Merhabalar hamişler.Bugün kan testi yaptırdum.HCG 1000 den büyük çıktı.Çok mutluyum Allah her isteyene bu duyguyu tattırsın Bu değerle ultrasyonda kese görünebilirmi acaba.

HCG değerlerimin artışı normalmidir ?

1 Mart ----HCG 24
4 Mart ......HCG 88
Bugün -----HCG 1000den büyük olarak gösterilmiş.

canım bende öyleydim bulanmıcak diye sevinirken seninki gibi başladı şimdi hiç bir şey yiyemiyorum açken bulanıyor yiyincede çıkartıyorum bide başımı ağrıtıyor bulantı :( 3 ay dolunca geçer diyorlar. ama hamilelik boyunca devam edenlerde varmış. ben sabah uyanır uyanmaz beyaz leblebi yiyorum öyle kalıkıyorum yataktan. çok hızlı kalkınca acayip oluyorum hem başım dönüyor hem midem kötü oluyor :(

Merhabalar hamişler.Bugün kan testi yaptırdum.HCG 1000 den büyük çıktı.Çok mutluyum Allah her isteyene bu duyguyu tattırsın Bu değerle ultrasyonda kese görünebilirmi acaba.

HCG değerlerimin artışı normalmidir ?

1 Mart ----HCG 24
4 Mart ......HCG 88
Bugün -----HCG 1000den büyük olarak gösterilmiş.

nasil yani ben anlamadim? kac haftalik hamilesin?

yedikten sonrada değişen birşey olmuyor :( kendime deilde bebek beslenemiyor diye endişeleniyorum. yediğimi geri çıkartıyorum. açkende bulanıyor. kötü birşey :14: umarım 3 ay dolduktan sonra geçer. benim b hcg çok hızlı yükselmişti sat a göre 4 haftalıkken 2053 gibi bişeydi. bulantıyıda o yapıyormuş sanırım :( birde elevit kullanıyorum onunda bulantı yapabileceği söyleniyor. perşembe gidicem asıl doktoruma. sizlede paylaşırım önerileri

Aynen ama ac kaldikca daha cok bulaniyor ara ara at agzina bisey yani ufacik da olsa ben ole yapiorum. bunun sonu kusmali gunler mi dersin cok korkuyorummmmmm

evet aç kalıncada bulanıyo alışıcaz daha çok yeni ben razıyım yeterki bebeğim s<ağlıkla gelsin 1 yıldır bu anı bekliyorum çok şükür rabbim yüzümüzü güldürdü

canım bende öyleydim bulanmıcak diye sevinirken seninki gibi başladı şimdi hiç bir şey yiyemiyorum açken bulanıyor yiyincede çıkartıyorum bide başımı ağrıtıyor bulantı :( 3 ay dolunca geçer diyorlar. ama hamilelik boyunca devam edenlerde varmış. ben sabah uyanır uyanmaz beyaz leblebi yiyorum öyle kalıkıyorum yataktan. çok hızlı kalkınca acayip oluyorum hem başım dönüyor hem midem kötü oluyor :(

6 haftalik misin canim erken olmus senin de. Allah hepimize sabir versin insallah atlatiriz die tesellii buluom bakalim.. benim 6 hafta 2 gun ben 7. hafta icinde oluyorum galiba

evet aç kalıncada bulanıyo alışıcaz daha çok yeni ben razıyım yeterki bebeğim s<ağlıkla gelsin 1 yıldır bu anı bekliyorum çok şükür rabbim yüzümüzü güldürdü

ole dogru diosun da kusma isi oldum olasi korkutur beni, halsizlik fln nasil olcak ins 12 hafta diorlar gecer..

6 haftalik misin canim erken olmus senin de. Allah hepimize sabir versin insallah atlatiriz die tesellii buluom bakalim.. benim 6 hafta 2 gun ben 7. hafta icinde oluyorum galiba

son adet tarihime göre 5 hafta 2 günlük canım. ama henüz doktora gitmediğim için tam bilemiyorum. burda okuduklarıma göre geç ve erken olabiliyormuş. son adet tarihime göre tam 4 haftalıkken b hcg 2053 gibi bi değer çıkmıştı. tam olarak neye tekabül ediyor bilmiyorum. testi doktora gösteremedik bile gece aldık sonucunu doktor 25 ten büyükse hamilesindir hemen elevit al ve her gün kullan demişti. asıl gitmek istediğim doktorda çok yoğun anca 14 marta alabildim randevuyu bakalım kesin ve net o söylicek sanırım. böyle devam etmez umarım allah yardımcımız olsun anne olmak gerçekten zormuş :)

Son düzenleme:
canım bulantı mı var sizde ama benden yok ne bulantı ne bi şey ne aşerme :18::18::18: yaa ben nasıl hamişimm :53::53::53:

benim son adet günüm 13 şubat.normal de bugün yarın adet olmam lazım.burada ki yorumlara göre 5 gün önce gidip kan testi yaptırdım negatif çıktı bende de belirtiler var kasık ağrısı gibi.yarın oğlum için sağlık ocağına gidicem acaba gitmişken yaptırsam mı bi da karar vermedim

epack seninlede ayniyiz 6+3 hdeyim bende midem eksiyor hep tuzlu kraker yiyorum bende kalp atisini duydun mu

canim ben ydisindayim burda 10-12 haftalik olmadan ultrason olmuyor. Oyuzden daha hic bir sey bilmiyorum bekliyorum gunumun gelmesni. Benimki biraz farkli SAT 12 Ocak fakat yumurtlamam 10 Subat (30. gunde ldu ilac kullanmistim oncesinde de normali 31 gun adet donemim) Ovulasyona gore hesapliyorum simdilik ben oyuzden dedim ovulasyon geceli 4 hafta 2 gun oldu yani ozetle..

Back
X