2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Ayet-el Kürsi
kızlar bende 1 er Ayet-el Kürsi okudum.
Mia4 için ayrı, flz86 için ayrı okudum. başka varmıydı kaçırmış olabilirim. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
Bende ablam için dua toplamak istiyorum. inşallah Rabbim ablamada ve bebeği olmayan tüm hanımlarımıza sağlıklı bebek nasip eder..
Aşılama denedi olmadı, şuan yine tedavi görüyor

Ablam için de hayırlı dualarınızı bekliyorum, inşallah oda aramıza katılır..

allah kabul etsin, çok teşekkürler.
bu arada ben halen dr randevusu almadım kızlar. düzgün bir dr. bulamadım henüz. Sapancadayım ya izmit yada adapazarında doğum yapan arkadaşlarımla görüşüp randevu alıcam. henüz benimde kese gözükmedi, ama şuan gözüküyo olması gerek 6hafta +3 gün oldum. İnşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi koklamak nasip olur hepimize.
okudum cnm insAllah hemencik olur ablaninda bebegi

Selam arkadaslar hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum. Bende Kasım annesi olacağım inşallah. Sat 4 Şubat. Doğum 11 Kasım. İkinci çocuğum olacak hayırlısında. Daha önce 2 düşük yaşadım. Pıhtılaşma sorunum çıktı. Hergün iğne oluyorum. Ama bemişler için herşeyde değer.

ekliycem cnm igeneni aksatma insAllah saglicakla kucagina al guzelim

Ayet-el Kürsi
kızlar bende 1 er Ayet-el Kürsi okudum.
Mia4 için ayrı, flz86 için ayrı okudum. başka varmıydı kaçırmış olabilirim. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
Bende ablam için dua toplamak istiyorum. inşallah Rabbim ablamada ve bebeği olmayan tüm hanımlarımıza sağlıklı bebek nasip eder..
Aşılama denedi olmadı, şuan yine tedavi görüyor

Ablam için de hayırlı dualarınızı bekliyorum, inşallah oda aramıza katılır..

canm bende senin ablan için dua ettim. İnşallah ablalarımız da bebişlerine kavuşur.

İnşallah nasip olur çok teşekkürler.
Benim böyle dua toplamak hiç aklıma gelmezdi mia ve flz arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum inşallah tutar. İnşallah onlarda dualarımızın hayrını görür.
bende toplu tablomuzdan işaretleyeceğim okudum diyen arkadaşlarımızı, bu yüzden okudum diye belirtirseniz çok memnun olurum :49:

bu arada tablomuza yaşlarımızı ve bulunduğumuz şehirleride eklesek daha hoş olur diye düşündüm ne dersiniz

ablan için okudum canım 1 ayetel kürsi Allah kabul eder inşallah

sıze bır sorum var.yemek yemekle aranız nasıl.ben 2 saatte bır yemezsem cok kotu oluyorum.butun gucum bıtıyor.sızde nasıl durumlar

Bende senin gibiyim canım bir anda açıkıyorum o anda yemezsem halsizleşiyorum yediğim çok birşey değil ama o anda birşey yemeliyim kilolu gebe kaldım o yüzden kriz anlarında ceviz fındık gibi şeylerle geçiştiriyorum:)))

arkadaslar kac kiloyla hamile kaldiniz. benim biraz fazlam var :))
167 boyum 70 kiloyla hamile kaldim. dikkat etmek lazim degil mi tabi once su lekelenme olayimi bitireyimm sonra ona da dikkat ederim :)

Ben hala ananasa devam ediyorum , hem kabizliga da iyi geliyor , ben crinone jeli sadece sabah kullaniyordum iki hafta once hafif lekelenmem oldu gunde 2 ye çıkardı doktorum , sabah aksam kullaniyorum :)))
bugun aldım ananası sımdı bende yıyecegım zaten cok severım ohhhhhhhhhh :1:
aynen canımm bende suan ole yapıyorum sabah aksam.

Benimde dün ve bugun de kahverengi akıntı geldi panıkleme hamilelikte olabilecekndurumlardan içini ferah tut

ayy canım saol valla ben zor bulnca ıste panıkledım baya bırr neyse hayırlısı 3 4 kısınınde gelmıs demek normalmıs

arkadaslar kac kiloyla hamile kaldiniz. benim biraz fazlam var :))
167 boyum 70 kiloyla hamile kaldim. dikkat etmek lazim degil mi tabi once su lekelenme olayimi bitireyimm sonra ona da dikkat ederim :)

1.68 boyumm kılomda 62 58 dim tedavıler bana kılo aldırdı hep hormon ılacları falan ooff off neyse bebısım saglıkla gelsındeee razıyımm
ben dıkkat edıyorumm valla
saglıklı beslenıyorum ama ekmegı cok yemıyorum anca kahvaltıda

kızlar ben bıde balık yıyorum ya her hafta nerdeyse cınekop bazılarınız yemeyın demıs 3 ay ama doktor sakıncA GORMEdii balık hapı vs ıcmıyorum suan
zaten balıgı hıc sevmem ama eşimin zoruyla yıyorm 3 tanecık :1:

1.68 boyumm kılomda 62 58 dim tedavıler bana kılo aldırdı hep hormon ılacları falan ooff off neyse bebısım saglıkla gelsındeee razıyımm
ben dıkkat edıyorumm valla
saglıklı beslenıyorum ama ekmegı cok yemıyorum anca kahvaltıda

kızlar ben bıde balık yıyorum ya her hafta nerdeyse cınekop bazılarınız yemeyın demıs 3 ay ama doktor sakıncA GORMEdii balık hapı vs ıcmıyorum suan
zaten balıgı hıc sevmem ama eşimin zoruyla yıyorm 3 tanecık :1:

ben de balik hic sevmiyorum :) esime soyledim ananasim geliyor benim de :)))

bende ananasın ıyı geldıgını okumustum esım getırdı hemen dılımletıp ohhhhh ıstahımı actı :)bagirsaklarda gumbur gumbur calisiyor

Ananascılar sizi :)))) kabızlık dışında başka birşeye faydası var mı peki bu arada benim doktorumda balık yiyebilirsin dedi

kizlar doktor keseyi rahat gordu ama yolk(sac) kesesinden hic bahsetmedi gorunmemis olabilir mi anlamadim :(ultrasyon ciktisinda da sadece siyah bi kese var icinde birsey gorunmuyor

ben de balik hic sevmiyorum :) esime soyledim ananasim geliyor benim de :)))
aynen ıgrenıyorum balıktan hıc sevmem kucuklugumden berı annem cok hapını ıcırmıs ondan berı tıksınıyorum ama bebısım ıcın mecbur yıyorum:5:

bende ananasın ıyı geldıgını okumustum esım getırdı hemen dılımletıp ohhhhh ıstahımı actı :)bagirsaklarda gumbur gumbur calisiyor
ohhhhhhhhhh sefan olsunn canımmm
ananascılar sizi :)))) kabızlık dışında başka birşeye faydası var mı peki bu arada benim doktorumda balık yiyebilirsin dedi
:)) bebeısın tutunmasına faydası varmıs kabakcekırdegı bıde
bende yıyom valla balık bugun ıgrenc ama mecbur

sizede bebis yokmus gibi geliyor mu midem disinda hicbir belirtim yok sanki:44:

canımm ınan bendede ole
karın guruldaması devamlı oluyor buda bebısımızın olduguna ısaretmıs
9 Ay 10 gun dıye bır kıtap var 554 sayfa onu okuyorum
6 haftamdayım mıgdem bulanmıyorr hıc :1:

Son düzenleme:
Bana da öyle geliyor keseyi gördüm ama hep hamile kalınca farklı olursun derler bende o faklılık yok :))))

burcu senin gebelik haftan 7.hafta görünüyor neden 2 hafta bekliyiceksin bebeği görmeyi ben 2 hafta sonra 7 haftalık olucam ozman görürüz dedi doktor.

kızlar selam benim bugün sürekli ama ara ara kasık batmalarım oluyor bu normalmi sizce çok korkuyorum,bende şimdilik bulantı yok..

kizlar doktor keseyi rahat gordu ama yolk(sac) kesesinden hic bahsetmedi gorunmemis olabilir mi anlamadim :(ultrasyon ciktisinda da sadece siyah bi kese var icinde birsey gorunmuyor

cnm kacıncı haftadasın? Ben tam 6 haftaya grdm gozukmedı yolk kesesi kese var ama :))

bir bilgi buldum: Gebelik kesesinin çapı günde ortalama 1 milimetre büyür. Gebelik kesesinin çapına 30 rakamı eklenip 7'ye bölünerek yaklaşık gebelik haftası hesaplanabilir. Bu hesaplama 8. gebelik haftasına kadar oldukça doğru sonuçlar verirken daha ileri haftalarda hatalı sonuçlar verme olasılığı artar.

Back
X