gözün aydın inşallah sağ salim kucağına alırsın alırız hem sesin dışarıya verilmesi bebek için iyi olmadığını okumuştum
ınsallah allah kucagımıza almayı nasıp etsın hayırlısıyla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydın inşallah sağ salim kucağına alırsın alırız hem sesin dışarıya verilmesi bebek için iyi olmadığını okumuştum
kızlar benim acaip bulantım var hiç bir şey yiyemiyorum ona rağmende karnım acayip şiş. normalde 58 kiloydum evlendikten sonra 68 e çıktımonu vermek için sıkı bi diyet yaparken öğrendim hamile olduğumu. acaba ondan mı etkilendide şimdi birşey yiyemiyorum. en çok sevdiğim şeyler bile midemi bulandırıyor. ne yersem çıkartıyorum. su içemiyorum o kadar kötüyümki anlatamam
![]()
![]()
ben de biraz kiloluyum şimdi tam kaçım bilmiyorm ama en son tartıldığımda 75 falandım :))
ah canım sen de ne var,ben 85 kiloyum.ilk çocuğumdan aldığım kiloları veremedim tiroid ahstası oldum.şimdi geçti ama mide büyüdü artık ne yapsam zayıflayamıyorum.tek umudum,bu hamileliğimde 9 ay boyunca mide bulantısı çekmek,böyle olunca kilo alınmıyormuş.
kızlar 49 kıloyla hamıle kaldım cok mu zayıf kalmısım![]()
Kızlarr daha 3 ay olmadı evleneli ve 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim bebişimin kalp atışlarını gördüm.. E tabi daha şoku atlatamadım :) Yardımınıza ihtiyacım var...Daha yolun başındayız nası geçicek bu 8 ay..
:)
ben de biraz kiloluyum şimdi tam kaçım bilmiyorm ama en son tartıldığımda 75 falandım :))
ah canım sen de ne var,ben 85 kiloyum.ilk çocuğumdan aldığım kiloları veremedim tiroid ahstası oldum.şimdi geçti ama mide büyüdü artık ne yapsam zayıflayamıyorum.tek umudum,bu hamileliğimde 9 ay boyunca mide bulantısı çekmek,böyle olunca kilo alınmıyormuş.
Heyt be 74 kiloda bnm ilk dusumden one 65 dim sinir stres derken 74 oluvermisim olsan saglik olsun verilir geriye saglikli kavusalim bebelerede geri sorun degil bnce teferruat![]()
Ben 45 kiloyla hamile kaldım bence daha güzel ister istemez zaten kilo alınacağı için hatta ben kilo almaktan korkıyorum maksimum 8-9 kiloyla hamileliği bitirmek istiyorum daha şimdiden tatlı isteyince yemiyorum
kızlar benim acaip bulantım var hiç bir şey yiyemiyorum ona rağmende karnım acayip şiş. normalde 58 kiloydum evlendikten sonra 68 e çıktımonu vermek için sıkı bi diyet yaparken öğrendim hamile olduğumu. acaba ondan mı etkilendide şimdi birşey yiyemiyorum. en çok sevdiğim şeyler bile midemi bulandırıyor. ne yersem çıkartıyorum. su içemiyorum o kadar kötüyümki anlatamam
![]()
![]()
kızlar 49 kıloyla hamıle kaldım cok mu zayıf kalmısım![]()
Canım bende 46 kiloyken hamile kaldım boyumda 1.63 aynı şeyi ben de düşünüyorum.. benim için tek sorun yemek yemek zorunda olmak.. eskiden de canım bi şey istemezdi şimdi de hiç istemiyo..
kızlarrr karnınızda bebegınızın nerde oldugunu hıssedıyormmusun hafıf bı şişlık gıbı bışey![]()
ben hissediorum canim solumda :)))ya sen?
bende hıssedıyorum canım bazen solda oluyo bazende sagda gezıyomu kı benı bebışim ya![]()
haha guldurdun canim beni ya...
benim soluma agri vurur zaten..o yuzden birde birazcik orada siskinlik var..
dr ult. bakarken zaten kesecigimizi orada gormustu tutmasindan anlamistim:)))
ayy 5 gun ya cabuk gecsee sali gunu yavrumu gorucem insallah ve pitpitlarini duyucam allahimin izni ile...![]()