2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Çok güzelmiş bayıldım :) ya bizde kız istiyoruz siz gibi ama Çin takvimine baktım erkek diyo birde çoğu kişi erkek olacak içimize öyle doğdu diyorlar :( sağlıklı olsunda önemli olan o. Ama ne bilim kız olsa elbiseler taçlar tokalar alsam aynı renk kokoş giyinsek :))

Saglikli olsunda onemli olan o , ama ne bileyim bizde senin gibiyiz kiz bir baska geliyor daha neşeli aileye düşkün falan , oyle pembis pembis giydirmek cok hos, esim ozellikle kiz bebeklere bayılıyor ikide bir bana bu oğlanlar bize bakmaz bir kiz olsa iyi olur deyip duruyor :))))

Saglikli olsunda onemli olan o , ama ne bileyim bizde senin gibiyiz kiz bir baska geliyor daha neşeli aileye düşkün falan , oyle pembis pembis giydirmek cok hos, esim ozellikle kiz bebeklere bayılıyor ikide bir bana bu oğlanlar bize bakmaz bir kiz olsa iyi olur deyip duruyor :))))

:D eşin haklı ahh ahh kız evlatlar daha hayırlı :D tabi

EsEs nikinden anlamıştım emin olayım dedim bende eskişehirde oturuyor sayılırım peki eskişehirdemi ikamet ediyorsun
oyle mi hemşerimsin o zaman:52: ,hayir canim yurtdisindayim ben ,tatillerde eskisehirde oluruz :49:
slm kizlar allah nasip eder bende kasim annesi olacagim tup bebek oldugu icin haftasindan daha tam emin degilim...Kizlar size bi sorum olacak ben ayin 6 sinda kan testi yaptim ve degerim 146di ben danimarkadayim ve burda ikinci kan testini yapmiyorlar bende 6 sindan bu yana iki kere idrar testi yaptim pozitifti bugun baska bi konu icin ev doktoruna gittim hamile oldugumuda soyledim bi idrar test takrari yapmasini istedim ilk testte negatif cikti sonra baska bitane daha deniyim dedi ve sukur o pozitif cikti inanirmisiniz o an kalbim duracakti gelelim soruma sizce bu normalmi bi sorun varmidir niye ilkinde cikmadiki sabahtan beri icim icimi yiyor zaten ultrasonda 4 nisanda catlarim ben ozamana kadarr...

Rabbim hepimize sorunsuz saglikli hamilelikler nasip etsin kasimda hayirli saglikli bebislerimizi kucagimiza alalim insallahhhhhhh
ahhh ahhh basakcim tatlim nie gidip kan tahlili yaptirmiosun canim ya :53:bilmiorum orasini ama cok mu zor vermiolar mi kan kagidi idrar dan daha önemli kan cunku hcg ve progestrona bakiolar ikisi de önemli ....hic deilse için rahat eder stress yapma günler bi sekilde gecio rabbim hayirlisi ile kucagimiza da almayi nasip etsin inşallah

canım allah tamamına erdirsin darısı bana ve bekleyenlere olsun kalp atışlarını bi duysam içim öyle rahatlayacakki.
cok güzel muhteşem bir duygu sizlerde tadacaksiniz ins ben 17 gun bekledim nihayet bebeisimi gordum:nazar:
Ya sabırsızlık başa bela...dayanabilse insan aslında ilk olarak 7. haftada gidip kese bebek kalp atımı hepsini beraber görsek çok daha güzel olur ama nasıl sabredilir ki? ben dayanamıyorum...
canim ben 7. haftada gittim ilk kez bebeimi,kesesini gordum kalp atisini duydum:nazar::nazar::nazar:butun o sabirsizlik bekleyiş bitti gitti darisi kucagimiza saglikli hayirli bir sekilde almak inşallah ........

elhamdülillah puffis gittik gorduk bebeisimizi içimiz rahatladı allah ima emanet olsun hepimizin bebesi....cok cok muhteşem bisi yaaaaa yarabbimin mucizesi insan yasamayinca bu kadar detayli bilemiooo....allah im tamamina erdirsin insallahhhhh arka arkaya doguralim bebeislerimiziiii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ben varım her seyden midem bulaniyor canim hic bir sey istemiyor , sadece eksi ve tuzlu seyler alıyor midem ve cok az yiyebiliyorum, cok üzülüyorum bebeği besliyemiyecegim diye Allahtan doktorum bir suru vitamin verdi o biraz arayı kapatiyordur[/yalnız o vitamin haplarıda mide bulantısını artırır benim doktorum vermedi . Bende hiçbir şey yiyemiyorum bebek beslenemiyor dıye kahırlanıyordum bugun doktorumla konuştum hiç kasmaya gerek yokmuş ilk 3 ay yediklerin hiç önemli değilmiş anne kendine çok iyi bakmalıymış o yüzden yok süt , yoğurt boşuna kasmayalım kendimizi tabi yiyebilen yesin ama insanın midesi şiddetli bulanırken mükün değil

Kızlar yaa hiç isim düşünüyor musunuz ? Cinsiyete çok var ama ben yinede isim konusunda çok heyecanlıyım

Bende bugun düşündüm gerçi daha çok erken ama bi de kızlar siz de olan varmi bilmiyorum ama ben erkek hissediyorum o kadar yoğun ki merak bile etmiyorum cinsiyetini o kadar eminim bakalım yanılacakmıyım

Bende bugun düşündüm gerçi daha çok erken ama bi de kızlar siz de olan varmi bilmiyorum ama ben erkek hissediyorum o kadar yoğun ki merak bile etmiyorum cinsiyetini o kadar eminim bakalım yanılacakmıyım

bende aynen erkek hıssedıyorummm %80 dıyebılırım :1: aılemde ole dıyor bakalımmm

kızlar iş yerinden bi arkadaşım bebek sahibi olamıyor tüp bebekle hamile kalırsın demiş dr ama maddi durumu olmadığı için tüp bebekte deneyemiyor her topiğe yazıcam 41 tane hurma dağıtmış yasin okunsun diye bu şekilde hamile kalan duymuş bende onun için herkesten ayetel kürsü okumanızı istiyorum okuyan beğeni tıklasın lütfen rabim isteyen herkese nasip eder inşallah şimdiden Allah razı olsun
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

kızlar iş yerinden bi arkadaşım bebek sahibi olamıyor tüp bebekle hamile kalırsın demiş dr ama maddi durumu olmadığı için tüp bebekte deneyemiyor her topiğe yazıcam 41 tane hurma dağıtmış yasin okunsun diye bu şekilde hamile kalan duymuş bende onun için herkesten ayetel kürsü okumanızı istiyorum okuyan beğeni tıklasın lütfen rabim isteyen herkese nasip eder inşallah şimdiden Allah razı olsun
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

rabbım ıns nasıp eder canım okudum ben..

ben 10tane okudum inşallah bi faydaası olur

canim okudum ben 1 tane

Okudum cnmm Allahim cabucak yollasin insAllah

Kaderdaslarim ve yiiyenlerim
nasilsiniz yeni gelenler olmus
hosgelmisler ailemiz buyuyor
Cok kaynatmmsiniz be yaw oku oku bitmedi
Ben kuzumla nerdeyse butun gun uyudum isleri yapiyom hopp koltuk sefasiii gozumu acamadim bugun uykudan
Neyseki yemegide yaptim simdi rahat rahat oturam

Kizlar ben tahmini iki haftalikken ruyamda erkek bebek gordum arkadasim hamileydi ona yordum
Meger ben hamile imisim
Iki sefer ruyam gercek oldu ruyamda test yaptim hamile idim uyaninca yaptim ve pozitifti cok sukur
Kizkardesimde erkek bebek gormus ruyasinda bana yormamis cunku bnm katarakt amaliyatim vardi
Olmaz ya demis ben deyince sasirdi demekki seninmis bebek dedi
Saglicakla gelsinde kisinede razyim
ALLAHIM SAGLICAKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAHHH

Okudum gönderdim canim , Allah kabul eder insallah ...

ben aranıza yeni katıldım bi sorum olucak aranızda crinone vajinal jel kullanan var mı ben kullanıyorum sabah akşam ama kullandıktan bi kaç saat sonra jel katı halde dışarı atıyor nedeni ne acaba bilen var mı

ben aranıza yeni katıldım bi sorum olucak aranızda crinone vajinal jel kullanan var mı ben kullanıyorum sabah akşam ama kullandıktan bi kaç saat sonra jel katı halde dışarı atıyor nedeni ne acaba bilen var mı

ben kullanıyorum gayet normal..tamamen erimiyo kalan posası gibi düşün o atılıyo

Back
X