valla benim 5 aylık gibi
ama hepsi gaz şişlik bebekle ilgisi yok..
karnım başlı başına orkestra ..guruldayıp duruyor
kulandığımız ilaçlar şişiriyor ama ne zaman karnımız çıkmaya başlayacak ben çok istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla benim 5 aylık gibi
ama hepsi gaz şişlik bebekle ilgisi yok..
karnım başlı başına orkestra ..guruldayıp duruyor
güldürdün beni valla eşimde akşam geldiğinde soruyor tekmelemeye başladı mı diye bende oturup bilmiş bilmiş anlatıyorum daha şimdiden belli olmaz o daha minicik zamanı var dedim bak şimdi midemin bulandığına inanmıyor şimdiden olmaz diyor ben canavarı uyandırdım
ayy evet bak onu unuttummmyasta onemli caanim hepsi olmayabilir :)
inşallahhhhhhhhhh canımmmıns en kısa zamanda pıt pıtlarıda duyarız bebişlerimizin![]()
mle
evet canim esim ve benim memlektler :)![]()
ayy evet bak onu unuttummm
inşallahhhhhhhhhh canımmm
zuzu 42 konya ? deılmı kım konyalı![]()
ayyy canim sende kotu yapmissin kendi elinle gelecegini karartmissinbenim esim karnin cikmis diyince bende diyorum tekmeliyorda senin haberin yokk:)))
Cok guzel bir duygu degilmi , ben ağla ağla bir fena oldum , ilk defa o gun icimde bir can oldugunu anladım.
Buyuk Allahım her isteyene yaşatsın bu duyguyu , annelik cok yüce br duygu , simdi icin rahatlamistir , Allah nazarlardan saklasın hepimizi
Allah esinle cocuğunla mutlu guzel gunler nasip etsin canim ....
hani insan sahip olmadan cocuga.Bende soyledim vitamin mide bulantisindan arttırıyormuş diye , benim verdiklerim yapmıyor ona gore verdim dedi , bende cok üzüldüğümü söyleyince moral herseyden onemli ne yiyebiliyrsan onu ye , meyve yiyebiliyorsan cok iyi dedi , Allahtan meyve ve yogurt yiyebiliyorum onlarla idare ediyorum iste , elma , ananas yiyorum , yoğurt yiyorum peynir ve yumurtayı seviyorum , daha nlar midemi cok etkilemedi , birde çorbaları dene bak ben corba icebiliyorum midemi cok tutuyor
Gececek insallah bu zamanlar bebisler saglikli olsun yeter...
Hos geldin uykucu , bakiyorum senin minis yıktı seni , kucucukler ama butun hayatımız değişti :)))
canim ben sabah aksam kullaniyorum , jeli yaptıktan sonra hemen kalk yatma ve mutlaka en az yarım saat hareket et jel iyice dagilsin rahim icine , cok az bir sekilde geliyorsa bu normal faaliyet atıyor demektir....
ne sanirmis ama cocugu oldugu zaman dahada .bir baska istiyor
.yasamis yaa O DUYGULARI TEKMELERI O GEUZZELLIKLERI
.bilmem ben oleyim sizde mi olesiniz
ayaklarim yere basmiyor endiseliyim bide umudluyum insALLAH.
UMUDUMU HIC YITIRMEDIM.
ne icin kullaniyorsunuz diyecektim cevap geldi bizde kullansak ne olurki iki dusukte benim var burada vermiyorlarben kullanıyorum sabah aksam canım
jelı ıyıcene sallıyacaksın daha sonra jelı uyguladıgında hemen kalkma ıkı dk dur daha sonra kalk ve evın ıcınde 5 dk yuru jel erısın canım bu sekılde cıkmıyor dısarı doktor bole anlattı![]()
isvicredeyim ben
bnm karnim cikti bileeeee ayy yiyince daha cokkk masAllah bizeeeekızlar ya benım karnım çıkıyo sızınde ölemı bırde bışey yıyınce iyice bellı oluyo![]()
![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaa neresındennnnnnnnnnn bende konyalıyımmmmmkim konyaliiiii??bende konyaliyimmmm
canımmmm kullan mutlaka cogumuz kullanıyoruzz jeliii corasprınde alsana dusugun varsa kan phtılasması yuzunden falan olmasın dıye onlem ben ıcıyorummmmne icin kullaniyorsunuz diyecektim cevap geldi bizde kullansak ne olurki iki dusukte benim var burada vermiyorlar
isvicredeyim ben
kızlar 2 dk cıktım varya amma kaynatmıssınız yahu ayy ne kalabalık oldukkkkkkkkkkkkk
kızlar cin takvımıne baktınız mıııııııı![]()
baksen ben bunları hiç demedim bide bana şeytan gibisin derler valla yalan çok safım banada taktik öğretin ben çok cahil kalmışım ya
aaaaaaaaaaaaaaaaaa neresındennnnnnnnnnn bende konyalıyımmmmm
eşimde orduluuuuuuuuuuu
canımmmm kullan mutlaka cogumuz kullanıyoruzz jeliii corasprınde alsana dusugun varsa kan phtılasması yuzunden falan olmasın dıye onlem ben ıcıyorummmm
ben birazdan çıkacam eşim gelicek kendimi yataklara atayım bari belki birraz insafa gelir duygu sömürüsü işte dün baya çektirdim telefonunda adımı değiştirmiş diye canına okudum konuşmuyor benle benim gidip konuşucak halim yok o gelsin özür dilesin senin yüzünden strese girdim karnım ağrıyor falan derim
coraspirin kullandim bir kere acayip basim döndü ölüyürum sandim yaaa
jel olsaydi bilmiyorum burada varmidir ben yurt disindayim
adi neydim jelin yarin eczaneye sorayim bi ben
simdilik hersey güzel dedi dr insAllah öyle gider Allahim