2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar sabah sormuştum ama gören olmadı heralde
sizdede su gibi bir akıntı oluyomu ..aniden oluyo
kanama zannedip korkuyorum ama bildiğiniz su sizde de var mı yoksa yarın dr.u arayıp sorayım sadece bendeyse:44::26:

canım bende olmuyor ama bazen arada akıntı gelıyorrr

kızlar sabah sormuştum ama gören olmadı heralde
sizdede su gibi bir akıntı oluyomu ..aniden oluyo
kanama zannedip korkuyorum ama bildiğiniz su sizde de var mı yoksa yarın dr.u arayıp sorayım sadece bendeyse:44::26:

var benden geliyor cnm ben soracaktim sen hizli ciktin
sebebi bebegi dis etkenlerden gelecek zararli mikroplardan korumasidir o yuzden gelyor
bide arada sari renkte keti akinti geliyor sizden de geliyormu:26:​

anammmmmmm nıe degıstırmısss kısss adınıı :4: de bencedeeeeeeeee canımmm ben hep yapıyorum duygu somurusu 3 sene ben ona hızmet ettım 9 aycıkta o bana etsınnnn
banane banane:19::19::19::19::27:

abimin yüzünden değiştirdi dolduruşa geldi abim nişanlı nişanlısının adı yazıyor telefonunda bizde dedik insan canım hayatım bişey yazar oda adı neyse onu yazıcam tabi dedi bizimkinide doldurdu akşam hemen adımı yazmış hemde adım semra semra kaynana demiş olay çıkardım konuşmuyor sebep abimde oda hemen kanmasın canım biraz iradeli olsun demi yani

arkadaslar var misiniz her cuma 41 yasin okuyalim
ben persembe gecelerı okuyorum canımmm yasinnnn
kizlarrrrrrrrrrrrrrrr cinsiyet merak edenlerrrr
13-14 haftalarda nuba bakarak bebeklerinizin cinsiyetini ben söliycem
artik diplomasiz jinekolog oldum:46::49:

nuba ney kısss:1: bende cok arastırır okurum yaaaaaaa doktorum bıle cok kızıyor ne cok sey bılıyorsun dıyor :1: 3 sene arastırdımmmmmm okudum hep napalımm:9:

arkadaşlar yarın doktora gideceğim ilk muayenem olacak inşallah çoook güzel geçer bir yanımda çok korkuyor :S
ve ben hiç dinlenemiyorum şu anda her yerim zonkluyor akşam işten gel yemek hazırla topla derken akşam oluyor yani şöyle hamile gibi bacaklarımı uzatıp da dinlemedim gönül rahatlığı ile, ne zaman uzansam ayy şu iş var ayy çamaşır serilecek derken içim rahat etmiyor, bu şehre de evlenince geldim ailem olsa yanımda böyle olmazdı :((((
bu haftasonu ailemin yanına gideceğiz yola çıkmak bir sorun teşkil etmez umarım yarın doktora da soracağım ama gitme derse gideceğim çok bunaldım yahu :(

canım bende olmuyor ama bazen arada akıntı gelıyorrr

benimde sürekli değil arada akıntı kadar zaten ama öyle koyu filan değil su gibi
sorsammı Dr.a ..öyle abuk sabuk şeyler için arıyorum ki buda normalse artık adam açmayacak tel.imi:9:
çok sağol canım cevapladığın için

to serious nasılsın topıc arkadasım... :8: nasıl gıdıo hamılelık bebegınle ılgılı gelısme varmı . ben daha keseyı gorebıldım :nazar: bebek gorunmuo ya daha...

iyiyim cnm sen nasılsın :55: mide bulantıları basladı bugün biraz ac bıraktım kendimi şimdi daha iyiyim. bebekle ilgili gelişme yok çarşamba doktor randevum var kalp atışı için :18: bugün de aile hekimliğinden aradılar pazartesi kayıt yaptırcam bu arada tahlillerim belli oldu hafif kansızlık dışında birşey yok gibi görünüyor :109: sen keseyi ne zaman görmüştün :44:

abimin yüzünden değiştirdi dolduruşa geldi abim nişanlı nişanlısının adı yazıyor telefonunda bizde dedik insan canım hayatım bişey yazar oda adı neyse onu yazıcam tabi dedi bizimkinide doldurdu akşam hemen adımı yazmış hemde adım semra semra kaynana demiş olay çıkardım konuşmuyor sebep abimde oda hemen kanmasın canım biraz iradeli olsun demi yani

hehehee amannnnn bosver takmaaa sende alıp tlf degıstırseydın gerii :1:
abınde az fena deılmıs hanii heee :1::1:
nazlan bakalım aksam geldıgınde ne yapıcakkk :52::32:

var benden geliyor cnm ben soracaktim sen hizli ciktin
sebebi bebegi dis etkenlerden gelecek zararli mikroplardan korumasidir o yuzden gelyor
bide arada sari renkte keti akinti geliyor sizden de geliyormu:26:​

oh rahatladım çok sağol..
benim jel olduğu için koyu akıntı olsa bile anlamıyorum ama ayrıca bişey yok..

canımmm yaaa :1::1::1::1: ben hıc bır ıs yapmıyorummmm valla
eşim gelıyor yemegı hazırlıyorrr haftasonu supuruyorr :1: yemek yapıyorum oda arada annemle aynı bınadayım o getırıyor bazende:52:

benim eşimde ev işlerine yardım ediyor ama sen şanslı sınıfa giriyrsun canım annenle aynı binada oturmak ne güzel

ben persembe gecelerı okuyorum canımmm yasinnnn

nuba ney kısss:1: bende cok arastırır okurum yaaaaaaa doktorum bıle cok kızıyor ne cok sey bılıyorsun dıyor :1: 3 sene arastırdımmmmmm okudum hep napalımm:9:

nub bebegin cinsiyetine deniyor cnmmm nuba bakip kizmi erkekmi söluyorsun:ssz:
bende cok arastiririrm ve drum bana birsey anlatmaz sen nasilsa biliyorsun derrr:30:

benimde sürekli değil arada akıntı kadar zaten ama öyle koyu filan değil su gibi
sorsammı Dr.a ..öyle abuk sabuk şeyler için arıyorum ki buda normalse artık adam açmayacak tel.imi:9:
çok sağol canım cevapladığın için

normaldır cnm benım bazen sarı bıle gelıyorrr korkma
onu bırak benım kahverengı lekelenmem geldı yanı allaha sukur gectı suan

hehehee amannnnn bosver takmaaa sende alıp tlf degıstırseydın gerii :1:
abınde az fena deılmıs hanii heee :1::1:
nazlan bakalım aksam geldıgınde ne yapıcakkk :52::32:

değiştirdim o bidaha değiştirmiş ama benimki bildiğin odun bi değişiklik olacağını sanmam o abim zaten elimde kalıcak bana diyorki Allah kocana yardım etsin bu çeneyle iyi katlanıyor sana babamda öle aklı olsa seni almazdı diyor ya ben böyle bi ailenin mahsulüyüm benden doğacak çocuk nasıl olacak çok merak ediyorum

benim eşimde ev işlerine yardım ediyor ama sen şanslı sınıfa giriyrsun canım annenle aynı binada oturmak ne güzel
evet yaa cok sukur valla annem abımmm aynı bınadayızzz :nazar:
yardım edenım cok

nub bebegin cinsiyetine deniyor cnmmm nuba bakip kizmi erkekmi söluyorsun:ssz:
bende cok arastiririrm ve drum bana birsey anlatmaz sen nasilsa biliyorsun derrr:30:
nasıl soyluceksın kıss :1::1::1:
ermiş olman lasım :1::1::1:
ne guzel doktruna bısey bırakmıyorsunn ohh valla ne ıyı hasta dıyrodur

değiştirdim o bidaha değiştirmiş ama benimki bildiğin odun bi değişiklik olacağını sanmam o abim zaten elimde kalıcak bana diyorki Allah kocana yardım etsin bu çeneyle iyi katlanıyor sana babamda öle aklı olsa seni almazdı diyor ya ben böyle bi ailenin mahsulüyüm benden doğacak çocuk nasıl olacak çok merak ediyorum

Canim ailen boyle diyorsa bi bildikler vardir diyorum haddim olmayarak:52::52::52::52:

iyiyim cnm sen nasılsın :55: mide bulantıları basladı bugün biraz ac bıraktım kendimi şimdi daha iyiyim. bebekle ilgili gelişme yok çarşamba doktor randevum var kalp atışı için :18: bugün de aile hekimliğinden aradılar pazartesi kayıt yaptırcam bu arada tahlillerim belli oldu hafif kansızlık dışında birşey yok gibi görünüyor :109: sen keseyi ne zaman görmüştün :44:

benim şimdilik bulantım var azıcık onun dışında ıyı . keseyi dün gördüm ama vaginal baktı dr öle gorebıldı karından gorunmedi . sen gıdecegın zaman aklında bulunsun cook su ıc sıkısık ol kı rahım yukarı kalksın bebek daha kolay gorunur... ben cunku cok pısman oldum sonrasında agrım oldu dun geceye kadar. karnım davul gıbı sıstı desem... bı 22 sınde gıtcem dr kontrole cagırdı. ben kayıt yapmıstım ılk haftalarda. carsamba merakla beklıcem seni. benımde aslında carsamba gıtmm gerekıo ama ben bıraz daha beklıyım daha ıı olur 2 gunde baya buyur bebısım :emir_bebek: :49:

Back
X