2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kadınlar 3 yıl, erkeklerin ise 4 yılda bir kanı yenileniyormuş. Hamile kalınan dönemde eşlerden hangisinin kanı taze ise çocuğun cinsiyeti ondan oluyormuş.

Pıtırcığımın teyzoşları son 10 günümüz kalp atışlarını duymaya gitmek için günler geçmiyor sanki rabbim inşallah pıt pıtları duymayı nasip eder

Gunaydin kizlar

Öncelikle herkeze hayırlı cumalar
Aramiza yeni katilan anneler hoş geldiniz Allah hayirlisi ile kucaklarimiza almayi nadip etsin

Teyzeleriiii dün kuzumun kesesini gördüm çok şükür. Benim sat a göre 7 haftalık ama geç döllenme olduğu dün kesinleşti. 4-5 haftalik gorunuyor, karindan görebildi keseyi doktorum ama daha yeni küçük kese yerleşimi güzel 2 hafta sonra geldiğinden bebegi ve kalp atislari görürüz inşallah dedi. Tam kan sayimi testi yapildi onlarda güzel çıktı. Folikasit disinda bişey vermedi.iste böyle teyzeleri. Darisi bekleyen tüm anneciklere olsun.

kuzumm06 cok sevindim ben de kismet olursa yarin keseyi gormeye gidecegim. bakalim bana kac haftalik dicek ?

Son düzenleme:
Pıtırcığımın teyzoşları son 10 günümüz kalp atışlarını duymaya gitmek için günler geçmiyor sanki rabbim inşallah pıt pıtları duymayı nasip eder

benimde randevum 25inde kalp atışı için
bi arkadaşında aynıydı
3ümüzde o güzel sesi duyup bebeğimizi görürüz inş.
Allahım kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.:nazar::nazar:

kadınlar 3 yıl, erkeklerin ise 4 yılda bir kanı yenileniyormuş. Hamile kalınan dönemde eşlerden hangisinin kanı taze ise çocuğun cinsiyeti ondan oluyormuş.

aaa bak ben bunu yanlış biliomuşum canım ya bende direk yıla göre bakılıo die biliodum

Gunaydin kizlar

Öncelikle herkeze hayırlı cumalar
Aramiza yeni katilan anneler hoş geldiniz Allah hayirlisi ile kucaklarimiza almayi nadip etsin

Teyzeleriiii dün kuzumun kesesini gördüm çok şükür. Benim sat a göre 7 haftalık ama geç döllenme olduğu dün kesinleşti. 4-5 haftalik gorunuyor, karindan görebildi keseyi doktorum ama daha yeni küçük kese yerleşimi güzel 2 hafta sonra geldiğinden bebegi ve kalp atislari görürüz inşallah dedi. Tam kan sayimi testi yapildi onlarda güzel çıktı. Folikasit disinda bişey vermedi.iste böyle teyzeleri. Darisi bekleyen tüm anneciklere olsun.

oy oy oy maşallaaaahhh:49::nazar:

hadi bakalımmmmm inşallahhhhhhh:nazar::49:

ama benim kocamla aynı çıkıo ikimizinkide 2012 de değişmiş :) o zaman kime göre belirlicez

hah işte bende bunnarı dedim :) bide tuz var. ben bıçağa oturdum

benim anca eşim saklayacak
başka kimse yok
oda biyerlerime batar diye hayatta yapmaz
en iyisi kendim koyup makasa oturayım:9:

benimde randevum 25inde kalp atışı için
bi arkadaşında aynıydı
3ümüzde o güzel sesi duyup bebeğimizi görürüz inş.
Allahım kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.:nazar::nazar:

Yalnız değilim yani süper inşallah pıt pıt larımızı duyarız sevincimiz katlanır canım

Son düzenleme:
Back
X