Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin kizlar
Öncelikle herkeze hayırlı cumalar
Aramiza yeni katilan anneler hoş geldiniz Allah hayirlisi ile kucaklarimiza almayi nadip etsin
Teyzeleriiii dün kuzumun kesesini gördüm çok şükür. Benim sat a göre 7 haftalık ama geç döllenme olduğu dün kesinleşti. 4-5 haftalik gorunuyor, karindan görebildi keseyi doktorum ama daha yeni küçük kese yerleşimi güzel 2 hafta sonra geldiğinden bebegi ve kalp atislari görürüz inşallah dedi. Tam kan sayimi testi yapildi onlarda güzel çıktı. Folikasit disinda bişey vermedi.iste böyle teyzeleri. Darisi bekleyen tüm anneciklere olsun.
evet oylede dıyen var canımmm :)) cok komık yaaabirde göbek çıkınca yuvarlak öne doğruysa erkek
yanlara doğru yayıksa kız![]()
bizdede var cinsiyet tahmini
makasa oturursa kız bıçağa oturursa erkek![]()
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin
Kızlar kan değişim yılına göre de cinsiyet belli oluyomuş ve çoğunun doğru çıkıyo, bulayım da yazayım size
Pıtırcığımın teyzoşları son 10 günümüz kalp atışlarını duymaya gitmek için günler geçmiyor sanki rabbim inşallah pıt pıtları duymayı nasip eder
HAYIRLI OLSUN canımmmm darısı bızee kalp atıslarını duymaya ınsallahhhhh![]()
Pıtırcığımın teyzoşları son 10 günümüz kalp atışlarını duymaya gitmek için günler geçmiyor sanki rabbim inşallah pıt pıtları duymayı nasip eder
kadınlar 3 yıl, erkeklerin ise 4 yılda bir kanı yenileniyormuş. Hamile kalınan dönemde eşlerden hangisinin kanı taze ise çocuğun cinsiyeti ondan oluyormuş.
kac haftalik ogreniliyor ki kalp atislari ?
Gunaydin kizlar
Öncelikle herkeze hayırlı cumalar
Aramiza yeni katilan anneler hoş geldiniz Allah hayirlisi ile kucaklarimiza almayi nadip etsin
Teyzeleriiii dün kuzumun kesesini gördüm çok şükür. Benim sat a göre 7 haftalık ama geç döllenme olduğu dün kesinleşti. 4-5 haftalik gorunuyor, karindan görebildi keseyi doktorum ama daha yeni küçük kese yerleşimi güzel 2 hafta sonra geldiğinden bebegi ve kalp atislari görürüz inşallah dedi. Tam kan sayimi testi yapildi onlarda güzel çıktı. Folikasit disinda bişey vermedi.iste böyle teyzeleri. Darisi bekleyen tüm anneciklere olsun.
kadınlar 3 yıl, erkeklerin ise 4 yılda bir kanı yenileniyormuş. Hamile kalınan dönemde eşlerden hangisinin kanı taze ise çocuğun cinsiyeti ondan oluyormuş.
hah işte bende bunnarı dedim :) bide tuz var. ben bıçağa oturdum
ama benim kocamla aynı çıkıo ikimizinkide 2012 de değişmiş :) o zaman kime göre belirlicez
ama benim kocamla aynı çıkıo ikimizinkide 2012 de değişmiş :) o zaman kime göre belirlicez
kuzumm06 cok sevindim ben de kismet olursa yarin keseyi gormeye gidecegim. bakalim bana kac haftalik dicek ?
benimde randevum 25inde kalp atışı için
bi arkadaşında aynıydı
3ümüzde o güzel sesi duyup bebeğimizi görürüz inş.
Allahım kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.![]()