bende aynı durumdayım canım :) sanırım bebişlerimiz erkek. ben bilimum bütün testleri yaptırdım :) hepsinde erkek çin takvimimde erkek zaten içime erkek doğuyordu. bizim sülalemizde kız yok benden sonra zaten toplamda 3 kızız geri kalan 15 i erkek kız olsun çok istedik ama hayırlısı olsun hayırlı evlat olsun. bende normalde 1 kg baklavayı yiyebilen bir insanken şimdi ağzıma tatlı koyamıyorum. bu aslında avantaj benim arkadaşım tatlıya çok aşerdi ve şeker çıktı doktor yasakladı şekeri. dahada çok istiodu canı. o daha kötü gerçekten. azcık yesem diyodu doktorda hayır peynir ye diodu :)
Canim hayirlisi olsun artik kiz erkek saglikli olsunda benim icin tek onemli olan o , Cok kiz istiyoruz ama esime sabah bak kendimizi sartlandirmayalim dedim , karar verdik artik ne cikarsa bahtımıza.
Gelelim turşu konusuna aksam bitmis turşum , gönderdim esimi marketten turşu aldırdım , aklinda bulunsun kuhne'nin tuzu azaltılmış olanı var ben hep ondan yiyorum cok tuz iyi degil diye :))) Dedigin gibi tatli yemektense daha iyi , bu arada ben eksi elmayida yiyorum , cokta kilo almayalım , saglikli gecsin hamilelik ...
günaydın kasım anneleri nasılsınız heyecan dorukta 3 gün sonra doktor teyzemize kesemizi görmeye gidicez 2.gebeliğim ama çok heyecanlım kızımda adet günümde araba çarptı öyle öğrenmiştim ama sevinemedik ailecek düşük olur diye ilk gebeliğim düşükle gerçekleşti ama beni bırakmadı bu gebeliğim süpriz oldu ve doya doya yaşamak istiyorum ve cok heyecanlıyım
Canim az kalmis cok heycanlisindir , bu sefer bol bol sevinirsiniz insallah , Allah senide minisinide korusun ...
bende kızımda hep ekşi yedim 7.ayıma kadar tatlıyı ağzıma süremedim yedim ekşiyi doğurdum ayşeyi
sizinde kız olabilir
Ağzından bal damliyor , ay insallah ....
mmerhaba arkadaşar.. Bende kasım annesi olcam inşallah ama geçen hafta dr gittiğimde kese oluşmuş ama kalp atışı falan görmedi salı günü bi daha gidecğm inşallah o zaman görür..
Aslında birşey danışmak istiyorum bilgisi olan varsa cvp verirse sevinirim...
son adet tarihinden hesaplanıyor ya hamilelik haftası ben adet
mden sonra iki hafta kadar korundum ondan sonra bıraktık korunmayı...sizce iki hafta eksik mi hesaplamalıyım doğum tarihimi...
Hosgeldin aramiza Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin , doktorunuz ultrasondan sonra söyler tam dogum tarihini. :)))
Gunaydin kizlar
Öncelikle herkeze hayırlı cumalar
Aramiza yeni katilan anneler hoş geldiniz Allah hayirlisi ile kucaklarimiza almayi nadip etsin
Teyzeleriiii dün kuzumun kesesini gördüm çok şükür. Benim sat a göre 7 haftalık ama geç döllenme olduğu dün kesinleşti. 4-5 haftalik gorunuyor, karindan görebildi keseyi doktorum ama daha yeni küçük kese yerleşimi güzel 2 hafta sonra geldiğinden bebegi ve kalp atislari görürüz inşallah dedi. Tam kan sayimi testi yapildi onlarda güzel çıktı. Folikasit disinda bişey vermedi.iste böyle teyzeleri. Darisi bekleyen tüm anneciklere olsun.
Kuzum hayirlisi olsun , hayirlisi ile kalp atışlarını da gordunmu gerisi kolay , Allah nazarlaran sakınsın...
Saglık durumunda güzelmiş insallah butun hamileliğin boyle gecer , dedigin gibi darisi herkesin basina...
Pıtırcığımın teyzoşları son 10 günümüz kalp atışlarını duymaya gitmek için günler geçmiyor sanki rabbim inşallah pıt pıtları duymayı nasip eder
Sayılı gun cabuk geciyor , hepimiz cok sabirsisiz ama bir bakmissin pit pit lari duyuyorsun :)))
Bende 25 inde ölçüm icin gidecegim , iste boy , kafa , diger olculeri alınacakmış , bunların duzgun,ugu ve haftasina uyumu cok onemliymis bebegin saglıgı konusunda bilgi verirmiş , bendede bir heyecan sorma...