2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
slm kızlar sızlerde uyku halı var mı bı ben yasamıyorum herhalde gece gec vakıte kadar oturuyorum sabahta erkenden kalkıyorum uyku duzenım ıyıce bozuldu bıde dıyorlar bu donemlerde mısıl mısıl uyuyoruz dıye nerdeee:9:

sac bakımlarını fılan nasıl yapacagız ya benım tepedekı beyazlar ıyıce acıldı salmamak lazım kendımızı:32:

benim transferden beridir kuaföre uğramışlığım yok
hulusi kentmenin bıyıklarıyla yarışabilirim
lu kalp atışını da duyarsam inş. 10000 bakımına gireyim
yoksa eşimin asker arkadaşı gibi olucam:9:

ben bir kez yaptım testi
ultrasondada Dr.a dur sayalım desem kovalar beni:)

Canim sana söylemediyse bile onlar sayıp mutlaka dosyana kayıt ediyorlar , cunku ilk kalp hızı cok onemli , bebegin saglikli olup olmadıgını , dusuk riski olup olmadıgını gosteriyor , gidence sor sen vardır onda :)))))

canım bırde bebek soldaysa erkek sagdaysa kız mış ama ben bunu arastırdım sagda olupta erkek yada tam tersı olanlar var:1:

Benim ilk hamileliğimde gizlemiş hep kiz dediler , bizde yaptik pembeleri , yaptik pembeleri , çıktımı oğlan :))))
Hastaneden cikar çıkmaz gittik aldıklarımızın cogunun rengini değiştirdik , ama degistiremediklerimiz oldu cocuk uzun bir sure pembe seyler giydi :52:

canım ben bi kere kan testi yaptım 522 çıktı ikinciyi yapmadık kalp atışınıda doktor sayısını söylemedi bende ne bileyi hiç sormadım ultrason kağıdım var acaba onda yazar mı ki

Canim doktorda kayıtlidir , dosyana yazmıştır mutlaka , benim doktorum bana bir kitapçık verdi hamilelik günlüğü ben gunluk notlar alıyorum, oda her gittigimde ne var yok yazıyor nasip olurda doğarsa bebege armağan edecegiz , sen yap bir gunluk

slm kızlar sızlerde uyku halı var mı bı ben yasamıyorum herhalde gece gec vakıte kadar oturuyorum sabahta erkenden kalkıyorum uyku duzenım ıyıce bozuldu bıde dıyorlar bu donemlerde mısıl mısıl uyuyoruz dıye nerdeee:9:

sac bakımlarını fılan nasıl yapacagız ya benım tepedekı beyazlar ıyıce acıldı salmamak lazım kendımızı:32:

bende aynıyım canım hafif uyku hali oluyo 3e doğru ama uymuyorum gecede 12 1e kadar oturuyorum sabahta erken kalkıyorum ama mide bulantımda yok ama kızımda hepsi vardı

sorma zuzu ya nolcak beyazlar:) bi de ben 2 aydir bebek calismasindayiz diye boyamadiydim hoc iyi etmemssim :) ama benim bi arkadasim vardi hamilelginde boyadi biseyomadi

hangı ayında boyadı canım 5 aydan sonra dıyorlar ama bı doktora sormak lazım benımde 2 ay oldu ya boyayacagım dıye oyalanıyordum bebısı ogrendık :)

Canim sana söylemediyse bile onlar sayıp mutlaka dosyana kayıt ediyorlar , cunku ilk kalp hızı cok onemli , bebegin saglikli olup olmadıgını , dusuk riski olup olmadıgını gosteriyor , gidence sor sen vardır onda :)))))

ya ben çok soru soruyorum dr.um kızıyo çok bilmiş diyo
panik yapıyosun benide şaşırtıyosun diyo:9:
ben nasip olur inş. duyarım da çaktırmadan hemşiresine sorarım:9:
gerçi cidden hiç merak etmiyorum..çok şükür Allahım nasip etti sağlıklı olsun,hayırlı evlat olsun yeter..hepimizin duası bu:emir_bebek::nazar:

valla canım ben cok uyuyorum sureklı uyumak istıyorum eskıden böyle degıldım :1: beyazlarına gelınce şimdi boyatamazsın canım doktorlar genlde 4. ayda önerıyolar dıe bılıyorum bırde bekarken kuaförluk yapıyordum oradan bılıyorum boya dıplere degdıgı için önerıllmıyor:32:

Kuzum hayirlisi olsun , hayirlisi ile kalp atışlarını da gordunmu gerisi kolay , Allah nazarlaran sakınsın...
Saglık durumunda güzelmiş insallah butun hamileliğin boyle gecer , dedigin gibi darisi herkesin basina...

Allah razi olsun Rabbim cümlenizi nazarlardan esirgesin içinde benide inşallah

benim Dr.a göre çok ultrasonla bakılan çocuk solak oluyo başkada bişey olmaz diyo:9:

Benim doktor her seye yasak diyor inan annemden beter , acayip pimpirikli , beni bile astı o kadar yani :19:

Ben gecen gun gittim manikur , pedikur , kas bıyık falan yaptim, benim kuaförde hamile 4aylik bir güzelde kaynattik , benimde beyazlar cok fena cikti ama doktor onada yasak dedi , 28 haftaya kadr yok yapmayacaksın dedi , caresiz katlanıyorum ...

Benim ilk hamileliğimde gizlemiş hep kiz dediler , bizde yaptik pembeleri , yaptik pembeleri , çıktımı oğlan :))))
Hastaneden cikar çıkmaz gittik aldıklarımızın cogunun rengini değiştirdik , ama degistiremediklerimiz oldu cocuk uzun bir sure pembe seyler giydi :52:

Canim doktorda kayıtlidir , dosyana yazmıştır mutlaka , benim doktorum bana bir kitapçık verdi hamilelik günlüğü ben gunluk notlar alıyorum, oda her gittigimde ne var yok yazıyor nasip olurda doğarsa bebege armağan edecegiz , sen yap bir gunluk

o daha kötu canım ya bır anda süpriz oluyo yazık cocuga pembe gıymış ya:1::1:

Son düzenleme:
benim transferden beridir kuaföre uğramışlığım yok
hulusi kentmenin bıyıklarıyla yarışabilirim
lu kalp atışını da duyarsam inş. 10000 bakımına gireyim
yoksa eşimin asker arkadaşı gibi olucam:9:

10000 bakımı ha ne güzel kız sen bıyıklarını neden almadın ki ayran içerken dikkar et bulaşmasın

merhaba hanimlar. nasilsiniz?? ben cok kotuyum iki gundur migde bulantisindan basimi kaldiramiorum + kabizlik ve agri dayanamadim dr aradim ve gittim..bakti etti hersey normal dedi alttan muayne etti yine toplu igne ucu kadar bisi gorundu kesenin icinde ve 5+5 gorundu bebegim:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:..normalde 6+2 olmamiz gerek ama 4 gun geriden gidioruz ve dogum tarihide 10-11-2013 olarak gosterdi haftaya sali gittigimizde bebegimizi gorursek insallah goruruz mutterpass imizi alicaz..benden bu kadar hicbirsey yapasim yok kolumu kalkidramiorum mutfaga girmek istemiorumm..migdem cok kotu yaa..:14::14::14:

10000 bakımı ha ne güzel kız sen bıyıklarını neden almadın ki ayran içerken dikkar et bulaşmasın

kendim beceremiyorum kuaförde hallediyodum..
e transfer sonrası yattım çıkmadım şimdide aman bişey olmasın diye çıkmıyorum
öyle kaldı

beni a pozitif eşimin b negatif ne skıncası var ki

anne negatif baba pozitif olunca sorun oluyor canım o da eğer çocuk babanın kanını taşıosa ve pozitifse annenin kanı karşılayamıyor sanırım. öyle bişeylerdi lisede görmüştük ama çok oldu unuttum. ama sizde sorun yok

Back
X