2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
o daha kötu canım ya bır anda süpriz oluyo yazık cocuga pembe yıgmış ya:1::1:

Giysileri yine idare ettik ama garibin yatağının örtüleri ve kenarliklari pembe Eflatun'du bayagi uzun sure o yatakta yattı , hatta resimleri var anne ya eklenince karım görmesin bunlari diyor :53:
Ama hastanede esas sok bize oldu kukulu beklerken , geldi mipili :52:

Kızlar benim doğum günüm 23 şubat ve eşim gitmiş bana papağan almış lisedeyken papağanım vardı şöyle konuşurdu böyle yapardı diyip duruyordum süpriz yapmış nufus da doğum günüm 1 mart annem öğretmen daha fazla izin almak için yapmış ve biz 1 martda pıtırcığımız olduğunu öğrendik papağan aldığımızı duyanlara bebek gelmiyor bizde kuş aldık diyordum mevlamın mucizesi doğum günümde bana bir can daha yollamış şimdi papağınım uğuruna inanıyorum :)) paylaşmak istedim sizlerle

kızlar kabızlık probelmı cekıyorsanız mutlaka ananası yıyın bence ben afedersınız 2 sever gıdıyorumm ki normalde ben hep kabızımdır :14:

Giysileri yine idare ettik ama garibin yatağının örtüleri ve kenarliklari pembe Eflatun'du bayagi uzun sure o yatakta yattı , hatta resimleri var anne ya eklenince karım görmesin bunlari diyor :53:
Ama hastanede esas sok bize oldu kukulu beklerken , geldi mipili :52:

ah kıyamam ya cocuk cok haklı yazık kayınvalıdmlerınde öle olmuş eşimde pembe gıymış oluyo böyle şeyler ama inş .bı daha olmaz gercekten buyuk şok:1::1:

Kızlar benim doğum günüm 23 şubat ve eşim gitmiş bana papağan almış lisedeyken papağanım vardı şöyle konuşurdu böyle yapardı diyip duruyordum süpriz yapmış nufus da doğum günüm 1 mart annem öğretmen daha fazla izin almak için yapmış ve biz 1 martda pıtırcığımız olduğunu öğrendik papağan aldığımızı duyanlara bebek gelmiyor bizde kuş aldık diyordum mevlamın mucizesi doğum günümde bana bir can daha yollamış şimdi papağınım uğuruna inanıyorum :)) paylaşmak istedim sizlerle

Ben hayvanların uğuruna cok inanırım , gözün gibi bak ona ,sana daha cok ugur sans getirsin , bereket getirsin ... ben cok titiz olmama ragmen bir arkadaşımın bakamadığı icin barınağa vereceği köpeğini aldim , 5 yıldır bizimle o eve geldikten sonra gelirim artti , evlendim , hamile kaldım hep onun şansına inanmisimdir....

arkadaşlar selam, ben 2012 nisan annesiyim kızım 10,5 aylık oldu bu ay 5 gün gecikmem var testler pozitif çıkıo bende geldim aranıza hadi hayırlısı olsun

Cok renkli ve canlı bir topik oldu burası insallah hep mutlu haberleri paylasiriz :)))
Ben biraz kaçıyorum bir duş alayım , hepimiz ve tum isteyenler icin Yasinimi okuyayım , görüşmek üzere ...

kızlar kabızlık probelmı cekıyorsanız mutlaka ananası yıyın bence ben afedersınız 2 sever gıdıyorumm ki normalde ben hep kabızımdır :14:

ya ben çok kötüyüm o konuda
hiç bişey fayda etmedi..
sürekli yattığımdan hareketsizlikten çok kötü oluyorum
dr. duphaloc şurup verdi onu içince rahatım ama onuda çok içmek istemiyorum:26:

Ben hayvanların uğuruna cok inanırım , gözün gibi bak ona ,sana daha cok ugur sans getirsin , bereket getirsin ... ben cok titiz olmama ragmen bir arkadaşımın bakamadığı icin barınağa vereceği köpeğini aldim , 5 yıldır bizimle o eve geldikten sonra gelirim artti , evlendim , hamile kaldım hep onun şansına inanmisimdir....

Bende inandım canım evimize neşe getirdi daha da dikkat eder olduk yavrumla beraber büyürler inşallah

hiç bişey fayda etmedi..
Sürekli yattığımdan hareketsizlikten çok kötü oluyorum
dr. Duphaloc şurup verdi onu içince rahatım ama onuda çok içmek istemiyorum:26:

bılıyorum o surubu canım bende ıctım kabız oldugum zamanlarda
ama hamılelıkte pek ıcme bence yanı cok zor durumda oldugun zaman ıc bır sakıncası yok ablam hep ıctı

bılıyorum o surubu canım bende ıctım kabız oldugum zamanlarda
ama hamılelıkte pek ıcme bence yanı cok zor durumda oldugun zaman ıc bır sakıncası yok ablam hep ıctı

içiyorum valla başka bişey fayda etmedi napayım..
dr. ağırlaştırılmış şekerli su dedi zaten baklava şerbeti gibi pis bişey:)

hiç bişey fayda etmedi..
sürekli yattığımdan hareketsizlikten çok kötü oluyorum
dr. duphaloc şurup verdi onu içince rahatım ama onuda çok içmek istemiyorum:26:

dubhalac süt şekeridir bi müddet kullandıktan sonra bağırsaktaki bakterileri düzenler kızımda kullanıyorum sakıncalı değildir

dubhalac süt şekeridir bi müddet kullandıktan sonra bağırsaktaki bakterileri düzenler kızımda kullanıyorum sakıncalı değildir

dr.da söyledi zararı yok diyede işte içtiğim 3 gün rahatlatıyor sonra hoop aynı
hareketsizlikten işte..bebek büyüyüne kadar kabız olmamak lazım..afedersiniz ıkınmak keseyi bozabilirmiş..Allah korusun..

içiyorum valla başka bişey fayda etmedi napayım..
dr. ağırlaştırılmış şekerli su dedi zaten baklava şerbeti gibi pis bişey:)

EVET CANIM bılıyorum tadını :1: ıcmıstım hala evde var duruyor yarısı :1:
bende baya hap ıcıyorum suan offff

EVET CANIM bılıyorum tadını :1: ıcmıstım hala evde var duruyor yarısı :1:
bende baya hap ıcıyorum suan offff

ne hapı içiyosun vitaminlermi..bende elevit balık yağı ,b12,corasprin.parlodel içiyorum birde jel ve kan sulandırıcı iğnem var:27:

dr.da söyledi zararı yok diyede işte içtiğim 3 gün rahatlatıyor sonra hoop aynı
hareketsizlikten işte..bebek büyüyüne kadar kabız olmamak lazım..afedersiniz ıkınmak keseyi bozabilirmiş..Allah korusun..

yok canım yaa rahat olun kızlar benim ilk gebeliğim boş gebelikten kürtaj oldu hamilelikte herşeyden tırstım 3.ayımda kanama oldu 34.haftamda açılma başladı oyle boyle 38,5 da doğum yaptım vucut her koşulda hamileliğe hazır oluyor

Back
X