2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Serumdan sonra iyiydim canim 1 saat falan uyumusum .. Ama simdii yine basladi yatiyorum sicak su tulumu belimde .. Aksama mexalen / parecetamol fitil kullanirim heralde ...
Gecer insallah .. Esim bugun calismiyor oglumu biraz disari goturdu dinleneyim diye
Bol bol dinlen canim , esinin evde olmasi cok iyi olmus
aa, oğlun mu olacak çok sevindim ne güzel sen de öğrenmişsin,biz de öğrenebilsek bir an önce.
Cok sükür canim ögrendik , darisi size insallah..
Kuzucugum hayirli olsun yeni eviniz.

Birgulum oglun geliyormus hayirli olsun oglisin :)

Cok saol canim , bugün beni görseydin , ultrasyona girerken ziril ziril agladim , doktorda nasil teselli ediyor , heryerini gösterdi .. Simdi sira ayin 17 sinde

Vahsihatun cok saol canim , insallah hepimiz hep mutlu haberlerini aliriz bebeklerimizin

Gurbetguzeli hep dualarimizdasin canim RABBiM gönlüne göre versin

Serumdan sonra iyiydim canim 1 saat falan uyumusum .. Ama simdii yine basladi yatiyorum sicak su tulumu belimde .. Aksama mexalen / parecetamol fitil kullanirim heralde ...
Gecer insallah .. Esim bugun calismiyor oglumu biraz disari goturdu dinleneyim diye

cok gecmis olsun canim Selayhus'um, dikkat et kendine, dinlen elinden geldigince.

cnm hayırlı olsun ben kaçırmışım neden değiştiriyon doktoruuuu:44::44:
kuzum önceki doktorumuz çok uzaktı bize ve biraz da pahalıydı, doğum felan 2500ü buluyordu. Bizim topikte elif varya onun doktoruna başlicam, Antalyanın bir numaralı doktorlarında biri, hem de normal doğüum yanlısı, hem de fiyat konusunda bizi zorlamayacak. Yarın bi deneyelim bakalım.inşallah memnun kalırız

Yarın kontrolleri olan anneler için son ihtar lütfen sütünüzü içiniz ve huzurluca kendinizi uykunun kollarına bırakın...

olllllllddddddddddddduuuuuuu canım görürsem söylerimmmmm :9::9::9::9:

ciktim drdan trombofoliye bakilacak ve bikac kan testine daha
rahim filmi cekilecek onun icin hastaneden gun alinacak....
Kurtaj olurkende rahimdeki septum fark edilmis
sebeb o olabilirmis....
Dua edin kizlar lutfen
kan sonuclari bir hafta sonra cikacakmis....
Hadi hayirlisi bakalim...
Umudum var yıtırmedım.
Dımdık ayaktayım.
Kızım ıcın bu yola bas vurdum allahım yolumu
acık et ne olur​
ablacım sana yazıyorum ben ama goremeıosun sanırım ınsallahhhh tertemız cıkar sonucların ve bebegını bu sefer kucagına almayı nasıp eder rabbimmm
elan 1. 06.02.2013 13.11.2013 listede hala var

benim bilgilerim diye düşündüm yalnız e büyük harf yazılmış takılmamıştım.

Tşkler canım inşallah sorunsuz çıkar.
evet buyuk harfle baslıyor isimler :1: Ole yazdım sensın canım o lıstedekı
yarın kontrolleri olan anneler için son ihtar lütfen sütünüzü içiniz ve huzurluca kendinizi uykunun kollarına bırakın...

:1::1::1::1::1: Benım kaynana yenı gıttı yaaaaa dusa gıremedım daha off off

Bol bol dinlen canim , esinin evde olmasi cok iyi olmus

Cok sükür canim ögrendik , darisi size insallah..

Cok saol canim , bugün beni görseydin , ultrasyona girerken ziril ziril agladim , doktorda nasil teselli ediyor , heryerini gösterdi .. Simdi sira ayin 17 sinde

Vahsihatun cok saol canim , insallah hepimiz hep mutlu haberlerini aliriz bebeklerimizin

Gurbetguzeli hep dualarimizdasin canim RABBiM gönlüne göre versin

ah ahh zaten bir rahatliyoruz sonra hemen diger randevuyu dusunuyoruz :) ben ikiliden sonra rahatlarim demistim simdi cuma doktor 12sinde ayrintili var...bir heyecan bir heyecan bende, baska hic bir sey umrumda degil cidden safi randevu safi evladimi sagsalim gorebileyim

kuzum önceki doktorumuz çok uzaktı bize ve biraz da pahalıydı, doğum felan 2500ü buluyordu. Bizim topikte elif varya onun doktoruna başlicam, Antalyanın bir numaralı doktorlarında biri, hem de normal doğüum yanlısı, hem de fiyat konusunda bizi zorlamayacak. Yarın bi deneyelim bakalım.inşallah memnun kalırız

Zilliye bakın hele:9::9::9::9::9::9::9::9:

ablacım sana yazıyorum ben ama goremeıosun sanırım ınsallahhhh tertemız cıkar sonucların ve bebegını bu sefer kucagına almayı nasıp eder rabbimmm

evet buyuk harfle baslıyor isimler :1: Ole yazdım sensın canım o lıstedekı

:1::1::1::1::1: Benım kaynana yenı gıttı yaaaaa dusa gıremedım daha off off

Şükret ki gitmiş :21::21::21::21::21: Allah kaynanası ile yaşamak zorunda bırakmasın kimseyi,yaşayanlara huzur mutluluk geçim güzelliği versin, kimseyi kendisinden başkasına muhtaç etmesin inşallah

inşallah memnun kalırsın cnm..elif menunsa sende menun olursun bence..hadi hayırlısı bakalımmmmm:16::16:

canlarımmmmm yarın randevum var sabah 11.30 inşallah sorunsuz gecer cok korkuyorum dualarınızıı ıstıyorummmm:16::16::14:
bıde bu grupta bırı olumsuz bısey yazınca cok etkılenıyorum sımdı sabaha kadar uyumam kurarım kafamda:50::50:
benımde uzgun hallerım oluyor ama sırf etkılenmeyın dıye yazmıyorum aslında bugun canım cok sıkkındı teyzemın yenı dogmus bebegının troıdı 16 cıkmıs dusunebılıomusunuz!!!
1.6 dır o dıyorum hayır 16 cıktı dıyor teyzemdede vardı troıd artı nodül kucucuk cocuktan 4 sefer kan almıslar mosmor ellerı :43:
allahım yavrularımıza saglık sıhhat aklı fıkrı yerınde olmalarını nasıp etsın

Son düzenleme:
Ayyy canimm ya yazini okuyunca bi tuhaf oldu icim allah sana sabir versin güc kuvvet versin cok zor. Ben babami kaybedeli 5 sene oluyor hala alisamadim. Annenin yeri de bambaska o dahada zordur eminim.

benim de babami kaybedeli 8 yil oldu :( ne ana ne baba yokluguna alisilmiyor. hep dua ediyorum Allahim evladimi anali babali buyut diye, esim de babasini 9 sene once kaybetmis. insallah evladimiz bizim yasadiklarimizi yasamaz diye diliyoruz hep. Allah tum anasiz babasizlara yardim etsin, guc versin.

Zilliye bakın hele:9::9::9::9::9::9::9::9:

Şükret ki gitmiş :21::21::21::21::21: Allah kaynanası ile yaşamak zorunda bırakmasın kimseyi,yaşayanlara huzur mutluluk geçim güzelliği versin, kimseyi kendisinden başkasına muhtaç etmesin inşallah
aminnn canımmm benım kaynanam ii allahtan bana gecelık almıs pembe :1::1: kızımada almıs dedım o kız yarın erkek olursa gorursunuz :52::52::52:

canlarımmmmm yarın randevum var sabah 11.30 inşallah sorunsuz gecer cok korkuyorum dualarınızıı ıstıyorummmm:16::16::14:
bıde bu grupta bırı olumsuz bısey yazınca cok etkılenıyorum sımdı sabaha kadar uyumam kurarım kafamda:50::50:
benımde uzgun hallerım oluyor ama sırf etkılenmeyın dıye yazmıyorum aslında bugun canım cok sıkkındı teyzemın yenı dogmus bebegının troıdı 16 cıkmıs dusunebılıomusunuz!!!
1.6 dır o dıyorum hayır 16 cıktı dıyor teyzemdede vardı troıd artı nodül kucucuk cocuktan 4 sefer kan almıslar mosmor ellerı :43:

O olumsuz etkilenme hepimizde oluyor canim , bende bi anda okuyunca cok kötü oldum esimin basinin etini yedim resmen hadi böyle olursa diye aklimin bi kösesine takildi ALLAH esirgesin hepimizin yavrularini , bazen facede degisik hasta resimlerini kimisi paylasiyor kimide begenince bende görünce cok korkuyorum ..

Bu arada sende kendini fazla sikma bende bugün ne kadar cok gerildiysem cocuk gibi ziril ziril agladim kontrolde , rahat olmamiz gerek , hersey olacagina variyor

ah ahh zaten bir rahatliyoruz sonra hemen diger randevuyu dusunuyoruz :) ben ikiliden sonra rahatlarim demistim simdi cuma doktor 12sinde ayrintili var...bir heyecan bir heyecan bende, baska hic bir sey umrumda degil cidden safi randevu safi evladimi sagsalim gorebileyim

Kucagimiza alana kadar bu böyle gidecek kesin

Canım inan ben de öyle hepimiz öyleyizdir, canım sıkkın oldugunda etkilenmeyin diye yazmıyorum, öyle bi yazı okuyunca da mahvoluyorum hele bir de randevuma daha çoksa duramıyorum.Biraz daha dikkat etmemiz lazım aslında yazdıklarımıza ama bazen hepimiz o can sıkıntısıyla burayı sığınacak bir yer görüyoruz galiba. Şahsım adına ben dikkat etmeye çalışıyorum bu tip şeylere.

aminnn canımmm benım kaynanam ii allahtan bana gecelık almıs pembe :1::1: kızımada almıs dedım o kız yarın erkek olursa gorursunuz :52::52::52:

Canımçok şükür benim kayınvalidemde çok iyidir ama demek istediğim mecburiyet , muhtaç olma durumu, Allah bizi de kimseye kimseyi de bize muhtaç etmesin inşallah. Oh ciciler almış demek güzel mi peki beğendin mi geceliği , olanlardan sonra korkuyosun dimi ya değişirse cinsiyeti diye:1::1::1:

Yatak odasına beşik olarak ben ahşap olanına heveslenmiştim ama eşim oyun parkında ısrar ediyor galiba böyle alcaz.

Eklentiler

• $8680126636899ORJ.webp
    $8680126636899ORJ.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 35
  • $KRAFT-CALIPSO-OYUN-PARKI-70X120__83484421_1.webp
    $KRAFT-CALIPSO-OYUN-PARKI-70X120__83484421_1.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 27
  • $Chicco-Lullaby-LX-Oyun-Parki-Uzaktan-Kumandali__82777444_0.webp
    $Chicco-Lullaby-LX-Oyun-Parki-Uzaktan-Kumandali__82777444_0.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 26
  • $Pierre-Cardin-Ps4400-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi__86452827_0.webp
    $Pierre-Cardin-Ps4400-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi__86452827_0.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 29
  • $chicco-Polly-Mama-Sandalyesi-Zanzibar.webp
    $chicco-Polly-Mama-Sandalyesi-Zanzibar.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 20
bebek arabasının fiyatı ne kadar canım hepsi çok hoş.

canım ben de yatağımızın yanına ayrıca sepet beşik olayından vazgeçtim. zaten büyümeyen beşik alcaz yatak odamıza sığar. ayrıca ana kucağı yerine ev tipi titreşimli müzikli 3 kademeli anakucağı alcaz100-150 lira. aşıya felan götürmek için de aryrıca port bebe alcam 30-40 lira gibi o da. o yüzden bebek arabasını da tek parça alabilirim.

bebek arabasının fiyatı ne kadar canım hepsi çok hoş.

canım ben de yatağımızın yanına ayrıca sepet beşik olayından vazgeçtim. zaten büyümeyen beşik alcaz yatak odamıza sığar. ayrıca ana kucağı yerine ev tipi titreşimli müzikli 3 kademeli anakucağı alcaz100-150 lira. aşıya felan götürmek için de aryrıca port bebe alcam 30-40 lira gibi o da. o yüzden bebek arabasını da tek parça alabilirim.

600 tl canım arabanın fiyatı, hem yanında anakucağı da var arabadada bunu kullanırım diye düşündüm.Bizim yatak odasına sığmaz, evtipi titreşimli anakucağı chicconunkiler çok güzel ama dışarda kullanamazsın diyecektim onun içinde port bebe alcam diyosun hiç duymadım neymiş o şimdi bakcam:34: arabayı bundan alırsan port bebeye gerek kalmaz , yada yine yanı markanın 460 tl lik tek olanı var onu da alabilirsin yanına da port alırsın

Bunu diyosun dimi ama bu 270 tl,
portta böyle bişey anladım

Eklentiler

• $CHICCO-Jolie-Ana-Kucagi-Green-Wave__84828694_0.webp
    $CHICCO-Jolie-Ana-Kucagi-Green-Wave__84828694_0.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 22
  • $Port Bebe Narin  Modeli_WE4.webp
    $Port Bebe Narin Modeli_WE4.webp
    11 KB · Görüntüleme: 36
600 tl canım arabanın fiyatı, hem yanında anakucağı da var arabadada bunu kullanırım diye düşündüm.Bizim yatak odasına sığmaz, evtipi titreşimli anakucağı chicconunkiler çok güzel ama dışarda kullanamazsın diyecektim onun içinde port bebe alcam diyosun hiç duymadım neymiş o şimdi bakcam:34: arabayı bundan alırsan port bebeye gerek kalmaz , yada yine yanı markanın 460 tl lik tek olanı var onu da alabilirsin yanına da port alırsın

portbebe hani çanta gibi bebeği içine koyuyosun ya ondan :))
neyse malum tayinciyiz ev de 2+1, olabildiğince az ve kullanışlı eşya alcam, etrafla durum kritiği yapıyorum şu ara. aslına bakarsan beşik bizim odayı da çok daraltcak, ama 6 ay için de sepet beşik düşünmüyorum, sonra nereye kaldırcam onu fazlalık :31: eşim diyoki kış çıkana kadar yani 6-7 ay yanımızda yatcak, baktık yer çok dar,bizim şifonyeri geçici olarak onun odasına taşırız diyo mantıklı dedimmmm.. böylece ev tipi ana kucağını güzel bişe alabilirim :34: ama şu arabaya bayıldımmmm, tek parçası varsa bi bakayım...bi de sana göstermek istediğim bi anne çantası var bayılacaksın eminim.:52::52:

portbebe hani çanta gibi bebeği içine koyuyosun ya ondan :))
neyse malum tayinciyiz ev de 2+1, olabildiğince az ve kullanışlı eşya alcam, etrafla durum kritiği yapıyorum şu ara. aslına bakarsan beşik bizim odayı da çok daraltcak, ama 6 ay için de sepet beşik düşünmüyorum, sonra nereye kaldırcam onu fazlalık :31: eşim diyoki kış çıkana kadar yani 6-7 ay yanımızda yatcak, baktık yer çok dar,bizim şifonyeri geçici olarak onun odasına taşırız diyo mantıklı dedimmmm.. böylece ev tipi ana kucağını güzel bişe alabilirim :34: ama şu arabaya bayıldımmmm, tek parçası varsa bi bakayım...bi de sana göstermek istediğim bi anne çantası var bayılacaksın eminim.:52::52:

Bizim şifonyerimiz de yok kendimize de lazımdı, takımın minicik 2 tane komidini vardı tayinciyiz ne eşya alcak el kadar komidin diye almadım, şifonyer alalım bebeğin kıyafetlerini ona koyarız diyorum da sığmaz gibime geliyor. Bugün bebe odası takımlarına baktık, 2000 civarıydı dolapları kocaman, şifonyeri var bide yatagın altında cekmeceleri var yatagın ayak ucundaki komidini çıkarıyosun boyu uzuyor yatağın kocaman oluyor. Canım bizde tay,nciyiz bizimde ev 2+1 inş bizede ev almak nasip olur:16::16::16: hadi göster bakalım anne çantasını merak ettim:52::52::52:

Back
X