2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
şimdi haziran 27 sinde ayrıntılı ultrasyon için çağardı beni doktorum ve gelirken yanında %100 doğal meyve suyu getir dedi bebeğin haraketlenmesi için istiyomuş sizinde bilginiz olsun belki sizinkiler istez ama siz yinede yanınıza alırsınız:34:

aaaaa nekaaa çok konuşmuşsunuz yaaa dayanamadım geçmişi yarıda bıraktım uçtum geldim size güzel haberler getirdim öncelikle bebişimizin sağlığı çok iyiymiş doktor amcası maşallah dedi. cinsiyet tahminin varmı diye sordu bende herkes erkek diyo ama bilemiyorum dedim. ozaman öyle söyleyenlere inat kızımızzzzzzzzzzzzzz geliyooooo dedi.:52::52: :53: ben şoklardayım ne oldu annesi istemiyomusun dedi doktor amcası istemez olurmuyum diyebildim okadar şaşırdımki babasıda şaşkın inanamadı :1: bize süpriz yaptı kızımızzzz çok mutluyummm :16: alışmaya çalışıyoruz şimdi.

Allah analı babalı sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasıp etsin inşallah

senın ışiN cok zor valla Allah yardımcın olsun... ama cok güzel bı duygu bence ıkı tane bırden gelıyo cinsiyetlerı neydı canım ben kaçırmışım.bizim bi akraba vardı 35 yasında olmuyodu 2. bebek ıstyıorlardı doktor yumurtalıkların bıttı demıs ama Allahın takdırıkı ıkızlere hamıle kaldı:) onunda bellı degıl cınsıyetı baya merak ıcındeyiz

benimkiler büyük ihitimalle bi kız bi erkek
ayın dördünde randevumuz var bakalım doktorumuz ne diyecek

merhaba ben de bir kasım ayı annesi olarak aranıza yeni katıldım:) benim bebiş bugün itibarıyla 15+5 günlük ve doktorumun söylediğine göre %85 kız.. kesin değil dedi ama şimdiden alıştım hatta bir sürü pembe zıbını var:) (neyse ki fişlerini sakladım eğer erkekse değiştireceğim)
12 haziranda her şey netleşir umarım.. hamilelik şimdilik güzel gidiyor bir sorunla karşılaşmadım tek sorunum 4 kilo almış olmam:))
genel itibarıyla geçmişte yazdıklarınızı okumaya çalıştım çok tatlısınız, birbirinize çok güzel destek olmuşsunuz.. inşallah kasım ayında hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alacağız.
bu arada listeye ekleneyim diye mesaj atmak istedim filiz86 'ya fakat 100 mesaj olmadan özelden mesaj gönderemiyormuşum:( filiz burdan sesleniyorum sana eğer yazımı görürsen beni ekler misin listeye? son adet tarihim 09.02.2013 tahmini doğum tarihim 16.11.2013 vee kesin olmamakla birlikte cinsiyetimiz kız:) şimdiden teşekkürler

merhaba ben de bir kasım ayı annesi olarak aranıza yeni katıldım:) benim bebiş bugün itibarıyla 15+5 günlük ve doktorumun söylediğine göre %85 kız.. kesin değil dedi ama şimdiden alıştım hatta bir sürü pembe zıbını var:) (neyse ki fişlerini sakladım eğer erkekse değiştireceğim)
12 haziranda her şey netleşir umarım.. hamilelik şimdilik güzel gidiyor bir sorunla karşılaşmadım tek sorunum 4 kilo almış olmam:))
genel itibarıyla geçmişte yazdıklarınızı okumaya çalıştım çok tatlısınız, birbirinize çok güzel destek olmuşsunuz.. inşallah kasım ayında hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alacağız.
bu arada listeye ekleneyim diye mesaj atmak istedim filiz86 'ya fakat 100 mesaj olmadan özelden mesaj gönderemiyormuşum:( filiz burdan sesleniyorum sana eğer yazımı görürsen beni ekler misin listeye? son adet tarihim 09.02.2013 tahmini doğum tarihim 16.11.2013 vee kesin olmamakla birlikte cinsiyetimiz kız:) şimdiden teşekkürler

Hoş geldin canım allah tamamına erdirsin bende kız annesi olucam kısmetse :))

Allah analı babalı sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasıp etsin inşallah

benimkiler büyük ihitimalle bi kız bi erkek
ayın dördünde randevumuz var bakalım doktorumuz ne diyecek

Benimde kontrolüm ayın dördünde of günler geçmiyor :(( inşallah öğrenirsin ciniyetlerini canım

amin inşallah canım hepimizinkini. ayy çoook sevindim kime sorsam erkek bebek:)

Bizim topikdede cinsiyetler öğreilmeye başladığında erkekler çogunluktaydı ama şimdi erkeklere yaklaştık kız anneleri olarak :)) aramızda fazla fark yok yarışıyor gibi old :)) sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil

Herkese Merhaba;
Aranızda şişmeye başlayan var mı? Ben 15+3 üm ve dün itibariyle ayak bileklerim boğum boğum olmaya başladı. Bana biraz erken gibi geldi ama bilemiyorum tabi.

şimdi haziran 27 sinde ayrıntılı ultrasyon için çağardı beni doktorum ve gelirken yanında %100 doğal meyve suyu getir dedi bebeğin haraketlenmesi için istiyomuş sizinde bilginiz olsun belki sizinkiler istez ama siz yinede yanınıza alırsınız:34:

hadi ya bana da 18 hazirana detay ultrason randevusu verdiler. ama hiç öle bişi sölemediler. bende götürüyüm bari. ne sıksak ki portakal mevsimi değil. şeftali suyu mu yapsak

Hoşgeldin canım aramıza allah sağ salim kuağın almayı nasip etsin benim doktorumda bana 13+4 de %99 kız dedi ben sormadan söyledi ama yanılma payı koyuyorum dedi 70 -80 olsaydı acaba derdim ama 99 olunca kesin gibi geliyor bana :)bakalım haftaya salı kontrolüm var inşallah yanılmamıştır eşim çok alıştırdı kendini bu arada listemiz var ilk sayfada filize özel mesajla ordaki bilgileri yollarsan seni de ekler

hosbulduk canım. amın amın ınsallah hepımızın sag salım kucagına almayı nasıp eder. valla ben ve esımde cok alıstırdık kendımızı bır haftada:) benımde haftaya cuma kontrolum var ınsallah benım dr de yanılmaz:) saglıklı sıhhatlı bebeklerımızı goruruz ınsallah:)

Mrb kızlar benimdee kızım oluyormuş .Geçen ay erkeğe benziyo demişti doktor ama yanılmış bir oğlum vardı bunun kıız olmasına çok sevindim Rabbim gönlüme göre verdi.Bende detaylı ultrason için randevü alıcam ayın 15 gibi gidicem.Siz özeldemi giriosunuz detaylıya ücreti nedir biliyomusunuz?

filizcim merhaba canım. bende sana bilgilerimi göndermek istedim listeye eklemen için ama 100 msj dolmadıgı ıcın sana özelden msj yazamadım bilgilerimi burdan versem sakıncası olmaz umarım gorur ve eklersen sevınırım:) son adet tarıhım 17 şubat 2013, bebegımın tahmını dogum tarıhı 24 kasım 2013 cınsıyetımızde doktorumuzun soyledıgıne gore yuzde 99 kız:) sevgiler...

Mrb kızlar benimdee kızım oluyormuş .Geçen ay erkeğe benziyo demişti doktor ama yanılmış bir oğlum vardı bunun kıız olmasına çok sevindim Rabbim gönlüme göre verdi.Bende detaylı ultrason için randevü alıcam ayın 15 gibi gidicem.Siz özeldemi giriosunuz detaylıya ücreti nedir biliyomusunuz?

Hayırlı olsunn. detay ultrason 475,00 tl dedi. randevu alırken sordum

istanbulda olup istanbulu iyi bilen arkadaşlarımm bi yardımcı olun. ankaradan beyoğlu/karaköye gitmek içinnn hangi otobüse binmek gerekiyorrrrrrrrrrrr. avrupa yakası ama bisürü tesis oluyor ya hangisiii. yada samandıraya geçip ordan kadıköy/vapurla karşıya geçmek miii

bencee doktorlarda bi yanlışlık var :D 2-3 gündür öğrenenlerin hepsi erkekten kız döndüü benimkide dahill :D:D insan tereddütte kalıyoo valla ya başka bi doktora dahamı gostersem felan diorum ben artıkk :D kızlar bi anda patlama yarattıı :D

merhaba güzel anneler ve bebişler .
doktordan geldik .kızımız olcakmış ,zilli kızım gösterdi hemenceik doktor amcamızı hiç bekletmedi :1::1:..gelişimi çok iyimiş herşey yolunda dedi doktor amcamız .166 gram olmuşuz :1::1::1::1: bol su iç dedi ve fazla yorulma .daha önce kanamam olmuştu dikkat etmeye devam .yani temizlik yine eşime kaldı :1::1::1:
daha hamile kalmdan başlayan erkek bebek rüyalarım ,çevredekilerim yüzde 99 erkek tahminleri,ve başka gittiğim bi doktorun erkeğe benzetmesi yüzünden kendimizi erkeğe alıştırmışız galiba azcık şaşırdım .bir kızım vardı rabbim bi tane daha nasip edicek şükürler olsun .ama kızım okadar istiyoduki erkek olmasını biraz ağladı benide üzdü onun ağlaması neyse bi kaç güne alışır nasılsa .ama babamız çoook mutlu çünki başından beri kız istiyodu
4 lü test yapıldı haftaya perşembe sonuçları alıcam

geçmişe dalayım biraz .bugün filiz de doktora gidecekti .başka arkadaşlarda vardı yanlış hatırlamıyorsam .inşallahh herkes mutlu güzel haberlerle dönerler doktordan

doktordan geldik .kızımız olcakmış ,zilli kızım gösterdi hemenceik doktor amcamızı hiç bekletmedi :1::1:..gelişimi çok iyimiş herşey yolunda dedi doktor amcamız .166 gram olmuşuz :1::1::1::1: bol su iç dedi ve fazla yorulma .daha önce kanamam olmuştu dikkat etmeye devam .yani temizlik yine eşime kaldı :1::1::1:
daha hamile kalmdan başlayan erkek bebek rüyalarım ,çevredekilerim yüzde 99 erkek tahminleri,ve başka gittiğim bi doktorun erkeğe benzetmesi yüzünden kendimizi erkeğe alıştırmışız galiba azcık şaşırdım .bir kızım vardı rabbim bi tane daha nasip edicek şükürler olsun .ama kızım okadar istiyoduki erkek olmasını biraz ağladı benide üzdü onun ağlaması neyse bi kaç güne alışır nasılsa .ama babamız çoook mutlu çünki başından beri kız istiyodu

geçmişe dalayım biraz .bugün filiz de doktora gidecekti .başka arkadaşlarda vardı yanlış hatırlamıyorsam .inşallahh herkes mutlu güzel haberlerle dönerler doktordan

Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucagına aldıgın günleride gösteriri inşallah

hayırlı olsun canım benım oğlus damı donecek yoksa yaa :26:

Back
X