2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Gunaydinnnnnnn
Oğlan anneleri ve kiz anneleri gunaydinnnnnnnnnn
Hepimize hayirli cumalar
Kontrole gidecek olanlar Rabbim gönlünüze gore verin hayirli haberlerle gelin
Hepiniz ve davsanlarinizi optummmmmm

Beren sanada gunaydinnnnnnn

Ben kaçıyorum iserim cok bugun aksamada mısafirim var yemekli , evdeki beyleri çalıştıracağım buyuk oglus gelecek bana evi toparlayıp yemege yardim edecek :))

neharcım çok sasırdım kızın olacaktı demek erkekmiş hayırlısı olsun sağlıklı olsunda
filizcim herseyin yolunda olmasına çok sevindim benim kızım 46 cm doğmuştu ama şimdi maşallahı var yaşıtlarına
göre baya uzun sınırın üsütnde gidiyo babasına cekmiş kızımda babamızın boyu 1.86
kontrolu olan arkadaşlarımın hepsi güzel haberlerle gelmiş sanırım gecmişi tam okuyamadım boynum çok ağrıyo pcye bkarken

bugün benimde kontrolum var yarın gidicektim ama yarın doktrum izinliymiş iyide oldu bugün görücem bebişimi bakalım
cinsiyetimiz ne olacak erkek istiyorum ama kız doğuyo içime rabbim hayırlısını versin..

kızlar bana da dua edin ne olur, salı günü 3'lü tarama cuma günü de 4'lü tarama yapılacak benim de.bir sorun yok dedi dr 2'li de ama 4'lüye çağırınca acaba dedim var da söylemiyor mu?3'lü yüde ilçedeki devlet hastanesindeki dr 2'linin sonucunu görmeyince istedi.bir de tok mu gidiliyor taramalara,2'liye tok gitmiştim

canım inşallah sonuçların iyi çıkacak endişelenme. doktor da söylemiş zaten bir sorun olmadığını her anne adayına yapılan testler bunlar. tabiki insan ister istemez endişeleniyor ama içini ferah tutmaya çalış:)

kızlar avent suan unnoda ındırımde hemde baya ındırımde almayı dusundum ama bılemedım :44:

onlara baktım PBA onlar ben PES olandan almak istiyorum
bi farkları yok dıyorlar ama nedense en az 20 tl fiyat farkı var aralarında

NEHAR süpriz oldu senin oğluşun
Allah sağlıklı sıhatli hayırlı etsin inşallah analı bablı uzun ömür versin
hayırlısını gönlüne razı etsin
eminim alışırsın bir süre sonra

valla sizin yüzünüzden ben bi daha oylamaya girmem benım doktor kesın değil demişti.
haftaya salı günü yeniden kontrol var netleşir herhalde
o zamana kadar beklicem

su kontrole 3 hafta varken geçiyorda 2-3 gün kala sankı zaman geçmiyor. hele saatler kaldıysa benım karnıma ağrılar giriyor

benada decaviti bıraktırdı bende 1 aydır kullanıyorum müthiş kilo aldım. demir ilacına devam dedi aynen.

ya bende bi aydır decavit kullanıyorum müthiş kilo aldım birden bire halbuki yemem aynı 3 kilo aldım sadece bu ay :s bende bıraktım onun yerine deli gibi sebze meyve yerim zaten kilom vardı iyice top gibi oldum :((

geçmişi okumadann direkk son sayfada nehar ın oğlu olduğunu duyunca şok oldumm :)) allhımm bizimkilerde değişirsee varyaa :))) okdarda güzell bi takım almıştımkiii kız diyee :D:D

Günaydın kasım annecikleri ve minik pıtırcıkları.:16::16:
Dün kontrole giden arkadaşlarımız güzel haberlerle gelmişler.
Bugün gidecek olanlar da hayırlı güzel haberlerle gelirler inşaallah.

Hele birisi oldukça şoook bir haberle gelmiş.:9:
Nehar hayırlı uğurlu olsun oğluşun.
Demek ki değişebiliyormuş,oldukça sürpriz oldu size.

Dün gittiğim misafirlikteki bir bayan da 9 ay boyunca kız dediklerini,
doğumu 2 gün geciktiği için gittikleri hastanede erkek olduğunu öğrendiklerini söyledi.
Tabii herşeyi pembe almışlar,3 ay evin içinde oğluşuna o pembiş kıyafetleri giydirmiş.:52::52:
Şimdi tekrar hamile,kız demişler bu seferde değişir diye hiç hazırlık yapmıyormuş.
Benim de kontrole 1 haftam kaldı,hiç arada doktora da gitmedim.
Merak ettim ama sürprizi kaçmasın diye bekliyrum öyle 1 aydır.

Günaydın annişler ve tatlı bebişleri :)))
birazdan cinsiyetimizi öğrenmeye gidicez.. Allah sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah :49:

kızlar anketımız duzeldii tekrardan oylayabılırsınız...ben oyladım ama ıns degısmez cınsıyetımız :52::52:
buarada inşallah başka topıkten gelıpte oylama yapmazlar !!!!

Evet yaa ne anlıyorlar hiç bulunmadığı bir topiğe gelip oradaki anketi oylamaktan.
Umarım bu sefer kimse gelipte anketi sabote etmez.:20:

Günaydın kasım annecikleri ve minik pıtırcıkları.:16::16:
Dün kontrole giden arkadaşlarımız güzel haberlerle gelmişler.
Bugün gidecek olanlar da hayırlı güzel haberlerle gelirler inşaallah.

Hele birisi oldukça şoook bir haberle gelmiş.:9:
Nehar hayırlı uğurlu olsun oğluşun.
Demek ki değişebiliyormuş,oldukça sürpriz oldu size.

Dün gittiğim misafirlikteki bir bayan da 9 ay boyunca kız dediklerini,
doğumu 2 gün geciktiği için gittikleri hastanede erkek olduğunu öğrendiklerini söyledi.
Tabii herşeyi pembe almışlar,3 ay evin içinde oğluşuna o pembiş kıyafetleri giydirmiş.:52::52:
Şimdi tekrar hamile,kız demişler bu seferde değişir diye hiç hazırlık yapmıyormuş.
Benim de kontrole 1 haftam kaldı,hiç arada doktora da gitmedim.
Merak ettim ama sürprizi kaçmasın diye bekliyrum öyle 1 aydır.

yaaa benimkine de kız demişti değişirse üzülürüm çünkü çok alıştım kızıma. yoksa kız erkek fark etmez önemli olan sağlığı... şimdi 12 hazirana kadar nasıl bekleyeceğim ki?

gunaydın oglusumun teyzelerı:1:bugun de bıtse de evde dınlensek ıkı gun.bu hafta bıraz alısverıs yapmam lazım.gıyecek hıcbırseyım yok 1 pantolon dısında.dar paca yaz renklerınde bıkac pantolon ıstıyorum.alanlarda yardım lutfen

nehardan sonra ben ne bi parça bişi alırım ne de oylamaya katılırım
bı gelsin 4 haziran kontrolden sonra bakarız tekrar

NEHAR yerinde olmak ıstemezdım
kız erkek muhabbetı değilde kendını o kadar alıştırıp bı anda değişiklik olması ınsanı sarsar
benımkılerede bı kız bı erkek dedı ama ben hala insanlara ve kendıme kesin değil diyorum ustune basa basa

günaydın hanımlar..
yazılarınızı uzun zamandır takip ediyorum.bebeğinin cinsiyeti değişen baya var acaba bizimkde bi süpriz yapar mı diye düşünmeden edemiyor insan 3 hafta sonra randevumuz var ayrıntılı için ama şimdiden içim içime sığmıyor muayenede kordon bacak arasından geçiyormuş kız demek istiyorum dedi doktorumuz ama değişebilir de kimseye söyleme dedi.tabi ben herkese söyledim:)))

yaaa benimkine de kız demişti değişirse üzülürüm çünkü çok alıştım kızıma. yoksa kız erkek fark etmez önemli olan sağlığı... şimdi 12 hazirana kadar nasıl bekleyeceğim ki?

Benim ki de 10 haziranda,bir aydır bekliyorum.:31:
Hayırlısı olsun canım,bu topikte olsun gerçek hayatta olsun son duyduklarıma ben de şaşırdım vallahi.

gunaydın oglusumun teyzelerı:1:bugun de bıtse de evde dınlensek ıkı gun.bu hafta bıraz alısverıs yapmam lazım.gıyecek hıcbırseyım yok 1 pantolon dısında.dar paca yaz renklerınde bıkac pantolon ıstıyorum.alanlarda yardım lutfen

Hahaa ben de bir tane pantalon almıştım,sürekli onu giyiyoyurum.
Başka kıyafetlerimde sıkmadan oluyormuş sonradan farkettim ama onun kadar rahat değiller.
Ben de bu haftasonu alışveriş yapacağım umarım güzel şeyler bulabilirim.

Günaydın güzel anneler,bebeklerini görmeye gidecekler iyi haberlerinizi bekliyoruz.

neharx üzülmemek elde değil ama inanki alışacaksın. zamanla kabulleneceksin erkekler içinde bir sürü güzel şey var. hem sen değil miydin beni teselli eden güçlü ol :emir_bebek:oğluşun olcak ohhh misss. hem kanama alanında geçmiş en güzeli bu işte.

filiz sende kontrole gittin okuyamadım bulamadım yani hangi sayfada yazın. eminim çok güzel geçmiştir. cinsiyeti galiba kız hayırlı uğurlu olsun.

erce seninde kontrolün çok güzel geçmiş hadi gözün aydın.

bilgecebuk bende philips avent almak istiyorum biberon pompa ve dinleme telsizini.

kızlar bizde kontrole gittik 4 te biraz önce anca geldim karnım açtı fırına yemek koydum salata yaptım geldim. yeni dra gittik ve gelen gideni aratıyo demekki ilk druma geri dönmeye karar verdim:30: oğluşum kocaman olmuş. pipiyi gördük yine. puffy abla ve bir iki kişinin cinsiyetler değişince bende ümitlenmişitim ne yalan söyliyim:52: bebişimiz günüyle aynı gidiyo. bu defa sakindi yatıyodu kerata. birde 3 hafta sonraya ayrıntılı ultrasona gidecekmişim. ondan 3 hafta sonra şeker yüklemen var dedi öyle işte kızlar:16:umarım herşey ve herkes yolundadır

Cnm şeker yüklemesi nasıl oluyor? ne için yapıyolar? hastanede görüyorum yaptırıyolar ama nevi hakkında bilgim yok hiç

Gunaydinnnnnnn
Oğlan anneleri ve kiz anneleri gunaydinnnnnnnnnn
Hepimize hayirli cumalar
Kontrole gidecek olanlar Rabbim gönlünüze gore verin hayirli haberlerle gelin
Hepiniz ve davsanlarinizi optummmmmm

Beren sanada gunaydinnnnnnn

Ben kaçıyorum iserim cok bugun aksamada mısafirim var yemekli , evdeki beyleri çalıştıracağım buyuk oglus gelecek bana evi toparlayıp yemege yardim edecek :))

günaydınnnnnn ablacım. ay ben sana artık abla demicektimm. senin ablayla ilgin yokk bildiğin çıtırsın yaaa. maşşallahhhh :nazar: kızıda anası gibi olacak kesinn. valla seni grünce kendimi yaşlı hissettim maşallahın var. hamilelikte ayrı bi yakışmış, herkese bukadar yakışmaz. buarada sayın puffy ile tanışmış oldum pek şeker yaaaaaaa... 2 erkek evlat üzerine zilli kızın çooook yakışacakk ailenize. hadi kolay gelsin ablacım çok yorma kendiniii

onlara baktım PBA onlar ben PES olandan almak istiyorum
bi farkları yok dıyorlar ama nedense en az 20 tl fiyat farkı var aralarında

NEHAR süpriz oldu senin oğluşun
Allah sağlıklı sıhatli hayırlı etsin inşallah analı bablı uzun ömür versin
hayırlısını gönlüne razı etsin
eminim alışırsın bir süre sonra

valla sizin yüzünüzden ben bi daha oylamaya girmem benım doktor kesın değil demişti.
haftaya salı günü yeniden kontrol var netleşir herhalde
o zamana kadar beklicem

su kontrole 3 hafta varken geçiyorda 2-3 gün kala sankı zaman geçmiyor. hele saatler kaldıysa benım karnıma ağrılar giriyor

cnm biberon konusunda bana da yardımcı olurmusun? dr.brown konusunda haklısın içindeki aparatı yıkamak sıkıntılı steril makinası bile etkili olmaz gibi geldi. avent te de model çok. hangisini alsam bilemedim. sen çok araştırdın. neye karar verdin?

Back
X